ha ya
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Oba Belgijska,oba pio u Genku.geronimo je napisao/la:De malo pojasni porijeklo, gdje si pio i tako to, pa da se svi uvjerimo dali imas ukusa ili nemas.Devil je napisao/la: Ipak Westvleteren i Rochefort dva bar meni ubedljivo najbolja piva na svetu.![]()
Budwa ne valja, slazem se. Ovaj sto reklamira bilo koje pivo za koje je cuo, nije normalan.![]()
Cuj tetrijeb kao neko pivo, pored 2000 pivara u Njemackoj.![]()
Jesi li probao tamno od Erdingera? Mada je i Weizen ekstra gut.
Piva ili paketaDevil je napisao/la:Oba Belgijska,oba pio u Genku.geronimo je napisao/la:De malo pojasni porijeklo, gdje si pio i tako to, pa da se svi uvjerimo dali imas ukusa ili nemas.Devil je napisao/la: Ipak Westvleteren i Rochefort dva bar meni ubedljivo najbolja piva na svetu.![]()
Budwa ne valja, slazem se. Ovaj sto reklamira bilo koje pivo za koje je cuo, nije normalan.![]()
Proizvode ih belgijski monasi i dok prvog nema u slobodnoj potrebi,kupuje se direktno iz manastira i mozes dobiti mesecno samo jedan paket od 24 komada,a cena jednog je 20 eura,drugi se moze kupiti u slobodnoj upotrebi i ima par vrsta ali je meni najbolji onaj od 11% alkohola u sebi.

Piva.Heller je napisao/la:Piva ili paketaDevil je napisao/la:Oba Belgijska,oba pio u Genku.geronimo je napisao/la: De malo pojasni porijeklo, gdje si pio i tako to, pa da se svi uvjerimo dali imas ukusa ili nemas.![]()
Proizvode ih belgijski monasi i dok prvog nema u slobodnoj potrebi,kupuje se direktno iz manastira i mozes dobiti mesecno samo jedan paket od 24 komada,a cena jednog je 20 eura,drugi se moze kupiti u slobodnoj upotrebi i ima par vrsta ali je meni najbolji onaj od 11% alkohola u sebi.
Pijem i bavariuHeller je napisao/la:Haj sto ovaj lik izgleda ko p3d3r neg jos Heineken piješ, a ja konto ti neki frajer![]()
![]()
Ko kad guzis sa kineskim kondomomLBJ MVP je napisao/la:Nisam nikad probao bezalkoholnu.Moraću i to nekad.Kakva su vaša iskustva s tim
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.