Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

the scouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la the scouser » 30 dec 2011, 23:34

VolimLiverpool je napisao/la:@Scouseru ,džabe si se mučio dok si tražio taj post gore.
Svi mi igrače znamo nazvati pogrdnim imenima.
Mislim da baš svaki forumaš je morao nekog igrača nazvati nekim ružnim nadimkom i tako ga "uvrijediti" ako ćemo prosuđivati po tom gore Rizinom postu.
the scouser je napisao/la:ON NE MOŽE PRIMITI LOPTU. Kakav panj. Nemam riječi. Šalje mu čovjek fenomenalnu loptu, ona se onako odbija od njega k'o od parmak. I prije toga lijep ubačaj nije iskoristio. Trenutno, Carroll je na nivou Lazara Popovića, bez ikakvog preuveličavanja i zafrkancije.
Ti ovdje nisi uvrijedio Carrola ,ma nema šanse.
Ja vrijeđam Carrolla. Iz kola u kolo. To je činjenica. Stojim iza svake svoje uvrede, kada počne davati golove, kajaću se, izvinjavati i sve, ali bježati od toga neću. Također neću omalovažavati Gerrarda koji nas je 1000 puta vadio svojim golovima, moj respekt za Stevena je bio tu i kada sam mislio da mu se karijera zavrsava, da nema šta vipe dati klubu. To je igrač kojem trenutno svi igrači Liverpoola treba da se klanjaju kad ulazi u svlačionicu, iz milion razloga.
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 30 dec 2011, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 dec 2011, 23:35

Svi mi nekada u afektu nešto napišemo, niko od nas nije zlatan.
Ako neko nešto o Gerrardu "loše" napiše, to se nikako ne smije shvatiti ozbiljno.
Ja prvi nekada ne razmišljam kada napišem, odlučim da se ispravim ali već bude kasno. :mrgreen:

@fera, mora da si odigrao keca na Liverpool, čim smo dobili. Ili si opalio kontru, protiv uroka? :lol:
BTW: Mislim da će Carroll i dalje biti forsiran od strane Kennya.. Jednostavno momak nema sreće, večeras
mu niko ništa ne može zamjeriti, pa čak i ona lopta Gerrarda je "iznenadna". Treba vremena da se navikne na
te kapitenove majstorske loptice. :mrgreen:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 dec 2011, 23:35

STEVEN GERRARD - Najbolji igrac u historiji LIVERPOOLA :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 dec 2011, 23:37

Dirk je napisao/la:STEVEN GERRARD - Najbolji igrac u historiji LIVERPOOLA :!:
Sa ovim se i fudbalski laik morati složiti. :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 dec 2011, 23:37

VolimLiverpool je napisao/la:@Scouseru ,džabe si se mučio dok si tražio taj post gore.
Mislim da baš svaki forumaš je morao nekog igrača nazvati nekim ružnim nadimkom i tako ga "uvrijediti" ako ćemo prosuđivati po tom gore Rizinom postu.
the scouser je napisao/la:ON NE MOŽE PRIMITI LOPTU. Kakav panj. Nemam riječi. Šalje mu čovjek fenomenalnu loptu, ona se onako odbija od njega k'o od parmak. I prije toga lijep ubačaj nije iskoristio. Trenutno, Carroll je na nivou Lazara Popovića, bez ikakvog preuveličavanja i zafrkancije.
ma kakvi, ne vrijeđa on igrače nikada :lol:

Bellamy 2011/12:
Shots: 11
Goals: 4 (1 every 126 mins)
Chance Conversion: 36%
Chances made: 20 (1 every 25 mins)
Assists: 2
Pass: 85%

Steven Gerrard - 2011/12
Mins Played: 263
Goal: 2 (1 every 131.5)
Chances Created: 9 (1 every 29 mins)
Pass Accuracy: 85%

Gerrard Stats v #NUFC
Shots: 1
Goals: 1
Chance Created: 1 (Surprised with that one)
Crosses: 4 (1 accurate)
Pass Accuracy: 77%

Daniel Agger Stat Pack V #NUFC
Pass Accuracy: 84%
Tackle Win%: 100% (2/2)
Ground Duels Won: 100% (8/8)
Aerial Duels Won: 100% (3/3)

Jay Spearing Stat Pack v #NUFC
Pass Accuracy: 83% (53% forwards)
Tackle Win%: 67%
Ground Duels: 90% Won
Aerial Duels: 100% Won
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 30 dec 2011, 23:38

@Carlo
Moje objašnjenje na prethodnoj strani. Opet imaš problema sa pisanjem prije čitanja :mrgreen:

