Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Pusti da se osusi. I zaboga ugasi laptop i izvadi bateriju ako si nesto prolio po njemu, ocito. I skini tipkovnicu i vidi jel mokro ispod, te istu ostavi da se susi.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pusti da se osusi. I zaboga ugasi laptop i izvadi bateriju ako si nesto prolio po njemu, ocito. I skini tipkovnicu i vidi jel mokro ispod, te istu ostavi da se susi.
Nisam nista prosuo, samo sam lagano cistio.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
odi onda u device manager i vidi jel ti tamo ucitava cd rom, ako ne, onda ga baci u kantu za smece, i kupi novimajestic24 je napisao/la:Radio sam system restore jos davno,ali nije uspjelo da ga vrati. Ovo ovako vec stoji 2 mjeseca sigurno
i probaj ubaciti neki cd, vidi hoce li onda pokazivati ima li
- tyler durden
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:odi onda u device manager i vidi jel ti tamo ucitava cd rom, ako ne, onda ga baci u kantu za smece, i kupi novimajestic24 je napisao/la:Radio sam system restore jos davno,ali nije uspjelo da ga vrati. Ovo ovako vec stoji 2 mjeseca sigurno
cuj da kupi novi a ovaj baci u kantu za smece

pozdrav,,sretna nova.Imam problem sa zvukom,nemam zvuka na komp.Kad pokusam da update multimedia audio controler,instalacija krene i onda stane te dobijem poruku:
-softver koji instalirate za taj hardver:
Realtec AC 97 Audio
nije prosao Windows logo test kojim se potvrdjuje kompatibilnost sa sustavom Win xp...
-Ispod stoje dvije opcije 1.IPAK NASTAVI ,, 2.ZAUSTAVI INSTALIRANJE
-Ja odaberem opciju"ipak nastavi"
Onda instaliranje pocne,ali kad se napuni do kraja komp. se samo restartuje
Ako iko ima rjesenje za ovaj problem zamolio bih da mi pomogne..Unaprijed hvala
Realtec AC 97 Audio
nije prosao Windows logo test kojim se potvrdjuje kompatibilnost sa sustavom Win xp...
Onda instaliranje pocne,ali kad se napuni do kraja komp. se samo restartuje

:P
promijenio cd/dvd rom i ne radi a nov, do čega je ? 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a sta bi trebo? ostaviti ga pokvarita kao suvenir?tyler durden je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:odi onda u device manager i vidi jel ti tamo ucitava cd rom, ako ne, onda ga baci u kantu za smece, i kupi novimajestic24 je napisao/la:Radio sam system restore jos davno,ali nije uspjelo da ga vrati. Ovo ovako vec stoji 2 mjeseca sigurno
- tyler durden
- Kontakt:
a sta bi trebo? ostaviti ga pokvarita kao suvenir?[/quote]tyler durden je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la: odi onda u device manager i vidi jel ti tamo ucitava cd rom, ako ne, onda ga baci u kantu za smece, i kupi novi
radi cd-roma on bi trebao bacit laptop u kantu i kupit novi

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a to se ne moze zamjeniti?
daj odvadi, star čovjek a liže natikače
-
- Kontakt:
jest malo off pitanje al sam skoro procitao da od nove godine ce bit pogodnosti u bhtelecomu za korisnike adsl-a..da ce biti brzi paketi i tako..sad udjoh na speedtest sve isto..zna li neko odkad ce to ic il da li ce uopste bit povecanja brzina???hvala..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tyler durden
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:a to se ne moze zamjeniti?
omg

upravo

- tyler durden
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:jest malo off pitanje al sam skoro procitao da od nove godine ce bit pogodnosti u bhtelecomu za korisnike adsl-a..da ce biti brzi paketi i tako..sad udjoh na speedtest sve isto..zna li neko odkad ce to ic il da li ce uopste bit povecanja brzina???hvala..
brzina ce se uduplat,ako ti je bio netflat2 bice netflat 4 itd

samo morate imat malo strpljenja,BHTelecom ima veoma mnogo korisnika,tako da ce trebat citav mjesec januar otprilike,da svakom urade sto su rekli da ce uradit

ne mogu to uradit u jedan dan

krecu kako ja znam od srijede,pa dok dodes na red, uradi sta korisno

-
- Kontakt:
probaj ovaj sa ovim programom http://www.drivereasy.com/" onclick="window.open(this.href);return false; , on ti nadje drivere koje treba ili instalirati ili popraviti, downloadaj ih i instaliraj... i kod mene je bio isti slucaj al sad je sve OKEsoKimba je napisao/la:pozdrav,,sretna nova.Imam problem sa zvukom,nemam zvuka na komp.Kad pokusam da update multimedia audio controler,instalacija krene i onda stane te dobijem poruku:
Realtec AC 97 Audio
Onda instaliranje pocne,ali kad se napuni do kraja komp. se samo restartuje![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Treba mi neki apdejt za graficku ati radeon 128 mb 9550. Znaci zadnji koji je izasao za ovu graficku 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sarajlijc@ je napisao/la:Treba mi neki apdejt za graficku ati radeon 128 mb 9550. Znaci zadnji koji je izasao za ovu graficku
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Veoma jednostavno

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hvalaalacious je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Treba mi neki apdejt za graficku ati radeon 128 mb 9550. Znaci zadnji koji je izasao za ovu graficku
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Veoma jednostavno

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Sarajlijc@ je napisao/la:Hvalaalacious je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Treba mi neki apdejt za graficku ati radeon 128 mb 9550. Znaci zadnji koji je izasao za ovu graficku
Veoma jednostavnoTreba mi zbog FM-a nadam se da ce sa drajverom novim biti brzi
Meni nece nikako FM jbm-u...prodju mo one reklame i onda me samo izbaci

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
meni vec uduplali prije download bio 100kb/s sad 200kb/s inace povecanje pocinje od 1.1jasko_juve je napisao/la:jest malo off pitanje al sam skoro procitao da od nove godine ce bit pogodnosti u bhtelecomu za korisnike adsl-a..da ce biti brzi paketi i tako..sad udjoh na speedtest sve isto..zna li neko odkad ce to ic il da li ce uopste bit povecanja brzina???hvala..
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
- Kontakt:
BICE GUSTO je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Pusti da se osusi. I zaboga ugasi laptop i izvadi bateriju ako si nesto prolio po njemu, ocito. I skini tipkovnicu i vidi jel mokro ispod, te istu ostavi da se susi.
Nisam nista prosuo, samo sam lagano cistio.[/quot
Evo nesto sam cackao po tastaturi i funkcionise,mada jos nije sve OK; naime neka slova kuca komicno; npr: a=a8 , m ne ukucava uopste, y=y5 , i=qi0 ,q=q0 ...? U cemu je sada fazon, zna li neko ???
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
ide postepeno, piše tako u obavještenju na stranici.jasko_juve je napisao/la:jest malo off pitanje al sam skoro procitao da od nove godine ce bit pogodnosti u bhtelecomu za korisnike adsl-a..da ce biti brzi paketi i tako..sad udjoh na speedtest sve isto..zna li neko odkad ce to ic il da li ce uopste bit povecanja brzina???hvala..
moguće neki malware/virus.BICE GUSTO je napisao/la: Evo nesto sam cackao po tastaturi i funkcionise,mada jos nije sve OK; naime neka slova kuca komicno; npr: a=a8 , m ne ukucava uopste, y=y5 , i=qi0 ,q=q0 ...? U cemu je sada fazon, zna li neko ???
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.