Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

the scouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la the scouser » 30 dec 2011, 22:37

Kakav pokušaj Carrolla maloprije na asistenciju Enriquea. Čovjek je prevazišao granice šutanja tipa, prema golu prema korner zastavici, prema svom golu...ovaj je uputio direktno u nebo. Mislim da je čovjek Salvador Dali ove lige, umjetnik kojeg niko ne razumije.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 30 dec 2011, 22:38

Liverpool8 je napisao/la:Ma ludi smo mi, Rizah je upravu. Ove nase zvezde(Gerrard itd) sve sami sebicnjaci, ne mozemo mi s njima nista. 8-)
Isp'o kapiten iz forme. 8-)
Dirkce da nam malo prokomentarises igru Aggera?
Jedan smo gol primili njegovom krivicom, drugi sekunda je falila.
A kako nam fali Suarez :shock:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 30 dec 2011, 22:41

Maestralna pobjeda
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 dec 2011, 22:41

the scouser je napisao/la:Kakav pokušaj Carrolla maloprije na asistenciju Enriquea. Čovjek je prevazišao granice šutanja tipa, prema golu prema korner zastavici, prema svom golu...ovaj je uputio direktno u nebo. Mislim da je čovjek Salvador Dali ove lige, umjetnik kojeg niko ne razumije.
razumiju rizo, carlo.....ima ih
nema potpisa

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 dec 2011, 22:42

Rizah kad pojede ono sto pose.re o Gerrardu , uhvati se Aggera :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 dec 2011, 22:43

Veoma važna pobjeda, sada Andy ima razlog da se nacuga. :mrgreen:
Šalu na stranu, vidi se koliko je Gerrard potreban ovom novokomponovanom Liverpoolu. Bez Suareza i nije loše, mada sam siguran da bi se i on raspucao ovu utakmicu. Bar 3-4 šuta više u okvir gola imamo kada on igra. Pitanje je kada će Liverpool nekoga mlatnuti 5-6:0, kolo sreće se okreće. YNWA!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 dec 2011, 22:45

Rizah je napisao/la:
Liverpool8 je napisao/la:Ma ludi smo mi, Rizah je upravu. Ove nase zvezde(Gerrard itd) sve sami sebicnjaci, ne mozemo mi s njima nista. 8-)
Isp'o kapiten iz forme. 8-)
Dirkce da nam malo prokomentarises igru Aggera?
Jedan smo gol primili njegovom krivicom, drugi sekunda je falila.
A kako nam fali Suarez :shock:
Daj, ne gundjaj vazda na nekog...

Nevjerovatno koliko je Carroll zivnuo ulaskom Gerrarda..prvi put da ga vidim da ucestvuje u akcijama a ne samo da ceka loptu...Enrique radi lavovski posao. Bellamy fantastican, zasluzuje svaku utakmicu od pocetka...Kapiten - velicanstven, kao i uvijek
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 dec 2011, 22:45

Downing u 2. poluvremenu poptuno uštopan. Dakle, ono u prvih 45 minuta bi treb'o zahvaliti Rayloru, a ne svojim mogućnostima. :mrgreen: Santon je to mnogo bolje zatvarao, tako da se ni Stewart nije vidio (izuzmemo li onu kontru nakon kornera Newcastlea). ;)

Gerrard. :shock: Šteta što @Rizah ne odlučuje. Jer, da je to slučaj, sigurno bi Newcastle ovdje došao do 3 boda. :mrgreen: Da nije bilo Stevena, ništa od ovog se ne bi desilo.

Carroll je danas imao 2-3 upotrebljive lopte od Gerrarda. Nijednu nije iskoristio. Samopouzdanje na nivou. Još mu na kraju Krul skide loptu. :lol: Koji šou. :mrgreen:

Bellamy odličan, mora se priznati. Motivisan, nabrijan; što rekoše ovi španski komentatori - pravi bizon. :mrgreen: A, Enrique je danas bio odličan. Posebno u 2. poluvremenu. Jbt. :o

Sve u svemu, zaslužena pobjeda. Možda bi bilo drugačije da je Ba zabio za 2:2, al' šta je tu je. Btw, mislim da je Agger prije pao kada je dosuđen faul (no to nije nikakva izvlakuša). Nije ga Tiote ni dodirn'o, a Danac je pao. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 30 dec 2011, 22:47

Nemate vi šta reći @Rizahu ,čovjek je samo iznio svoje mišljenje i činjenica je da je pogriješio ,valjda Gerrard bude odličan ove sezone ,ali na osnovu jedne utakmice prosuđuju samo oni koji nisu upućeni u fudbal. Sada treba Gerrard nastaviti ovako da bude odličan i da donosi prevagu ,a ne da se odma povrijedi.
kad je @Rizah govorio kako će Džeko sjediti na klupi u Cityu i kako neće biti uspješan ,mnogi su se smijali ,neki mu čak i psovali ,a sad Džeko briše kopačke Baloteliju i ulazi zadnjih 5 minuta.
Rizah bi bio najbolji forumaš za mene ,samo da ne provocira na drugim temama kao što zna.

