FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

losmi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la losmi » 29 dec 2011, 19:04

Upravo citam Alo, koje kazu da su se iz FC Barcelone oglasili i potvrdili da je postignut dogovor sa Torresom.Samo da mi je znati,odakle su to izvukli :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 29 dec 2011, 19:29

losmi je napisao/la:Upravo citam Alo, koje kazu da su se iz FC Barcelone oglasili i potvrdili da je postignut dogovor sa Torresom.Samo da mi je znati,odakle su to izvukli :)
Samo da te napomenem, ako vec nisi znao. Danas je u Spanjolskoj dan sale.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 29 dec 2011, 20:21

BIG je napisao/la:
trxel je napisao/la:Maradona je dao preko 300 golova u karijeri,za klubove koje je igro,jos plus preko 30 za repku.Mesii sto se Barce tice je negdje manje upola neg Diego,...Jest da mu je tek 24 godine,i igra u klubu,koji ga sad mislim cak moze i kompenzirat,jer imaju sjajnih igraca,..Ali ce se vidit tek kad imao 30 i kusur god.kakav je bio.Trenutno je najbolji,nema price,ali tek je 6-7 godina na fudbalskoj sceni...
Kako je Messi upola manje od Maradone ako je Maradona kao sto kazes dao nekih 300 golova, a Messi sa 24 godine vec preko 200?
ma dobro et 200,neka dok cifru 300 predje,i mal godina,.......
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 dec 2011, 21:36

losmi je napisao/la:Upravo citam Alo, koje kazu da su se iz FC Barcelone oglasili i potvrdili da je postignut dogovor sa Torresom.Samo da mi je znati,odakle su to izvukli :)
ma pusti to ba ,kad su neznalice novinari,vidili na el mundo deportivo a ne znaju da je bio dan sale u spaniji ko kod nas 1 .april i to je bila sala povodom tog dana :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 30 dec 2011, 01:59

za 15-ak sati reprezentacija Katalonije igra prijateljsku utakmicu sa Tunisom...tu je 11 igraca Barcelone:Valdes, Puyol, Pique, Muniesa, Fontas, Montoya, Busquets, Xavi, Fabregas, S. Roberto i Cuenca, takodjer na spisku se nalazi i 7 igraca Espanyola i naravno Bojan...

slika

ja kako sam naso, ovaj sastav se predvidja:

Valdes
Montoya, Puyol, Pique, Fontas
Xavi, Busquets, Roberto
Cuenca, Fabregas, Bojan
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 dec 2011, 10:35

ZELJO DO GROBA je napisao/la:za 15-ak sati reprezentacija Katalonije igra prijateljsku utakmicu sa Tunisom...tu je 11 igraca Barcelone:Valdes, Puyol, Pique, Muniesa, Fontas, Montoya, Busquets, Xavi, Fabregas, S. Roberto i Cuenca, takodjer na spisku se nalazi i 7 igraca Espanyola i naravno Bojan...
Utakmica na Eurosportu. Inace, kad se tu doda jos par igraca poput Albe, perverzija od ekipe. :D
Don't hate what you don't understand.

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 30 dec 2011, 11:56

a jbt nisam nesto gotivio messia nikad ali stvarno je momak predobar igrac i jos bolji covjek,svaka cast !!!
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 dec 2011, 12:51

Svaka cast majstore.
Naklon do groba ! slika
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 30 dec 2011, 13:20

xaviesta je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:za 15-ak sati reprezentacija Katalonije igra prijateljsku utakmicu sa Tunisom...tu je 11 igraca Barcelone:Valdes, Puyol, Pique, Muniesa, Fontas, Montoya, Busquets, Xavi, Fabregas, S. Roberto i Cuenca, takodjer na spisku se nalazi i 7 igraca Espanyola i naravno Bojan...
Utakmica na Eurosportu. Inace, kad se tu doda jos par igraca poput Albe, perverzija od ekipe. :D
bravo za ovu vijest (ES) ;)

a strasna su ekipa, imaju jednu od jacih odbrana na svijetu, Puyol-Pique-Alba i nas Montoya koji je odlican igrac, talentovan i ne sumnjam da ce u buducnosti igrati u Barci, veza Sergio-Xavi-Cesc...nema se sta reci, jacu vezu moze imati samo Barcelona i niko vise....napad je mozda i najlosiji dio ekipe, al ima tu Bojan i Cuenca a za par sezona ce biti i jos par igraca iz Barce B...strasna ekipa...

samo jedno pitanje za bolje upucene, jel Thiago ima pravo nastupa za ovu ekipu...ja koliko znam on ima i brazilsko drzavljanstvo, a i italijansko cini mi se, al opet igra za Spaniju...jel on rodjen u Barceloni????