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 30 dec 2011, 23:39

Carroll mora pocet' protiv Citya,u 5 utakmica je dao 4 gola protiv njih.I valjda Gerrard bude u prvih 11, :D
da se Lukas nije povrijedio,sad LP ne bi dosla u pitanje..
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 dec 2011, 23:40

the scouser je napisao/la:@Carlo
Moje objašnjenje na prethodnoj strani. Opet imaš problema sa pisanjem prije čitanja :mrgreen:
samo lagano

RealJohnARiise3 John Arne Riise
Captain Fantastic is back!!!!! Have to talk about the best players,he is one of them

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 30 dec 2011, 23:40

Carlo je napisao/la:
ma kakvi, ne vrijeđa on igrače nikada :lol:

Bellamy 2011/12:
Shots: 11
Goals: 4 (1 every 126 mins)
Chance Conversion: 36%
Chances made: 20 (1 every 25 mins)
Assists: 2
Pass: 85%

Steven Gerrard - 2011/12
Mins Played: 263
Goal: 2 (1 every 131.5)
Chances Created: 9 (1 every 29 mins)
Pass Accuracy: 85%

Gerrard Stats v #NUFC
Shots: 1
Goals: 1
Chance Created: 1 (Surprised with that one)
Crosses: 4 (1 accurate)
Pass Accuracy: 77%

Daniel Agger Stat Pack V #NUFC
Pass Accuracy: 84%
Tackle Win%: 100% (2/2)
Ground Duels Won: 100% (8/8)
Aerial Duels Won: 100% (3/3)

Jay Spearing Stat Pack v #NUFC
Pass Accuracy: 83% (53% forwards)
Tackle Win%: 67%
Ground Duels: 90% Won
Aerial Duels: 100% Won
Ovo crveno nije tacno ono je bio zracni duel i primismo gol.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 30 dec 2011, 23:40

Moje mišljenje je da je ovo naša najbolja utakmica ove sezone, pogotovo drugo poluvrijeme, u prvom nismo bas imali svoju igru, previše smo komplikovali u napadu, onda nesretno primili daj gol i sretno dali, Na početku drugog poluvremena nisam mogao da vjerujem da ljudi skoro tri minuta drze loptu u svojim nogama a naši djeluju potpuno nezainteresovano, počeo sam mislit da su izgubili snagu poslije fizički jako zahtjevnog prvog poluvremena u kojem su stalno trčali, pritiskali zadnju liniju Castlea i što me najviše impresioniralo, poslije svake izgubljene lopte bi tako žestoko krenuli u osvajanje iste da su se Svrake gubile po terenu i često pravili "neiznuđene greške" da se izrazim u teniskom žargonu. Opet smo sretno dali gol, mada ne bi istu uzimao kao makar i mali razlog naše pobjede, odigrali smo odlično i vidjeli ste i sami ako smo dovoljno dobri na terenu bićemo sigurno nagrađeni pobjedom.

Reina - no comment :D

Enrique - Kao i svaki put do sada, odličan posao u defanzivi, dosta lopti je ukrao, i u ofanzivi je probijao po toj lijevoj strani, samo ga Carroll nije baš najbolje pratio pa su njegovi centaršutevi i pasovi bili bezkorisni, al ne ide na njegovu dušu.

Škrto - Kakva je to stijena u odbrani, pokretna prije svega :D Fenomenalan posao, da sam žensko zaljubio bi se u njega poslije one intervencije prilikom koje je izbacio loptu sa gol crte. Dominanatan u zraku, odlično se postavlja, kao da ga Carra podučava.

Agger - Dobar, ne vidim razlog zbog čega je upisan kao strijelac autogola, mislim da ga lopta nije ni pipnula, u napadu je u nekoliko navrata djelovao kao Messi. Još ću jednom reći da imamo najbolji odbrambeni dvojac u ligi.

Glen - Zadnji dio slagalice koji upotpunjuje maestralnu odbranu večeras. Odlično je pomagao u napadu, kreirao šanse, imao čak priliku da se upiše i u strijelce, u defanzivi me sve više prijatno iznnađuje, hladan ko špricer, večeras elegantno zaustavljao sve što se kretalo u njegovom pravcu.

Charlieee - Žao mi je što ću ovo reći za njega ali naš najlošiji igrač večeras, iskreno mislio sam da će tu Nagradu unaprijed dobit Spearing jer ga nisam primjetio čitavo prvo poluvrijeme, ali Charlie je iz utakmice u utakmicu sve lošija karika naše kako sredine tako i čitave ekipe. Vidjeli ste primjenu u igri kad je...

