Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Senaid L.F.C
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Senaid L.F.C » 31 dec 2011, 09:31

peppo_owen je napisao/la:I ova tema osla u qrac jbt,jedan se proglasava ocem svih nas(a mozak nema pojma da ima forumasa koji su oca izgubili tokom agresije,zalosno),drugi se nazivaju ruznim nazivima,bezze se raspravlja umjesto da se fino proslavi pobjeda,oslo sve u tacku.Od najbolje teme na forumu,ovo je postala tema dje ce drugi svoje frustracije i probleme istresat.Dajte malo ljudi oladite :D

Haman da cemo ugrabit Cahila iz Boltona prije Chelsea,daj boze da bude tako :D
u pravu si nekad sam citao sve postove a sada ih preskacem i citam samo ono u kojima se govori o liverpoolu a ne o ocevima i o necemu 10-om
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 31 dec 2011, 10:13

Carlo je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:"običnih debila kao što su admir, dirk, skauzer i još par njih"

E jesi i pametan ...
Admir i Dirk pretjeruju često ,ali kako ih možeš nazvati debilima ? Ti si bolestan .
Taj "Skauzer" te uvijek nadjača argumentima ,a ti se izvlačiš nekim glupostima i ne znaš šta da kažeš.

Otkrij bar i ovih "par njih" ,da vidimo za kojeg navijača Liverpoola ti misliš da je debil :roll:

Više nas ima koji smo debili po tvom mišljenju Carlo ,nego što znamo prozboriti koju pametnu.
Iznenadio si me ,smatrao sam te jednim od boljih forumaša ,ponajboljih ..
Ja sam iskren, uvijek kažem što mislim. Istina je da skauzer ne može u isti koš sa dirkom i admirom, ali je i on malo prenaglio kao i ja u prethodnom postu, zar ne? naziva Andyja panjem i ne znam još čime i onda se pita čemu vrijeđanje. nigdje žive logike.
Je li tebi Carroll otac,brat, rođak, pa ga moraš advokatisati na taj način i po automatizmu oko za oko, zub za zub vrijeđati sve koji njega vrijeđaju ? Miješaš kruške i jabuke, i nadam se da si toga svjestan...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 31 dec 2011, 10:35

Oni koji od Andy Carrolla ocekuju da radi ono sto radi Messi nek idu navijati za Barcu jer to od naseg terminatora nece docekati. Ostali mogu gledati kako taj powerhouse napadac obavlja svoj zadatak prima lopte, prjeti iz zraka, odvlaci igrace i to je to..

Skrtelovo sinosnje pozrtvovano spasavanje gola ce ja mislim biti jedan od 5 najbolji odbrambenih poteza ove sezone u EPL..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 dec 2011, 10:38

Morate razdvojiti neke stvari. Carroll, Gerarrd, Downing i ostali igrači nisu članovi ovog foruma. @The Scouser, @Dirk, @Admir_Sa i @Rizah jesu. Eh, valjda svi znate da je kažnjivo vrijeđanje forumaša. @Dirk i @Rizah to najbolje znaju, a imaće (barem) 7 dana da skontaju neke stvari.
Uživajte ljudi i od srca vam želim sretnu 2012. godinu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 31 dec 2011, 10:43

Red Assassin je napisao/la:Oni koji od Andy Carrolla ocekuju da radi ono sto radi Messi nek idu navijati za Barcu jer to od naseg terminatora nece docekati. Ostali mogu gledati kako taj powerhouse napadac obavlja svoj zadatak prima lopte, prjeti iz zraka, odvlaci igrace i to je to..

Skrtelovo sinosnje pozrtvovano spasavanje gola ce ja mislim biti jedan od 5 najbolji odbrambenih poteza ove sezone u EPL..
Znači, nije mu zadatak da daje golove ? Eto mene, bio u zabludi, kontam napadač mora davati golove, ali ti si me prosvijetlio i rekao da je zadatak čovjeka od 35 miliona funti da odvlači igrače i PRIJETI iz zraka. Sjajno, ovo mi je riješilo mnoge probleme.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 dec 2011, 11:05

Monolog je napisao/la:Morate razdvojiti neke stvari. Carroll, Gerarrd, Downing i ostali igrači nisu članovi ovog foruma. @The Scouser, @Dirk, @Admir_Sa i @Rizah jesu. Eh, valjda svi znate da je kažnjivo vrijeđanje forumaša. @Dirk i @Rizah to najbolje znaju, a imaće (barem) 7 dana da skontaju neke stvari.
Uživajte ljudi i od srca vam želim sretnu 2012. godinu.
brate trebalo je ovdje jos ljudi dobiti banove... jer ono sinoc je bilo totalno pretjerivanje. tim pobjedi a vi se svađate i vrijeđate jedni druge... ja sam od 2008. na ovom forumu i imam preko 4000 postova a nikad nisam bio banovan jer ne tjeram nikog da misli isto sto i ja... moze se normalno pricati bez vrijeđanja.
the scouser je nesto u zadnje vrijeme jako raspolozen za svađanje a to carla ocigledno jako nervira pa bi vama dvojici predlozio da se međusobno stavite na ignore i nece biti problema.
ja dođem ovdje da razmijenim misljenja o liverpoolu sa ljudima koji bi trebali da vole liverpool a u stvari samo procitam svađanje uvrede i pretjerivanje ljudi od kojih pola i nisu pravi navijaci liverpoola...
meni ovdje izgleda kao da se neki mole da određeni igraci propadnu samo da bi oni bili u pravu... to je meni zalosno.
kako god ono sto ste sinoc radili je sramota.
You are someone else I am still right here

