Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Sesegnooooooooooon...svaka cast na asistenciji. Mogao je i u 60-toj minuti asistirati za cist gol al bio je sebican. Sada je to uradio na malo tezi nacin i pobjedise. Bravoooooooooooooo Jiiiiiiiiiii
Jos na to sve gol bio iz offsida
Kao sto sam rekao,ovaj jucerasnji poraz duplo boli jer City ima tezi raspored i mogli smo napraviti 5-6 bodova prednosti prije februara
Jos na to sve gol bio iz offsida
Kao sto sam rekao,ovaj jucerasnji poraz duplo boli jer City ima tezi raspored i mogli smo napraviti 5-6 bodova prednosti prije februara
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Odlican pocetak nove godine!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Toooooo Onealu postavio si solida taktiku.Od 70 Sunderland poceo padat,mogo je City komotno dva-tri gola utrpat...Ali nisu bili skoncentrisani,i onda primili go iz poluofsajda hehehehehhehehe

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Joj ovako se nisam radovao od gola Owena protiv Citya.
HVALA SUNDERLAND!

HVALA SUNDERLAND!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Joj ovako se nisam radovao od gola Owena protiv Citya.![]()
HVALA SUNDERLAND!
Ko ce kome ako nece svoj svome-POMOCI

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
E sad slijede utakmice osvete,prvo da se Newcastleu osvetimo za ona 2 boda sto su nam ukradena,pa potom slijedi osveta Cityu aBd,mada nesto sam skeptican kakav ce sastav fergie tu izvesti,nadam se dobar.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- slani grad
- Kontakt:
- Thunderstruck
- Kontakt:
Meni je sad više krivo nego jučer. 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ma samo da se igraci pocnu vracat. Barem Smalling i Ferdinand do Citya.Narin je napisao/la:E sad slijede utakmice osvete,prvo da se Newcastleu osvetimo za ona 2 boda sto su nam ukradena,pa potom slijedi osveta Cityu aBd,mada nesto sam skeptican kakav ce sastav fergie tu izvesti,nadam se dobar.
@tevezito: Kakva je to provokacija sto covjek stavi grb Sunderlanda na ovu temu? Nije otisao na temu Citya i to uradio. Istina, imam ja u planovima da to odradim.

Pa dodji slobodno stavi grb.Uglavnom nakon ovog kola sam shvatio kako ovdje sve funkcionise na ovom forumu.Onaj jucer poraz je bio smijesan i ja dodjem napisem razlog poraza ne provociram ali nema veze izvolite samo uzivajte.Cartman je napisao/la:Ma samo da se igraci pocnu vracat. Barem Smalling i Ferdinand do Citya.Narin je napisao/la:E sad slijede utakmice osvete,prvo da se Newcastleu osvetimo za ona 2 boda sto su nam ukradena,pa potom slijedi osveta Cityu aBd,mada nesto sam skeptican kakav ce sastav fergie tu izvesti,nadam se dobar.
@tevezito: Kakva je to provokacija sto covjek stavi grb Sunderlanda na ovu temu? Nije otisao na temu Citya i to uradio. Istina, imam ja u planovima da to odradim.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
U sljedećem kolu obavezno dobit, ma koliko teško to bilo. Dosad je nekako uvijek poslije poraza išao uspješan oporavak, valjda to bude slučaj i u srijedu. City igra već prekosutra, i to sa Liverpoolom, koji je podigao samopouzdanje pobjedom nad Newcastlom, i za nadat se da mogu do bod(ova).
Znači, prije srijede i Unitedovog meča, u utorak se za Liverpool navija, ma koliko teško to bilo. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
što je netko napisao da mu je još više krivo zbog poraza danas,i meni.Što se tiče komšija ma morala jei njih stići kriza(čudi me kako imaju malo povreda,ali krenuće i njih povrede)
Daj jedna ti osoba nesto napise tebi odma svi navijaci uniteda krivi,eto vi nas niste provocirali kad ste nas dobili 6:1?tevezito je napisao/la:Pa dodji slobodno stavi grb.Uglavnom nakon ovog kola sam shvatio kako ovdje sve funkcionise na ovom forumu.Onaj jucer poraz je bio smijesan i ja dodjem napisem razlog poraza ne provociram ali nema veze izvolite samo uzivajte.Cartman je napisao/la:Ma samo da se igraci pocnu vracat. Barem Smalling i Ferdinand do Citya.Narin je napisao/la:E sad slijede utakmice osvete,prvo da se Newcastleu osvetimo za ona 2 boda sto su nam ukradena,pa potom slijedi osveta Cityu aBd,mada nesto sam skeptican kakav ce sastav fergie tu izvesti,nadam se dobar.
Naravno da se veselimo sto je city kiksao,necemo plakati..
Koji lik. Pa ko je sad ovdje provocirao? Ti sa tvojim postom. Ali ne zanima me, uzivam u pobjedi ozbiljnog rada nad ekonomskim dopingom.tevezito je napisao/la:Pa dodji slobodno stavi grb.Uglavnom nakon ovog kola sam shvatio kako ovdje sve funkcionise na ovom forumu.Onaj jucer poraz je bio smijesan i ja dodjem napisem razlog poraza ne provociram ali nema veze izvolite samo uzivajte.Cartman je napisao/la:Ma samo da se igraci pocnu vracat. Barem Smalling i Ferdinand do Citya.Narin je napisao/la:E sad slijede utakmice osvete,prvo da se Newcastleu osvetimo za ona 2 boda sto su nam ukradena,pa potom slijedi osveta Cityu aBd,mada nesto sam skeptican kakav ce sastav fergie tu izvesti,nadam se dobar.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
tevez
Priznaj da ti je tesko u ovim trenucima, kao sto je jucer bilo tesko navijacima/fanovima Uniteda, Chelseaja itd.Boli.
Dogodi se poraz
, rjedje istina, ali s vremena na vrijeme dogodi se.
Ako ti je provokacija sto smo mi koji posjecujemo najvise ovu temu navijali protiv Man C. onda smo svi redom ovdje provokatori i to oni mucki provokatori
.
Priznaj da ti je tesko u ovim trenucima, kao sto je jucer bilo tesko navijacima/fanovima Uniteda, Chelseaja itd.Boli.
Dogodi se poraz

