Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

VELA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VELA » 30 dec 2011, 18:46

Objasnio lik.
"Evra nema ponos, ono što se desi na terenu, treba da ostane na terenu. Ono što je on uradio Suarezu sutra neko može da uradi nekom njegovom saigraču iz Manchester Uniteda. United je ovo samo iskoristio da bi jednog od najboljih igrača Liverpoola što duže izbacili iz igre, i to je tužno. Patrice Evra ima kompleks. On se izgleda stidi što je mu je koža crne boje. Da je mene neko nazvao crncem ja bi bio ponosan i nasmijao bi se. Moji saigrači mene često zovu negro, a to u Južnoj Americi može imati i pozitivno značenje. Evra izgleda ima neki problem sa tim što mu je koža crne boje, ili ima neki kompleks manje vrijednosti. Ja nemam taj kompleks." - izjavio je lijevi bek Porta Alvaro Pereira i dodao da ako Francuska i Urugvaj budu igrali prijateljsku utakmicu Evra će morati nositi štit sa sobom.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 30 dec 2011, 18:52

Evo gledam ovu utakmicu za Afriku što je Spaha igrao, paklen igrac onaj Soldado... :mrgreen: Šteta sto se ne povezujemo sa njim ovako malo jače, drama igrač i još napadač, taman šta nam treba. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rolex312, dana/u 30 dec 2011, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Nad nama nebo ima da gori!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 dec 2011, 18:53

Nek' ga je Evra sjeb'o, bolje ce LFC igrat' bez njega...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 30 dec 2011, 19:06

Veceras samo pobjeda dolazi u obzir.
FKŽ !

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 30 dec 2011, 19:07

ma veceras idemo po pobjedu jednostavno moramo pobijediti ako zelimo u CL
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 30 dec 2011, 19:14

VELA je napisao/la:Objasnio lik.
"Evra nema ponos, ono što se desi na terenu, treba da ostane na terenu. Ono što je on uradio Suarezu sutra neko može da uradi nekom njegovom saigraču iz Manchester Uniteda. United je ovo samo iskoristio da bi jednog od najboljih igrača Liverpoola što duže izbacili iz igre, i to je tužno. Patrice Evra ima kompleks. On se izgleda stidi što je mu je koža crne boje. Da je mene neko nazvao crncem ja bi bio ponosan i nasmijao bi se. Moji saigrači mene često zovu negro, a to u Južnoj Americi može imati i pozitivno značenje. Evra izgleda ima neki problem sa tim što mu je koža crne boje, ili ima neki kompleks manje vrijednosti. Ja nemam taj kompleks." - izjavio je lijevi bek Porta Alvaro Pereira i dodao da ako Francuska i Urugvaj budu igrali prijateljsku utakmicu Evra će morati nositi štit sa sobom.
Hahaha, koja glupost i kakvo površno tumačenje. :lol:
A ovaj dio je na najjači: Ono što je on uradio Suarezu sutra neko može da uradi nekom njegovom saigraču iz Manchester Uniteda. :lol: :lol: :lol:
Pa normalno da će mu uraditi ako ga bude vrijeđao, bez obzira igrao u Man Unitedu, L'poolu ili u bilo kome klubu, igrač koji vrijeđa svog pritivnika na rasnoj osnovi mora biti kažnjen.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 dec 2011, 19:19

VELA je napisao/la:Objasnio lik.
:lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 30 dec 2011, 19:58

Spearing starta,jednostavno fantasticno.
"You'll Never Walk Alone"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 dec 2011, 19:59

Liverpool: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Adam, Henderson, Spearing, Downing, Carroll, Bellamy.
Subs: Doni, Maxi, Kuyt, Gerrard, Carragher, Shelvey, Kelly.

