Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Evo procitao negdje na fbu,neko kopirao text,City pored Pogbe trazi i Morrisona haha..
Nikad dosta.
Nikad dosta.
- Sir Matt
- Kontakt:
Na osnovu 12 golova i 3 assitencije Bale je dominirao ? Potpuno zasluženo pored Nanievih 13 golova i 17 asistencija , jelde ? I to da je Rooney postigao manje golova od Drogbe a proglašen najboljim . Logike , naravno , ima . Ovi su iz neke Obale Kosti i Portugala a dvojica pobjednika sa UK područja . Hm .
Bale je odigrao samo pola prošle sezone dobro jer je koliko znam od Decembra do Februara imao povredu leđa , vratio se i odigrao ništa . Što znači da je Bale na osnovu par utakmica iz prve polusezone tu nagradu osvojio , sa statistikom koja je lošija i od Tevezove i Nanieve . Prika , daj molim te .
Da su Gerrard i Lampard loši za Englesku kad igraju zajedno , možda i jesu . Ali Svj. prvenstvo je doslovce Rooneya osramotilo jer se pokazalo koliko je nemoćan i koliko to više nije to . Drži ga sve do prošle utakmice i teško kad da će biti igrač bolesnih kapaciteta kao ranije . U videu kojeg je prika motty postao na početku stranice je pokretna slika ovog što pišem par dana .
Sad i konačno , nadam se , shvatate razlike između trenutnog Rooneya ili ajde nazovimo ga Rooneya10 , i Rooney wonderkida te Rooneya do 2008 godine . Otad gledamo isključivo ovo što i danas . Apsolutna nemoć u duelima , pobjeć nikom ne može , ne samo kvalitetnim štoperima već općenito nikom , ne vuče ekipu kao što je to radio baš na ovom klipu i nije u stanju biti najbolji igrač ekipe u konkurenciji bogalja .
I još samo nešto , ponovite gledanje tog videa što je okačen o Rooneyu , obratite pažnu na broj dresa tj. dob u kojoj je igrao prokleto nevjerovatan nogomet će biti kristalno jasna . Video kojeg sam toliko dugo tražio . Razlika je preenromna . Još jednom liepo hvala .....
I tako , poenta je tu , svaka daljnja rasprava ne dolazi u obzir .
Bale je odigrao samo pola prošle sezone dobro jer je koliko znam od Decembra do Februara imao povredu leđa , vratio se i odigrao ništa . Što znači da je Bale na osnovu par utakmica iz prve polusezone tu nagradu osvojio , sa statistikom koja je lošija i od Tevezove i Nanieve . Prika , daj molim te .
Da su Gerrard i Lampard loši za Englesku kad igraju zajedno , možda i jesu . Ali Svj. prvenstvo je doslovce Rooneya osramotilo jer se pokazalo koliko je nemoćan i koliko to više nije to . Drži ga sve do prošle utakmice i teško kad da će biti igrač bolesnih kapaciteta kao ranije . U videu kojeg je prika motty postao na početku stranice je pokretna slika ovog što pišem par dana .
Prije svega , na uljudan način da ti se zahvalim , prika . Ovaj video kojeg Valencia neće ni htjeti pogledat je dokaz koliko je Rooney8 bolji od Rooneya10 . Žišku ?motty je napisao/la:Rooneyev video ...
Sad i konačno , nadam se , shvatate razlike između trenutnog Rooneya ili ajde nazovimo ga Rooneya10 , i Rooney wonderkida te Rooneya do 2008 godine . Otad gledamo isključivo ovo što i danas . Apsolutna nemoć u duelima , pobjeć nikom ne može , ne samo kvalitetnim štoperima već općenito nikom , ne vuče ekipu kao što je to radio baš na ovom klipu i nije u stanju biti najbolji igrač ekipe u konkurenciji bogalja .
I još samo nešto , ponovite gledanje tog videa što je okačen o Rooneyu , obratite pažnu na broj dresa tj. dob u kojoj je igrao prokleto nevjerovatan nogomet će biti kristalno jasna . Video kojeg sam toliko dugo tražio . Razlika je preenromna . Još jednom liepo hvala .....
