Kakve komplekse? hahahah ti si samo ovim postom pokazao svoje fudbalsko znanje(minus). Ne razumijem pojedini ljude, je li toliko tesko priznati da su ova dva igraca bolja, svima nama je Edin drag, ali daj malo realnosti.mrjasmin je napisao/la:Dovoljno je ovo procitati. Kao prvo bolujes od kompleska manje vrijednosti, a jos kad se tome doda da su ti je fudbalsko znanje ravno nulu, onda dobijes ovako glup post.......sanji je napisao/la:HAHAHAHAHAH ne znam sta da kazem na ovako glup post. Cijeli svijet osim nas "Bosnjaka" ce reci da je Aguero minimalno 5x bolji od Edina(istina). Uzmi u obzir da je njemu ovo tek prva sezona u EPL(uporedi je sa Edinovom), samo pravi majstori se ovako brzo uklope u tim(EPL).I ja crnim nase igrace ako kazem da su Aguero i Baloteli bolji od Edina hahahahah no cement, ti zivis u nekom svom svijetu gjde je Edin najbolji nogometni igrac, ali ja necu jednostavno sebe da lazem kao sto ti to radis. I by the way nisu Aguero i Baloteli moji favoriti , pogotovo ne ovaj drugi, to sto Baloteli radi van terena mene ne zanima, na terenu je vise nego odlican zadnjih 8-10 kola( ovo ce potrvditi cijeli svijet osim nas "Bosnjaka"), tako da je bolji od Edina trenutno(ponavljam).harishp je napisao/la:5x strelac zabija 5x vise po tvojoj logici.Drugi tvoj favorit fakat nije normalan,cova se ni u'' vlastitu''kucu ne moze vratiti dok je popravi od proslog pozara njegovom gluposcu izazvano a kamoli nesto drugo.Breno zbog toga nije smio prismrditi prvoj ekipi Bajerna dok ovih svasta nesto moze.
Dok je medjutim istina sasvim drugacija u vezi ovog tvog 5x.Statistika koja nikad ne laze i ne pokazuje ama bas nikakve emocije sasvim drugo govori.
Ti si @sanjin vise smjesan kad po svaku cjenu zelis bukvalno da ocrnis iole kvalitetnijeg BIH fudbalera.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mogu oni biti 100x bolji i talentovaniji , al Dzeko je za njih Ajnstajn ! Baloteli glup ko ...nema rijeci koja bi opisala onakvog malahmutasanji je napisao/la:HAHAHAHAHAH ne znam sta da kazem na ovako glup post. Cijeli svijet osim nas "Bosnjaka" ce reci da je Aguero minimalno 5x bolji od Edina(istina). Uzmi u obzir da je njemu ovo tek prva sezona u EPL(uporedi je sa Edinovom), samo pravi majstori se ovako brzo uklope u tim(EPL).I ja crnim nase igrace ako kazem da su Aguero i Baloteli bolji od Edina hahahahah no cement, ti zivis u nekom svom svijetu gjde je Edin najbolji nogometni igrac, ali ja necu jednostavno sebe da lazem kao sto ti to radis. I by the way nisu Aguero i Baloteli moji favoriti , pogotovo ne ovaj drugi, to sto Baloteli radi van terena mene ne zanima, na terenu je vise nego odlican zadnjih 8-10 kola( ovo ce potrvditi cijeli svijet osim nas "Bosnjaka"), tako da je bolji od Edina trenutno(ponavljam).harishp je napisao/la:5x strelac zabija 5x vise po tvojoj logici.Drugi tvoj favorit fakat nije normalan,cova se ni u'' vlastitu''kucu ne moze vratiti dok je popravi od proslog pozara njegovom gluposcu izazvano a kamoli nesto drugo.Breno zbog toga nije smio prismrditi prvoj ekipi Bajerna dok ovih svasta nesto moze.
Dok je medjutim istina sasvim drugacija u vezi ovog tvog 5x.Statistika koja nikad ne laze i ne pokazuje ama bas nikakve emocije sasvim drugo govori.
Ti si @sanjin vise smjesan kad po svaku cjenu zelis bukvalno da ocrnis iole kvalitetnijeg BIH fudbalera.
