Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

R.J.W.G.
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la R.J.W.G. » 30 dec 2011, 16:09

Evo konačno dobra vijest!
Ferguson said: "Chris has tonsillitis. These reports about glandular fever are well off the mark.

"He had glandular fever when he was a kid. That is not the case here."

Smalling se najvjerovatnije vraća protiv Citaha u srijedu! :D
LUHG!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 30 dec 2011, 16:55

Sir Matt je napisao/la:Pušiš puke tlapnje , ne priznaješ klipiće , ne gledaš utakmice . Dobro , Ima se i za to lijek . Dedo Sir Matt mraz te daruje za dane praznika sa linkovima od 'dokumentarca' - "Rooney -stroj za golove" . Traje koliko i svaki film . Dakle , 155 golova za United uvaljano u staipol vremena . Ne 10 minuta , satipol prika . Satipol .
Link1 - Link2
Obrati pažnju na jezive mogućnosti Rooneya8 u prvih 50inešto golova . Pedeset i devet čini mi se . Ta guba lobanja je znala sve je*eno uradit sa lotpom , proći kroz trojicu , stići nemoguće , zabit isto nemoguće , bolji prvi dodir i odlična kontrola , driblnig . Sve . Naravno , pod uslovom da ti se da skinut taj filmić što ubrajajući negraničnu letargiju kojom zračiš svaki put kad Unitedu krene loše može dovesti do zaključka da mu nećeš posvetiti ni dva klika , da vidiš koliko jedan a koliko drugi part je težak .

I onda zaključivanje posta sa stereotipom . Rooney je najbolji u ekipi ali dvije godine već nije najbolji . Tvoje mišljenje protiv činjenica . Reklo bi se , glavom kroz vrata . A ona od mramora .
Fino smo procaskali, ali da budem iskren, posljednja dva komentara pisem sa velikom dozom dosade :mrgreen: . Rek'o sam sve sto sam imao, pocinjem se ponavljati.

Mene ne zanimaju nikakvi klipovi, zanimaju me iskljucivo utakmice i cjelokupna igra. Golovi su finalni proizvod cjelokupne igre ciji je najvazniji kreator upravo Runi. On je jedini covjek u ekipi koji ima viziju, znanje i tehniku odigrati prema naprijed. Sva igra kroz sredinu se svodi na Runija. Distribucija lopte prema krilima ovisi od Runija. Dakle, on je kljucni covjek na terenu. Vidjelo se protiv Stoke koliko MU izgleda suplje na sredini bez Runija. MU je prop'o ko zeton kada se Runi povrijedio u sezoni kada se ispalo od Bajerna.

Njegova igra je evoluirala. On vise ne pokusava probijati poput mazge kako je nekada radio. Takva igra je donosila neke nezaboravne majstorije, ali je dosta stetila kolektivu. Njegova sadasnja uloga u ekipi je da razigrava svoje saigrace. Nazalost, razigrava limitirane igrace.

Ja sam ti vec rek'o.. Ti si ljubitelj juznjackog fudbala. Uzivas u fintama i solo prodorima. Toga se neces nagledati u EPL, puno ti je bolje gledati Primeru.

Pokazi mi solo prodore Endi Kola i Rud van Nistelroja, ako ne mislis da su i oni smece od igraca. Ne razumijes fudbal kako treba, a ja gubim volju da ti dalje objasnjavam, jer uocavam da ne shvatas sta ti govorim. Fudbal nisu golovi i solo prodori. Da bi dosao do sanse za gol moras obaviti puno puno puno posla koji ne primjete ljudi povrsnog gledanja na fudbal. MU na sredini terena ima 'bogalje' kada je u pitanju igra prema naprijed. Logicki razmisli ko je zasluzan za igru prema naprijed (pobjede) ako se uzme u obzir da su Flec & Ker limitirani, da je Jang levat'na, da Nani oscilira i da je Hernandez klasicni gol igrac koji slabo ucestvuje u igri!?? Pa ne daju protivnici sami sebi golove.

Meni se vise svidja ovaj nego Runi od prije pet godina. Ovaj Runi je bolji i zreliji igrac. Ekipa ima vise koristi od ovog Runija. Covjek razigrava i veze cijelu ekipu. Ima karizmu i liderstvo sto je od velike vaznosti. Ima mentalitet pobjednika. Ubjedljivo najvazniji igrac Mancestera. Da ga nema vidio bi koliko fali.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2011, 17:24

Vaz dvojica stvarno trebate otvorit temu "Rooney - all about" pa uzivajte.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 30 dec 2011, 17:41

Cartman je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Cartmane,doslo je vrijeme kad mi zalimo sto nema Carrika u veznom redu.

Da mi je to neko rekao prosle sezone rekao bi mu da je pojeo nesto pokvareno
Haha, upravo tako. Ovako dobro nije igrao od 2008., a uz to su nam opcije u veznom redu mizerne trenutno. Carrick je odjednom postao jedan od najvaznijih igraca. Mislim da je Thunderstrucku najdraze. :D
I jest samo da znaš. :mrgreen: :D

On je uvijek bio jedan od najvažnijih igrača samo ti to nisi htio priznati, a znao si. :mrgreen: :lol:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 30 dec 2011, 18:35

"Evra nema ponos, ono što se desi na terenu, treba da ostane na terenu. Ono što je on uradio Suarezu sutra neko može da uradi nekom njegovom saigraču iz Manchester Uniteda. United je ovo samo iskoristio da bi jednog od najboljih igrača Liverpoola što duže izbacili iz igre, i to je tužno. Patrice Evra ima kompleks. On se izgleda stidi što je mu je koža crne boje. Da je mene neko nazvao crncem ja bi bio ponosan i nasmijao bi se. Moji saigrači mene često zovu negro, a to u Južnoj Americi može imati i pozitivno značenje. Evra izgleda ima neki problem sa tim što mu je koža crne boje, ili ima neki kompleks manje vrijednosti. Ja nemam taj kompleks." - izjavio je lijevi bek Porta Alvaro Pereira i dodao da ako Francuska i Urugvaj budu igrali prijateljsku utakmicu Evra će morati nositi štit sa sobom.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 30 dec 2011, 18:37

