RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Analic
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la Analic » 23 avg 2009, 16:33

Rz88 je napisao/la:Čuj radi mene, drug, ja ti ne želim zlo, niti Veležu, volio bih da uzmete bod ili pobjedite, ali zna se kako to sa Leotarom ide. Ja mislim da ste ih pokrali prošle godine pa tako da se sada sve vraća.
Brate uredu je. Ja ti samo kažem da nikakve krađe nije bilo niti frke na utakmici.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 23 avg 2009, 16:39

Log Out je napisao/la:Problem postoji ali što bježimo svi od problema.Hajde da ga rješimo !
Odlaskom na drugu tribini nećeš sigurno ništa promijeniti.
Ja lično ne bježim na drugu tribinu. Nego ponekad pobjegnem sa po vašem "dedarske" na RA tribinu.

A u mostaru ti je glavna kad got se neko oglasi "Ma šta ćeš ti","ko si bolan ti da.."

Ja sam računovođa i neću se miješati u poslove PR-a. Tu sam uvijek da pomognem ako je situacija OK ali odluke nisu na meni kada je PR u pitanju. I mogu iznositi kritike na račun PR-a.

Tako je i sa rajom na tribini. Masa raje je tu spremna da navija. Ali odluke nisu na njima. Imaju ljudi koji su za to zaduženi, a oni moraju mijenjati nešto kada vide da stvar ide na gore. Treba stvoriti opuštenu atmosferu, a ne napetu.

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 23 avg 2009, 16:53

Velež pobjedio Laktaše sa 4:1

slika

Danas su fudbaleri Veleža u sklopu 4.kola Premier Lige savladali goste iz Laktaša rezultatom 4:1 i tako nastavili dobru seriju domaćih utakmica u kojoj gosti uvijek napuste Mostar sa minimalno četiri gola u svojoj mreži. Strijelci za Velež bili su Džafić (dva puta), Zaimović i Ćolić. Rođeni su danas pokazali da mogu igrati i bez pojedinih ključnih igrača kao što su Knežević, Hadžiđulbić i Osmanagić, što je samo po sebi pokazatelj da ove godine Velež ima ne samo jake prvotimce nego i rezerve na klupi koje su uvijek spremne da popune šupljine u ekipi.
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 23 avg 2009, 16:57

Savladani i Laktaši

slika

Velež je ostvario još jednu uvjerljivu pobjedu na svom terenu, svladavši Laktaše sa 4:1. Ipak, treba konstatirati kako su i gosti odigrali odličnu utakmicu i dijelom doprinijeli da više od 3500 gledatelja kući ode zadovoljno viđenim nogometom

Velež je ostvario još jednu uvjerljivu pobjedu na svom terenu, svladavši Laktaše sa 4:1. Ipak, treba konstatirati kako su i gosti odigrali odličnu utakmicu i dijelom doprinijeli da više od 3500 gledatelja kući ode zadovoljno viđenim nogometom.

Živa je na termometru u hladu dodirnula 40. podiok kada je Drago Tabak označio početak utakmice, a svi gledatelji nisu se ni smjestili na svoja mjesta kada su Rođeni poveli. Amer Jugo je odlično probio u kazneni prostor, povratnom loptom pokušao zaposliti Admira Velagića, kojeg Aleksandar Njegomirović ruši a Tabak pokazuje na bijelu točku. Egzikutor je bio Adin Džafić, te doveo Velež u vodstvo. No, to nije uništilo napadačke ambicije gostiju, koji su krenuli na sve ili ništa i potpuno se otvorili. Rođeni su po iskušanom principu prepustili loptu protivniku, i čekali svoju priliku. Ipak, činjenica da je nedostajao Knežević u zadnjem redu, Hadžiđulbić na golu, odnosno Osmanagić u vezi, očito je ostavila traga na igru Mostaraca, koji su u pojedinim trenucima djelovali kao da gube dah. No, dovoljno je bilo da ubace u brzinu više da povećaju vodstvo. Seriju kornera izveo je Edin Šečić, a u jednom je na prvoj stativi pronašao Kadića, ovaj loptu prebacio na drugu, gdje ju je spremno dočekao Zaimović i pospremio u mrežu nemoćnog Mrkobrade.