-
- Kontakt:
Cijeli svijet osima nas Bosanaca , ce svoje igrace uzdizati koliko god je moguce , cak iako oni ne vrijede toliko kako ih se predstavlja, samo ce takvi kao ti i jos mnogo Bosanaca blatiti igraca koji igra u najjacoj ligi svijeta u klubu koji je prvi u toj ligi. Samo pogledaj statistiku Edina i sve ce ti biti jasno , ne razumijem kako covjek koji je najbolji strijelac Wolfsburga svih vremena moze biti slabiji tamo od nekog Ballotelija , koji je blago receno dijete zarobljeno u tijelu covjeka , ali ne njega se dize zato sto je Italijan , pametni ljudi dizu svoje naravno , ne kao mi kod nas je zavist na prvom mjestu. Uzmimo primjer Neymara kojeg se dize u nebesa i stavlja cak u isti kos s Mesijem , iako ovaj igra u kukuruz Brazilskoj ligi, a Messi u jednoj od najvecih liga svijeta. isti taj Neymar se nije vidio protiv Barcelone, kako ako je tako odlican, kako je promasio 1 na 1 priliku ? Neka dok je takvih kao ti nasi ljudi ce i dalje skupljati smece po inostranstvu.sanji je napisao/la:HAHAHAHAHAH ne znam sta da kazem na ovako glup post. Cijeli svijet osim nas "Bosnjaka" ce reci da je Aguero minimalno 5x bolji od Edina(istina). Uzmi u obzir da je njemu ovo tek prva sezona u EPL(uporedi je sa Edinovom), samo pravi majstori se ovako brzo uklope u tim(EPL).I ja crnim nase igrace ako kazem da su Aguero i Baloteli bolji od Edina hahahahah no cement, ti zivis u nekom svom svijetu gjde je Edin najbolji nogometni igrac, ali ja necu jednostavno sebe da lazem kao sto ti to radis. I by the way nisu Aguero i Baloteli moji favoriti , pogotovo ne ovaj drugi, to sto Baloteli radi van terena mene ne zanima, na terenu je vise nego odlican zadnjih 8-10 kola( ovo ce potrvditi cijeli svijet osim nas "Bosnjaka"), tako da je bolji od Edina trenutno(ponavljam).

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
@sanji nakon nove godine se upotrebljava rasol,nikako ista tekucina koju si ruzio prije slavlja nove godine.sanji je napisao/la:HAHAHAHAHAH ne znam sta da kazem na ovako glup post. Cijeli svijet osim nas "Bosnjaka" ce reci da je Aguero minimalno 5x bolji od Edina(istina). Uzmi u obzir da je njemu ovo tek prva sezona u EPL(uporedi je sa Edinovom), samo pravi majstori se ovako brzo uklope u tim(EPL).I ja crnim nase igrace ako kazem da su Aguero i Baloteli bolji od Edina hahahahah no cement, ti zivis u nekom svom svijetu gjde je Edin najbolji nogometni igrac, ali ja necu jednostavno sebe da lazem kao sto ti to radis. I by the way nisu Aguero i Baloteli moji favoriti , pogotovo ne ovaj drugi, to sto Baloteli radi van terena mene ne zanima, na terenu je vise nego odlican zadnjih 8-10 kola( ovo ce potrvditi cijeli svijet osim nas "Bosnjaka"), tako da je bolji od Edina trenutno(ponavljam).harishp je napisao/la:5x strelac zabija 5x vise po tvojoj logici.Drugi tvoj favorit fakat nije normalan,cova se ni u'' vlastitu''kucu ne moze vratiti dok je popravi od proslog pozara njegovom gluposcu izazvano a kamoli nesto drugo.Breno zbog toga nije smio prismrditi prvoj ekipi Bajerna dok ovih svasta nesto moze.
Izclani se iz kluba Bosnjaka pa ti mozda pogled na svijet bude jos rucicastiji.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@sanji
Ohani malo , odvadi dok je vrijeme. Vise ni novogodisnja festa ne moze biti izvinjenje ...
