Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 avg 2009, 13:12

no comment je napisao/la:za armeniju treba igrati ofanzivno i gledati da se da sto vise golova, sa sistemom 4-4-2 netreba se bojati nikoga, sledece igrace bi poslao u vatru protiv armenije i turske :-),

Hasagic

Salihamidzic Spahic Nadarevic Jahic

Bajramovic

Pjanic Misimovic Salihovic

Dzeko Ibra

:D Volim te Bosno!

idi se liječi :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 23 avg 2009, 13:21

ja mislim da trebamo ovako odigrati protv armenije sa ovim sastavom: :mrgreen:

Fahrudin Omerovic

Salihamidzic Spahic Konjic Music

Pjanic Misimovic Salihovic

Dzeko Ibrahimovic Susic

Ovo nam je najjaci sastav koji imamo.... Susic neki dan zabio het trick argentini.... i onaj blaz sliskovic se trudi i njega treba pozvati ciro...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 23 avg 2009, 13:25

a barbarez a baljic u svojim najboljim danima? Bolic dok još nije poceo siriti ruke nakon 10 minuta od pocetka tekme!a mujcin, beslija c'mon!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 23 avg 2009, 13:32

džakailibu je napisao/la:a barbarez a baljic u svojim najboljim danima? Bolic dok još nije poceo siriti ruke nakon 10 minuta od pocetka tekme!a mujcin, beslija c'mon!!!
iskreno oni nisu zasluzili poziv... baljic nije standardan u vojoj ekipi ali poznavajuci ciru bas zbog toga ce ga pozvati...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 avg 2009, 13:37

cuo sam da ronaldinjo hoce da igra za nas kae dajdzinica mu iz bosne pa et...al mislim realno nemoze on nema mjesta nije tehnicar znas...

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 23 avg 2009, 13:38

A_d_0 je napisao/la:cuo sam da ronaldinjo hoce da igra za nas kae dajdzinica mu iz bosne pa et...al mislim realno nemoze on nema mjesta nije tehnicar znas...
aha iz foce su porijeklom.. on i grafite su od dva brata djeca... tako da ima i po toj liniji pravo da igra...

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 23 avg 2009, 13:44

irbicic je izmislio fudbal za ronaldinha po Ciri tako da ja nevidim velike sanse da se desi tako nesto...

a sto se tice onog malog Selima iz Hoffe, i on da dode nebi mu bilo vise od klupe...mora jednostavno igrati Ibricic.

onaj sistem gore sto sam naveo ljudi, je bio samo sala :D.

Poz.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 avg 2009, 13:49

ja mislim da bi trebali protiv Armenije odigrat 2x po 45 min + sudijski produzetak :lol: :lol:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 23 avg 2009, 13:52

no comment je napisao/la:irbicic je izmislio fudbal za ronaldinha po Ciri tako da ja nevidim velike sanse da se desi tako nesto...

a sto se tice onog malog Selima iz Hoffe, i on da dode nebi mu bilo vise od klupe...mora jednostavno igrati Ibricic.

Poz.
Jeli ti i ovo "šala" za Selima ili neznas da je sada u Frankfurtu sa Bajramovicem
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

emir_

Post Postao/la emir_ » 23 avg 2009, 13:54

moram uletiti ovdje, ne ide mi u glavu povezivanje ronaldinha i Grafitea sa Fočom kada se zna da su iz Kaknja... Grafite je igrao u juniorima sa hasagicem kada je ovaj otisao u želju... meni ne ide u glavu kako Baždarević nema mjesta u repki, nikako Ćiro da mu oprosti ono pljuvanje :)
4-IN-A-ROW

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 23 avg 2009, 14:05

Mirko Hrgovic u pocetnih 11 u Furtu protiv Cotbusa a Damjanovic na klupi Kaiserslauterna

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 23 avg 2009, 14:43

amir je napisao/la:
no comment je napisao/la:irbicic je izmislio fudbal za ronaldinha po Ciri tako da ja nevidim velike sanse da se desi tako nesto...