COME ON YOU MIGHTY REDS! YNWA
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 30 dec 2011, 20:02

--------------Reina
Johnson Skrtel Agger Enrique
---------Spearing Adam
Downing Henderson Bellamy
--------------Carroll

Ovako bih nekako ja to izveo. I ne mogu opisati kako bih volio da se Hendo raspuca na poziciji, kao nekog, playmakera. Ali teško...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 30 dec 2011, 20:04

reds je napisao/la:Priželjkujem ovaj sastav:Reina,Glen,Agger,Skrtel,Enrique,Henderson,Adam,Downing,Spearing,Bellamy & Carroll.

Prognoza ? :mrgreen: 2:1,vrijeme je za pobjedu. :oops:
:mrgreen: Još kad bi pogodio i rezultat. :P

Ako neko ima nek stavi koji link prije početka tekme,ima na SK-u al' snimak od 22:00. :roll:
FK Pjetlovi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 30 dec 2011, 20:05

reds je napisao/la:
reds je napisao/la:Priželjkujem ovaj sastav:Reina,Glen,Agger,Skrtel,Enrique,Henderson,Adam,Downing,Spearing,Bellamy & Carroll.

Ako neko ima nek stavi koji link prije početka tekme,ima na SK-u al' snimak od 22:00. :roll:
Ima na SK-u 100%, maloprije ja gledao piše 20:45 da je tekma :?
EDIT: Ne moraš tražiti link ako imaš SK...
http://www.naslovi.net/tv-program/sport-klub" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 30 dec 2011, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 30 dec 2011, 20:05

Dobar sastav,vjerovatno Gerrard nije spreman za svih 90 min,bash da vidimo kako
igramo bez Suleta.Downing,Bellamy i Carroll ..Trio Fantasci
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 30 dec 2011, 20:10

Nije los sastav,al nisam ljubitelj spearinga jednostavno mislim da momak nema kvalitet za lpool.Sto se tice zamjene za kapitena nadam se da nece vaditi adama ovaj put.

Coalmanyx
Kontakt:

Post Postao/la Coalmanyx » 30 dec 2011, 20:10

Sviđa mi se sastav, lijepo je što je Bellamy dobio priliku, jer rijetko kada da se nije odužio treneru i navijačima.

Ako neko ima neki link za utakmicu neka postavi. ;)

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 30 dec 2011, 20:15

Prilicno sve ovdje imas http://www.sportlemon.tv/.Dobri su linkovi

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 30 dec 2011, 20:24

Nije me bilo tu na temi zbog zbrke oko skole ali sad sam tu i necu se osvrtati na proslu tekmu nego cu reci pokoju o ovoj tekmi.Mi i Newcastle imamo veoma slabu realizacu 21 odnosno 25 golova u 18 tekmi,dok odbrana je na nasoj strani sa samo 14 primljenih golova u 18 utakmnica(medu prvih 10 najboljih u Ligi 5-ice) tako da golijada nece biti dok bi se stative trebale tresti(ili ne jer nema Suareza).Uglavnom ocekujem nasu pobjedu od 2:1( Bellamy,Carroll)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 30 dec 2011, 20:32

the scouser je napisao/la:
reds je napisao/la:

Ima na SK-u 100%, maloprije ja gledao piše 20:45 da je tekma :?
EDIT: Ne moraš tražiti link ako imaš SK...
http://www.naslovi.net/tv-program/sport-klub" onclick="window.open(this.href);return false;
Uh obradovao si me druže,hvala mnogo. :D

Nadam se da će konačno doći i ta pobjeda i da će i navijači dati doprinos istoj.Slabi su u zadnje vrijeme. 8-)
FK Pjetlovi

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 30 dec 2011, 20:36

Bellamy večeras pogađa aBd!!!!!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 30 dec 2011, 20:39

Rezultat 2:1, Carroll i Bellamy za L'pool s druge strane Ba. :mrgreen:

Što se tiče sastava, vrlo dobar je, od drugog poluvremena ubaciti Gerrarda umjesto Spearinga i završiti utakmicu. :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 10 gostiju.