I tako , poenta je tu , svaka daljnja rasprava ne dolazi u obzir .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... ey?cc=5739" onclick="window.open(this.href);return false;
evo statistika rooneya kroz karijeru stvar koju sam dugo trazio.
opet kazem po meni je rooney jos uvijek svjetska klasa s tim da se slazem sa sir matom da nije onaj koji je bio do 2008 ili do onih duela sa bayernom kad je nosio ekipu nekako mi danas previse paznje posvecuje zivotu van terena.
evo statistika rooneya kroz karijeru stvar koju sam dugo trazio.
opet kazem po meni je rooney jos uvijek svjetska klasa s tim da se slazem sa sir matom da nije onaj koji je bio do 2008 ili do onih duela sa bayernom kad je nosio ekipu nekako mi danas previse paznje posvecuje zivotu van terena.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Mislim da je Rooney promjenio stil igre, nesto radi ekipe, a nesto radi sebe. Prije su tu bili Ronaldo i Tevez, i Rooney je imao drugu ulogu. Ali isto tako mislim da ima previse kila trenutno i da to mora popravit sto prije (isto vazi i za Andersona). Ali naravno da je odlican igrac i bez njega smo dosta oslabljeni. To je se vidjelo protiv Stokea kad nije igrao i u periodu nakon utakmice protiv Citya kad nam je napadacka igra bila vrlo losa dok je Rooney bio van forme. I u drugom dijelu prosle sezone je mozda bio najbolji igrac ekipe, i jedan od rijetkih koji je nesto pokazao u finalu protiv Barce. Dosta sam respekta izgubio za njega prosle sezone iz dobro poznatih razloga, ali ostaje vitalna karika ekipe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Menadžer Blackburna, Steve Kean, smatra kako će Phil Jones u budućnosti biti kapiten engleske reprezentacije i Manchester Uniteda.
"Nisam iznenađen igrama Jonesa u Manchester Unitedu. Kada sam ga prvi put vidio u omladinskoj akademiji znao sam da će biti veliki igrač. Nadao sam se da će biti kapiten našeg kluba, ali sada je u Unitedu i siguran sam da će u budućnosti biti kapiten tog kluba i engleske reprezentacije", rekao je Kean.
Jones je prošao sve omladinske selekcije škole fudbala u Blackburnu, a 44-godišnji menadžer se ne boji odlaska svih talentovanih igrača u veće klubove.
"Igrači trebaju igrati i biti dio tima, a na nama je da se svim silama borimo da ostanu u našem timu. Znam da je teško odbiti ponudu kluba kakav je United. Jonesu su bili ponuđeni veoma dobri financijski uslovi i igranje u Ligi prvaka", dodao je Kean, te je također rekao kako se nada da će vodstvo Blackburna obezbijediti sredstva za januarski prelazni rok, kako bi se klub spasio od ispadanja u Championship.
"Nisam iznenađen igrama Jonesa u Manchester Unitedu. Kada sam ga prvi put vidio u omladinskoj akademiji znao sam da će biti veliki igrač. Nadao sam se da će biti kapiten našeg kluba, ali sada je u Unitedu i siguran sam da će u budućnosti biti kapiten tog kluba i engleske reprezentacije", rekao je Kean.
Jones je prošao sve omladinske selekcije škole fudbala u Blackburnu, a 44-godišnji menadžer se ne boji odlaska svih talentovanih igrača u veće klubove.
"Igrači trebaju igrati i biti dio tima, a na nama je da se svim silama borimo da ostanu u našem timu. Znam da je teško odbiti ponudu kluba kakav je United. Jonesu su bili ponuđeni veoma dobri financijski uslovi i igranje u Ligi prvaka", dodao je Kean, te je također rekao kako se nada da će vodstvo Blackburna obezbijediti sredstva za januarski prelazni rok, kako bi se klub spasio od ispadanja u Championship.
Ne mogu da vjerujem. Citam na redcafeu da je Smalling out 3 mjeseca jer je dobio infektivnu mononukleozu. Valjda neki novinar javio na twitteru. Da Bog sacuva. Nadam se da ovo nije istina, ali kako smo krenuli ove sezone sa povredama i bolestima, ne bi me cudilo. Pa sta je u toj vodi na Carringtonu???
Evo sad vidim da ova bolest moze trajat od 2 sedmice do 6 mjeseci.

- Sir Matt
- Kontakt:
No biggie . Sredi to stari . Bitno je da nema cvileža i da se konačno vrati duplić21 . Tu je i Zeki .
Ko je zadnji igrač koji se nije povrijedio igravši za nas ? Larsson ?

- majestic24
- Kontakt:
Nesjecam se ni da je Nani bio povrijedjen .Sir Matt je napisao/la:No biggie . Sredi to stari . Bitno je da nema cvileža i da se konačno vrati duplić21 . Tu je i Zeki .
