Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Sir Matt
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
De Gea
Rafael
Carrick
Jones
Evra
Valencia
Park
Nani
Welbeck
Berbatov
Hernandez
Rooney ni na klupi . Guštam ko malo krme .
Rafael
Carrick
Jones
Evra
Valencia
Park
Nani
Welbeck
Berbatov
Hernandez
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- dr.van nostrand
- Kontakt:
klupa:
Lindegaard, Anderson, Diouf, Pogba, W. Keane, Fryers, L. Cole .
Lindegaard, Anderson, Diouf, Pogba, W. Keane, Fryers, L. Cole .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Thunderstruck
- Kontakt:
Koji je ovo qrac!!!!Sir Matt je napisao/la:De Gea
Rafael
Carrick
Jones
Evra
Valencia
Park
Nani
Welbeck
Berbatov
Hernandez
________DDG___________
Valencia_Jones_Evra_Rafael
Nani_Carrick_Park_Welbeck
__Hernandez__Berba___
Ja ne vidim drugu mogućnost. Za koji vrag nije ubacio Pogbu?
Vidi Andersona na klupi.

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ovo je rodjendanski sastav
..

Link momci. Molim vas.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Navodno odmara. Hvala. 

Mora neko(Carrick ili Jones) u sredinu nemogu Park i Rafael
nista NISTA

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
E moj Berbatov..
Samo mi nije jasno Koji KUR** je pravio penal kad samba uopste nije bio tako blizu golu,nije bio 2 metra od gola,jos je stoper,ne vjerujem da bi neku fintu uradio i zabio gol..
Na kraju smo pritisnuli,ali treba to jos bolje.
Jedino mi je glupo sto ferguson nije stavio malo ozbiljnije igrace u izmjenu,dobro to sto hoce da ih odmara za "ozbiljnije" utakmice,ali mora se i ovo pobijediti..
Chicharito me nervira sa svojim primanjem,3 ili 4 puta u prvom poluvremenu lose prima lagane lopte..
Nani najbolji..
Samo mi nije jasno Koji KUR** je pravio penal kad samba uopste nije bio tako blizu golu,nije bio 2 metra od gola,jos je stoper,ne vjerujem da bi neku fintu uradio i zabio gol..
Na kraju smo pritisnuli,ali treba to jos bolje.
Jedino mi je glupo sto ferguson nije stavio malo ozbiljnije igrace u izmjenu,dobro to sto hoce da ih odmara za "ozbiljnije" utakmice,ali mora se i ovo pobijediti..
Chicharito me nervira sa svojim primanjem,3 ili 4 puta u prvom poluvremenu lose prima lagane lopte..
Nani najbolji..
ko malo krmeSir Matt je napisao/la:De Gea
Rafael
Carrick
Jones
Evra
Valencia
Park
Nani
Welbeck
Berbatov
Hernandez

Hernandez ce me stvarno ubit. Koji antitalenat majko mila. Pretjerao je Ferguson sa ovim sastavom. Neka uvede Andersona odma, ovo je jad i cemer. Vrijeme za cuveni hair dryer.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Najgore poluvrijeme ove sezone. Neshvatljivo losa igra.
Ako je tako, onda je to diletantsko - podcjenjivacki potez Fergija. Mogu razumjeti da ga odmara, ali ne mogu razumjeti da ga odmara na tribinama a ne na klupi za rezerveTrasimaco je napisao/la:Navodno odmara. Hvala.

Valjda je sada jasno sta znaci Runi. Od Nanijevi finti i prodora 1 v 1 nisam vidio nikakve koristi. Nema Runija da poveze ove levate. Ekipa je obezglavljena. I sa Runijem MU nije jaka ekipa, ali bez njega su duplo slabiji. Osjeca se velika praznina u ekipi. Tuga sto ovakav klub ovoliko ovisi od jednog igraca. Valjda Fergi shvati da treba jednog vrhunskog igraca koji ce pomoci Runiju.
Velbek u ovoj tekmi moze dati pet golova, ali on definitivno nije igrac za MU. Valensia prije i nakon povrede nije isti igrac. Berbatov i Hernandez potpuno odsjeceni. Nemaju od koga dobiti loptu.
Ono sto je najzalosnije jeste da MU nije im'o pravu sansu do 40 min. kada mi je zaglavio ebeni stream. Valjda se na ho - ruk nekako preokrene, bila bi velika steta prosuti bodove protiv ovakvog Blekburna.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Otkud Anderson na klupi? Cudo bozije nema sta.
A vala i kockali smo se previse, mozda ljudi jesu losi ove sezone ali ne treba od njih amatere prije meca praviti. Sada smo u velikim ****. Gubimo kuci od jednog od najlosijih timova lige, nemamo igru, nemamo sanse, imamo samo onu laznu dominaciju. Kao eto, dominiramo ali nemamo apsolutno nista od toga. Fryers neka udje, Evra neka ide na stopera a Carrick u vezu, jedino tako mozemo dobiti na kreativnosti sto nam fali vidi se iz aviona + Ferguson uzme toliki luksuz da odmara Rooneya...
Drasticno se stvari trebaju promijeniti da preokrenemo, izjednacenje moze nekako slucajno doci ali preokret zahtjeva dobrano bolju i kvalitetniju igru od ove tuge koju sada gledam. Jednostavno totalni kontrast u odnosu na QPR, Fulham ili Wigan. Tesko, tesko...
A vala i kockali smo se previse, mozda ljudi jesu losi ove sezone ali ne treba od njih amatere prije meca praviti. Sada smo u velikim ****. Gubimo kuci od jednog od najlosijih timova lige, nemamo igru, nemamo sanse, imamo samo onu laznu dominaciju. Kao eto, dominiramo ali nemamo apsolutno nista od toga. Fryers neka udje, Evra neka ide na stopera a Carrick u vezu, jedino tako mozemo dobiti na kreativnosti sto nam fali vidi se iz aviona + Ferguson uzme toliki luksuz da odmara Rooneya...
Drasticno se stvari trebaju promijeniti da preokrenemo, izjednacenje moze nekako slucajno doci ali preokret zahtjeva dobrano bolju i kvalitetniju igru od ove tuge koju sada gledam. Jednostavno totalni kontrast u odnosu na QPR, Fulham ili Wigan. Tesko, tesko...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
imamo loptu ,ali nea šansi dobri,ljudi su se zatvorili ,pravo zbili redove,nema šanse kroz sredinu proći,krila nam ostaju jedino,problem koga uvesti jedino Anderson nam ostaje,ostalo još pokvariti igru nam može.Moramo ovo pobijediti pod svaku cijenu.
Ona slika djeteta pored Giggsa što je utonulo u duboki san najbolje opisuje igru. 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Kako neshvatljiva!? Park i Rafael igraju sredinuTrasimaco je napisao/la:Najgore poluvrijeme ove sezone. Neshvatljivo losa igra.

Cim se obznanio sastav bilo je jasno da se ova tekma moze dobiti jedino na ho - ruk.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
A najgore sto su nam dvojica vjerovatno najboljih veznih igraca su primorani igrati stopere,zato je vezni red takav kakav jeste,jos mi se ni ovi žuti kartoni ne svidjaju,posebno Carrickov.
dali neko poslije utakmice može nađi kadar gdje je uhvaćen giggs u 43. minuti i neko dijete pored njega spava
.bio bih zahvalan

Ne brinite, imamo Keanea i Colea na klupi. Samo sto im je pogresno ime. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.