UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tyler durden
- Kontakt:
Re: UFC
ugrabih s drugog foruma klip 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- anonymousHD
- Kontakt:
Vredi pogledati...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Polo je napisao/la:Mozda su to zelje mnogih, ali mislim da Overeem ima prednost ma da se slazem da ce gledanost biti dobra a pobjednik ce se boriti u 2012 protiv Velasqueza.tyler durden je napisao/la:zgazice ga Lesnar
Male su mu sanse protiv lesnara.
Inace niko iz one K1 skole se nije proslavio u ufc..
Fedor je dobio po nosu u strike forcu,cro copa prebise u ufc:)))
Mozda je Overeem i izuzetak jer je osvajao i k1 i strikeforce.doe78 je napisao/la:Polo je napisao/la:Mozda su to zelje mnogih, ali mislim da Overeem ima prednost ma da se slazem da ce gledanost biti dobra a pobjednik ce se boriti u 2012 protiv Velasqueza.tyler durden je napisao/la:zgazice ga Lesnar
- NeverRetreat
- Kontakt:
abd overeemfera je napisao/la:overeem ili lesnar ?

[youtube][/youtube]
- NeverRetreat
- Kontakt:
celeste

imali kakav link ???
fedor nije k1 skola... svi su oni manje vise stekli ime u pride fc-u ali su rijetki od njih uspjeli da se prilagode kavezu...doe78 je napisao/la:Polo je napisao/la:Mozda su to zelje mnogih, ali mislim da Overeem ima prednost ma da se slazem da ce gledanost biti dobra a pobjednik ce se boriti u 2012 protiv Velasqueza.tyler durden je napisao/la:zgazice ga Lesnar
veceras ocekujem pobjedu overeema mada me ne bi cudilo ni da se desi suprotno.
u ostalim mecevima ocekujem pobjede fitcha, cerronea,gustafssona i nadam se da ce nam phan opet biti lud kao u proslom mecu.
ako nađem neki dobar link stavicu...
You are someone else I am still right here
imali ko kakav link i u koliko tacno pocinje borba ??
u 4 tek pocinju glavne borbe... a ova između brocka i overeema je posljednjaraha TM87 je napisao/la:imali ko kakav link i u koliko tacno pocinje borba ??
- tyler durden
- Kontakt:
jesil siguran da u 4 pocinju glavne borbe? mislim da su one prije a da je u 4 glavna borba izmedu B i Ofera je napisao/la:u 4 tek pocinju glavne borbe... a ova između brocka i overeema je posljednjaraha TM87 je napisao/la:imali ko kakav link i u koliko tacno pocinje borba ??

Znaci nagledat cu se ja NBA-a dok se onu pocnu marisat'fera je napisao/la:u 4 tek pocinju glavne borbe... a ova između brocka i overeema je posljednjaraha TM87 je napisao/la:imali ko kakav link i u koliko tacno pocinje borba ??

@raha, ako ti je ADSL, gledaj preko mojaWEBtv, posto ce biti prenos an Areni 2
Hajmo imali ko link?
- anonymousHD
- Kontakt:
Biće prenos i na arenasport 2, uključuju se u 4h... 
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakav Lesnar, Overem ce ga pojesti 

ako je ovo odbrojavanje na stranici ufca do glavne borbe... nisam siiguran ali cini mi se da je prije bilo do pocetka 5 posljednjih borbityler durden je napisao/la:jesil siguran da u 4 pocinju glavne borbe? mislim da su one prije a da je u 4 glavna borba izmedu B i Ofera je napisao/la:u 4 tek pocinju glavne borbe... a ova između brocka i overeema je posljednjaraha TM87 je napisao/la:imali ko kakav link i u koliko tacno pocinje borba ??
imaju 3 prelim na fb
Neznam ako je Lesner ko nekad spreman onda je favorit a posto je imao problema sa zdravljem i neznam da li je spreman 100 posto onda dajem 50 sansi i jednom i drugom .
Samo jedan klub Velež Mostar
- anonymousHD
- Kontakt:
Glavna borba Lesnar vs Overeem je oko 6h...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.