U drugi dio Laktaši su ušli još agresivnije i otvorenije, jasno pokazavši da se neće predati do posljednje minute. S druge strane, kod Veleža se osjetio očiti pad u igri – vezni red gotovo da se izgubio, i bilo je jasno da su gosti preuzeli konce igre u svoje ruke. Uskoro, to im se i isplatilo. Vladimir Karalić iskoristio je neopreznost Veležove obrane, šutirao s dvadesetak metara i poslao loptu u mrežu, a da se Sanel Borić nije ni pomaknuo.

Uslijedilo je razdoblje dosta panične igre Mostaraca, no bilo je dovoljno samo malo prostora za Adina Džafića da ovjeri trijumf Veleža. Na asistenciju Majkića prebacio je vratara Mrkobradu i pogodio za 3:1. Pet minuta prije kraja među strijelce se upisao i Čolić, i to lijepim lob udarcem preko još jednom istrčalog Mrkobrade.

(Tekst i slike: Dnevni list Mostar)
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 avg 2009, 17:07

Analic je dobro objasnio situaciju sa RA ...,
realno, jezgro navijackih grupa su uvijek cinili momci od 15 -30 god ,to su najplodnije tifo godine ..krv vrela , glava luda , hormoni na vrhuncu ...idealno mjesto za izbalansirati se psiho fizicki - NAVIJACKA TRIBINA ..,

ne moze se ocekivati od ljudi poput mene da ja sa svojih 34-35 godina idem medju klince od 20 godina i skacem sa njima na nekim bezveznim utakmicama gdje je u kopu ukupno 150 ljudi .., RA je da se razumijemo moja najveca ljubav jer je dio moga odrastanja , formiranja moje licnosti ali neke stvari moramo realno posmatrati ..

mislim da je problem u tome sto vidim puno mlade raje od 15-20 godina na kako vi kazete DEDARSKOJ tribini, oni bi trebali biti tamo gdje im je mjesto i mislim da na tome malo trebate raditi ...
ja sam svom ocu bjezao sa stadiona sa 10 godina kada bi me doveo na utakmicu pod BB i trcao medju navijace , bilo mi je nezamislivo biti bilo gdje drugo nego tu ...osjecao sam da tu pripadam , niko me nije trebao tjerati , zivio sam za onaj trenutak kada mi miris dimnih bombi i baklji zacepi nosnice ...tako su uglavnom razmisljali svi moji vrsnjaci ..,
ponavljam , mi smo uvijek tu za RA ali smjena generacija je nesto sasvim prirodno i desava se svugdje , a ne samo kod nas ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 23 avg 2009, 17:24

ja sam primjetio da raja na poluvremenu ode na veliku trbinu...sad ne znam jel fazon da sjede na stolicama ili zbog cijena ulaznica pa ih prvo poluvrijeme bude vise,drugo manje

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 23 avg 2009, 22:49

mostar_mo je napisao/la:Analic je dobro objasnio situaciju sa RA ...,
realno, jezgro navijackih grupa su uvijek cinili momci od 15 -30 god ,to su najplodnije tifo godine ..krv vrela , glava luda , hormoni na vrhuncu ...idealno mjesto za izbalansirati se psiho fizicki - NAVIJACKA TRIBINA ..,

ne moze se ocekivati od ljudi poput mene da ja sa svojih 34-35 godina idem medju klince od 20 godina i skacem sa njima na nekim bezveznim utakmicama gdje je u kopu ukupno 150 ljudi .., RA je da se razumijemo moja najveca ljubav jer je dio moga odrastanja , formiranja moje licnosti ali neke stvari moramo realno posmatrati ..