Ohani malo , odvadi dok je vrijeme. Vise ni novogodisnja festa ne moze biti izvinjenje ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Po tvojoj prici, svi mi sada trebamo govoriti kako je reprezentacija BiH najaca selekcija u Evropi. Moramo je uzdizati(svijetski sampioni smo) cak iako to nije istina (Volim svoju domovinu najvise,ali ti ces me ubjedivati da mrzim Bosnu). Ja ne blatim Edina, samo kazem kako stvari stoje(zapravo to je moje misljenje). Slazem se da treba nase igrace podrzavati,ali sada govoriti da su najbolji i slicno je van svake pameti i realnosti.Bundesliga je napisao/la:Cijeli svijet osima nas Bosanaca , ce svoje igrace uzdizati koliko god je moguce , cak iako oni ne vrijede toliko kako ih se predstavlja, samo ce takvi kao ti i jos mnogo Bosanaca blatiti igraca koji igra u najjacoj ligi svijeta u klubu koji je prvi u toj ligi. Samo pogledaj statistiku Edina i sve ce ti biti jasno , ne razumijem kako covjek koji je najbolji strijelac Wolfsburga svih vremena moze biti slabiji tamo od nekog Ballotelija , koji je blago receno dijete zarobljeno u tijelu covjeka , ali ne njega se dize zato sto je Italijan , pametni ljudi dizu svoje naravno , ne kao mi kod nas je zavist na prvom mjestu. Uzmimo primjer Neymara kojeg se dize u nebesa i stavlja cak u isti kos s Mesijem , iako ovaj igra u kukuruz Brazilskoj ligi, a Messi u jednoj od najvecih liga svijeta. isti taj Neymar se nije vidio protiv Barcelone, kako ako je tako odlican, kako je promasio 1 na 1 priliku ? Neka dok je takvih kao ti nasi ljudi ce i dalje skupljati smece po inostranstvu.sanji je napisao/la:HAHAHAHAHAH ne znam sta da kazem na ovako glup post. Cijeli svijet osim nas "Bosnjaka" ce reci da je Aguero minimalno 5x bolji od Edina(istina). Uzmi u obzir da je njemu ovo tek prva sezona u EPL(uporedi je sa Edinovom), samo pravi majstori se ovako brzo uklope u tim(EPL).I ja crnim nase igrace ako kazem da su Aguero i Baloteli bolji od Edina hahahahah no cement, ti zivis u nekom svom svijetu gjde je Edin najbolji nogometni igrac, ali ja necu jednostavno sebe da lazem kao sto ti to radis. I by the way nisu Aguero i Baloteli moji favoriti , pogotovo ne ovaj drugi, to sto Baloteli radi van terena mene ne zanima, na terenu je vise nego odlican zadnjih 8-10 kola( ovo ce potrvditi cijeli svijet osim nas "Bosnjaka"), tako da je bolji od Edina trenutno(ponavljam).
U ovoj prici zavist nema nikakve veze, napisao sam da bih volio da je Edin najbolji igrac svih vremena, ali nemam stvarno zivaca za rasprave, svako ima svoje misljenje i to postujem. Puno Vas sudi Baloteliju po dijelima van terena, malo pogledajte sta radi, kada se nalazi na terenu(kakve veze ima sto je glup,dijete i slicno) kada pokazuje svoj kvalitet na terenu. Ja nisam nogometni strucnjak, ali pratim sport pogotovo nogomet, i pratim dosta medija i izjava strucnjaka nogometa koji misle da Baloteli moze postati najbolji igrac svijeta, tako da cu njihovo misljenje uzeti u razmatranje a ne misljenja forumasa sportsport.ba

Zadnja izmjena: sanji, dana/u 02 jan 2012, 02:22, ukupno mijenjano 4 puta.
Daj malo realnosti, mislio sam da si ti realan ccccc.kimbo je napisao/la:@sanji
- Cincinnatus
- Kontakt:

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- el-fighter
- Kontakt:
Sta reci, koju posluku porati, poslati? Kome?
Utakmica dosta napeta, City je drzao konce igre cijelo vrijeme, ali je i Sunderland na trenutke bio veoma opasan. Ipak je Sunderland odigrao takticki veoma dobro i u potpunosti su se posvetili svom golu, jer su znali da ako se otvore protiv Citya nemaju nikakvih sansi. Strpljivo su se branili, cekali svoju priliku i docekali. City je imao bruku dobrih prilika, nisu ih iskoristili i kazna je dosla.
