Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
pobogu Arsene ubaci Alexa umjesto onog panja od Walcotta, frajer je miljama ispred njega 
eno rosickog **** mu on mater

eno rosickog **** mu on mater
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Onda ce imati 36 kao i Shearrer, ako da dva onda ce ga prestici..GunnerS je napisao/la:Još jedan mu fali ?!
Joj konja Wengera

Celik!3,2,2.
Nek on njega stigne samo
Bar to...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
pa jel moguce ovo
prvo TW pa evo i Gervinho 

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
MUSVDG
Bravo Robineeeee........Ajmo jos jedan do kraja............Arshavin konacno jedan dobar potez......
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Ovaj Rosicky il je mason, il da Wengeru da mu j*** zenu...

Umro stari pjesnik, umrla Emina
MUSVDG
MUSVDG
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da je onaj moron svirao one penale, sad bi Robin imao vise golova od Shearreara, a Arsenal bi imao sigurnu pobjedu..
Celik!3,2,2.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Zao mi je zbog RvP al sta je tu je,ipak najvaznije je danas da smo pobijedili i da se sada nalazimo prvi put na 4.mjestu ove sezone,sto je u neku ruku i nas cilj,plus smo se priblizili totenhamu,sad jurisamo na 3.mjesto
Comon Arsenal !!!
Comon Arsenal !!!
Chelsea izgubio, Man utd izgubio Tottenham nerješeno a Arsenal pobjedio, znači predobar rezultat. Hem da je i ona pobjeda od prije 2-3 dana :/
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dobra pobjeda, doduse Arsenal je malo bio neefikasan, Theo i Gerv su promasili dvije situacije koje vjerujem 90% forumasa ne bi promasilo, uz to je bilo nekakvih polusansi.. Sudija je bio moron, ali stvarno neko treba se malo zaliti na to..
Celik!3,2,2.
E u zadnje vrijeme se nisam više iznervirao ko danas kad sam vidio onog volkota sta fula i kako gubi lopte.U prvom poluvremenu ne znam da li je i jednu loptu primio u noge,a da mu nije pobjegla,Podsjetio me je na bantnera na stare dane u arsenalu.Žervinjo također,standardno dobar,ali što taj zna uprskati prilika ne može niko popraviti.
Nedostaju nam bekovi i to je glavni razlog neefikasnosti tima.
Vermalen dobar,ali ga u napadu nema,niti ima hrabrosti da krene malo naprijed.Da smo imali bekovi tukli bi i sitija i vulse 100 posto
Nedostaju nam bekovi i to je glavni razlog neefikasnosti tima.
Vermalen dobar,ali ga u napadu nema,niti ima hrabrosti da krene malo naprijed.Da smo imali bekovi tukli bi i sitija i vulse 100 posto
Na kraju ipak samo 1-0, iako je prema stvarnom stanju na terenu trebalo biti puno vise. U potpunosti smo nadigrali goste, ali Theo i Gervinho nisu imali svoj dan. RvP je opet donio pobjedu i nadam se da ce tako nastaviti i u novoj godini. Trenutno igramo veoma dobro, ali mislim da bi morali mlo poraditi na zavrsnici. Stvorili smo veliki broj 100% prilika koje su ostale neiskoristene. U ekipi imamo vrhunske tehnicare i igrace koji znaju napraviti gol priliku, ali RvP nije dovoljan da to sve sam pokrije. Mislim da bi i ostali igraci morali vise sudjelovati u zavrsnici i vise postizati pogotke. Henry ce nam sigurno biti pojacanje, a jos kad se vrate bekovi i Wilshere bit ce to odlicna ekipa.
GO GUNNERS
GO GUNNERS
Tijesna tri boda jučer na Emiratesu, ali pobjedi se nikada ne gleda u zube. RVP objasnio sve
Naravno, sretna Nova godina i mnogo sreće želim svim članovima ovog foruma!

Naravno, sretna Nova godina i mnogo sreće želim svim članovima ovog foruma!
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
hvala Bogu pa nastade nova godina, nek se RVP-u skine taj teret sa ledja obaranja rekorda, sad moze igrat opušteno. i stvarno šta naši igrači mašaju ono je za smijat se
. sutra teško gostovanje protiv fulhama, Bogami ako tu krila ne budu proradila neće nam bit veselo.
sretna nova naravno

sretna nova naravno

Vođa zna.
- Arsenal4EverGunner
- Kontakt:
Sretna nova 2012 godina svim clanovima foruma

Uvjek u srcu Arsenal :D
We love you Arsenal We do,
And Arsene Wenger too.
And Arsene Wenger too.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sutra bez Robina bi bilo najbolje, strah me da se covjek ne povrijedi, pa bolje rizikovati onda i poraz nego ostati bez njeg...
Celik!3,2,2.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Gledam bas na Wikiju sad,da vidim jesu l' Henry-u stavili da je kod nas,i ono bgm jesu...Al' ajde nije to ono bitno nego citajuci mi u oci upade... Henry is now dating Bosnian model Andrea Rajačić...Haman vec 2 godine,kako procitah u jednom njenom intervjuu 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Tek si sad saznao ?Arsenalisation je napisao/la:Gledam bas na Wikiju sad,da vidim jesu l' Henry-u stavili da je kod nas,i ono bgm jesu...Al' ajde nije to ono bitno nego citajuci mi u oci upade... Henry is now dating Bosnian model Andrea Rajačić...Haman vec 2 godine,kako procitah u jednom njenom intervjuu

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.