NK Široki Brijeg

AlemC85
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la AlemC85 » 24 dec 2011, 13:54

elche101 je napisao/la:Ode liBaka u Sarajevo za mene je prekrizen za sva vremena isto kao i Sesar.Mali Kvesić je u Želji , to me ne smeta al igrati za Sarajevo to je vec bruka za jednog Širokobrijezanina!!! ;)
ako ovako misliš onda si rasista, čuj prekrižen? pa ko si ti da odlučuješ ko će gdje igrati i ko će koga trenirati, pa kada bi IVICA BARBARIĆ preuzeo VELEŽ ja bi prvi to pozdravio, ali kod vas to nije normalno zato što ste nacionalisti ali protiv BOGA ne možete, znaj to, sve dok tako mislite u BiH nikada neće biti mira, toliko :evil: :evil: :evil: :evil:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 dec 2011, 14:15

elche101 je napisao/la:Ode liBaka u Sarajevo za mene je prekrizen za sva vremena isto kao i Sesar.Mali Kvesić je u Želji , to me ne smeta al igrati za Sarajevo to je vec bruka za jednog Širokobrijezanina!!! ;)
Ovakvi poput tebe su i filovali Sesara da ne dolazi u FKS , pricali ste mu da je ovdje samo nacionalizam i slicno, lik dosao i uvjerio se u suprotno da ste vi ti koji ste optereceni tim stvarima, nazalost ti si jedan od ogranicenih, i oni koji se nadaju da ce na vas "vasa" Hrvatska jednom obratiti paznju, a ne fermaju vas ni 1% 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

universum
Kontakt:

Post Postao/la universum » 24 dec 2011, 14:18

AlemC85 je napisao/la:
ako ovako misliš onda si rasista, čuj prekrižen? pa ko si ti da odlučuješ ko će gdje igrati i ko će koga trenirati, pa kada bi IVICA BARBARIĆ preuzeo VELEŽ ja bi prvi to pozdravio, ali kod vas to nije normalno zato što ste nacionalisti ali protiv BOGA ne možete, znaj to, sve dok tako mislite u BiH nikada neće biti mira, toliko :evil: :evil: :evil: :evil:
o cem ti bolan pricas pa nisu vam dva hrvata zaigrala od rata u timu i to nesto pricas,molim te suti.........vi ste najveci naconalisti
Najveci i najtrofejniji klub u BIH. ZRINJSKI MOSTAR 1905

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 24 dec 2011, 15:39

Mislio sam na cisto nogometno rivalstvu,mamlazi jedni.Vec sam napisao da igra u Želji ne bi mi smetalo,a kod ovih mi smeta.Ili vam je i Željo hrv. klub.Ne znam sto me napadate???Kao sto je torca Hrgovica smatrala izdajnikom tako i ja ovog smatram.Navijači tog kluba za kojeg on igra nas mrze,ruse nam grad,hvataju nam navijače po cijeloj BIH,i sad se nesto prave veliki domoljubi.Radi takvih nece biti BIH,ustvari ne zanima me!!!Nek igra bilo gdje,al u Sarajevu i Velezu igrati za mene je sramota.Ovog Martinovica iz Čelika ili bilo koga bih opet prihvatio odmah,al igrače iz ova dva kluba nikada!!!To je moje misljenje i stav a ne svih Širokobrijezana,da se razumijemo!!! ;) ;)
Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 24 dec 2011, 15:43

AlemC85 je napisao/la:
I odakle ti govoris sta sam ja.Rekao sam nek igra u Želji ne bi mi smetalo al kod vas i kod one djece cvijeća mi smeta.I sta je tu lose,gdje je rasizam???Čudi me kako nacionalizam nisi u prvoj rečenici spomenuo,to sef vaseg malog političkog kluba uvijek spomeni!!!???
Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 dec 2011, 20:41

Dirk je napisao/la:
Ovakvi poput tebe su i filovali Sesara da ne dolazi u FKS , pricali ste mu da je ovdje samo nacionalizam i slicno, lik dosao i uvjerio se u suprotno da ste vi ti koji ste optereceni tim stvarima, nazalost ti si jedan od ogranicenih, i oni koji se nadaju da ce na vas "vasa" Hrvatska jednom obratiti paznju, a ne fermaju vas ni 1% 8-)
kako je Sesar primljen može se vidjeti naovom klipu (4:40) i to na BAJRAMSKOM turniru

[youtube][/youtube]

sretan Božić svima koji slave

pozdrav
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 dec 2011, 21:31

Primljen od navijaca Zelje, Sesar je rega momak i ima dobar odnos s navijacima.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 25 dec 2011, 13:47

Srećan Božić svim navijačima i simpatizerima kluba.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 25 dec 2011, 17:20

Sretan Bozic svima
Zna li itko oceli bit ikakvi pojacanja ????

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 dec 2011, 12:37

odlično pojačanje

svaka čast upravi

još napadača

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 dec 2011, 12:45

Dobar. Istina, jos napadaca glavonju/egzekutora kojeg bi ja postavio uz Vareu i igrao sa dvojicom napadaca uz vecu mobilnost drugonavedenoga.
...Život za Široki...