Sto se tice Dzeke, vidi se da mu je ovo predugo sjedenje na klupi otupilo osjecaj za gol. Borio se, trcao, otrivao, dodavao, sutirao, ali jednostavno to nije to. Danas je MORAO postici pogodak. Iako nije tako, sada ce on biti za sve kriv. Protiv Liverpoola nece sigurno poceti, a mozemo ga ocekivati negdje od 85. minuta. Danas nije bio los, ali od njega se ocekuju golovi i iskoristavanje i minimalnihj prilika za gol. On je svjetska klasa i nadam se da ce se Dzeko vratiti na stare staze slave.

Utakmica dosta napeta, City je drzao konce igre cijelo vrijeme, ali je i Sunderland na trenutke bio veoma opasan. Ipak je Sunderland odigrao takticki veoma dobro i u potpunosti su se posvetili svom golu, jer su znali da ako se otvore protiv Citya nemaju nikakvih sansi. Strpljivo su se branili, cekali svoju priliku i docekali. City je imao bruku dobrih prilika, nisu ih iskoristili i kazna je dosla.
Sto se tice Dzeke, vidi se da mu je ovo predugo sjedenje na klupi otupilo osjecaj za gol. Borio se, trcao, otrivao, dodavao, sutirao, ali jednostavno to nije to. Danas je MORAO postici pogodak. Iako nije tako, sada ce on biti za sve kriv. Protiv Liverpoola nece sigurno poceti, a mozemo ga ocekivati negdje od 85. minuta. Danas nije bio los, ali od njega se ocekuju golovi i iskoristavanje i minimalnihj prilika za gol. On je svjetska klasa i nadam se da ce se Dzeko vratiti na stare staze slave.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
Niko ti ne govori da uzdizes nasu reprezentaciju ili nesto slicno , ali malo pogledaj koju utakmicu na Hrvatskom kanalu nije bitno kojem , pa ces vidjeti kako oni svoje igrace hvale , covjek bi rekao da su najbolji na svijetu , a Edin je bolji od vecine njihovih igraca, sto se tice Ballotelija sigurno nije bolji od Dzeke ni u kom smislu, Dzeko je za njega izmislio fudbal, statisticki , tehnicki td.. Balloteli nikada nece biti najbolji igrac svijeta to znaju i ptice na grani .. Poanta je da Dzeku treba podrzavati i kada ne igra dobro jer barem mi bi trebali da znamo o kakvom se igracu radi i sta je sve uradio za nasu reprezentaciju . Ako dobije priliku siguran sam da ce i u Cityu pokazati da je jedan od najboljih centarfora svijeta.sanji je napisao/la:Po tvojoj prici, svi mi sada trebamo govoriti kako je reprezentacija BiH najaca selekcija u Evropi. Moramo je uzdizati(svijetski sampioni smo) cak iako to nije istina (Volim svoju domovinu najvise,ali ti ces me ubjedivati da mrzim Bosnu). Ja ne blatim Edina, samo kazem kako stvari stoje(zapravo to je moje misljenje). Slazem se da treba nase igrace podrzavati,ali sada govoriti da su najbolji i slicno je van svake pameti i realnosti.
U ovoj prici zavist nema nikakve veze, napisao sam da bih volio da je Edin najbolji igrac svih vremena, ali nemam stvarno zivaca za rasprave, svako ima svoje misljenje i to postujem. Puno Vas sudi Baloteliju po dijelima van terena, malo pogledajte sta radi, kada se nalazi na terenu(kakve veze ima sto je glup,dijete i slicno) kada pokazuje svoj kvalitet na terenu. Ja nisam nogometni strucnjak, ali pratim sport pogotovo nogomet, i pratim dosta medija i izjava strucnjaka nogometa koji misle da Baloteli moze postati najbolji igrac svijeta, tako da cu njihovo misljenje uzeti u razmatranje a ne misljenja forumasa sportsport.ba . I NISAM BUKVALNO MISLIO DA JE 5X BOLJI AGUERO,ali realno dosta bolji igrac(moje misljenje).
I am not yet born; O hear me.