mislim da je problem u tome sto vidim puno mlade raje od 15-20 godina na kako vi kazete DEDARSKOJ tribini, oni bi trebali biti tamo gdje im je mjesto i mislim da na tome malo trebate raditi ...
ja sam svom ocu bjezao sa stadiona sa 10 godina kada bi me doveo na utakmicu pod BB i trcao medju navijace , bilo mi je nezamislivo biti bilo gdje drugo nego tu ...osjecao sam da tu pripadam , niko me nije trebao tjerati , zivio sam za onaj trenutak kada mi miris dimnih bombi i baklji zacepi nosnice ...tako su uglavnom razmisljali svi moji vrsnjaci ..,
ponavljam , mi smo uvijek tu za RA ali smjena generacija je nesto sasvim prirodno i desava se svugdje , a ne samo kod nas ...
potpis brate
i ja sam kao i ti starom bjezo na stajanje,A sada nije moje da sa 36 godina forcam iza gola na beze tekmi
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 24 avg 2009, 00:01

To za prelaske treba pod hitno srediti.

Samo znate šta me raduje. Ovi svi dušebrižnici se prestanu javljati.

Kad se sjetim prije prvog kola neko pisao "Onaj Džafić što vam je došao nema pojma, on je iz mog grada, naštelilo mu se da igra za mladu repku, najgori igrač...bla bla bla", a da je njima prešao hvalili bi ga. Gdje su sad takvi.

Džafić prvi strijelac lige zasad. Ima još mnogo toga.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 24 avg 2009, 00:55

da hoce jos nekoga pokuditi pa da im bude u inat kao sa Džafom ... :lol:

kecher II
Kontakt:

Post Postao/la kecher II » 24 avg 2009, 07:55

pozdrav velezovci,
i super sto vam je ovako krenula ova sezona, drago mi je radi kluba velez, neko je vec ranije od vas mostaraca napisao da na utakmice veleza dolaze i stariji ljudi, ugledni mostarci, zene, djeca, babe, nene, djedovi....... i isto ti ljudi idu i gledat velez na strani, samostalno a ne kroz navijacku grupu RA, i to je jos jedna snaga veleza i mislim da se zato i poceo oporavljat, zato sto ga vole svi mostraci i mladi i stari i cure i zene, a ne samo neka grupa mladjih ljudi koji se tako nadju na utakmicama i navijaju,
ok za RA, ali svaka navijacka grupa je sastavljena uglavnom od mladje raje i mislim da oni stariji ljudi, prijeratni RA ne mogu ili nije vise njihovo da idu sa najvatrenijom grupom i navijaju i skacu po tribinama, prave nerede i sta ja znam, a mogu dosta toga pokazat mladjima.

sretno vam

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 24 avg 2009, 08:21

Ne mogu. Pa na Koševu je 400-500 ljudi bilo baš mlađe raje koja je navijala u grupi (tj. RA).

Ostali (stariji) su tu bili sa strane koji su zajedno pjevali i navijali sa RA. Vidi se na slici DESNO mlada raja (RA), lijevo starija. Pola lijeve strane gdje su stariji i oni koji nisu RA su isto navijali.

BRIGATA_ROSSA
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATA_ROSSA » 24 avg 2009, 15:33

eRo je napisao/la:Maloprije čitam članak na bljesku:

http://www.****/content/view/36935/155/

i sad zadnji komentar, nikad duži nisam vidio. Podstakao me da otvorim ovu temu. Znači radi se o tome šta se desilo s Veležom 1992. godine, a piše neki tip s Bulevara. Sada mene također kao i mnoge druge interesira šta se zapravo, ali tačno u detalje desilo s Veležom 1992. Ima li neko da je to doživio, nek nam ispriča i nek potvrdi ili demantira ovaj komentar ispod. Ovaj komentar je poprilično detaljan i barem meni otkriva mnoge stvari koje nisam znao, samo ne znam koliko je tačan, mada kad sam ga pročitao djeluje mi uvjerljiv. Evo ga:

napisao VELEŽ MOSTAR JEDINA LJUBAV, Kolovoz 24, 2009

SAMO DA KAŽEM OVIM NEUPUĆENIM ULTRASIMA PAR STVARI POŠTO SAM JA BIO OVDJE U RATU I ZNAM BOLJE OD NJIH JER SU SE ONI TADA IGRALI PO SREDNJOJ BOSNI I PO KONJICU. MOŽA NIJE VAŽNO, ALI SAMO DA NAPOMENEM DA SAM STARIJI ČOVJEK, HRVAT, I DA ŽIVIM NA BULEVARU I NARAVNO NAVIJAM ZA VELEŽ OD KAD ZNAM ZA SEBE.E SAD IDEMO S ISTINOM.KAŽU DA SE VELEŽ UGASIO 1992. GODINE. E ZNATE LI VI ŠTA JE SVE POTREBNO DA SE VELEŽ UGASI? POTREBNO JE DA UPRAVA KLUBA STOPOSTOTNOM VEĆINOM (DAKLE SVI ČLANOVI UPRAVE) IZGLASAJU RASPUŠTANJE KLUBA I DA TO PREDSJEDNIŠTVO KLUBA POTPIŠE. E TO VAM JE POTREBNO DA SE VELEŽ UGASI. A ŠTA SE ZAPRAVO DESILO RATNE 1992. GODINE (I TO KRAJEM GODINE KAD SU SE ODNOSI U MOSTARU VEĆ POČELI ZATEZATI I NAKON ŠTO JE UBIJEN BLAŽ KRALJEVIĆ. DESILO SE TO DA SE ODRŽAVALA SJEDNICA UPRAVE KLUBA VELEŽA U PROSTORIJAMA KLUBA U RADIĆEVOJ ULICI U MOSTARU (TZV. ZAPADNI DIO) . NA TOM SASTANKU U TOJ UPRAVI SU SJEDILI I BOŠNJACI (TADA MUSLIMANI) I HRVATI I NEŠTO MALO SRBA POŠTO SU ONI VEĆ BILI VEĆINOM ISPARILI IZ MOSTARA. ČAK MOGU SA SIGURNOŠĆU REĆI DA JE U TOJ UPRAVI TAD ČAK BILO VIŠE HRVATA OD MUSLIMANA. POŠTO SE TAD MISLILO DA JE RAT U MOSTARU ZAVRŠEN, NITKO NIJE SANJAO HRVATSKO-BOŠNJAČKI SUKOM, ONDA SE NA TOM SASTANKU RASPRAVLJALO O SLJEDEĆIM AKTIVNOSTIMA KLUBA I ODRŽAVANJU PRIJATELJSKE UTAKMICE IZMEĐU VELEŽA I NEKOG KLUBA IZ HRVATSKE. SASTANAK JE TRAJAO POLA SATA I ONDA NA SASTANAK UPADA VOJNA POLICIJA HVO-A I POČINJE VRIJEĐATI UPRAVU KLUBA BOŠNJAKE NAZIVAJUĆI b******a, A HRVATE NAZIVAJUĆI SMEĆEM NARODA I KOMUNJARAMA. U SVOM TOM BIJESU POD PRIJETNJOM ORUŽJEM VOJNA POLICIJA HVO-A NAREĐUJE PREKID SJEDNICE I NAPUŠTANJE PROSTORIJA UZ OBRAZLOŽENJU DA SE RADI O SLUŽBENOM IZGONU KLUBA IZ TIH PROSTORIJA. TAKOĐER SU REKLI DA ĆE SVI DJELATNICI KLUBA KOJI SE NAĐU NA STADIONU POD BIJELIM BRIJEGOM U SLJEDEĆA 24 SATA BITI PROTJERANI, A ONI KOJI SE BUDU ODUPIRALI DA ĆE