EDIT:
i jos nesto zar i Valencia ne spada u Kataloniju, zasto nema njihovih igraca...+ nije pozvan Romeu iz Chelsea...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 dec 2011, 14:09

pa pele nije ni igrao u evropi, a maradona, nije baš briljirao, oni su se isticali u repki nikad nešto u klubovima....ja bih napravio anketu je li mesi u rangu sa rivaldom ronaldinnjom, zidanom, krojfom, mateusom, ljudima koji su gdje god igrali to radili žestoko
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 dec 2011, 14:18

ZELJO DO GROBA je napisao/la: a strasna su ekipa, imaju jednu od jacih odbrana na svijetu, Puyol-Pique-Alba i nas Montoya koji je odlican igrac, talentovan i ne sumnjam da ce u buducnosti igrati u Barci, veza Sergio-Xavi-Cesc...nema se sta reci, jacu vezu moze imati samo Barcelona i niko vise....napad je mozda i najlosiji dio ekipe, al ima tu Bojan i Cuenca a za par sezona ce biti i jos par igraca iz Barce B...strasna ekipa...

samo jedno pitanje za bolje upucene, jel Thiago ima pravo nastupa za ovu ekipu...ja koliko znam on ima i brazilsko drzavljanstvo, a i italijansko cini mi se, al opet igra za Spaniju...jel on rodjen u Barceloni????

EDIT:
i jos nesto zar i Valencia ne spada u Kataloniju, zasto nema njihovih igraca...+ nije pozvan Romeu iz Chelsea...
Ma za ovu ekipu imaju svi pravo nastupa, posto nije zvanicna. Tako su Iniesta i Luis Enrique ubiljezili po jedan simbolican nastup kao gosti.

Valencia ne spada u Kataloniju. Sto se toga tice imas tzv. "striktnu Kataloniju" tj ove gradove Barcelona, Girona, Sabadell gdje su katalonci vecina. A imas i ove dijelove poput Mallorce, gdje zive spanjolci ali teritorijalno pripadaju Kataloniji.
Oriol nije pozvan iz jednostavnih razloga. Premiership je u toku, tako da ga Chelsea sigurno nece pustiti, slicno se desavalo i sa Fabregasom koji je izrazavao zelju da nastupa ali ga Arsenal nije pustio, logicno.
Don't hate what you don't understand.

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 30 dec 2011, 14:44

Jel sportklub opet prenosi copa del rey?I ako ne prenosi,znal iko ko prenosi ?
puyol povrjeden,nista ozbiljno.Ali nece igrat za kataloniju.Realno,njegovo vrijeme prolazi.Kakav Bale,dajte T.Silvu.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 30 dec 2011, 14:58

mislim da Sportklub i ove sezone prenosi kup kralja

kakav Beil, kakav T Silva, dajte Fontasa, Montoyu, Bartru, Muniesu...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 30 dec 2011, 14:59

Puyol je doktor nauka za sve stopere u svijetu trenutno i kao takav Barci je od vitalnog znacaja.
kada najvise treba on odigra maestralno , pravo Capitano !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 dec 2011, 15:43

ZELJO DO GROBA je napisao/la:Valencia pripada Kataloniji teritorijalno, a po osjecajima koje gaje prema Spanije ne znam....

al sve u svemu ovo je jedan vrlo jaka ekipa....
Na ovo cu ti jednostavno slikom odg.
slika
Valencia je samostalna pokrajina (drzava pa cak i kraljevina) koja ne gotovi pretjerano ni Spaniju,a jos manje Kataloniju.
Svake godine su odrzi protest u Valenciji za nezavisnu Valencijansku Zajednicu ;)
P.S Da ne bude skroz off-topic.Nema nista od dolaska Albe u Barcu,odlucio je prihvatiti novi ugovor koji mu je VCF ponudila.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 dec 2011, 15:47

Adi_Zepce je napisao/la: P.S Da ne bude skroz off-topic.Nema nista od dolaska Albe u Barcu,odlucio je prihvatiti novi ugovor koji mu je VCF ponudila.
Za ovo cemo jos vidjeti 8-)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 dec 2011, 15:51

DesimaL je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: P.S Da ne bude skroz off-topic.Nema nista od dolaska Albe u Barcu,odlucio je prihvatiti novi ugovor koji mu je VCF ponudila.
Sigurna informacija,sve navode koje je pisao ponajprije "El Mundo Deportivo" Alba je nazvao smijesnim i laznim.Nije lud da ode u klub koji ga je proglasio amaterom :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 dec 2011, 15:54

Adi_Zepce je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:
Sigurna informacija,sve navode koje je pisao ponajprije "El Mundo Deportivo" Alba je nazvao smijesnim i laznim.Nije lud da ode u klub koji ga je proglasio amaterom :mrgreen:
Ma sve se ovo desavalo i oko fabregasa,pa evo ga opet u barceloni nadam se da ce se to isto desiti i sa albom :)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 dec 2011, 15:58

Da,ali razlika je sada velika između Arsenala i Valencije,kao i između Fabregasa i Albe.Cesc je stotinu puta kazao da zeli u Barcu,dok Alba non-stop govori da nece iz VCF.
Valencia pocinje izgradnju jedne vrlo jake ekipe (znamo da je dug gotovo eliminiran),tako da VCF nije primoran prodavati svoje ponajbolje igrace za "kikiriki".
Inace,danas je Superdeporte objavio kako ce pocetkom nove godine Alba i sluzbeno produziti svoju vjernost Valenciji do 2017 godine ;)

www.valencia-balkan.net

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 dec 2011, 17:54

lba ionako nije kvalitet za Barcu, mora taj pojesti jos vagon pure da bi ga uzeli u razmattranje

kad budemo dovodili zamjenu za Abidala, bice to top svjetska klasa, kakav Alba i bakraci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.