Edin je najbolji igrac sa balkana trenutno od aktivni igraca, to je istina i realno je. To sto pojedini hrvati smatraju da je Modric najbolji playmeker to je njihova stvar, zive u svom svijetu i lazu samo sebe, Luka je dobar igrac ali daleko od toga da je medju najboljim igracima svijeta ( trenutno). Ja postujem i cijenim sta je Edin uradio ne samo za reprezentaciju vec i za promociju nase drzave, zasluzuje sa pravom da se naziva ponosom drzave Bosne, mene samo nervira kada se prica da je najbolji igrac, to su vec bajke. I slazem se da Edin moze postati najbolji centafor svijeta ali ako(dobro si rekao) dobije priliku. Trenutno vidim Kun-a i Balu ispred njega. To se naravno moze promjeniti, zato se i nerviram kada ne koristi svoje prilike koje dobija (10 suteva danas). Ali nadamo se boljem, valjda ce mu zabar pruzati jos prilika, samo ako dodje novi napadac tesko.Bundesliga je napisao/la:Niko ti ne govori da uzdizes nasu reprezentaciju ili nesto slicno , ali malo pogledaj koju utakmicu na Hrvatskom kanalu nije bitno kojem , pa ces vidjeti kako oni svoje igrace hvale , covjek bi rekao da su najbolji na svijetu , a Edin je bolji od vecine njihovih igraca, sto se tice Ballotelija sigurno nije bolji od Dzeke ni u kom smislu, Dzeko je za njega izmislio fudbal, statisticki , tehnicki td.. Balloteli nikada nece biti najbolji igrac svijeta to znaju i ptice na grani .. Poanta je da Dzeku treba podrzavati i kada ne igra dobro jer barem mi bi trebali da znamo o kakvom se igracu radi i sta je sve uradio za nasu reprezentaciju . Ako dobije priliku siguran sam da ce i u Cityu pokazati da je jedan od najboljih centarfora svijeta.sanji je napisao/la:Po tvojoj prici, svi mi sada trebamo govoriti kako je reprezentacija BiH najaca selekcija u Evropi. Moramo je uzdizati(svijetski sampioni smo) cak iako to nije istina (Volim svoju domovinu najvise,ali ti ces me ubjedivati da mrzim Bosnu). Ja ne blatim Edina, samo kazem kako stvari stoje(zapravo to je moje misljenje). Slazem se da treba nase igrace podrzavati,ali sada govoriti da su najbolji i slicno je van svake pameti i realnosti.
U ovoj prici zavist nema nikakve veze, napisao sam da bih volio da je Edin najbolji igrac svih vremena, ali nemam stvarno zivaca za rasprave, svako ima svoje misljenje i to postujem. Puno Vas sudi Baloteliju po dijelima van terena, malo pogledajte sta radi, kada se nalazi na terenu(kakve veze ima sto je glup,dijete i slicno) kada pokazuje svoj kvalitet na terenu. Ja nisam nogometni strucnjak, ali pratim sport pogotovo nogomet, i pratim dosta medija i izjava strucnjaka nogometa koji misle da Baloteli moze postati najbolji igrac svijeta, tako da cu njihovo misljenje uzeti u razmatranje a ne misljenja forumasa sportsport.ba . I NISAM BUKVALNO MISLIO DA JE 5X BOLJI AGUERO,ali realno dosta bolji igrac(moje misljenje).
Ma Edo igra u grču,primjetno je da je dosta napet i nervozan,pa su se par puta mogle procitati a skoro i cuti psovke na izvornom bosanskom jeziku,.Treba mu gol kao zagoru pic..,pa je par puta pokusao iz dosta teških situacija šutirati a imao je otvorene saigrace,jedna takva je i prelila čašu pa je i Mancini pobjesnio kao što pivo popijeni..Isto tako Edo je igrac koji želi da igra uvijek,jer sjedenje na klupi i nije nešto na što je navikao igrajuci za "vukove" pa ga je i ovaj Mancinijev sistem rotacije poremetio,.Treba mu gol da bi vratio samopouzdanje inace je naj..ma necu da kazem najebao(ipak sam rek'o
) ,ipak nema potrebe za brigu,ima se,može se,plata je redovna 

-
- Kontakt:

Da li mi dizali Edina ili ne dizali, na terenu se odlucuje kakav je igrac i da li je bolji od igraca X ili Y .. Mogu i ja za sebe reci da sam najbolji pjevac svijeta, ako ne znam pjevati ko saban j..o moje i vase dizanje onda, nece mi niko povjerovati. Kazu i Hrvati za svoje pa im se citav svijet smije. Pustite Dzeku da se dokaze nemora mu niko ovdje "pomoci"

- Cincinnatus
- Kontakt:
Za one koji citaju Engleski, covjek (nije Bosanac) je objasnio situaciju sa Dzekom i Citiju do zadnje tacke:
http://www.bigsoccer.com/forum/showthre ... st24935741
Post 2572.