To neke prijetnje padaju? Hahah cuj alvara jest lud.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2011, 19:05

Pavon je napisao/la:"Evra nema ponos, ono što se desi na terenu, treba da ostane na terenu. Ono što je on uradio Suarezu sutra neko može da uradi nekom njegovom saigraču iz Manchester Uniteda. United je ovo samo iskoristio da bi jednog od najboljih igrača Liverpoola što duže izbacili iz igre, i to je tužno. Patrice Evra ima kompleks. On se izgleda stidi što je mu je koža crne boje. Da je mene neko nazvao crncem ja bi bio ponosan i nasmijao bi se. Moji saigrači mene često zovu negro, a to u Južnoj Americi može imati i pozitivno značenje. Evra izgleda ima neki problem sa tim što mu je koža crne boje, ili ima neki kompleks manje vrijednosti. Ja nemam taj kompleks." - izjavio je lijevi bek Porta Alvaro Pereira i dodao da ako Francuska i Urugvaj budu igrali prijateljsku utakmicu Evra će morati nositi štit sa sobom.
Haha, ove urugvajce stvarno treba poslat na kurs osnovne evropske kulture prije nego sto dodju na ovaj kontinent. Drago mi je sto Forlan nije valjao nikakve gluposti u vezi ovoga.

U glavnom, sa ovim juznoamerikancima treba bit oprezan. Vrlo cesto su stoka. Dovoljno pogledat Heinzea i Teveza kako su se ponasali prema klubu kad nije bilo po njihovom.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 30 dec 2011, 21:46

Valencia

Kako ti ne razumiješ da Rooney ima premal direktni učinak u smislu izravnih vrhunskih asistencija i vrhunskih golova , stvaranja čistih gol prilika jer igra takvu poziciju ? Kako ne razumiješ da u većini utakmica ne konkuriše za najboljeg igrača , najistaknutijeg pored navalnih igrača od kojih nijedan nisu wc klasa . Jednostavno ni u jednom trenutku ne pomisliš da je to najbolji igrač ekipe . Vidić , Smalling , Nani i VDS su prošle sezone bili dosta konstantniji a od ove je tu još i Jones .
Imaš samo jedan problem prika , tvoj je miljenik i ne vidiš da je overtad . Nije iskoristio bezobrazan , još jednom naglašavam , bezobrazan potencijal i sad gledamo samo odličnog nogometaša ali kad je u formi . Što ti dođe cirka 5 vrhunskih utakmica kroz sezonu [ fuzija odlične all around igre i eventualni gol ] . Dakle oboje , ne samo zabijen gol aka utakmica sa Fulhamom gdje nemre loptu štopat i zabije . Oke , vjerovatno nisi gledao kao 70% utakmica u sezoni ili si ju napustio u 15oj minuti . slika
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 30 dec 2011, 23:10

Znate vi kome je sutra rođendan?

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 30 dec 2011, 23:18

Thunderstruck je napisao/la:Znate vi kome je sutra rođendan?
fergusonu 70 godina

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 30 dec 2011, 23:50

Kaj kaeš ti , imam osjećaj da će Phelan počet ? slika
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 30 dec 2011, 23:54

Šta će on početi? Brijat bradu. :mrgreen:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 31 dec 2011, 00:04

bazeni je napisao/la:
fergusonu 70 godina
slika

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 dec 2011, 00:29

Eh da je barem 10 godina mladji. Hajde neka barem izdrzi do 2014., kad Mourinho postaje slobodan.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 31 dec 2011, 11:28

Sretan rodjendan jednom,jedinom,neponovljivom i NAJBOLJEM treneru,Sir Alex Fergusonu!
Da ih Doživis jos najmanje 25. :D

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 31 dec 2011, 12:17

zna li ko danasnji sastav???
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 31 dec 2011, 12:23

dr.van nostrand je napisao/la:slika
Koje god rijeci da upotrijebim, nece biti dovoljne da opisu kakva je velicina ovaj covjek. Bio je tu kad sam ja sisu dojio. Tolike generacije igraca i menadzera prođose, a on se i danas opire vremenu. I ne samo to, vec je i dalje na vrhu i ne namjerava stati. U 70. godini se svakom golu raduje kao dijete. Jezim se dana kad ce napustiti ovaj klub.

Sretan rođendan i dobro zdravlje zelim.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 31 dec 2011, 12:30

Trasimaco je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:slika
Koje god rijeci da upotrijebim, nece biti dovoljne da opisu kakva je velicina ovaj covjek. Bio je tu kad sam ja sisu dojio. Tolike generacije igraca i menadzera prođose, a on se i danas opire vremenu. I ne samo to, vec je i dalje na vrhu i ne namjerava stati. U 70. godini se svakom golu raduje kao dijete. Jezim se dana kad ce napustiti ovaj klub.

Sretan rođendan i dobro zdravlje zelim.
Priduzujem se Tras-ovom postu. Necu ni da zamisljem United bez njega,nema sanse.

P.S

Jel izasao sastav za danasnji mec??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 31 dec 2011, 12:32

Nije jos ja mislim,pola sata prije utakmice ce izaci..

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 31 dec 2011, 12:46

Cartman je napisao/la:Eh da je barem 10 godina mladji. Hajde neka barem izdrzi do 2014., kad Mourinho postaje slobodan.
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.