Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Cincinnatus
- Kontakt:
Re: Senad Lulic
Volio bih ga u Bayernu ali nece imati mjesta pored Lahma i Riberya
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma 'ta će Lahm...Zezam se
Pa et onda nek ide u Milan možda tamo bude standardan...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Da se ti nisi prebrojao,to jest zabrojao ?raul-zakon je napisao/la:Šta vi mislite gdje će Senad u januaru i hoće li uopšte ići, čujem da se Heynckes interesuje za njega, lijepo bi to bilo...imali bi dva reprezentativca u vrhunskim klubovima Europe.
Sto bi se seljakao bilo gdje,kad je u Laziu medju glavnim igracima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- raul-zakon
- Kontakt:
Što? To City nije vrhunski klub? Ili možda Sevilla jeste? Ili Roma?harishp je napisao/la:Da se ti nisi prebrojao,to jest zabrojao ?raul-zakon je napisao/la:Šta vi mislite gdje će Senad u januaru i hoće li uopšte ići, čujem da se Heynckes interesuje za njega, lijepo bi to bilo...imali bi dva reprezentativca u vrhunskim klubovima Europe.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Eto vidis da si se zabrojao i prebrojao.Vrhunski tim se ne postaje preko noci.raul-zakon je napisao/la:Što? To City nije vrhunski klub? Ili možda Sevilla jeste? Ili Roma?harishp je napisao/la:Da se ti nisi prebrojao,to jest zabrojao ?raul-zakon je napisao/la:Šta vi mislite gdje će Senad u januaru i hoće li uopšte ići, čujem da se Heynckes interesuje za njega, lijepo bi to bilo...imali bi dva reprezentativca u vrhunskim klubovima Europe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
u sukuracraul-zakon je napisao/la:Šta vi mislite gdje će Senad u januaru i hoće li uopšte ići, čujem da se Heynckes interesuje za njega, lijepo bi to bilo...imali bi dva reprezentativca u vrhunskim klubovima Europe.

Unica grande amore
- raul-zakon
- Kontakt:
Pa dobro jarane, al ko ti garantuje da će ovakva Lulina forma da potraje? Ne povezuju te sa Bayernom i Milanom svaki dan, treba to iskoristiti, a lično mislim da na njegovoj(im) poziciji(ma) u Milanu nema boljih:Eto vidis da se zabrojao i prebrojao.Vrhunski tim se ne postaje preko noci.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Tek bi onda nayebao ako mu ta forma ne potraje.Veci klub,veca i odgovornost kao i konkurencija.O tome nisi kontao.raul-zakon je napisao/la:Pa dobro jarane, al ko ti garantuje da će ovakva Lulina forma da potraje? Ne povezuju te sa Bayernom i Milanom svaki dan, treba to iskoristiti, a lično mislim da na njegovoj(im) poziciji(ma) u Milanu nema boljih:Eto vidis da se zabrojao i prebrojao.Vrhunski tim se ne postaje preko noci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- raul-zakon
- Kontakt:
Što bi rekao Jose mourinho:There is a time in your career when you have to decide will you be a big star, or just a player.harishp je napisao/la:Tek bi onda nayebao ako mu ta forma ne potraje.Veci klub,veca i odgovornost kao i konkurencija.O tome nisi kontao.raul-zakon je napisao/la:Pa dobro jarane, al ko ti garantuje da će ovakva Lulina forma da potraje? Ne povezuju te sa Bayernom i Milanom svaki dan, treba to iskoristiti, a lično mislim da na njegovoj(im) poziciji(ma) u Milanu nema boljih:Eto vidis da se zabrojao i prebrojao.Vrhunski tim se ne postaje preko noci.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
-
- Kontakt:
Nikakav kapaciet ili nekapacitet,nije to hard disk.
Nego rad,rad i samo rad i sve se moze. Samo radom! A Lula mi izgleda kao neko spreman na rad i trud.
Nego rad,rad i samo rad i sve se moze. Samo radom! A Lula mi izgleda kao neko spreman na rad i trud.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
ajd malo procitaj o cemu se prica..ne lupaj glupostineroazzuro je napisao/la:Nikakav kapaciet ili nekapacitet,nije to hard disk.