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 29 dec 2011, 14:03

Dovest pijanduru Obilinovica zna dobro odigrat a i triba nam bas onakva mrcina...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 dec 2011, 16:18

Trebalo bi dovesti onog iz Splita,vidim prekrizen a prvi im strijelac.Koliko znam i gazda ga je hvalio.Jel to onaj isti sto je sinoc igrao na Kutiji šibica,Oblinovic???
PS-jel ovaj Juričević ikada igrao za Velez???Kod njih je bio jedan odličan igrač prije koju godinu al zbog izlazaka cini mi se otjeran!!?? ;) :)

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 29 dec 2011, 16:54

Bio je na "4 kafica" mislim da nije na kutiji. Za ovog jurcevica nikad cuo,koji mu je zadnji klub bio nije valjda vitez?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 dec 2011, 17:53

jest bio u Vitezu do sad..

malo sam se raspitao, gdje je god igrao kazu da je zahvalan igrač, brz, borben i jak ko bik..i da je svugdje prihvaćen odlično jer daje maksimum pa ćemo vidjeti..mislim da je njega Karačić doveo jer ga je trenirao..a sumnjam da je nešto specijalno skup..jo šjednog juznoamerikanca u napadu i dobar ;)

a ovaj drugi je Obilinović što ga spominjete, inače sa 6 golova najbolji strijelac Splita iako i ne igra u prvoj postavi skor onikad..nije loš igrač..malo trknut :D

ja bi vratio onog, neznam jel se sjeća itko, Alexandre Carmo, po meni jedan od najboljih napadača koje smo imali..ozlijedio petu, naši nisu htjeli čekat i pustili ga..šteta..

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 29 dec 2011, 19:08

obilinović je malo i prodavo utakmice, bježte od njeg :mrgreen:
Sloga Uskoplje

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 01 jan 2012, 10:57

Mladen Jurcevic je odlican igrac,siguran sam da niste pogrijesili sto ste ga doveli ;) dosad je igrao za:Čelik,Šibenik,Varteks i Vitez. prosao sve omladinske reprezentativne selekcije :)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 jan 2012, 20:13

ŠIROKI BRIJEG - Sljedećeg utorka na Pecari će biti održana prozivka, a kako sada stvari stoje, na popisu Branka Karačića naći će se tek jedno novo ime. No, u Širokom su time zadovoljni, smatraju da su obavili dobar posao.

Mladen Jurčević će biti to pojačanje, na desnom boku, gdje će popuniti upražnjenu poziciju nastalu odlaskom Brazilca Dioga na posudbu u GOŠK. Karačić dobro poznaje novo ime u njegovom kadru.

"Trenirao sam ga u Šibeniku, gdje smo zajedno napravili povijesni uspjeh – igrali smo finale Kupa s Hajdukom, na kraju sezone bili četvrti u prvenstvu, odigrali smo i dvije utakmice u Europi. Nadam se da će biti u formu u kakvoj je bio tada, jer će onda definitivno biti pojačanje", rekao je.

Široki je ovime odradio pola zacrtanog plana – druga polovica odnosi se na potragu za napadačem. S time se Široki neće žuriti...

- Ja kao trener želim imati jasnu sliku kadra s kojim raspolažem. Zato ne želim dovoditi igrače koji neće biti pojačanja.
Ipak, ovo ne znači da se ništa ne događa na tom planu.

- Koliko sežu moja saznanja, s dvojicom smo napadača u pregovorima, ali ne bih želio otkrivati imena. Znate kako je to u ovom poslu. Svi oni žele najprije razmotriti opcije za inozemstvo, pa u ovom trenutku i nema previše smisla otkivati detalje.

Kako je Jurčević rođeni Travničanin, Široki si može dopustiti dovođenje napadača-stranca, što će vjerojatno i biti slučaj, a opcije će vjerojatno biti ili Hrvatska ili Brazil.

Kako god bude, Široki će u zimske pripreme ući s neznatno promijenjenim kadrom, u odnosu na jesen - drukčijim zbog posudbi Dioga i Marka Grgića u GOŠK, odlaska Dinamove posudbe Mihaela Pazmana, te dolaska Jurčevića na Pecaru. Hoće li to biti dovoljno da Široki ostane u borbi za trofeje, još ćemo vidjeti, no za sada se čini da klub ide pravim putem.

Najprije protiv Osijeka

Raspored odigravanja prijateljskih utakmica već je donekle poznat, s tim da će se pojedini termini popunjavati u hodu. Trener Karačić otkrio je ime prvog protivnika.

"U Međugorju ćemo 28. siječnja igrati s Osijekom, nakon čega nas od 3. do 5. veljače čeka Memorijal Gojka Šuška. Još nemamo potvrdu tko će uz Rijeku i Cibaliju biti četvrti sudionik, Dragovoljac i Vukovar su opcije".

Kako je poznato od ranije, Široki će od 8. do 15. veljače odraditi pripreme u Antaliji gdje će odigrati dvije utakmice, od čega jedna protiv kazahstanskog prvoligaša Atyraua, kojeg vodi crnogorski stručnjak Zora Filipović. Po povratku u Zagrebu će odmjeriti snage s NK Rudeš na otvaranju njihova stadiona, a kao generalka pred početak drugog dijela sezone poslužit će utakmica sa Zrinjskim.

Karačić je istaknuo da traži još nekih pet protivnika za upražnjene termine.
...Život za Široki...

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 07 jan 2012, 12:24

Možete li mi reći kakav je igrač Josip Ćutuk, kako je igrao u Širokog, jel bio standardan kod vas itd...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 jan 2012, 12:45

AmanijakzO je napisao/la:Možete li mi reći kakav je igrač Josip Ćutuk, kako je igrao u Širokog, jel bio standardan kod vas itd...
bio je standardan jer nismo imali drugog izbora, zna odraditi posao dobro ali isto tako je dosta nesiguran..pomalo spor..neznam..prosječan igrač, da je bolji ne bi godinu dana igrao NIGDJE i trenirao sa drugoligašem Grudama..eto ni u imotskom nije mogoa ostat..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 45 gostiju.