na BHT-u skokovi ... de nek neko postavi linkove za City i Džeku !nime_tm87 je napisao/la:imal Dzeke danas na BHT i ako nema koga ima

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
na BHT-u skokovi ... de nek neko postavi linkove za City i Džeku !nime_tm87 je napisao/la:imal Dzeke danas na BHT i ako nema koga ima
na sopcastu bloodzeed:Zagor je napisao/la:na BHT-u skokovi ... de nek neko postavi linkove za City i Džeku !
Nije baš da od Edina zavisi, i da danas zabije 2 gola, ne bi me cudilo da ga protiv Liv. ostavi na klupi, vec smo se uvjerili kada ga je poslije sjajne forme poslao na klupu. Balo i Kun imaju fore ne zabiti 3, 4 utakmice, ali ne i EdinrogeRF je napisao/la:Hajd' sve, ali, ne igranje Silve moze biti kobno. Bojim se da se sve nece okomiti na Edina, s obzirom na to da ga nema bas ko ni uposliti (dodati loptu), a i jedini je napadac.
Opet, mislim da je City daleko jaca ekipa, te da ce Edin danas pokazati svoj kvalitet. Ovakvim danasnjim sastavom, po mom misljenju, Mancini ga ne planira u mecu s L'poolom. Sve od Edina zavisi.
Sretno Edine!
Pa jes vala, bas si u pravu, Dzeko ima podrsku najjaceg sastava kojim City raspolaze pa ga treba objesiti ako ne zabije danasanonymousHD je napisao/la:Eh, ako danas ne zabije, neće nikad zabiti i onda neka truhne na klupi, ko ga *ebe!
btw. Sretna Nova godina, svima koji slave.
Pitanje je kolko je mahnoHZ_ilidzaa je napisao/la:Dzeko nikakav , trom ... Kladim se da je on sinoc mahno koju.. Bosnjo je to
Vidi se da nikad nisi trenirao neki sport ... Pogledaj ga kako trci , nema one njegove agilnosti , borbenosti ,zara... Nadam se da sam jos pod utjecajem alkohola pa ne vidim i ne procjenjujem dobroskyisthelimit je napisao/la:a jel primio loptu dosada jednomnjegove sposobnosti se procjenuju i kad je bez lopte..Zaista nevjerovatno
HZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi se da nikad nisi trenirao neki sport ... Pogledaj ga kako trci , nema one njegove agilnosti , borbenosti ,zara... Nadam se da sam jos pod utjecajem alkohola pa ne vidim i ne procjenjujem dobroskyisthelimit je napisao/la:a jel primio loptu dosada jednomnjegove sposobnosti se procjenuju i kad je bez lopte..Zaista nevjerovatno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.