Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Pozdrav svima....novi sam na forumu, inace vatreni navijac liverpoola od svoje 13e godine....to je znaci nekih 15 godina dosad....pomno pratim sva desavanja i transfere , desavanja oko naseg kluba...
Vidim ovdje neka razna prepiranja ali nista to necu komentarisati, samo cu reci Sretna vam svima Nova Godina...da Liverpool uzme glatko to cetvrto mjesto i da idemo u Ligu prvaka....moja novogodisnja zelja....NEKA NAM DJED MRAZ DONESE KALS JAN HUNTELARA ILI LUKASA PODOLSKOG za vrijeme ovog januarskog prelaznog roka...mislim da nam vise nista ne treba da uzmemo to cetvro mjesto...mislim da je to ta kockica koja nedostaje da bi se slozila slagalica barem za ovu sezonu....i ptice na grani vise da igramo dobar fudbal , stvaramo prilike ali fale golovi...jos jedan napadac tipa podolski ili huntelar bi nam donijeli to vetvrto mjesto, pomogli da sve one nerjesene rezultate pretvorimo u pobjede barem protiv ekipa protiv kojih vazimo kao favoriti, adrugi razlog zbog toga sto bi to jos vise unaprijedilo carollovu igru po mom misljenju, drag mi je igrac , trci , trudi se, pogadja precke i stative, doci ce i golovi siguran sam....toliko od mene za sad....pozzz svima
Vidim ovdje neka razna prepiranja ali nista to necu komentarisati, samo cu reci Sretna vam svima Nova Godina...da Liverpool uzme glatko to cetvrto mjesto i da idemo u Ligu prvaka....moja novogodisnja zelja....NEKA NAM DJED MRAZ DONESE KALS JAN HUNTELARA ILI LUKASA PODOLSKOG za vrijeme ovog januarskog prelaznog roka...mislim da nam vise nista ne treba da uzmemo to cetvro mjesto...mislim da je to ta kockica koja nedostaje da bi se slozila slagalica barem za ovu sezonu....i ptice na grani vise da igramo dobar fudbal , stvaramo prilike ali fale golovi...jos jedan napadac tipa podolski ili huntelar bi nam donijeli to vetvrto mjesto, pomogli da sve one nerjesene rezultate pretvorimo u pobjede barem protiv ekipa protiv kojih vazimo kao favoriti, adrugi razlog zbog toga sto bi to jos vise unaprijedilo carollovu igru po mom misljenju, drag mi je igrac , trci , trudi se, pogadja precke i stative, doci ce i golovi siguran sam....toliko od mene za sad....pozzz svima
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
mercenary dobro doso
villa je ocitala lekciju CSKA-u,sweansi remizirao sa tottehemom,jedino arsenal ne tako uvjerljivo dobija QPR tako da Liverpool moze biti zadovoljan ovim kolom 2 od 3 glavna konkurenta su prosula bodove dok smo mi osvojili sva 3 i u Novu 2012(sretna vam bila vama a i Liverpoolu)ulazimo sasvim izjednaceno(nekoliko bodova razlike)sa drugim klubovima i mozemo se nadati CL
villa je ocitala lekciju CSKA-u,sweansi remizirao sa tottehemom,jedino arsenal ne tako uvjerljivo dobija QPR tako da Liverpool moze biti zadovoljan ovim kolom 2 od 3 glavna konkurenta su prosula bodove dok smo mi osvojili sva 3 i u Novu 2012(sretna vam bila vama a i Liverpoolu)ulazimo sasvim izjednaceno(nekoliko bodova razlike)sa drugim klubovima i mozemo se nadati CL
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Samo nas 2 boda dijele od LP. Mislim da je realno da se tome i nadamo ali ipak,sa druge strane,mi sada imamo tezi raspored od nasih protivnikaSenaid L.F.C je napisao/la:mercenary dobro doso
Ali uz dodatnu motivaciju i raspucanog Carrolla,sve je moguce..
ZZ
Joj kako smo ih sinoc rastavili, al' to nije nista cudno, rastavljamo ekipe vec zadnjih desetak tekmi, samo sto nemamo srece, cudo nije ostalo 1:1, al' veliki Bellamy (imam ga na fantasyu
), kakva je to igracina, ne da frajer Gerrardu slobodnjak i zabija, nase najvece pojacanje ove godine!
5 tekmi nama niko nije zabio gol, 2 gola smo dali sami sebi, odbrana strasna! Protiv Shitya cleen sheets...

