Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 30 dec 2011, 00:42

Saurman je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Ko neće da vjeruje, ne mora ...

Međutim Kaka je na svom profilu na fb potvrdio ovo već navedeno, a i Egipatska televizija je također prenijela informacije da je ovaj Brazilski internacionalac prešao na Islam !
Mora da se šališ , od kad je to Fejs validan :mrgreen:
Došla vremena da se i ja s tobom složim :mrgreen: Čovjek nosa majicu I belong to Jesus čak je i snimao neke duhovne pjesme,ako se ne varam.Stalno govori o svojoj vjeri i da odjednom promjeni mišljenje :mrgreen:
@Raul7 ma zajebavam se čuj Kaka musliman.
@Pavonček smiri se ba znamo se svi smo naši :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 dec 2011, 00:44

Saurman je napisao/la:

Međutim Kaka je na svom profilu na fb potvrdio ovo već navedeno, a i Egipatska televizija je također prenijela informacije da je ovaj Brazilski internacionalac prešao na Islam !
:roll: vaša tupavosti, svoje poklonike tražite na temi o odpadu ovog' foruma, a jedan od izvora je tu http://krajina.ba/28339/ekskluzivno-bra ... -na-islam/" onclick="window.open(this.href);return false;, dok možeš pogledati i na ostalim sajtovima koji su prenijeli vijest ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 dec 2011, 00:46

Merry Christmas !!!!
"For to us a child is born,
to us a son is given;
and the government shall be upon his shoulder,
and his name shall be called
Wonderful Counselor, Mighty God,
Everlasting Father, Prince of Peace"
S čijeg je ovo fb profila prije samo par dana napisano :lol: Baš em zanima ko li baca fleške :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 30 dec 2011, 00:47

Frajer usao u dzamiju i odmah je musliman hahaha, sta sve nece izmisliti xd iskreno bih volio da je istina, nije to bitno uopste al et onako mada supljak teski :mrgreen:
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 dec 2011, 00:48

Raul7 je napisao/la:Frajer usao u dzamiju i odmah je musliman hahaha, sta sve nece izmisliti xd iskreno bih volio da je istina, nije to bitno uopste al et onako mada supljak teski :mrgreen:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 30 dec 2011, 00:49

*p!p!t@* je napisao/la: :roll: vaša tupavosti, svoje poklonike tražite na temi o odpadu ovog' foruma, a jedan od izvora je tu http://krajina.ba/28339/ekskluzivno-bra ... -na-islam/" onclick="window.open(this.href);return false;, dok možeš pogledati i na ostalim sajtovima koji su prenijeli vijest ;)
Evo da ti odmah kazem, da se ne brukas vise, moze te ko i cut. Te vijesti na krajini pise Namik Sepic, kojeg znam i cujem se sa njim pet puta na dan i taj samo ceka kad da objavi neku senzacionalnu vijest kako bi dobio sto vise posjeta jer iste idu u prilog njemu i na njima zaradjuje.
Osim te, eto ja cu ti iz prve ruke reci da je napisao da je Kaka rekao da ce Madrid dobiti Barcu 5-0, da Real zeli Guizu, da Pipita kaze da zeli u Barcu, itd. itd. Naravno, sve te vijesti nemaju nikakvog uporista, osnove i izvora i izmisljene su. Bas kao i vijest o Kaki koju ne mozes naci ni na jednom drugom portalu osim na tom. Ako je nadjes bilo na kojem sajtu, na njegovom facebooku ili na sajtu egipatske televizije, ja dodjem maksuz u Mostar da me hraknes u po face.
Tupavost. :cry: Izvor :cry: :lol:
Zadnja izmjena: Pavon, dana/u 30 dec 2011, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 dec 2011, 00:50

Fra'er se u džamiji slik'o, hladno.
http://www.in" onclick="window.open(this.href);return false; fo19.ba/news/news/13489/ekskluzivno-brazilski-fudbaler-ricardo-kaka-presao-na-islam

Spoji spam. :mrgreen:
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 30 dec 2011, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 dec 2011, 00:51

Da ne znam ko je glavni za ovu stranicu ,možda bi i povjerovo :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 dec 2011, 00:52

*p!p!t@* je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

:roll: vaša tupavosti, svoje poklonike tražite na temi o odpadu ovog' foruma, a jedan od izvora je tu http://krajina.ba/28339/ekskluzivno-bra ... -na-islam/" onclick="window.open(this.href);return false;, dok možeš pogledati i na ostalim sajtovima koji su prenijeli vijest ;)
Krajina.ba :lol: :lol: uljepša mi veče.

A koji su to sjatovi ? možda Trač.com , Povuci potegni.net ili Sky Kalesija.com
1974---1975---1976---2001---2013---2020

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 dec 2011, 00:53

Tebi treba crtat' il' šta, ljudi iz egipatske televizije, AN-NAS prenijeli da je lik primio islam, a odatle ovi ostali preuzimaju, znači da nije problem u tom liku koji radi na tom portalu, kojeg ti poznaješ bla bla bla, ako oni lažu, laže i on ... :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 30 dec 2011, 00:59

*p!p!t@* je napisao/la:Tebi treba crtat' il' šta, ljudi iz egipatske televizije, AN-NAS prenijeli da je lik primio islam, a odatle ovi ostali preuzimaju, znači da nije problem u tom liku koji radi na tom portalu, kojeg ti poznaješ bla bla bla, ako oni lažu, laže i on ... :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tebi treba crtat. Idemo ovako. Odakle tebi informacija da je to prenijala egipatska televizija? Ima li to iti na jednom ozbiljnijem portalu? Gdje si ti cuo to, ajde daj bilo kakav znak da mozes dokazati da je presao na islam. Jel' on to potvrdio?

