Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 01 jan 2012, 18:09

"When your sat in row z and the ball hits your head thats #dzeko #mcfc #premierleague"
7 minutes ago

LOL, sa twittera :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jan 2012, 18:10

Nekoliko mizernih pokusaja. Jedino dobar onaj sto je pogodio precku. Ocito da je van forme, a nije ni cudo kad tako malo igra u zadnje vrijeme. I Aguero je van forme. Hvala Bogu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 01 jan 2012, 18:11

City je pokraden u ovoj utakmici za onaj offside, sto je meni izuzetno drago. City je igrao solidno, nisu imali srece, a mogli su dati bar 2 gola danas. Dzeko odigrao sasvim solidno, i po meni je najbolji igrac danas. Ne znam ko je ocekivao da ce igrati bolje pored Tourea, slabog Nasria, De Jonga... da ne nabrajam vise ove "igracine". Dzeko je fino asistirao Agueru i Silvi, i obojica su imali itekakvu priliku za gol. Ono sto se Dzeki moze zamjeriti su 2 suta koja su isla gore u nebo, to jedino. Sve je ovo posljedica ne igranja - sjedenja na klupi. Aguero je, po meni glavni krivac, covjek u obje ove protekle utakmice nije nista uradio, stavise, bio je ocajan. U ovoj utakmici, pored onog promasaja, upropastio je dosta napada. Ali, kao da gledam, Dzeko ce biti glavni krivac (vec vidim da je na onom usranom goal.com dobio 5 :evil: )...
Izdržati, to je temelj vrline!

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 01 jan 2012, 18:11

ZOI84 je napisao/la:
JohnnyDinamitas je napisao/la:evo i ja gledam svakih par sekunda f.ck dzeko i razne price po twitteru
Koga su krivili u prošloj utakmici, kad vec tako pratiš mreže sigurno si vidio
nisam nikad prije pratio vec spomenuo neko maloprije pa gledam. i znam na sta ciljas i odmah, NE, nisam. po meni je dzeko solidno odigrao kao sto sam nekoliko puta vec napisao ovdje.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 01 jan 2012, 18:12

JohnnyDinamitas je napisao/la:"When your sat in row z and the ball hits your head thats #dzeko #mcfc #premierleague"
7 minutes ago

LOL, sa twittera :mrgreen:
HAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHA ! :D :lol:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 jan 2012, 18:12

Da je Balotelli igrao City bi pobjedio 0-5
15.10 - 15.06 ...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 jan 2012, 18:13

City je u ovoj utakmici drasticno ostecen,ali i to je sport..i nepravda je dio sporta! City puno bolja ekipa,ali jednostavno nisu mogli postici gol...Dzeko pogodio precku,pa Ricards,ali lopta nece u gol... i na kraju sok,sekund prije kraja prime gol iz ofsajda koji se vidio iz aviona! kako god,City i United ce se do samog kraja boriti za titulu,ravnopravno...

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 01 jan 2012, 18:14

Nije samo Liverpool u pitanju, vec nece duze vrijeme igrati i sto je opravdano, nakon danasnje partije. Igrat ce samo kupove, i dolazi novi napadac sada u januaru. Edin se ne uklapa u sistem igre Man City-a, mene licno nije vise ni sjena onog covjeka iz Wolfsburga.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 jan 2012, 18:15

rogeRF je napisao/la:City je pokraden u ovoj utakmici za onaj offside, sto je meni izuzetno drago. City je igrao solidno, nisu imali srece, a mogli su dati bar 2 gola danas. Dzeko odigrao sasvim solidno, i po meni je najbolji igrac danas. Ne znam ko je ocekivao da ce igrati bolje pored Tourea, slabog Nasria, De Jonga... da ne nabrajam vise ove "igracine". Dzeko je fino asistirao Agueru i Silvi, i obojica su imali itekakvu priliku za gol. Ono sto se Dzeki moze zamjeriti su 2 suta koja su isla gore u nebo, to jedino. Sve je ovo posljedica ne igranja - sjedenja na klupi. Aguero je, po meni glavni krivac, covjek u obje ove protekle utakmice nije nista uradio, stavise, bio je ocajan. U ovoj utakmici, pored onog promasaja, upropastio je dosta napada. Ali, kao da gledam, Dzeko ce biti glavni krivac (vec vidim da je na onom usranom goal.com dobio 5 :evil: )...
slazem se s tobom! Aguero je bio ocajan,Dzeko po meni najvise pokazao uz Tourea..ali ce na kraju on ispastati i protiv Liverpula poceti s klupe,ali nema veze,iskoristit ce on svoju sansu u anrendim utakmicama..