5 tekmi nama niko nije zabio gol, 2 gola smo dali sami sebi, odbrana strasna! Protiv Shitya cleen sheets...

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
nasi ce se navijaci uvijek svadjat, svadjali su se i kad je LFC igro najbolju sezonu u zadnjih 20 godina
Walk on, with hope in your hearts.
U pravu je Skauzer,Carrol je jedan od jacih pojacanja zadnjih ovih godina.Cova jede malu djecu za dorucak,samo je po prirodi stidljiv.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
jedino na ovom forumu je katastrofalna atmosfera što je tiče lfca, na ostalim koje ja posjećujem što je lfca tiče je ok, ovim odavde ne odgovara ni kad pobjedimoartemis77 je napisao/la:nasi ce se navijaci uvijek svadjat, svadjali su se i kad je LFC igro najbolju sezonu u zadnjih 20 godina

http://www.thefa.com/TheFA/Disciplinary ... ssion.ashx" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo razloga zašto je Suarez suspendovan, po meni su smiješni tj. kontaktirali su samo evru što se slučaja tiče, dok drugu stranu nisu, evo nekih komentara sa twittera:
Charles Ong
Page 382: "We found that Mr Evra's account is probably what happened." - Probably? Damn it, this people are not even sure of what's going on.
Brian Durand
Seems like the whole FA report hinges on Evra being better prepared for hearing. We like him, we believe him. We don't believe Suarez/Kuyt.
Brian Kettle
"Mr Evra was a credible witness. He gave his evidence in a calm, composed and clear way." Credibility, or acting ability?
Bethany Tea
3yrs ago FA described Evra as “exaggerated & unreliable”. Today, they effectively label Suarez a racist based entirely on his evidence. #LFC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sretna nova godina i sve najbolje 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- majestic24
- Kontakt:
Redsi nek Vam je sretna ova 2012 godina i da bude uspjesnija od prethodne.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Naravno,kao i svi ostali zelim vam sretnu novu godinu i da nam u ovoj bude vise razloga za slavlje nego li za tugu.
Da se svi zajedno RADUJEMO pobjedama naseg voljenog kluba a ne da trazimo dlaku u jajetu
Poceo je prijelazni rok,jel tako ?
Da se svi zajedno RADUJEMO pobjedama naseg voljenog kluba a ne da trazimo dlaku u jajetu

Poceo je prijelazni rok,jel tako ?
ZZ
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
http://www.****.ba/v2/tekst.php?ID=30408" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je ovo istina,onda Sule yebo si jezza u ledja
Ako je ovo istina,onda Sule yebo si jezza u ledja

