Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dobro gospodine ,kako vi kažeteharry_90 je napisao/la:@legenda reala
Periferac da te ne cujemne mozes ti,a da mene ne spomenes .. racunaj me negdje tamo od 15 da cu doci u Gorazde,sad koji dan ne znam tacno .
![]()
Evo kod mene ima alkohola u litrima,pa ko hoce bujrum
Neka ga !!! Dobar je momak nije ko onaj drugi čoban iz BG ,ovaj se javi redovno ,zna se našaliti ,nije lukav i još neke fine osobine ima .Sarajlijc@ je napisao/la:Kad cemo vise ovog Tribaliana otjerat odavde ?
To ej to brate. Necemo u "tudjinu" na sacekusu pod borovima.Tribalian je napisao/la:Brate al to samo na nasem terenu negde,u Gorazde ne idemoRooney88 je napisao/la: `Ta ti je ba, kada @Tribalian povede inkviziciju sa sjevera a ja odavde udar hahara i jigsawa vidjeli bi vi svog boga na sred livade.![]()
samo nam fali da nas neko vija vilama,grabuljama i ostalim rekvizitima
Ali @ Legenda je nas covek
![]()
p.s au![]()
![]()
na ovom chatu nema nikog pri cistoj svesti ,svi vec poceli da slave
dobro je baLBJ MVP je napisao/la:Denza koga ćeš ti tjerat.Tribalian ljudina ugledaj se na njega
Odoh na planinu. Nekakvi domovi na iznajmljivanje, jeftivno a ucinkovito. Nema murije da me opominje zbog preglasnosiTribalian je napisao/la: @ Rooney gde ces za novu ja i ne pitah![]()
Brate tebi ladovina .Rooney88 je napisao/la:Odoh na planinu. Nekakvi domovi na iznajmljivanje, jeftivno a ucinkovito. Nema murije da me opominje zbog preglasnosiTribalian je napisao/la: @ Rooney gde ces za novu ja i ne pitah![]()
(novi izraz) samo tona dobrih ljudi, zena (ne ona na papiru
) i galoni "osvjezavajuceg pica"
.
Gdje si ti "zaglavio"?
Tribalian je napisao/la:Brate tebi ladovina .Rooney88 je napisao/la:Odoh na planinu. Nekakvi domovi na iznajmljivanje, jeftivno a ucinkovito. Nema murije da me opominje zbog preglasnosiTribalian je napisao/la: @ Rooney gde ces za novu ja i ne pitah![]()
(novi izraz) samo tona dobrih ljudi, zena (ne ona na papiru
) i galoni "osvjezavajuceg pica"
.
Gdje si ti "zaglavio"?Ja kod nekog ortaka na gajbu,nas 5 a on kao dovodi neke zenske
kad dovede neke debele bice show
imam neki predosecaj . Ima da bude ono ,posle dva piva te tera da se igrate mame i tate i pita te "Oces da budes mama ili tata " ,ja cu lepo da odgovorim "tata" a onda ce da usledi ono" Dobro,dodji mami da popusis "
kakve sam srece to ce biti.
Neka kuglasica iz Zvezde ili tako neka
ahhahahahahahaahahahRooney88 je napisao/la: Nakon gajbe i Razija Mujanovic pocinje liciti na pristojno zensko.![]()
Čudo nisi ništa odgovorio na moju prethodnu kostatacijuLBJ MVP je napisao/la:@Legenda ti samo šuplju prosipaš nije te stid spameru![]()
De mi opet tu prethodnu konstataciju da odgovorim.Preskočio sam je ,a mrsko mi tražit kad imam tebelegenda reala je napisao/la:Čudo nisi ništa odgovorio na moju prethodnu kostatacijuLBJ MVP je napisao/la:@Legenda ti samo šuplju prosipaš nije te stid spameru![]()
![]()
![]()
Tribalian ma kad je god priča o kakoj politici ,ti si tusa svojim objašnjenjima ,poslije tebe tu je Denga
![]()
Pa zbog tvoje politike sam prvi put otišao i u Banovićekad je bila neka tema o Titu ,ti i onaj Titova Juga i još neki ,onaj samo Tita fali ,a ja reko odo šta sad pisati da ih zajebajem ,kad samo piše banovan si zbog politike
![]()
Majke mi ona mi uvijek padne na pamet kada neko spomene gabore.Tribalian je napisao/la:ahhahahahahahaahahahRooney88 je napisao/la: Nakon gajbe i Razija Mujanovic pocinje liciti na pristojno zensko.![]()
![]()
![]()
de se nje seti
Brate to nisam znaolegenda reala je napisao/la: Tribalian ma kad je god priča o kakoj politici ,ti si tusa svojim objašnjenjima ,poslije tebe tu je Denga
![]()
Pa zbog tvoje politike sam prvi put otišao i u Banovićekad je bila neka tema o Titu ,ti i onaj Titova Juga i još neki ,onaj samo Tita fali ,a ja reko odo šta sad pisati da ih zajebajem ,kad samo piše banovan si zbog politike
![]()
Takodjeradis.p je napisao/la:Prvi put u cijelom skolovanju da jedva cekam sutra u skolu..![]()
Jos te nisu izbaciliSarajlijc@ je napisao/la:Takodjeradis.p je napisao/la:Prvi put u cijelom skolovanju da jedva cekam sutra u skolu..![]()
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 4 gosta.