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
evo nabasa na ovaj link o ozljedama http://www.physioroom.com/news/english_ ... uries.html" onclick="window.open(this.href);return false; vrijedi pogledat historijat povreda pojedinih igracamajestic24 je napisao/la:Nesjecam se ni da je Nani bio povrijedjen .Sir Matt je napisao/la:No biggie . Sredi to stari . Bitno je da nema cvileža i da se konačno vrati duplić21 . Tu je i Zeki .
a ovdje imate i kad bi se trebali vratit cini mi se da je to neko trazio
http://www.physioroom.com/news/english_ ... _table.php" onclick="window.open(this.href);return false;
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Pa mozemo napraviti novi team sa samo povrijedzenim igracima,ako se nevaram ima ih preko 11..
Edit za smallinga : Chris Smalling is suffering from tonsillitis and looks set to only miss Saturday's clash with Blackburn after sitting out the win over Wigan.
Edit za smallinga : Chris Smalling is suffering from tonsillitis and looks set to only miss Saturday's clash with Blackburn after sitting out the win over Wigan.
Ne bavim se video klipicima, oni ne mogu u 10ak minuta prikazati pravu sliku igre koja je trajala par totina sati. Nekada sam gled'o kojekakve igracine sa isjeckanim majstorijama svedenim na klip od 10 minuta,.. Odrasloj osobi je jasno da oni ne daju pravu sliku. Ako bi se vodili video klipovima, onda bi Denilson bio jedan od najboljih igraca svih vremena. Svaki iole kvalitetan igrac moze sastaviti klip od 10 minuta sa vrhunskim majstorijama.Sir Matt je napisao/la:Prije svega , na uljudan način da ti se zahvalim , prika . Ovaj video kojeg Valencia neće ni htjeti pogledat je dokaz koliko je Rooney8 bolji od Rooneya10 . Žišku ?
Ja i ti ne gledamo isto na fudbal,. Tebi je vazna prefinjena tehnika i igra 1 v 1. Ja fudbal gledam kao kolektivan sport. Po meni je bolji Runi sa brojem 10 nego sa brojem 8. Runi sa brojem 8 je atraktivniji, a Runi sa brojem 10 produktivniji. Runi iz sezone kad se ispalo od Bajerna je najbolji napadac Evrope. Velika steta sto su ga od tada povrede ometale, pa nije uspjeo odrzati vrhunsku formu. Ali doci ce on na svoje, u to nema nikakve sumnje. Ali kao sto rekoh, i ovakav Runi je ubjedljivo najbolji igrac MU.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Fergie odlucio produzit ugovor Berbatova: http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... nsion.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlicne vijesti.
Nego stvarno ne znam kako ce odbrana izgledat sutra. Samo je Jones zdrav od stopera, a ni to nije 100% sigurno. Mozda ce opet Evra na centar-halfa, ili ipak Fryers. Valjalo bi posudit nekog stopera do ljeta, na primjer Alexa ali sumnjam da bi Chelsea to dozvolio.
Odlicne vijesti.
Nego stvarno ne znam kako ce odbrana izgledat sutra. Samo je Jones zdrav od stopera, a ni to nije 100% sigurno. Mozda ce opet Evra na centar-halfa, ili ipak Fryers. Valjalo bi posudit nekog stopera do ljeta, na primjer Alexa ali sumnjam da bi Chelsea to dozvolio.
Goal.com predviđa: Manchester United 5 - 0 Blackburn... Ovo bacanje petardi bi moglo preći u naviku. 

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
No, no . Ne vjerujem da će se Fergie toliko kockat, ono sa Wiganom je ipak bila druga priča. Mislim da će igrat Jones i Carrick/Ferdinand . Evra lijevo i nadam se, konačno, Rafael desno. A prema naprijed se ima izbora, Bogu hvala. Nego, šta je sa Cleverleyom ? On bi treb'o da bude spreman. Govorilo se oko Božića, možda su mislili na pravoslavni ?Cartman je napisao/la:Fergie odlucio produzit ugovor Berbatova: http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... nsion.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlicne vijesti.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ma i Rio je out, kaze da ce mozda bit na klupi. A ako stavi Carricka tu, vezni ce bit u qurcu. Ali dobro, Blackburn je pa nece bit problema, ali protiv Newcastlea u gostima Bogami hoce.Patrice_Evra_3 je napisao/la:No, no . Ne vjerujem da će se Fergie toliko kockat, ono sa Wiganom je ipak bila druga priča. Mislim da će igrat Jones i Carrick/Ferdinand . Evra lijevo i nadam se, konačno, Rafael desno. A prema naprijed se ima izbora, Bogu hvala. Nego, šta je sa Cleverleyom ? On bi treb'o da bude spreman. Govorilo se oko Božića, možda su mislili na pravoslavni ?Cartman je napisao/la:Fergie odlucio produzit ugovor Berbatova: http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... nsion.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlicne vijesti.
