Nakon onakve god 2010 i sada u 2011 sta je pokazo mozda je Ailistar favorit a i Lesnar se zna marisat ali uskoro cemo vidjet ko je jaciFC BAYERN je napisao/la:Kakav Lesnar, Overem ce ga pojesti
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
dajte neki link haha
- anonymousHD
- Kontakt:
Auuuu, kakav KO Johny Hendricksona, auuuuu! Biće ovo dobra noć.. 

Evo jedan http://www.ilemi.me/38604/1/Watch-UFC-1 ... s-Overeem/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro je ima nas koji gledamo.
Dobro je ima nas koji gledamo.

- anonymousHD
- Kontakt:
Overeem laganini, očekivano.. Lesnar nema šta da traži u UFC-u, nije ovo za njega!
Prva runda lagano nije se ni oznojio. 

- anonymousHD
- Kontakt:
Alistair Overeem vs Junior dos Santos! Kakav će ovo biti spektakl, iduća godina ima da bude preluda!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Diazu i Cerrone-u svaka cast, borba koja je trebala biti main event.
A Lesnar i Alistair smece.
Usput Lesnar je i zavrsio karijeru
A Lesnar i Alistair smece.
Usput Lesnar je i zavrsio karijeru
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Najvece iznenađenje za mene je KO Fitcha...
Mislia sam da ga nikad niko nece uspit srusit nakon onoga sta je istrpio protiv GSP-a
Steta za Brocka, mislim da lagano pada u zaborav poslije ovo meca, kad je dosao onako ogroman iz WWF-a bio je senzacija sad ipak ima puno jacih od njega.
Jos da Dena ima muda i da dovuce Fedora u UFC bio bi pravi spektakl.
Mislia sam da ga nikad niko nece uspit srusit nakon onoga sta je istrpio protiv GSP-a
Steta za Brocka, mislim da lagano pada u zaborav poslije ovo meca, kad je dosao onako ogroman iz WWF-a bio je senzacija sad ipak ima puno jacih od njega.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- NeverRetreat
- Kontakt:
overeem ocekivano 

Razocaravajuca borba. Zao mi sto ustadoh onako rano.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Overeem demolirao ga u 1 rundi, vise sam od Lesnara ocekivo al je razocaro pravo sad ostaje da vidimo dali overeem moze sa jds.
Iako je Reem zivotinja mislim da ce tesko protiv Cigana.
JDS je trenutno najbolji borac na svijetu a odma iza njega su Reem,Cain,Mir,Fedor.
Treba vidit jel moze Dena dovuc Fedora u UFC, vjerujem da u Fedoru jos ima snage da digne pojas.
JDS je trenutno najbolji borac na svijetu a odma iza njega su Reem,Cain,Mir,Fedor.
Treba vidit jel moze Dena dovuc Fedora u UFC, vjerujem da u Fedoru jos ima snage da digne pojas.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
i mene je ovakav poraz fitcha iznenadio. znam da je hendriks opasan ali nisam ocekivao da ce ga prvim udarcem uspavatiTritolone je napisao/la:Najvece iznenađenje za mene je KO Fitcha...

diaz me opet iznenadio... kad je proslu izdominirao gomia ja sam mislio da je to vise do japanca ali protv cerronea je pokazao da je u zivotnoj formi. svaka im cast na borbi... steta sto je cowboy usao u mec nervozno i iznervirano jer je u toj prvoj rundi izgubio mec. u narednom mecu ocekujem nikad boljeg donalda.
sto se fedora tice nesto ne mogu da vjerujem da ce nakon svega sto se desilo imeđu dane i njega ikad doci u ufc. dana se i prije znao zakaciti pravo sa borcima pa su oni nakon toga nastupali u ufcu ali ovo sa fedorom je malo vise od svađe.
You are someone else I am still right here
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zna li neko sta se desava sa covjekom sa mog avatara ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Vi iz Sarajeva bi to najbolje trebali znati, preko interneta s' njim je tesko stupit u kontakt.
A nadamo se uskoro nekom intervjuu sa Denisom.
Ako nista de se malo raspitajte sta je s' njim kad ce sljedeca borba sta je sa kluba koji je trebao otvoriti.
Ako nista de se malo raspitajte sta je s' njim kad ce sljedeca borba sta je sa kluba koji je trebao otvoriti.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobro bi bilo kada bi novinari sa ovog portala uradili intervju sa njimMakeTZ je napisao/la:Vi iz Sarajeva bi to najbolje trebali znati, preko interneta s' njim je tesko stupit u kontakt.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
nije jedini sa ovih prostora jer ima hrvata nekih jos tu pokrajec mi prvi pade na pamet.Sarajlijc@ je napisao/la:Dobro bi bilo kada bi novinari sa ovog portala uradili intervju sa njimMakeTZ je napisao/la:Vi iz Sarajeva bi to najbolje trebali znati, preko interneta s' njim je tesko stupit u kontakt.
Ako nista de se malo raspitajte sta je s' njim kad ce sljedeca borba sta je sa kluba koji je trebao otvoriti.Ako se ne varam on je jedini borac sa ovih prostora u UFC-u ?
opet su se pojavili problemi na relaciji ufc golden glory tako da bi povratak denisa u ufc mogao biti nemoguca misija...mada vidim da je npr einemo iz golden glorya vec dobio protivnika pa se nadamm da ce uskoro i denis uletiti... cini mi se da denis u zadnjih par sedmica nije bio u sarajevu jer ja ga nisam odavno vidio... a inace kad je tu vidim ga svaki dan.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VensanKasel i 0 gostiju.