Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la LBJ MVP » 30 dec 2011, 00:19

Ja vam teme nidje veze jbg ovo je chat ima i za muziku tema :mrgreen: Što se tiče mene preživio sam još jednu godinu nadam se boljoj sljedećoj jbg nada umire posljednja :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 dec 2011, 00:19

harry_90 je napisao/la:@legenda reala

Periferac da te ne cujem :D ne mozes ti,a da mene ne spomenes .. racunaj me negdje tamo od 15 da cu doci u Gorazde,sad koji dan ne znam tacno . ;)

Evo kod mene ima alkohola u litrima,pa ko hoce bujrum :D
Dobro gospodine ,kako vi kažete :(
Eto primi od Lebrona(LBJMVP) ,nema ga gdje ;) :lol:
Sarajlijc@ je napisao/la:Kad cemo vise ovog Tribaliana otjerat odavde ? :mrgreen:
Neka ga !!! Dobar je momak nije ko onaj drugi čoban iz BG ,ovaj se javi redovno ,zna se našaliti ,nije lukav i još neke fine osobine ima .
Jes da je političar al jbg,Tadić oslabio ,mora ga neko mjenjati :lol: :lol: (baš ima li istine u toj njegovoj bolesti)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 dec 2011, 00:23

Denza koga ćeš ti tjerat.Tribalian ljudina ugledaj se na njega :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 dec 2011, 00:25

Tribalian je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: `Ta ti je ba, kada @Tribalian povede inkviziciju sa sjevera a ja odavde udar hahara i jigsawa vidjeli bi vi svog boga na sred livade. :mrgreen: :mrgreen:
Brate al to samo na nasem terenu negde,u Gorazde ne idemo :lol: samo nam fali da nas neko vija vilama,grabuljama i ostalim rekvizitima :lol: Ali @ Legenda je nas covek :mrgreen:

p.s au :shock: :shock: :shock: na ovom chatu nema nikog pri cistoj svesti ,svi vec poceli da slave :mrgreen:
To ej to brate. Necemo u "tudjinu" na sacekusu pod borovima. :mrgreen: @legendu vodimo na nasoj strani i nista ga ne pitamo. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 dec 2011, 00:28

LBJ MVP je napisao/la:Denza koga ćeš ti tjerat.Tribalian ljudina ugledaj se na njega :roll:
dobro je ba :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 dec 2011, 00:30

@ Legendo hvala na komplimentima,al odakle ti da sam ja politicar :lol: :lol: :lol: Ako im neko j*be majku iz dana u dan ,to sam ja, i de Tadica nadje :mrgreen: njegovi mi klub unistili nanu im lopovsku :!:

pozdrav za LBJ MVP :mrgreen: hvala brate na podrsci ,pusti ovog Sarajlicu iz Jagomira :mrgreen:

@ Rooney gde ces za novu ja i ne pitah :roll: :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 dec 2011, 00:33

@Legenda ti samo šuplju prosipaš nije te stid spameru :lol:
@Denza nije dobro padaš mi iz matematike :P :mrgreen:
@Tribalian pozdrav i tebi.Jest da ne volim klub koji ti je u srcu,al ima i cigana finih ljudi moram to priznat :lol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 dec 2011, 00:37

Tribalian je napisao/la: @ Rooney gde ces za novu ja i ne pitah :roll: :mrgreen:
Odoh na planinu. Nekakvi domovi na iznajmljivanje, jeftivno a ucinkovito. Nema murije da me opominje zbog preglasnosi :mrgreen: (novi izraz) samo tona dobrih ljudi, zena (ne ona na papiru :mrgreen: ) i galoni "osvjezavajuceg pica" :D .

Gdje si ti "zaglavio"?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 dec 2011, 00:41

Rooney88 je napisao/la:
Tribalian je napisao/la: @ Rooney gde ces za novu ja i ne pitah :roll: :mrgreen:
Odoh na planinu. Nekakvi domovi na iznajmljivanje, jeftivno a ucinkovito. Nema murije da me opominje zbog preglasnosi :mrgreen: (novi izraz) samo tona dobrih ljudi, zena (ne ona na papiru :mrgreen: ) i galoni "osvjezavajuceg pica" :D .