...Stivi ušao, za kojeg jednostavno nemam dovoljno veliku riječ kako bi opisao kakav je igrač, Kapiten, Amajlija naša, Vođa, Tito, Bog, Liverpool bez Stivija nije Liverpool bar po meni. Uradio je za 5 minuta više nego Adam za svoje vrijeme provedeno na terenu. MOTM (sorry Craig) Nek se uče Downing, Enrique , Glen i Hendo kako se lopta šalje u peterac ;)

Spearing - Solidan, prvo poluvrijeme katastrofa (možda sam malo i prestrog, imao je sigurno zadatak da igra DM pa je zato bio neprimjetan) drugo je odigrao dobro uz nekoliko dobrih pasova i ključnih presijecanja Newcastleovih napada.

Hendo - Kako je odigrao nekoliko prethodnih utakmica, ova je odlična, ukrao je dosta lopti, trčao kao Kuyt u najboljim danima, asistirao kog pogotka i što je meni najvažnije jako dobro se snašao sa Stevenom u vezi što dok je Adam bio na terenu nije bio slučaj.

Downing - Dobar u prvom, u drugom nestao, vjerovatno zbog ulaska Santa, jer u prvom Taylor je bio samo Bog zna gdje, na Anfieldu sigurno nije. Ali ono što je sigurno je da je Stewart iz tekme u tekmu sve bolji i hrabriji i nadam se da će svoju solidnu igru krunisat i nekom asistencijom ili golom.

Bellamy - Fenomenalan, još jednom pokazao zašto je doveden, šteta samo što nije toliko fizički spreman pa da može više igrati siguran sam da bi bio redovan starter. Kod prvog gola odlično šutirao, ostao hladan, naravno stotine utakmica je iza njega. Kod drugog snažan šut malo mu je i Carroll pomogao, da nije bilo Stivija igrač utakmice definitivno.

Carroll - Dobar, šteta za onu prečku, neće ga gol nikako, vidi se koliko mu nedostaje neko ko stvarno zna dobro ubacit loptu i pogodit ga u glavu. Samo da postigne dva-tri gola ali u kratkom vremenskm periodu i vratit ce se to samopouzdanje. Želja je tu što je i danas po ko zna koji put pokazao. Za pohvalu je velika borbenost.

To je to, četvrti smo, lijep novogodišni poklon od najdražeg nam tima. Nadam se da će nastavit ovako i da će Chelsea sutra opet kiksat da nam ne bi opet pobjegli na tri boda razlike.

Sretna Nova i YNWA redsi moji.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 dec 2011, 23:42

@vela, čovjeka je lopta pogodila u ruku, ne znam baš da je to zračni duel...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 dec 2011, 23:42

Ne bijaše ono zračni duel. :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 dec 2011, 23:50

http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... PI.twitter" onclick="window.open(this.href);return false;

wtf :lol:

jonjo33
Kontakt:

Post Postao/la jonjo33 » 30 dec 2011, 23:51

nemogu da vjerujem da ljudi pisu kako je liverpul bolji bez suareza stvarno nemogu sto je jos gore ubjedjeni su to :cry: :cry: :cry: :cry: . da dobili smo jednu utakmicu bez njega i to kuci sa dva razlike; a sta bi bilo da je on bio umjesto carrolla veceras eee to nezna niko... najaci su mi komentari za carrolla to nemogu shvatiti stvarno ( trudio se jbt nevjerovatno i tako iz utakmice u utakmicu ) stvarno igrac koji je placen tolike pare a sve sto imas reci poslje njegovog nastupa bio je dobar trudi se jbt :idea:

p.s svi smo mi razliciti i svi imamo razlicito misljenje :D i to je ok nebi ni valjalo da je drugacije

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 dec 2011, 23:55

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne bijaše ono zračni duel. :)
a i da jeste dobio je i taj. pa vidjeli smo svi fino da je i tu nakon dobijenog duela postigao gol... nazalost u nasu mrezu :D
ako ovako nastavimo do kraja sezone bi mogli sami sebi zabiti vise golova nego sto su nam protivnicki igraci dali iz igre...
You are someone else I am still right here

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 30 dec 2011, 23:56

slika
:D :D :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 dec 2011, 23:59

OTNYS_YNWA je napisao/la:Svi mi nekada u afektu nešto napišemo, niko od nas nije zlatan.
Ako neko nešto o Gerrardu "loše" napiše, to se nikako ne smije shvatiti ozbiljno.
Ja prvi nekada ne razmišljam kada napišem, odlučim da se ispravim ali već bude kasno. :mrgreen:

@fera, mora da si odigrao keca na Liverpool, čim smo dobili. Ili si opalio kontru, protiv uroka? :lol:
BTW: Mislim da će Carroll i dalje biti forsiran od strane Kennya.. Jednostavno momak nema sreće, večeras
mu niko ništa ne može zamjeriti, pa čak i ona lopta Gerrarda je "iznenadna". Treba vremena da se navikne na
Pa ljudi moji taj igrac je placen 35mil funti, pa jel vi znate da je to medju najvecim transferima ikada, to bi isto bilo da npr shearer kad je doshao u newcastle nije znao loptu primit, pogadjat precke i slicno :roll: Kad cete više shvatit da smo se nenormalno zestoko zeznuli, prvo sto smo ogromni novac dali, a drugo sto je ovo jedan obicni panj. Vidjeli ste sta Gerard uradi i kakve lopte dijeli, pa Downing onakve nije jos uputio otkako igra, a placen 20mil funti :roll: Pa za pola tih para mogoa se kupiti igrac koji bi do sada bar asistenciju napravio :roll: i po treci put pitam i mislim da mi opet niko nece odgovoriti, zbog cega se daje veliki novac za engleske nogometaše, kakve su im reference i slicno, jel neko nekad sa njima neki rez napravio, reprezentacija npr ili nesto slicno :roll:

protiv wigana i blekburna smo napravili jedno 10 sansi sa suarezom na terenu, veceras dok kapiten nije ushao sanse nismo stvorili, toliko o tome kako ce fantastico kerol-downing funkcionisati bez suareza
nema potpisa

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 dec 2011, 00:02

http://www.skysports.com/skysportsnews/ ... 32,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Imam osjećaj da Craig ne vidi na lijevo oko koliko mu je nateknuto...

[youtube][/youtube]

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 31 dec 2011, 00:06

Admir_Sa je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Svi mi nekada u afektu nešto napišemo, niko od nas nije zlatan.

Pa ljudi moji taj igrac je placen 35mil funti, pa jel vi znate da je to medju najvecim transferima ikada, to bi isto bilo da npr shearer kad je doshao u newcastle nije znao loptu primit, pogadjat precke i slicno :roll: Kad cete više shvatit da smo se nenormalno zestoko zeznuli, prvo sto smo ogromni novac dali, a drugo sto je ovo jedan obicni panj. Vidjeli ste sta Gerard uradi i kakve lopte dijeli, pa Downing onakve nije jos uputio otkako igra, a placen 20mil funti :roll: Pa za pola tih para mogoa se kupiti igrac koji bi do sada bar asistenciju napravio :roll: i po treci put pitam i mislim da mi opet niko nece odgovoriti, zbog cega se daje veliki novac za engleske nogometaše, kakve su im reference i slicno, jel neko nekad sa njima neki rez napravio, reprezentacija npr ili nesto slicno :roll:

protiv wigana i blekburna smo napravili jedno 10 sansi sa suarezom na terenu, veceras dok kapiten nije ushao sanse nismo stvorili, toliko o tome kako ce fantastico kerol-downing funkcionisati bez suareza
Nemoj tako, trude se i trče obadvojica. Ti uopšte nisi svjestan kakve dvije igračine mi imamo, nema veze što Šrtel ima i asistencija i golova više od njih. Oni će sigurno eksplodirati u sljedećih par kola, jer nema zlobnog Suareza da im ne dodaje. Ti ne voliš Liverpool čim ovako pričaš protiv naše dvojice lavova,tigrova,zmajeva. Uostalom, nisi ti platio tolike pare za njih, pa da se sad buniš ? ( nema veze što su pare mogle biti 5 puta pametnije iskorištene). Vjeruj mi, da imaš pojma o životu i fudbalu, znao bi o čemu ti pričam, ovako ti je bolje da prestaneš.

valjda ne moram nikome objašnjavati da je ironija u pitanju

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 dec 2011, 00:15

ova tema je nezdrava totalno. sve fol navijaci neki a svi samo tjeraju svoj inat i nadaju se kiksevima kako tima tako i pojedinih igraca da ih pljuju... smijesno je koliko samo pretjerujete...

pa **** ga zivot ne volim ni ja suareza pa kad god odigra solidno ja ga pohvalim... po meni nema neke velike razlike kad su on i carroll u pitanju. ni jedan ni drugi nisu pokazali ono sto sam ocekivao od njih ali se jos nadam da hoce...
suarez je imao sjajan start ali je u zadnje vrijeme dosta losiji dok kod carrolla bi vrlo lako moglo biti obrnuto jos samo da u kontinuitetu dobije priliku a ne svaku petu utakmicu.
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.