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 31 dec 2011, 11:42

ja dođem ovdje da razmijenim misljenja o liverpoolu sa ljudima koji bi trebali da vole liverpool a u stvari samo procitam svađanje uvrede i pretjerivanje ljudi od kojih pola i nisu pravi navijaci liverpoola...
meni ovdje izgleda kao da se neki mole da određeni igraci propadnu samo da bi oni bili u pravu... to je meni zalosno.
kako god ono sto ste sinoc radili je sramota.[/quote]

lajk za ovo :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 31 dec 2011, 12:18

slika
8-)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 dec 2011, 12:29

Carroll ima sreće kao i Suarez. Da igra koliko i Urugvajac možda bi i on 5 puta zatresao mrežu do sada. Nikada se ne zna. Čini mi se da ima stativu i dvije prečke. :roll:

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 31 dec 2011, 12:30

@Fera odlican post.Sve si objasnio.Umjesto da slavimo pobjedu, i povratak Gerrarda, i da budemo ponosni sto je mladi Spearing odigrao fantasticno, oni se svadjaju oko toga ko je najveci promasaj prethodna 2 prijelazna roka.

Zavrsi se znaci i 2011.Turbulentna godina, u kojoj je najznacajniji dogadjaj povratak naseg King Kennya na klupu.Godina koju ce mozda fudbalski historicari pamtiti kao godinu u kojoj se poceo praviti novi Liverpool.Pokusajte razmisljati na taj nacin za promjenu, jer ovakav slican projekat je imala ne tako davno i mocna Barcelona.U pocetku im nije islo, ali ono sto se poslije desilo je historija.Ja kao veliki optimista ocekujem da Liverpool zadesi slicna sudbina :mrgreen:

Svim Redsima zelim sretnu i uspjesnu 2012. godinu, zdravlja i rahatluka, i eventualno da s nasim jedinim Liverpoolom konacno proslavimo povratak u Ligu prvaka ili osvajanje nekog trofeja ili oboje :D

YNWA
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 dec 2011, 12:34

Monolog je napisao/la: Uživajte ljudi i od srca vam želim sretnu 2012. godinu.
Pridružujem se željama.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 dec 2011, 13:12

Sretna Nova Godina i sve najbolje :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Mux
Kontakt:

Post Postao/la Mux » 31 dec 2011, 14:01

Matere mi ovi postovi k'o turske serije zanimljivi.. Fkt je mocno uci i vidjeti kako se debili svadjaju oko gluposti i prosipaju pamet svijeta... E RIzo Rizo.. Ne bih ti preporucio da se nazoves i mojim babom jer sam ja svog babu prebio vise puta jer se puno kurcio :twisted: :twisted:

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 31 dec 2011, 14:13

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Monolog je napisao/la: Uživajte ljudi i od srca vam želim sretnu 2012. godinu.
Pridružujem se željama.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 31 dec 2011, 14:16

Jos kad bi Chelsea il Arsenal dns zijanili,pa to bi bio razlog vise da se vcrs nazdravi :D
Usput svim forumasima sretna nova :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 31 dec 2011, 15:45

Mux je napisao/la:Matere mi ovi postovi k'o turske serije zanimljivi.. Fkt je mocno uci i vidjeti kako se debili svadjaju oko gluposti i prosipaju pamet svijeta... E RIzo Rizo.. Ne bih ti preporucio da se nazoves i mojim babom jer sam ja svog babu prebio vise puta jer se puno kurcio :twisted: :twisted:
Jel to to sto si napisao ili ces nastavit(sta si htio ti uopste).Sto trosim vrijeme citajuci blank postove.
"You'll Never Walk Alone"

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 31 dec 2011, 15:48

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... oan-switch" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool defender Danny Wilson has today joined Championship side Blackpool on loan.

Solidan je bio prošle sezone dok je dobivao šansu, al' ove sezone ne igra nikako, tako da je ovo najbolji mogući posao.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 31 dec 2011, 15:57

Dragi moji Redsi,

nakon Ferinog komentara svaki drugi komentar je suvišan. Zato me i nema na forumu jer prestar sam za ovakva prizemna prepucavanja i dječije svađe.

Najdraži nam klub ove godine IGRA, ima se šta vidjeti. Da može bolje, može. I biće bolje vrlo brzo. Pitanje je samo dana kad će i Međed proigrati, tačnije početi zabijati. A tu je sad i Kapiten koji napokon oko sebe ima tim koji ga može pratiti. Samo da ga zdravlje posluži do kraja i ne bih se začudio da budemo i treći na kraju. U svakom slučaju, ja ću i dalje jednako navijati, voljeti i vjerovati svom najdražem klubu.

I da, ono zbog čega sam se i vratio danas na forum: svim Redsima želim sretnu i uspješnu Novu godinu! NIkad nećete ići sami ma gdje bili.

You'll Never Walk Alone !!!

Vaš Crven Ispod kože

slika
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 31 dec 2011, 16:19

manchester utd je kiksao jo samo chelsea,arsenal te tottenhem
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 dec 2011, 16:51

Ovaj čovjek je sigurno odigrao jednu od najboljih utakmica u crvenom dresu. Kakav pas, kakav tackle on ima, ako ovako nastavi sigurno može zamjeniti Lucasa do kraja sezone.

[youtube][/youtube]

sretna nova godina!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.