ZZ
Navodno je Liverpool spreman ponuditi 24miliona funti za napadača Ville, Darrena Benta. Ako već dovodimo nekog Engleza, naravno mislim na napadača, najbolje bi bilo dovesti upravo njega ili Agbonlahora. Nemam ništa protiv ovog igrača, čak naprotiv volio bih da dođe na Anfieldu.
Volio bih ovako da izgleda sastav krajem januara, i povratkom Suareza...
---------------Reina---------------
Glen---Skrtel---Agger---Enrique
------------------Adam-------------
---------Gerrard--------------------
---Downing--------------Bellamy---
---------------Suarez----------------
-----------Bent-----------------------
Izmjena: Doni,Cahill,Carragher,Spearing,Henderson,Maxi i još jedan napadač, možda čak i još jedno krilo...
Volio bih ovako da izgleda sastav krajem januara, i povratkom Suareza...
---------------Reina---------------
Glen---Skrtel---Agger---Enrique
------------------Adam-------------
---------Gerrard--------------------
---Downing--------------Bellamy---
---------------Suarez----------------
-----------Bent-----------------------
Izmjena: Doni,Cahill,Carragher,Spearing,Henderson,Maxi i još jedan napadač, možda čak i još jedno krilo...
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Thunderstruck
- Kontakt:
Suarez je Evri rekao da ga je udario zato što je crnac
Engleski nogometni savez (FA) objavio je izvještaj u kojem je obrazložio svoju odluku da napadača Liverpoola Luisa Suareza suspendira na osam utakmica.
Urugvajac je proglašen krivim zbog rasističkih uvreda upućenih na račun igrača Manchester Uniteda Patricea Evre. Nakon što su iz Liverpoola više puta izrazili nevjericu kaznom FA-a, krovna udruga engleskog nogometa je u saopćenju za javnost objasnila da se Suarez sedam puta tokom oktobarske utakmice obratio Evri riječju ''crnac''.
Nezavisna komisija FA-a je utvrdila da je Suarez na Evrin upit zašto ga je udario, odgovorio na španskom ''porque tu eres negro'', odnosno u prijevodu ''zato što si crnac''. Na Evrinu opasku kako će ga udariti ako ponovi takve riječi, Suarez je odgovorio ''no hablo con los negros'', odnosno ''ne pričam s crncima''.
FA je tokom istrage koristio usluge lingvističkih stručnjaka kako bi utvrdio koliko su uvredljive bile Suarezove riječi.
FA je također u svom saopćenju dodao kako se Suarez tokom saslušanja obvezao da više neće koristiti riječ ''negro'' na engleskim nogometnim travnjacima.
Engleski nogometni savez (FA) objavio je izvještaj u kojem je obrazložio svoju odluku da napadača Liverpoola Luisa Suareza suspendira na osam utakmica.
Urugvajac je proglašen krivim zbog rasističkih uvreda upućenih na račun igrača Manchester Uniteda Patricea Evre. Nakon što su iz Liverpoola više puta izrazili nevjericu kaznom FA-a, krovna udruga engleskog nogometa je u saopćenju za javnost objasnila da se Suarez sedam puta tokom oktobarske utakmice obratio Evri riječju ''crnac''.
Nezavisna komisija FA-a je utvrdila da je Suarez na Evrin upit zašto ga je udario, odgovorio na španskom ''porque tu eres negro'', odnosno u prijevodu ''zato što si crnac''. Na Evrinu opasku kako će ga udariti ako ponovi takve riječi, Suarez je odgovorio ''no hablo con los negros'', odnosno ''ne pričam s crncima''.
FA je tokom istrage koristio usluge lingvističkih stručnjaka kako bi utvrdio koliko su uvredljive bile Suarezove riječi.
FA je također u svom saopćenju dodao kako se Suarez tokom saslušanja obvezao da više neće koristiti riječ ''negro'' na engleskim nogometnim travnjacima.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ja sam Suareza podrzavao jer sam mislio da je onako samo rekao rijec negrito..... Ako je sve to istina, onda povlacim rijeci. Ipak je to mnogo vise nego reci nekom crncic, svejedno ko je taj neko.
Opet ponavljam, ako je sve to istina, Suarezova karijera nece biti ni blizu kao sto je bila i kao sto je trebala biti. Ma koliko on meni bio drag, a jeste, ovo je dno dna.
Opet ponavljam, ako je sve to istina, Suarezova karijera nece biti ni blizu kao sto je bila i kao sto je trebala biti. Ma koliko on meni bio drag, a jeste, ovo je dno dna.
Sretna vam Nova Godina! 
aBd da budete ispred chelsea,citya,arsenala,tottenhama,ali ispod nas!
Za suareza ne znam sta reci,ako je tacno sram ga bilo..

aBd da budete ispred chelsea,citya,arsenala,tottenhama,ali ispod nas!

Za suareza ne znam sta reci,ako je tacno sram ga bilo..

Ali kako mi možemo saznati šta je zapravo istina? Kako? Na osnovu Evrinog iskaza? O da, Patrick je nepogriješiv. Nikada u životu nije slagao niti će.
Po meni, moraju se imaju veoma jaki argumenti da ga se uopšte optuži za to a kamoli da mu se odredi ovolika suspenzija. Ne kažem, on jeste temperamentan i ne bi me čudilo da je to i rekao ali sistem je sistem. Daj mi neoboriv dokaz, poput video-snimke ili Luisovog priznanja, i onda ga kazni. Ali ovako, ja mogu samo izabrati čovjeka koji mi se ne sviđa, reći da mi je to i to rekao i onda će on dobiti kaznu samo zbog jedne jedine stavke a to je jer sam ja to rekao.
Po meni, moraju se imaju veoma jaki argumenti da ga se uopšte optuži za to a kamoli da mu se odredi ovolika suspenzija. Ne kažem, on jeste temperamentan i ne bi me čudilo da je to i rekao ali sistem je sistem. Daj mi neoboriv dokaz, poput video-snimke ili Luisovog priznanja, i onda ga kazni. Ali ovako, ja mogu samo izabrati čovjeka koji mi se ne sviđa, reći da mi je to i to rekao i onda će on dobiti kaznu samo zbog jedne jedine stavke a to je jer sam ja to rekao.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Suarez je priznao da je to rekao, ali to govori i glenu, i svim ostalim, i to ne znaci nista...Ova evrina prica je niđe veze, jer ako mu je vec rekao da ne razgovara s njim zato sto je crnac, i da ga je zato udario, zasto je evra rekao da misli da suarez nije rasistaSamoZeljo je napisao/la:Ja sam Suareza podrzavao jer sam mislio da je onako samo rekao rijec negrito..... Ako je sve to istina, onda povlacim rijeci. Ipak je to mnogo vise nego reci nekom crncic, svejedno ko je taj neko.

