Prava jagomirskaTribalian je napisao/la:Jos te nisu izbaciliSarajlijc@ je napisao/la:Takodjeradis.p je napisao/la:Prvi put u cijelom skolovanju da jedva cekam sutra u skolu..![]()
Tolerantna neka skola

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prava jagomirskaTribalian je napisao/la:Jos te nisu izbaciliSarajlijc@ je napisao/la:Takodjeradis.p je napisao/la:Prvi put u cijelom skolovanju da jedva cekam sutra u skolu..![]()
Tolerantna neka skola
Jesam jednom ili dvaput u punom aranžmanuBianconeri1988 je napisao/la:I ti bio u Banovićima?![]()
SAd je meni jasno što se ti ulizuješ administraciji
Sarajlijc@ je napisao/la:
Prava jagomirska
Dobar je VukTribalian je napisao/la:@ Legendo kakve sam ja duele imao sa VUkomjednom je sukob na tenisu trajao 2 sata a u vezi politike,ja i Magica vs. Vuk
Brate bio sam i ja dobar jaran sa jednim njegovim nickomlegenda reala je napisao/la:Dobar je VukTribalian je napisao/la:@ Legendo kakve sam ja duele imao sa VUkomjednom je sukob na tenisu trajao 2 sata a u vezi politike,ja i Magica vs. Vuk
nekad smo mi bili dobri jarani
![]()
Kojima ja sa alfarquaminom i MelanholičaromTribalian je napisao/la:Brate bio sam i ja dobar jaran sa jednim njegovim nickomlegenda reala je napisao/la:Dobar je VukTribalian je napisao/la:@ Legendo kakve sam ja duele imao sa VUkomjednom je sukob na tenisu trajao 2 sata a u vezi politike,ja i Magica vs. Vuk
nekad smo mi bili dobri jarani
![]()
Tad jos nisam provalio da je to on
Nije bratelegenda reala je napisao/la: Najviše bi se razočaro da je Magica = Vuk
Tribalian je napisao/la:Nije bratelegenda reala je napisao/la: Najviše bi se razočaro da je Magica = Vuk
Magica je iz Srbije,provaljuje se to,ekavica i jekavica,onaj se trudio al nije mogao da se ne za*ebe
![]()
A bio sam dobar sa @ Tagoeiako je grobar i na PP smo pricali,covek korektan bio maximalno
Ma čekamo tebe.Jbg otiš'o Denza i nismo imali koga zajebavatBianconeri1988 je napisao/la:Nek' ste se vala razbježali
Postavljam ti pitanja ti mi ne odgovarašBianconeri1988 je napisao/la:Nek' ste se vala razbježali
1. Ako volim Juventus, logično je da mrzim Milan, inter i ostale klubove jer navijači tih klubova mrze Juventus, mada to oni licemjerno skrivaju u sebi, dok mi juventini to javno ispoljavamo, čak imam majicu na kojoj piše interista pezzo di merdalegenda reala je napisao/la: Postavljam ti pitanja ti mi ne odgovaraš![]()
![]()
Idemo redom:
Što toliko mrziš Milan,Inter i ostale talijane![]()
Zašto si počeo pisati na chatu ,ti nisi nikad odlazio sa PDF-a Seria A![]()
Šta te privuklo![]()
![]()
Vjeruješ li sam sebi kad pišeš one postove o Calciopoliu![]()
![]()
Za sad je dosta ,molim odgovore ,pa poslije nek postavlja LBJMVP pitanja iza njega sljedeći
Čekamo ja i Bianconerac Novu godinuSarajlijc@ je napisao/la:Sto ne spavate bagro ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.