E svasta procitah veceras. Covjek neki dan cestita Bozic, sad odjednom prima islam :lol:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 dec 2011, 01:02

Pavon je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Tebi treba crtat' il' šta, ljudi iz egipatske televizije, AN-NAS prenijeli da je lik primio islam, a odatle ovi ostali preuzimaju, znači da nije problem u tom liku koji radi na tom portalu, kojeg ti poznaješ bla bla bla, ako oni lažu, laže i on ... :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tebi treba crtat. Idemo ovako. Odakle tebi informacija da je to prenijala egipatska televizija? Ima li to iti na jednom ozbiljnijem portalu? Gdje si ti cuo to, ajde daj bilo kakav znak da mozes dokazati da je presao na islam.

E svasta procitah veceras. Covjek neki dan cestita Bozic, sad odjednom prima islam :lol:
Šta je za tebe ozbiljniji portal ?

Jesam li ja potvrdio čovječe da je prešao, nego sam ti samo prenio odakle sam saznao :o

Jel' te tjeram da vjeruješ u to ?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 30 dec 2011, 01:06

A gde je Kaka napisao da je prešao na Islam?? Pa lik po završetku karijere će biti sveštenik... Stvarno, šta god ljudi da napišu vi poverujete, lečite se... ;)

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 30 dec 2011, 01:08

Boze dragi. :cry: :cry: :cry:

Ti mene ne tjeras da vjerujem u to, ali ja tebe tjeram. Jer znam da to 100% nije istina. Znaci nijedan zivi portal na svijetu sem krajine nije prenio tu vijest. Ni egipatska televizija kako Namik tvrdi u tekstu, dakle automatski sve pada u vodu, ona nije prenijela tu vijest, da nacrtam? Ni ta AV-TV kako vec, niko, ne postoji. Razumijes. Eto, samo jedan savjet za ubuduce, prije nego sto podjes citat clanke na krajini vezane za sport, posjeti prije toga goal, marcu, as, ili neki drugi nogometni portal. Novinari zive od senzacionalizma, zapamti to. Da se ne brukas ubuduce.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 30 dec 2011, 01:09

Pavon je napisao/la:Boze dragi. :cry: :cry: :cry:

Ti mene ne tjeras da vjerujem u to, ali ja tebe tjeram. Jer znam da to 100% nije istina. Znaci nijedan zivi portal na svijetu sem krajine nije prenio tu vijest. Ni egipatska televizija kako Namik tvrdi u tekstu, dakle automatski sve pada u vodu, ona nije prenijela tu vijest, da nacrtam? Ni ta AV-TV kako vec, niko, ne postoji. Razumijes. Eto, samo jedan savjet za ubuduce, prije nego sto podjes citat clanke na krajini vezane za sport, posjeti prije toga goal, marcu, as, ili neki drugi nogometni portal. Novinari zive od senzacionalizma, zapamti to. Da se ne brukas ubuduce.
Sto ga napadas toliko, frajer je vidio na namikovom portalu, nasjeo na laz i jbg, odsad ce biti oprezniji. Previse se nerviras oko nicega, samo opusteno ;)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 dec 2011, 01:14

Raul7 je napisao/la:
Pavon je napisao/la:Boze dragi. :cry: :cry: :cry:

Sto ga napadas toliko, frajer je vidio na namikovom portalu, nasjeo na laz i jbg, odsad ce biti oprezniji. Previse se nerviras oko nicega, samo opusteno ;)
Vidim da jedva čekaš demant ovih informacija, a ja ću bez puno uzrujavanja sačekat dal' će ovo iko prenijet' od ostalih medija, ako ne, onda si ti upravu i opet ništa nećeš dobiti, a ako ja budem u pravu bit' će mi drago zbog njega, a neću ni ja ništa dobiti :D

I preporučujem ti da malo smanjiš s tim uzrujavanjem, dobit' ćeš čir na želudcu ... ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 dec 2011, 01:19

http://www.kakafans.net/?p=7072" onclick="window.open(this.href);return false; eto za tvoj miran san, pošto vidim da mi se prelahko uznemiriš :D

Kaka ipak pripada Isusu (il' je možda primio Islam) :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 30 dec 2011, 01:45

Meni jedna od drazih utakmica reala :

[youtube][/youtube] 8-)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 dec 2011, 12:25

U prvih 11 dana januara 2012 Madrid će igrati 4 tekme i to:Malaga dvomeč u kupu te Granada i Mallorca u ligi

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 dec 2011, 16:39

madridist je napisao/la:U prvih 11 dana januara 2012 Madrid će igrati 4 tekme i to:Malaga dvomeč u kupu te Granada i Mallorca u ligi

slika

Ovo mi lici na treci gol u zadnjem klasiku s tim sto je to Cesc postigao glavom. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.