Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Kolarov najbolji fudbaler Srbije za 2011.godinu.Jedno lepo priznanje za Acu,koji kada se sve sabere i zasluzio je da ponese to priznanje jer je i za reprezentaciju uvek bio jedan od boljih tokom godine.
Najbolji trener godine je Ivan Jovanovic trener APOEL-a.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
I jedan i drugi potpuno zasluženo, pogotovo se to odnosi na Jovanovića koji je u užasno teškoj grupi u lš (šahtjor, zenit, porto) kao totalni autsajder bio prvi i odveo svoj tim do druge faze u ligi šampiona. Kapa dole.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Za mene i licnost godine uz Novaka Djokovica,u Srbiji naravno. Sto rece Alan ,covek je uspeo da u onakvoj konkurenciji odvede svoj tim u drugu fazu,neverovatno.Devil je napisao/la:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
žestoko me brkaš sa nekim...mene su nazivali trolom, zbog cirkuzanja za fanaticima,alan_kardec je napisao/la:Moj jedini psiho problem je to što se sa tobom i sličnim tebi nikad neću složiti po osnovu mnogih tema, to je jedina moja dijagnoza. To što ti i slični tebi (ima ih/vas još na ovom forumu) svakoga ko se ne slaže sa vašim uvaženim stavovima, nastojite predstaviti, ludakom, trollom, ograničenom osobom... to je druga priča i ne bi time više da se zamaram. Elem što se tiče Krasića, Krasić kad je gazio u cska, kad je briljirao u juventusu prošle sezone i uz to bio jedan od glavnih igrača, kad je odlično igrao kval. za sp 2010, svi su mu se klanjali do poda. Sad kad je upao u krizu, kad ima nesporazume sa trenerom, konte ga ne gotivi.. (može se desiti svakom igraču, umjesto krasića forsira giakerinija, šta je vidio u njemu nije mi jasno), odjednom fali mozga, glup, manjak discipline, plavuša ovo-ono......
I još nešto. Prva stvar, ne znam šta je mođi izjavio o krasiću (ajd budi dobar pa postavi link da i ja vidim), a druga stvar je da ako se ti fataš za to nešto što je izjavio mođi i ako smatraš da je on u pravu, onda ti definitivno trebaš da koriguješ svoj stav i krasiću jer mođi se zadnjih godina naizjavljivao nebuloza i nebuloza. i ko uopšte tog čovjeka može uzeti za ozbiljno?![]()
![]()
Tomića nisam spomenuo zbog toga što sam kompleksaš, već zato što je i on krilo kao i krasić, što se već duže vrijeme vrzma u i oko repke, a poziv ni po čemu nije zaslužio(ovo nije samo moje mišljenje). kita od igrača, solidno izvodi slobodnjake i to je sve. pritom uzima mjesto u repci jednom dušanu tadiću. i pored svega navedenog nikad ništa loše nisi rekao o neci, ali zato krasić nije bistar.
a krasić jeste precjenjen, pa vidijeli smo ga na SP, šta je uradio i šta je pokazao...kad čovjek krene sa suludim driblinzima, a ne zna driblati, pa kad uvjek iskomplikuje situaciju...nema trunke rezona i mozga....glup čojek...da je zeru pametniji bio bi strašan fudbaler.....i opet spominješ tomića i tadića iako pričamo o milošu krasiću.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Samo želim istaći da spadam u red onih koji smatraju da je nagrada za igrača i trenera ove godine otišla u prave ruke.
Isto tako smatram da je Karadžićev poziv Džajiću nekako nedovoljno konkretan,valjda se prvo zovne čovjek i porazgovara se,pa tek onda izadje u javnost,ali....
Isto tako smatram da je Karadžićev poziv Džajiću nekako nedovoljno konkretan,valjda se prvo zovne čovjek i porazgovara se,pa tek onda izadje u javnost,ali....
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa kako, zasto, pa on je promasio penal protiv Slovenije??!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Zigara dva gola,Pantela dva gola.
To je taj **** tandem,a kumara neverue.

To je taj **** tandem,a kumara neverue.

Brat Leka.
Velika Barca je pala pod noge Lekicu.

Velika Barca je pala pod noge Lekicu.

Milan Jovanovic do malopre dao 2 gola
ne znam dal je jos neki u medjuvremenu
A od pozajmice Dusana Tadica Romi ,koliko vidim,nema nista.
Ovi iz Groningena ne zele da ga puste.

A od pozajmice Dusana Tadica Romi ,koliko vidim,nema nista.

Marko Pantelić dvostruki strijelac za Olimpijakos.
Kao mali vječito jeo kamenje,valjda zbog toga u ovim srednjim godinama često imam problema sa želucem.
Dakle poznate su prve cetiri prijateljske utakmice nase reprezentacije ove godine.
Prvo cemo da pikamo fudbal na Kipru,na turniru gde jos ucestvuju Armenija i Kipar 28. i 29.februara.
31.maja u Reimsu na novootvorenom August Delaune II stadionu igramo protiv Francuske,a onda 5.juna takodje kao uigravanje nekoj selekciji za EP,igramo protiv Svedske na Rasundi u Stockholmu.
Prvo cemo da pikamo fudbal na Kipru,na turniru gde jos ucestvuju Armenija i Kipar 28. i 29.februara.
31.maja u Reimsu na novootvorenom August Delaune II stadionu igramo protiv Francuske,a onda 5.juna takodje kao uigravanje nekoj selekciji za EP,igramo protiv Svedske na Rasundi u Stockholmu.

Pantela ne verue,Zigara tri komada tipa rutinski,lokacija mreza.
Jos jednom objasnio ko je doktor ove igre.

Jos jednom objasnio ko je doktor ove igre.

- alan_kardec
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Zigara tri komada tipa rutinski,lokacija mreza.![]()
![]()
![]()
I četvrti.

Samo je malo pogriješio tajming kad da uđe u formu.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Legenda !!!

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Bosko je nas ponajbolji igrac, samo su ga povrede shebale k'o nikog! Mnogo jaci igrac od Krasica recimo...
Kad se samo sjetim kako je lomio kicme Clishyu i Abidalu...
Kad se samo sjetim kako je lomio kicme Clishyu i Abidalu...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
bosko je fenomenalan potencijal. jedino sto me je kod njega nerviralo jeste kopiranje cr7
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ovaj vikend:
Scepovic opet 2 komada za Hapoel iz Akre.
Jankovic dva gola i asistencija za Genou protiv Lazia.
Lekic za remi Osasune u Gijonu.
Scepovic opet 2 komada za Hapoel iz Akre.
Jankovic dva gola i asistencija za Genou protiv Lazia.
Lekic za remi Osasune u Gijonu.
Ma super su oni dok se ne okupe zajedno pod trobojkom...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ista je prica vazila i za rukometase...
nekako sam siguran da nije. oni su se uvjek borili borili samo im je manjkalo kvaliteta, i sistema. uostalom vidjecemo poslije da li je ovaj ep bio samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.