BITI UHIĆENI. TAKOĐER JE NAREĐENO DA SE SVI TROFEJI KLUBA KOJI SU SE NALAZILI U RADIĆEVOJ I NA STADIONU NA BIJELOM BRIJEGU NE SMIJU DIRATI TE DA ĆE SE VOJNA POLICIJA HVO-A ZA NJIH POBRINUTI. NARAVNO BACILI SU IH NA SMEĆE, I SAMO VELIKA HRABROST I DOBRA VOLJA NAŠEG DŽIDE IH JE SPASILA. NAKON TOGA SE VIŠE NIJEDNA SJEDNICA KLUBA NIJE ODRŽALA, A HRVATIMA JE ZABRANJENO I DA SPOMINJU VELEŽ KAO SVOJ KLUB NAKON TOG DANA. NEKOLIKO DANA PRIJE TOG INCIDENTA U MEĐUGORJU JE "OBNOVLJEN" RAD ZRINJSKOG. NAKON PROTJERIVANJA VELEŽA SA STADIONA I IZ RADIĆEVE ULICE, SVE SE SPREMALO ZA USELJAVANJE ZRINJSKOG POD BIJELI BRIJEG, ALI JE IZMEĐU OSTALOG STADION U MEĐUVREMENU PRETVOREN U LOGOR, A TEK NAKON SUKOBA 1994. ZRINJSKI PRESELJAVA NA BIJELI BRIJEG. U MEĐUVREMENU NELEGALNA MOSTARSKA OPĆINA KOJA NIJE BIRANA OD STRANE GRAĐANA MOSTARA PROGLAŠAVA GRADSKI STADION SLUŽBENO IZNAJMLJENIM HŠK ZRINJSKOM. E TO JE TA RATNA PRIČA KOJU MNOGI NEĆE DA POJME NI DAN DANAS. NIKAD VELEŽ NIJE UGAŠEN SAMO JE PROTJERAN. A SVE ONI KOJI SU SE KLELI U TAJ KLUB A U RATU NISU SMJELI PISNUTI DA GA ODBRANE, A POSLIJE RATA SU PLJUVALI PO NJEMU MOGU SAMO REĆI DA SU NAJVEĆI Š.U.PCI OVOG GRADA I DA SU ONI ZAPRAVO TI KOJI SU PRODALI SVOJE ROĐENE U NEKOM NACIONALNOM HIRU I ZANESENOSTI. MNOGI SE I DAN DANAS KAJU ZATO ŠTO SU TO URADILI PA SEBE TJEŠE TIME DA JE VELEŽ UGAŠEN 1992. GODINE, A I SAMI ZNAJU OVU ISTINU KOJU SAM VAM ISPRIČAO, MADA JE TO DANAS TABOO TEMA NA ZAPADNOJ STRANI. VELEŽ NIKAD NIJE UMRO NITI ĆE IKADA UMRIJETI DOK GOD IMA DOBRIH LJUDI KOJI GA VOLE. I NE MOGU SHVATITI OVE PRIJERATNE NAVIJAČE VELEŽA KOJI SAD ZA ZRINJSKI NAVIJAJU - PA KAKO IM SAMO NI MALO NIJE ŽAO VELEŽA U KAKVIM UVJETIMA IGRA I GDJE IGRA I KAKO MOGU SAMO DA SE ISMIJAVAJU NA RAČUN KLUBA KOJEG SU VOLJELI I SRCEM I DUŠOM? GDJE JE TAJ OSNOVNI KARAKTER KOJI ČINI ČOVJEKA ČOVJEKOM, ZAR JE I NJEGA RAT POJEO?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 24 avg 2009, 15:39