- majestic24
- Kontakt:
Cartmane,doslo je vrijeme kad mi zalimo sto nema Carrika u veznom redu.
Da mi je to neko rekao prosle sezone rekao bi mu da je pojeo nesto pokvareno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Haha, upravo tako. Ovako dobro nije igrao od 2008., a uz to su nam opcije u veznom redu mizerne trenutno. Carrick je odjednom postao jedan od najvaznijih igraca. Mislim da je Thunderstrucku najdraze.majestic24 je napisao/la:Cartmane,doslo je vrijeme kad mi zalimo sto nema Carrika u veznom redu.

http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
Jedna od najboljih stranica što se tiče Uniteda. Historijat kluba, rezultati i statistike svih mečeva, popis svih igrača koji su igrali za United itd.. Mnogo zanimljivih podataka

Jedna od najboljih stranica što se tiče Uniteda. Historijat kluba, rezultati i statistike svih mečeva, popis svih igrača koji su igrali za United itd.. Mnogo zanimljivih podataka

LUHG!
Nevjerovatno.. :SCartman je napisao/la:Ne mogu da vjerujem. Citam na redcafeu da je Smalling out 3 mjeseca jer je dobio infektivnu mononukleozu. Valjda neki novinar javio na twitteru. Da Bog sacuva. Nadam se da ovo nije istina, ali kako smo krenuli ove sezone sa povredama i bolestima, ne bi me cudilo. Pa sta je u toj vodi na Carringtonu???
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z1hy47x9NG
The acute stage of glandular fever — usually involving flu-like symptoms and fatigue — lasts up to two weeks, but sufferers cannot do strenuous exercise for at least two months. For a professional footballer, it will be longer.
Užas. Iako još uvijek nije potvrđeno iz kluba da se radi o ovome. Nadajmo se da je samo obična prehlada ili nešto tome slično, ccc..He said: ‘You can get back into shape in two months but it might be another three to four weeks before you’re firing on all cylinders. The first time he would be able to play a full game would be nearer to three months.’
LUHG!
- Sir Matt
- Kontakt:
Pušiš puke tlapnje , ne priznaješ klipiće , ne gledaš utakmice . Dobro , Ima se i za to lijek . Dedo Sir Matt mraz te daruje za dane praznika sa linkovima od 'dokumentarca' - "Rooney -stroj za golove" . Traje koliko i svaki film . Dakle , 155 golova za United uvaljano u staipol vremena . Ne 10 minuta , satipol prika . Satipol .Valencia je napisao/la:
Ne bavim se video klipicima, oni ne mogu u 10ak minuta prikazati pravu sliku igre koja je trajala par totina sati. Nekada sam gled'o kojekakve igracine sa isjeckanim majstorijama svedenim na klip od 10 minuta,.. Odrasloj osobi je jasno da oni ne daju pravu sliku. Ako bi se vodili video klipovima, onda bi Denilson bio jedan od najboljih igraca svih vremena. Svaki iole kvalitetan igrac moze sastaviti klip od 10 minuta sa vrhunskim majstorijama.
Link1 - Link2
Obrati pažnju na jezive mogućnosti Rooneya8 u prvih 50inešto golova . Pedeset i devet čini mi se . Ta guba lobanja je znala sve je*eno uradit sa lotpom , proći kroz trojicu , stići nemoguće , zabit isto nemoguće , bolji prvi dodir i odlična kontrola , driblnig . Sve . Naravno , pod uslovom da ti se da skinut taj filmić što ubrajajući negraničnu letargiju kojom zračiš svaki put kad Unitedu krene loše može dovesti do zaključka da mu nećeš posvetiti ni dva klika , da vidiš koliko jedan a koliko drugi part je težak .
I onda zaključivanje posta sa stereotipom . Rooney je najbolji u ekipi ali dvije godine već nije najbolji . Tvoje mišljenje protiv činjenica . Reklo bi se , glavom kroz vrata . A ona od mramora .
Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 30 dec 2011, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.