Rizah je rekao da ćemo biti bolji bez Suareza ,a neki su govorili da je taj igrač 50% Liverpoola što je presmiješno .Tu je Rizah bio u pravu ,a vi niste.

Ovo večeras je bilo divno ,predivan povratak kapitena ,nadam se da će nastaviti sa ovakvim igrama ,sada nam predstoji teško gostovanje kod Citya gdje ćemo teško do bodova ,ali vidjećemo ,sve je moguće ,s obzirom da su pali Arsenal,Chelsea,Everton u gostima :)
You'll never walk alone.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 30 dec 2011, 22:49

i kad neko pocne solit pamet kako igramo bolje bez Gerarda,ccc jbt.Sve u svemu,3 boda upisana,igra nije tolko ni losa,moze bolje,al podhitno treba napadac,Carrol me razocarao.Usput mozda neko nije primjetio(il ja nisam dobro vidio) Henderson je dao loptu za Gerarda kad je ovaj zabio :D Uglavnom bez Gerarda smo ko *ita.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 30 dec 2011, 22:49

Posjeti me Rizah sto se tice Suareza. Jedva cekam da se vrati, mozete misliti kako cemo izgledati on i Gerrard u tandemu. 8-) Danas ga je Stivi bukvalno mjenjao igrom. 8-)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 dec 2011, 22:50

Sad ce Kenny da izmisli povredu Gerrarda i posalje ga u Dubai da bi Henderson imao priliku za igru :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 30 dec 2011, 22:53

koliko je god agger kriv za 1.gol sto smo primili toliko je i kriv za onaj gol bellamya..ne provaljujte vise

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 dec 2011, 22:54

Oštećeni smo za čist penal kada je Collocini razbio arkadu Bellamyju, zatim opet Carroll nije imao sreće, on je za mene IGRAČ UTAKMICE iako nije dao gol, vidjelo se koliko se trudio čovjek, svaka mu čast. Kada mi neko kaže da on nije igrač za Liverpool dođe mi da povratim. Svaka mu čast još jednom, odlična utakmica.

Gerrard majstorski, nadam se da neće doći nova povreda i idemo iznenaditi City u srijedu , nadam se da Hart neće imati svoj dan kao što danas Krul nije imao.

Bellamy je čovjek koji mora igrati svaku utakmicu, uz Downinga koji je dokazao svoju klasu još jednom, kod zadnjeg napada je trebao dodati Hendersonu koji je bio sam vidi se da je željan gola što je razumljivo, ali nema veze, igračina je samo takva, Taylora je pravio budalom par puta, samo mu zamjeram za dive kada ga Santon nije ni dofatio, a on je pao.

Ostali za svaku pohvali, ne treba tražiti najslabiju karinu u ovakvoj utakmici, utakmici u kojoj smo dominirali. Škrtel još jednom dokazao da je jedan od boljih štopera lige kada je Dembu Ba skratio za jedan gol, odlično je izbio loptu s gol linije. Agger bi trebao igrati krilo, kakvi samo prodori dok momka, za svaku pohvali. Enrique je već ranije dokazao svoju klasu i treba dobiti poziv u špansku repku, siguran sam da nema boljeg beka od njega što se španske repke tiče.

Sve u svemu odlična utakmica.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 30 dec 2011, 22:55

Imal dje Riz(l)e ?? :? :?

Po mom mišljenju naša najbolja tekma u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Stivi = Bog
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 30 dec 2011, 22:55

Rizah je napisao/la:Sutra duel velikana, možda budem tu a možda ne, pa rekoh da napišem koju pametnu dok je vakta :mrgreen:
Od sutra počinje velika pauza po pitanju Suareza, neće ga biti 9 utakmica a FA je dala saopštenje da ukoliko se bude žalio na Evrin slučaj da se automastki broj suspendovanih mečeva počeva na još 1. Kadija te tuži, kadija ti sudi. U ovom slučaju Ferguson je oboje.
Velike špekulacije danas, ništa neobično za Liverpool, samo danas ih ima u velikom broju. Damiaov agent je rekao da već ima tri ponude, Chelsea, Liverpool i Inter, ali je jasno naglasio da od tranfera neće biti ništa u januaru. Tek se može govoriti o transfer u julu. Ista situacija je i sa Ramirezom iz Bologne, agent je rekao Bologna neće prodavat igrača sada jer je u grčevitoj borbi za opstanak. Onaj mali iz Irske naredne sedmice potpisuje za Swanseu, ali svakako bi na niske grane spali kada bi dovodili igrače iz Cliftnvilla ( valjda se ovako piše :mrgreen: ).
Neko je bacio bombu o Bentu ali je to brzo demantovano.
To je to za danas, ništa ozbiljno.
Meni je uopšte i smiješno pričati o transferima Liverpoola sve dok je tu King.