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Puno, puno zdravlja, ljubavi, zayebancije, uzajamne tolerancije, dobre finansije, SEX bez reklamacije i sto manje sekiracije u 2012 dragi redsi !!! YNWA! 

@fera svaka čast za post,u potpunosti se slažem.
Steven Gerrard: "Nema straha od Citya"
Kapetan Liverpoola Steven Gerrard tvrdi kako se Redsi nemaju čega plašiti pred njihovo gostovanje kod Manchester Citya, koje slijedi odmah na početku nove godine.
Engleski reprezentativac je jučer bio strijelac u svom tek drugom nastupu nakon oporavka od ozljede zbog koje je dva mjeseca bio izvan terena, u utakmici u kojoj je Liverpool na Anfieldu rezultatom 3:1 pobijedio Newcastle.
Sada su se njegove misli okrenule prema dvoboju sa momčadi Roberta Mancinija, koja je na rasporedu u utorak 2. siječnja, pred dvije utakmice polufinala Carling kupa.
A Gerrard, koji je gledao svoju momčad u remiju protiv Citya prije samo nešto više od mjesec dana, kaže kako ga odlazak na Etihad Stadium ne plaši.
"Oni su fantastična momčad koja je sezonu započela doista dobro, ali mi se nemamo čega plašiti. Pokazali smo u utakmici protiv njih ovdje prije nekoliko tjedana da se možemo nositi s njima. To su uzbudljive utakmice, a mi se takvih utakmica ne plašimo, to su utakmice u kojima svaki igrač želi igrati. Jedva čekam."
"Mi smo dobri na gostovanjima. Domaće utakmice su te u kojima nismo ostvarivali rezultate kakve smo svojom igrom zaslužili, ali na gostovanje kod Citya idemo puni samopouzdanja. Dat ćemo sve od sebe i vidjeti gdje će nas to odvesti." rekao je Gerrard.
I od mene još jednom sretna nova godina,sve najbolje i da vam se ostvare sve želje !
Steven Gerrard: "Nema straha od Citya"
Kapetan Liverpoola Steven Gerrard tvrdi kako se Redsi nemaju čega plašiti pred njihovo gostovanje kod Manchester Citya, koje slijedi odmah na početku nove godine.
Engleski reprezentativac je jučer bio strijelac u svom tek drugom nastupu nakon oporavka od ozljede zbog koje je dva mjeseca bio izvan terena, u utakmici u kojoj je Liverpool na Anfieldu rezultatom 3:1 pobijedio Newcastle.
Sada su se njegove misli okrenule prema dvoboju sa momčadi Roberta Mancinija, koja je na rasporedu u utorak 2. siječnja, pred dvije utakmice polufinala Carling kupa.
A Gerrard, koji je gledao svoju momčad u remiju protiv Citya prije samo nešto više od mjesec dana, kaže kako ga odlazak na Etihad Stadium ne plaši.
"Oni su fantastična momčad koja je sezonu započela doista dobro, ali mi se nemamo čega plašiti. Pokazali smo u utakmici protiv njih ovdje prije nekoliko tjedana da se možemo nositi s njima. To su uzbudljive utakmice, a mi se takvih utakmica ne plašimo, to su utakmice u kojima svaki igrač želi igrati. Jedva čekam."
"Mi smo dobri na gostovanjima. Domaće utakmice su te u kojima nismo ostvarivali rezultate kakve smo svojom igrom zaslužili, ali na gostovanje kod Citya idemo puni samopouzdanja. Dat ćemo sve od sebe i vidjeti gdje će nas to odvesti." rekao je Gerrard.
I od mene još jednom sretna nova godina,sve najbolje i da vam se ostvare sve želje !

FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.