Poz.
Jeli ti i ovo "šala" za Selima ili neznas da je sada u Frankfurtu sa Bajramovicem
ma sad se izvlaci da se salio.. vidis da se puca sa necim zestokim xD

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 23 avg 2009, 15:20

adnan_hz je napisao/la:
amir je napisao/la:

Poz.
ma sad se izvlaci da se salio.. vidis da se puca sa necim zestokim xD

amire, ti da analiziras cirine izjave upola tako kao moje, nebi stalno se ponavljao (Ciro majtore) kao pokvarena ploca :lol: .

hajde ba ljudi, sta vam je, sav ovaj uspijeh je svakako relativan. Jedni kazu da netreba ovde spominjati politiku i razno zato sto je ovo sportski forum, ali Ciro je upravo politika. Pa on je upravo taj ljudi moji, koji je kandidovao za predsjednika susjedne nam drzave. Gost je raznih Tv-emisija, reality shows umjesto da odrzi onu svoju rijec i da ode popricati sa nekoliko fudbalera nasih, prvi primjer i jesu Papac i Salih. Eto da je to naprimjer rijesio bio bi i za mene covijek od rijeci, pa onda nebi ni ovi rezultati (poraz od Irana i Rijeke) bili za mene tako kriticni, mada tada nebi ni doslo to takvih poraza, da on vodi repku tako kako bi mogao i da mu se savez nemijesa u rad kako on to tvrdi. Ali on nece ni da proba postaviti komunikaciju izmedu tih igraca jer zna da pojedini fudbaleri tipa Sasa Papac necu da igraju dok sjedi ova bagra tu dje sjedi, tako da se ja zapitam kako je onda Ciro prihvatio kada je ova bagra tu, kako njemu da nesmeta da nam je generalni sekretar pred sudom dje odgovara za kradu novca iz saveza. A da nepricam o svim onim prodajama fudbalera preko A-repke iz godine u godinu, onaj pasalic se javno oprostio od funkcije a prije tekme sa Iranom se nasao u Sarajevu sa Cirom legendom. Rezultat sve te zalosti je Ivan Radeljic.

Ali opet je to sve relativno kako sam gore naveo iz tog razloga zato sto drugi mogu kontrirati da on ima rezultate (iako ja nisam tog misljenja, za mene bi imao rezultate da je barem Tursku ili Spaniju u gostima capio) ali ipak, i moja teza se moze kontrirati stim da je Ciru sbagrom ali takode i nasi igraci...

Neznam, neki pricaju i o Ibrahimovicu, kada ukucate na youtube.com Ibrahimovic Bosna, ima dosta videa o njemu, i siguran u to da nas savez nije koruptan onako kako jeste, da je ovaj igrac "mogao" biti nas.

Tako da moj sastav onaj gore sto sam "pod uticajem droge" :D sastavio i nije toliko nerealan da je nas savez odgovoran i profesionalan u svom radu.

Sto se tice tebera i dje igra, i nezanima me, ima tu dosta boljih igraca i od njega i ostalih Sharbinija, zato i neznam dje sada igra niti me zanima.

Ostajem pri onom prvom sastavu sa Ibrom us picu, hvata me doza nostalgije :)!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 23 avg 2009, 15:58

Za no comment@
CIRO MAJSTORE, CIRO MAJSTORE, CIRO, CIRO, CIRO

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 23 avg 2009, 16:10

evo gledam poljsku ligu ( kakav zgubidan)- lech- cracovia i ne vidim stilica!!!!ima li ko kakav info?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

belinea
Kontakt:

Post Postao/la belinea » 23 avg 2009, 16:29

**** mu hrgovic dijete... :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2009, 17:19

belinea je napisao/la:**** mu hrgovic dijete... :lol:
Sta drugo od ,,manijaka,, i ocekivati :roll:
Hrgovic je pored salihovica jedini klasicni lijevak.Ima li tu sta nejasno.
Nego hajde motiku u ruke i na Gurbavicu da vise okrcite onaj korov.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 avg 2009, 17:30

vidim ima ovdje i duhovitih :roll:
hrgovic igra i imamo pravog salihovica, vise ofanzivnog gdje ce njegova kreativnost doci do izrazaja.
mada bi ga ja zbog ne bas zavidne brzine stavio na misketovu poziciju, bar narednu utakmicu,
stilic ili ibricic na lijevo krilo, ko ce igrati desnog beka...vladavic slabo nesto igra u salzburgu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 23 avg 2009, 17:33

harishp je napisao/la:
I mora igrati jer je jedini ljevak pored Sejada?? Ajd ne budi smijesan.Da Ciro pocne pratiti ijedan tim koji nije iz HNl-a i igrace koji potjecu iz istog vidio bih da ima mnogo boljih igraca od ovog napaljenog majmuna.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 23 avg 2009, 17:37

Napoli je napisao/la:
harishp je napisao/la:
I mora igrati jer je jedini ljevak pored Sejada?? Ajd ne budi smijesan.Da Ciro pocne pratiti ijedan tim koji nije iz HNl-a i igrace koji potjecu iz istog vidio bih da ima mnogo boljih igraca od ovog napaljenog majmuna.
Ima Amir Spahić iz Slaska, čovjek fantastično igra. Ali ne bih vam sad znao reći je li bolji od HRgovića.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hafiz00, HariTz, Kaunas, Rimes87 i 77 gostiju.