@brigatta rossa

to ti je sve tako bilo nazalost :roll: ,i opce je poznato ...možda samo neki detalji nisu bili poznati..

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 24 avg 2009, 15:51

mostar_mo je napisao/la:@brigatta rossa

to ti je sve tako bilo nazalost :roll: ,i opce je poznato ...možda samo neki detalji nisu bili poznati..
jest, ali zato mi je drago da je ovo napisao jedan Hrvat, jos uvijek ima dosta Hrvata koji cuvaju Velez u srcu svome ali radi pritiska na zapadnoj strani Mostara, nesmiju to da priznaju...

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 24 avg 2009, 16:02

Ljudi moji na takvom smo trusnom tlu gdje vlada prevelika mrznja i sve sto dolazi uz nju,nas zabranili,vas potjerali,kamo srece da nikad niakavi zabrana nije bilo i mrznje ,danas bi nam ruze cvale a nebi na nas gledali kao glupe balkance koji se late maca svako malo,treba se okrenut buducnosti ,Velez je za sad na odlicnom putu da postane stabilan klub koji ce tezit evropi svake godine,meni se zeludac okrene kad one komentare na bljesku citam,skupine idiota i primitivaca .Ove godine mostar ce pokazati da njegova djeca nije bitno s koje strane igraju najbolji nogomet u drzavi.
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

anes78
Kontakt:

Post Postao/la anes78 » 24 avg 2009, 16:09

antipolitikaa je napisao/la:Ljudi moji na takvom smo trusnom tlu gdje vlada prevelika mrznja i sve sto dolazi uz nju,nas zabranili,vas potjerali,kamo srece da nikad niakavi zabrana nije bilo i mrznje ,danas bi nam ruze cvale a nebi na nas gledali kao glupe balkance koji se late maca svako malo,treba se okrenut buducnosti ,Velez je za sad na odlicnom putu da postane stabilan klub koji ce tezit evropi svake godine,meni se zeludac okrene kad one komentare na bljesku citam,skupine idiota i primitivaca .Ove godine mostar ce pokazati da njegova djeca nije bitno s koje strane igraju najbolji nogomet u drzavi.
mora bit mrznje dodzes ljudima na forum da cestitas pobjedu ono svi napadaju nesto glume a u svom zivotu nisu 5 utakmica gledali al hajde ako bog da bit ce bolje

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 24 avg 2009, 16:11

antipolitikaa je napisao/la:Ljudi moji na takvom smo trusnom tlu gdje vlada prevelika mrznja i sve sto dolazi uz nju,nas zabranili,vas potjerali,kamo srece da nikad niakavi zabrana nije bilo i mrznje ,danas bi nam ruze cvale a nebi na nas gledali kao glupe balkance koji se late maca svako malo,treba se okrenut buducnosti ,Velez je za sad na odlicnom putu da postane stabilan klub koji ce tezit evropi svake godine,meni se zeludac okrene kad one komentare na bljesku citam,skupine idiota i primitivaca .Ove godine mostar ce pokazati da njegova djeca nije bitno s koje strane igraju najbolji nogomet u drzavi.

POZDRAVLJAM ZDRAVO RAZMISLJANJE ;)

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 24 avg 2009, 16:13

Tako je to bilo, ali me nesto pogodi ovo napisano, suza suzu goni.

A nisam znao tacno u detalje kako se sve desilo, drago mi je da sada i to znam.
samo mostarski, samo bahato

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 24 avg 2009, 16:17

apple je napisao/la:Tako je to bilo, ali me nesto pogodi ovo napisano, suza suzu goni.

A nisam znao tacno u detalje kako se sve desilo, drago mi je da sada i to znam.

A sta ces brate , vjeruj mi da su i u mene oci pune suza ..Džida je junak nad junacima ..spasio je Veležove trofeje kad si zbog toga mogao izgubiti glavu ...znao sam za to sve i prije ovog posta ..ljudska gromada i veličina je to !

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 24 avg 2009, 16:37

Visoka pobjeda nad Laktašima

Za one koji nisu bili prisutni na utakmici protiv Laktaša donosimo video izvještaj sa BHT-a u kojem možete vidjeti dva lijepa gola mladog Džafića zajedno sa prekrasnim lob udarcem Elvira Ćolića. Na snimku se također kao i u prve dvije utakmice može vidjeti uigranost fudbalera Veleža gdje je ključni igrač i asistent kod dva gola bio veznjak Danijel Majkić, koji je upisao svoju treću asistenciju ove sezone. Sa svoja dva gola protiv Laktaša Džafić je izbio na čelo liste strijelaca Premier Lige BIH što je svakako za pohvalu. Pored svega ova pobjeda je veoma dobar pokazatelj da Velež i kad loše igra može pobjeđivati.

www.rodjeni-mostar.com

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.