Gdje si ti "zaglavio"?
Brate tebi ladovina . :mrgreen: Ja kod nekog ortaka na gajbu,nas 5 a on kao dovodi neke zenske :mrgreen: kad dovede neke debele bice show :mrgreen: imam neki predosecaj . Ima da bude ono ,posle dva piva te tera da se igrate mame i tate i pita te "Oces da budes mama ili tata " ,ja cu lepo da odgovorim "tata" a onda ce da usledi ono" Dobro,dodji mami da popusis " :lol: kakve sam srece to ce biti. :mrgreen: Neka kuglasica iz Zvezde ili tako neka :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 dec 2011, 00:44

Tribalian je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:

Gdje si ti "zaglavio"?
Brate tebi ladovina . :mrgreen: Ja kod nekog ortaka na gajbu,nas 5 a on kao dovodi neke zenske :mrgreen: kad dovede neke debele bice show :mrgreen: imam neki predosecaj . Ima da bude ono ,posle dva piva te tera da se igrate mame i tate i pita te "Oces da budes mama ili tata " ,ja cu lepo da odgovorim "tata" a onda ce da usledi ono" Dobro,dodji mami da popusis " :lol: kakve sam srece to ce biti. :mrgreen: Neka kuglasica iz Zvezde ili tako neka :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ima brat lijek i za to.
Nakon gajbe i Razija Mujanovic pocinje liciti na pristojno zensko. :) :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 dec 2011, 00:45

Samo da je docekat novu godinu vise :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 dec 2011, 00:46

Rooney88 je napisao/la: Nakon gajbe i Razija Mujanovic pocinje liciti na pristojno zensko. :) :D
ahhahahahahahaahahah :lol: :lol: :lol: de se nje seti :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 dec 2011, 00:46

LBJ MVP je napisao/la:@Legenda ti samo šuplju prosipaš nije te stid spameru :lol:
Čudo nisi ništa odgovorio na moju prethodnu kostataciju :lol: :lol:

Tribalian ma kad je god priča o kakoj politici ,ti si tu :P sa svojim objašnjenjima ,poslije tebe tu je Denga ;)
Pa zbog tvoje politike sam prvi put otišao i u Banoviće :P kad je bila neka tema o Titu ,ti i onaj Titova Juga i još neki ,onaj samo Tita fali ,a ja reko odo šta sad pisati da ih zajebajem ,kad samo piše banovan si zbog politike :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 dec 2011, 00:48

I ti bio u Banovićima? :mrgreen:

SAd je meni jasno što se ti ulizuješ administraciji :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 dec 2011, 00:48

legenda reala je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:@Legenda ti samo šuplju prosipaš nije te stid spameru :lol:
Čudo nisi ništa odgovorio na moju prethodnu kostataciju :lol: :lol:

Tribalian ma kad je god priča o kakoj politici ,ti si tu :P sa svojim objašnjenjima ,poslije tebe tu je Denga ;)
Pa zbog tvoje politike sam prvi put otišao i u Banoviće :P kad je bila neka tema o Titu ,ti i onaj Titova Juga i još neki ,onaj samo Tita fali ,a ja reko odo šta sad pisati da ih zajebajem ,kad samo piše banovan si zbog politike :lol: :lol:
De mi opet tu prethodnu konstataciju da odgovorim.Preskočio sam je ,a mrsko mi tražit kad imam tebe :lol:
P.S.Zar nije jednom admin chat zatvorio zbog tvog raspravljanja o politiKi :lol: I to nije bilo kad te banovao već mnogo prije :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 dec 2011, 00:49

Tribalian je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: Nakon gajbe i Razija Mujanovic pocinje liciti na pristojno zensko. :) :D
ahhahahahahahaahahah :lol: :lol: :lol: de se nje seti :mrgreen:
Majke mi ona mi uvijek padne na pamet kada neko spomene gabore. :D Zasto znas vjerovatno i sam. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 dec 2011, 00:52

legenda reala je napisao/la: Tribalian ma kad je god priča o kakoj politici ,ti si tu :P sa svojim objašnjenjima ,poslije tebe tu je Denga ;)
Brate to nisam znao :mrgreen: Zao mi je sta da kazem :mrgreen: Titova Yuga je dobar decko i nisam mogao da dozvolim da ga zezaju bez veze. :) Inace nisam komunjara :mrgreen: Ja sam ti za "fudbalsku vladavinu" :mrgreen:

@ Rooney ma ima ih jos brate :mrgreen: Ja kad sam mnogo pijan i natezem se na solji ja se setim tako neke "lepotice" tipa Razvija i bacim peglu i budem kao nov :mrgreen:

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 30 dec 2011, 00:52

Prvi put u cijelom skolovanju da jedva cekam sutra u skolu.. :mrgreen: :mrgreen:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 dec 2011, 00:53

adis.p je napisao/la:Prvi put u cijelom skolovanju da jedva cekam sutra u skolu.. :mrgreen: :mrgreen:
Takodjer :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 dec 2011, 00:54

Sarajlijc@ je napisao/la:
adis.p je napisao/la:Prvi put u cijelom skolovanju da jedva cekam sutra u skolu.. :mrgreen: :mrgreen:
Takodjer :mrgreen:
Jos te nisu izbacili :mrgreen: Tolerantna neka skola :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.