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 01 jan 2012, 18:15

Soni je napisao/la:Krivci Mancini i Dzeko. Ali svi zamjeraju Manciniju sto ima takvu sirinu, a nikad neki igraci ne dobiju priliku. Zato se on za ovu utakmicu izvukao, jer je i ovaj sastav hladno trebao dobiti Sunderland.
Dzeko jer je imao 7-8 prilika i nijednu nije iskoristio. Prelose vrijeme za njegovu losu partiju, kola ce na njemu da se slome to je 100% sigurno.
Stream koji sam ja gledao je imao chat, pretpostavljam da su na njemu vecnom navijaci oba kluba i naravno kladionicari. Svi su prigovarali igri Dzeke, nazivali ga bijelim Heskey-em, odbrambenim igracem Sunderlanda i slicno.
Realno ispromasivao se i svi koji se pozivaju na statistuku (a bilo ih je do sada u prici o najboljem strijelcu) trebaju i sada posteno reci da nije bio na nivou na kojem je trebao.
Price o tome s kakvom ekipom Dzeko igra i kako ga Mancini ubacuje da bi mu mogao prigovoriti su u najmanju ruku smjesne, jer nije ekipa Dzeko City. Dobio je priliku i nije je iskoristio. Nazalost.

Zao mi je, ali evidentno je da ce ga on najvise pop.usit zbog ove utakmice.
Uredu nije Džeko najbolje odigrao, ali daleko od toga da je najveci krivac. City vec odavno slabo igra i bez Džeke su izgubili 5 bodova. Najveci krivac je Mancini i njegovo konstantno mjenjanje igraca, njegova taktika koja igrace izbacuje iz forme, manjak autoriteta

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 01 jan 2012, 18:17

City navijaci traze transfer Dzeke preko ljeta..
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 01 jan 2012, 18:19

sanji je napisao/la:Nije samo Liverpool u pitanju, vec nece duze vrijeme igrati i sto je opravdano, nakon danasnje partije. Igrat ce samo kupove, i dolazi novi napadac sada u januaru. Edin se ne uklapa u sistem igre Man City-a, mene licno nije vise ni sjena onog covjeka iz Wolfsburga.
Zašto je opravdano? Nije zabio, pa nije ni Balo tri utakmice, evo ni Kun i u januaru ne dolazi napadac, Mancini je nekoliko puta to ponovio

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 01 jan 2012, 18:19

Cincinnatus je napisao/la:City navijaci traze transfer Dzeke preko ljeta..
blumunovci (mislim na forum navijace) su najveca sala pored mancinija "the polar bear of city".
...

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 01 jan 2012, 18:20

ZOI84 je napisao/la: Uredu nije Džeko najbolje odigrao, ali daleko od toga da je najveci krivac. City vec odavno slabo igra i bez Džeke su izgubili 5 bodova. Najveci krivac je Mancini i njegovo konstantno mjenjanje igraca, njegova taktika koja igrace izbacuje iz forme, manjak autoriteta
Dzeko je napadac i prima platu da daje golove. Ovo mu je bila utakmica koju je trebao da iznese na ledjima. Nisam ja Dzeko hejter, utakmice City-a gledam iskljucivo zbog njega, ali treba priznati da je mogao rijesiti utakmicu, a u tome nije uspio.
To sto je nas ne treba nam oduzeti svaki osjecaj realnosti.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 01 jan 2012, 18:21

panties je napisao/la:
Cincinnatus je napisao/la:City navijaci traze transfer Dzeke preko ljeta..
blumunovci (mislim na forum navijace) su najveca sala pored mancinija "the polar bear of city".
Ma nisu sami.. pogledaj twitter, pogledaj druge City forume, pogledaj facebook.. svi oni pljuju po Dzeki.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 jan 2012, 18:21

Najveći krivac je Mansour, neznalica koja drži još veću neznalicu na klupi - da ima boljeg trenera, naslov bi, pored ovakve očajne konkurencije već bio tu, a City i Džeko bi se spremali za osminu finala Lige prvaka.
Hayley <3

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 01 jan 2012, 18:22

iduce sedmice ce biti druga prica ako dzeko zabije ... tako ce lajati i na drugog, to su navijaci.
Mislim da bi Dzeko u jednom mid-table clubu sjajio opet, njemu treba konstantna igra, ovo rotiranje mancinija mu ne godi nikako. balotelli je na to navikao od malih nogu, svako je razlicit.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jan 2012, 18:23

Je li veselo na bluemoonu? :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 01 jan 2012, 18:24

skyisthelimit je napisao/la:Da je Balotelli igrao City bi pobjedio 0-5
Baš se Balo nazabijao u zadnje 3 utakmice

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 01 jan 2012, 18:26

Dzeko bi trebao malo manje glumiti Deda Mraza, a malo vise trenirati svoj sut i skok igru.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, Proximic i 17 gostiju.