Sutra novi dan, nova nafaka. Sudar dviju ekipa sa najviše pogođenih okvira gola, Liverpool 16 Newcastle 12. Tako da sutra treba očekivati barem dvije stative ili prećke :mrgreen:
Nema Suareza, neko će reći napokon neko će žaliti. Žaliće oni koji uz fudbal vole i skijanje, pa vole njegove slalome kroz dvojicu trojicu igrača, naravno bez učinkovitosti. Radovaće se oni koji smatraju da je Carrol nepravedno zanemaren, takav sam ja lično. Fudbal je jednostavna igra, ko šuta taj će dati go, ko ne šuta on neće :mrgreen:
Vidjećemo kakve King ima planove. Ako bude igrala ova ekipa u napadu Downing, Carrol, Bellamy očekujem pobjedu sa hendikepom. Ukoliko bude falio bilo ko od spomenute trojke, pa se tu našli Maxi, Kuyt ili neko treći, onda nam gine još jedna tvrda utakmica sa malo golova i velika vjerovatnoća X.
Pustio bih Shelveya u prvih 11 a Gerarda ostavio na klupi, neka tako bude prvih 45 minuta. Ako krene po zlu onda zvati supermana u pomoć. Ovako, nema potrebe da se rizikuje. Treba nam protiv Cityija.
Odmorio bih i Aggera a u vatru gurnuo Coatesa, pa taj čovjek je zaslužio debi na Anfieldu. Osim toga, Agger mi je malo uznemiran posljednjih dana, odnosno utakmica.
To je to, ko pobjedi biće na kraju 6. na tabeli :mrgreen:
Dirkce i Dirk, slobodno me zovite babo, neću se ja naljutiti :ugeek:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 30 dec 2011, 22:58

Da i ja nesto prokomentarisem nakon dugo,dugo vremena.
Prije svega da kazem da sam PRESRETAN ! Osjecaj je neopisiv,al ono bas :)

Kad je Gerrard us'o,srce mi je bilo veliko k'o Caba :D
Naravno,na svojoj tehnici nije nista izgubio a i brzina mu nije losa..jos malo pa ce i u I postavu aBd :)
Nevjerovatno je to koliko jedan igrac moze preokrenuti utakmicu..Kao sto @Rizah rece,njegovo prisustvo stvara pritisak na ove mladje..jest ,al na qrcu moje nene :D :D
idu ljudi ko napuseni,trude se , bore se,poginuse na terenu..

Odbrana standardno prejaka ! Skrtelu onaj spaseni gol nikad necu zaboravit,svaka mu cast na pozrtvovanosti 8-)
Bellers..sta reci osim MASINA !
Koliko samo zivosti unosi u nasu igru,prodoran..i taj njegov yebeni temperament,uvijek me nasmije :)

MOTM,zasluzeno ide Stevie-u.. Jos da je onaj panj iskoristio jedan od 2/3 njegova ubacka sve bi bilo savrseno,ovako ostaje jedino mala mrlja na Carrolla..

S Gerrardom do LP !
Bez njega ne mozemo :D :D
ZZ

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 dec 2011, 23:00

Babo sta vi mislite hocel Keny poslati Gerrarda u Dubai jer je opet povrijedjen, pa da Henderson dobije priliku ... To sto si napisao nema veze , ti kao nisi prije dva danas pljuvao po kapitenu , nama se samo ucinilo 8-)

P.S. Seljacino malo razmisljas sa tim da te neko zove babo, jer mozda taj neko nema oca :!:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 30 dec 2011, 23:04

reds je napisao/la:U nastavku ubaciti Gerrarda da kapiten pojasni neke stvari. :D
Pogodim sastav,pobjedu (zamalo i rezultat) i normalno da će kapiten objasniti neke stvari. 8-) :mrgreen:

Dobra tekma i zaslužena pobjede.Mrsko mi pisati sada kakav esej uglavnom najbitnije je da je Gerrard se vratio i pokazao da itekako ima mjesta u ekipi.

Svim fanovima Liverpoola želim sve najbolje u novoj godini i što bolji provod sutra ! 8-)
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 dec 2011, 23:05

nije Rizo džaba efendija 8-)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.