Nevjerovatno.
http://www.bigsoccer.com/forum/showthre ... st24935741
Post 2572.
Nevjerovatno.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- Principatus
- Kontakt:

Covjece koji dugacak i dobar post. Najzad nesto rezonovano i pametno umjesto stalnih floskula i bubetanja.
Tip je Holandjanin i vuce paralele izmedju Dzeke i holandskih igraca u Real Madridu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma jasno je da nesto ne stina ba relaciji Edin-Roberto...Vidjeli smo juce ,dvije izgubljene lopte,nakon toga bio je izgubljen i igra u strahu,iz prve i sl...Aguero je totalno rasterecen,igra svoj fudbal bez straha...
Edin se moze izvuc iz ovoga jedino ako bude a vjerujem da jest ,mnogo jak u glavi...
Edin se moze izvuc iz ovoga jedino ako bude a vjerujem da jest ,mnogo jak u glavi...
Bezveze price i uprazno sekiranje.
Ko imalo prati ,igraci malo skuplji iz MC su otisli samo u jos bolje klubove.Jer je MC gomila zvjezda ali ni sekunde naspanovane ili u prevodu smetaju jednom drugom, jos kad se uzme da je Mancini promasena investicija kao trener.
Adebayor ode u Real pa onda u Totenham uopste nije lose.
Robinho u Milano.
I Teveza vjerovatno ceka Milano.
Ko prati Dzeku zna da je tip jedan od najraznovrsniji strelaca.lijevom,desnom i glavom nikad ne znas kad ce ga i kako uvaliti.
Felix je sam rekao za Dzeku da je njega nemoguce zaustaviti,jedino ga moze zaustaviti trener koji ga ne zna iskoristiti do kraja.A to je ocigledno Mancini.
Kun ce vrlo brzo proci kao Tevez,jer ce ga sebicnost razoruzati.To barem nije tesko prekontati.Dok za Balu je pitanje dana kad ce zaglaviti u bajboku na duze staze.
Ko imalo prati ,igraci malo skuplji iz MC su otisli samo u jos bolje klubove.Jer je MC gomila zvjezda ali ni sekunde naspanovane ili u prevodu smetaju jednom drugom, jos kad se uzme da je Mancini promasena investicija kao trener.
Robinho u Milano.
Ko prati Dzeku zna da je tip jedan od najraznovrsniji strelaca.lijevom,desnom i glavom nikad ne znas kad ce ga i kako uvaliti.
Felix je sam rekao za Dzeku da je njega nemoguce zaustaviti,jedino ga moze zaustaviti trener koji ga ne zna iskoristiti do kraja.A to je ocigledno Mancini.
Kun ce vrlo brzo proci kao Tevez,jer ce ga sebicnost razoruzati.To barem nije tesko prekontati.Dok za Balu je pitanje dana kad ce zaglaviti u bajboku na duze staze.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 jan 2012, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
bravo! neznam zasto dzeku kao krivca najveceg stavljaju za jucerasnji pozra kad je silva aguero profulo zicer koji mu je dzeko stvorio sta vam je ....harishp je napisao/la:Bezveze price i uprazno sekiranje.
Robinho u Milano.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Samo mi nije jasno što ste se nakrotili na momka, Edin je upao u malu krizu
Kada je najbolje igrao i davao golove, stavljao ga je na klupu.. Normalno kad u 3 zadnje utakmice ( ne računajući sunderland) uđeš u posljednjih 6-7 minuta da ćeš biti van takta..
DIJAMANTU VRAĆAJ SE NA PRAVI KOLOSIJEK !!!
Kada je najbolje igrao i davao golove, stavljao ga je na klupu.. Normalno kad u 3 zadnje utakmice ( ne računajući sunderland) uđeš u posljednjih 6-7 minuta da ćeš biti van takta..
DIJAMANTU VRAĆAJ SE NA PRAVI KOLOSIJEK !!!
Zadnja izmjena: THC, dana/u 02 jan 2012, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 8 gostiju.