Ono kad je ONAJ nakon onog dugog posta zabio glavom na asisteniciju Evre.Cartman je napisao/la:Sjecam se prvog pitanja. Evo rec cu da je prva tekma bila protiv WBA u gostima. Sjecas li se sad?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ono kad je ONAJ nakon onog dugog posta zabio glavom na asisteniciju Evre.Cartman je napisao/la:Sjecam se prvog pitanja. Evo rec cu da je prva tekma bila protiv WBA u gostima. Sjecas li se sad?
That's the one.Thunderstruck je napisao/la:Ono kad je ONAJ nakon onog dugog posta zabio glavom na asisteniciju Evre.Cartman je napisao/la:Sjecam se prvog pitanja. Evo rec cu da je prva tekma bila protiv WBA u gostima. Sjecas li se sad?
Rooney zabio za 0-1, pa onaj Morrison ili je neko drugi golčinu za 1-1, a Hernandez glavom za 1-2 nakon Rooneyevog kornera.dr.van nostrand je napisao/la:Hernandez zabio, koliko se sjecam pobjednicki gol ,jel tako .
WBA poveo nakon Kuszczakove gluposti, cini mi se, i bi preokret 1:2
Po meni nekako ima pobjednicki mentalitet, ali ne znam je li dovoljno dobar jednostavno. Pogotovo sto se tice tehnike. Kako god, uvijek cu se sjecat onog gola protiv Ville.red devil88 je napisao/la:Ne vjerujem da ce Macheda ikad uspjeti u Unitedu jednostavno fali mu taj mentalitet da bude vrhunski igrac ali eto vidjet ce mo sta ce biti sad na posudbi mozda ga i krene
Tad kad je dao taj gol i ja sam mislio da imamo napadaca za buducnost ali posliej toga svaku utakmicu koju je igrao za United bio je los tehnika losa fizicki isto jako slab ali eto ja se nadam da ce mu ova posudba dobro doci ali kad skontam nije mu to prva ali eto vidjet ce mo .Cartman je napisao/la:Po meni nekako ima pobjednicki mentalitet, ali ne znam je li dovoljno dobar jednostavno. Pogotovo sto se tice tehnike. Kako god, uvijek cu se sjecat onog gola protiv Ville.red devil88 je napisao/la:Ne vjerujem da ce Macheda ikad uspjeti u Unitedu jednostavno fali mu taj mentalitet da bude vrhunski igrac ali eto vidjet ce mo sta ce biti sad na posudbi mozda ga i krene
Evo snizenje u oficijelnom shopu, pa ako ste zainteresovani: http://store.manutd.com/stores/manutd/p ... C-E9ALS8Q3" onclick="window.open(this.href);return false;
Rooney88 je napisao/la:http://manutd-bih.com/2012/01/everton-z ... i-gibsona/
Koliko treba doplatiti da skupimo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.