Unica grande amore
Čuj preko noći. Pa City je stariji od sarajevskog tramvaja.raul-zakon je napisao/la:Što? To City nije vrhunski klub? Ili možda Sevilla jeste? Ili Roma?harishp je napisao/la:Da se ti nisi prebrojao,to jest zabrojao ?raul-zakon je napisao/la:Šta vi mislite gdje će Senad u januaru i hoće li uopšte ići, čujem da se Heynckes interesuje za njega, lijepo bi to bilo...imali bi dva reprezentativca u vrhunskim klubovima Europe.
Jest, al su im cjele te godine saobracajne linije bile tanke.levat je napisao/la:Čuj preko noći. Pa City je stariji od sarajevskog tramvaja.raul-zakon je napisao/la: Što? To City nije vrhunski klub? Ili možda Sevilla jeste? Ili Roma?
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 dec 2011, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kad covjek cita neke od postova na ovoj temi ispade da je Lulic totalni levat. Moze Lulic igrati i u Milanu i u Bajernu pa ako hocete i u Barci ili Ralu, ne zbog kvaliteta nego zato sto je nas covjek. Kao navijac Bajerna jako bih se radova njegovom dolasku, bilo bi to kao u Vrijeme kada je Braco igro za Bajern.
-
- Kontakt:
Kad citam ove komentare,dobijem dojam da Lulic igra tamo za neke Cekrcice,a ne jedan veliki Lazio ,koji se bori za prvaka Italije. Momku je ovo prva sezona u talijanskoj ligi,jednoj od najboljih u Evropi,nalazi se u vrhu te lige,kao jedan od najboljih igraca svog tima.On svojim kvalitetom moze da igra gdje pozeli i kao polivalentan igrac je samo sreca za svaki klub. Ali realno ,nema sanse da bi ga Lazio sad pustio,jer je tek dosao u klub. Po misljenju,trenera,uprave,kao i medija u Italiji,je jedan od najboljih u svojoj ekipi,uz to sve,u svojoj prvoj sezoni dospio cak i do tima polusezone.Jedino ,ako bi neko drmno jedno 20 miliona,mozda bi ga i dobio.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
-
- Kontakt:
ne razumijem sto se toliko prica o prelasku, pustite momka tu gdje funkcionise, i ocigledno mu je super u laziju, zasto da mjenja sredinu. tako smo trebali i kod dzeke reci, da je ostao u wolfsbrugu pa onda nekad presao u bayern/dortmund ..
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jel donesena kazna na koliko je Lula suspendiran.
Naime iako je dobio dva zuta,ono njegovo brabonjanje na sudiju smatraju kao''napad''na sudiju.
Tako da automatski se dobija tri pa navise meceva suspenzije.
Nesto kao Spahic u Francuskoj i u svom klubu,zbog lakta.Iako ga sudija nije ni kaznio,ovi mu zato odrezu kaznu kakvu oni hoce.
Ako se ne varam i Salihovicu je onaj zabar u zenici izvadio zuti,pa onda crveni,ali mu odrezase cetiri meca i tu smo dobro nadrljali u kvalifikacijama.
Sve ovo moze biti nagadjanje,dok se stvari ne rijese.Ali da je dobro,nije.
Naime iako je dobio dva zuta,ono njegovo brabonjanje na sudiju smatraju kao''napad''na sudiju.
Tako da automatski se dobija tri pa navise meceva suspenzije.
Nesto kao Spahic u Francuskoj i u svom klubu,zbog lakta.Iako ga sudija nije ni kaznio,ovi mu zato odrezu kaznu kakvu oni hoce.
Ako se ne varam i Salihovicu je onaj zabar u zenici izvadio zuti,pa onda crveni,ali mu odrezase cetiri meca i tu smo dobro nadrljali u kvalifikacijama.
Sve ovo moze biti nagadjanje,dok se stvari ne rijese.Ali da je dobro,nije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, denza, EdinjoBos, kakarut, katalinski, Kaunas, Proximic i 43 gosta.