Ako ti je provokacija sto smo mi koji posjecujemo najvise ovu temu navijali protiv Man C. onda smo svi redom ovdje provokatori i to oni mucki provokatori

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Slavlje Lindegaarda nakon 2:2 Berbatova..
Druzina sa klupe.. 
http://h9.abload.de/img/lindegaardkxb4x.gif

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Lindegaard mi postaje sve drazi, nadam se da ce opet bit na golu u Newcastleu. Ja sam 10 puta sigurniji s njim na golu, nego kad je De Gea tu. Talenat je bez sumnje, ali trenutno ima misica kao obicno dijete sa ulice.Baja_Zvjerka je napisao/la:Slavlje Lindegaarda nakon 2:2 Berbatova..Druzina sa klupe..
1) Who scored United’s first goal of 2011?
2) How many goals did the Reds score in all competitions in January?
3) A new signing made his competitive debut in the fourth round of the FA Cup last season. Who was he?
4) Name the Red who headed the winner against Crawley Town in the FA Cup fifth round?
5) Two players are missing from the starting XI the day we won our 19th title at Blackburn in May: ********; Fabio, Ferdinand, Vidic, *****; Valencia, Carrick, Giggs, Nani; Rooney, Hernandez.
6) Who won the penalty that helped seal the title-clinching point at Ewood Park?
7) Which player provided the assist for Wayne Rooney to score in the Champions League final?
8) How many Reds made their full United league debuts against West Brom in August?
9) How many first-team debuts, in total, were made in 2011?
10) Against which team did Wayne Rooney score his 150th Reds goal?
11) Name the missing scorer during the 8-2 win over Arsenal? Rooney (3), Young (2), Nani, Park and *******?
12) How many goals did Ryan Giggs score in the 2010/11 season?
13) In which game did Darren Fletcher make his 300th appearance?
14) What is the aggregate score from the five matches against Chelsea in 2011?
15) How many clean sheets did Edwin van der Sar keep in 2011?
16) By how many points did the Reds win the 2010/11 title?
17) Rooney netted the Reds’ 2010/11 Goal of the Season award with his stunning overhead kick against Manchester City. But what was the final score in that game?
18) How many goals did United score on the pre-season tour of the United States?
19) From whom did Phil Jones inherit the no.4 squad number?
20) Sir Alex celebrated a Premier League milestone in the recent victory over QPR. What was it?
Evo jedan kviz za fanove uniteda sa official unitedove stranice,koliko odgovara znate,al bez koristenje interneta?
Iskreno mislim da su pitanja poprilicno teska,npr ovo ko je postigao prvi gol u 2011,ne znam protiv koga smo prvu utakmicu igrali,kad bi znao protiv koga i koji je rezultat bio,mozda bih se i sjetio..
2) How many goals did the Reds score in all competitions in January?
3) A new signing made his competitive debut in the fourth round of the FA Cup last season. Who was he?
4) Name the Red who headed the winner against Crawley Town in the FA Cup fifth round?
5) Two players are missing from the starting XI the day we won our 19th title at Blackburn in May: ********; Fabio, Ferdinand, Vidic, *****; Valencia, Carrick, Giggs, Nani; Rooney, Hernandez.
6) Who won the penalty that helped seal the title-clinching point at Ewood Park?
7) Which player provided the assist for Wayne Rooney to score in the Champions League final?
8) How many Reds made their full United league debuts against West Brom in August?
9) How many first-team debuts, in total, were made in 2011?
10) Against which team did Wayne Rooney score his 150th Reds goal?
11) Name the missing scorer during the 8-2 win over Arsenal? Rooney (3), Young (2), Nani, Park and *******?
12) How many goals did Ryan Giggs score in the 2010/11 season?
13) In which game did Darren Fletcher make his 300th appearance?
14) What is the aggregate score from the five matches against Chelsea in 2011?
15) How many clean sheets did Edwin van der Sar keep in 2011?
16) By how many points did the Reds win the 2010/11 title?
17) Rooney netted the Reds’ 2010/11 Goal of the Season award with his stunning overhead kick against Manchester City. But what was the final score in that game?
18) How many goals did United score on the pre-season tour of the United States?
19) From whom did Phil Jones inherit the no.4 squad number?
20) Sir Alex celebrated a Premier League milestone in the recent victory over QPR. What was it?
Evo jedan kviz za fanove uniteda sa official unitedove stranice,koliko odgovara znate,al bez koristenje interneta?
Iskreno mislim da su pitanja poprilicno teska,npr ovo ko je postigao prvi gol u 2011,ne znam protiv koga smo prvu utakmicu igrali,kad bi znao protiv koga i koji je rezultat bio,mozda bih se i sjetio..

Sjecam se prvog pitanja. Evo rec cu da je prva tekma bila protiv WBA u gostima. Sjecas li se sad? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.