Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pa dobio je kaznu što nijedan od ovih nabrojanih štopera nije dobio a i sumnjam da će dobiti, njegovim izlaskom (crvenim kartonom) iz utakmice izgubili smo od Barcelone i boga pitaj koliko će nas još puta tako koštati. A siguran sam kad bi malo potražio da bi našao još nekih grešaka. Kakav crni Pepe 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Nail for Real
- Kontakt:
Dvije stavke:
1. Pod Mourinhovom 'palicom'.
2. Greska sudije.
?
1. Pod Mourinhovom 'palicom'.
2. Greska sudije.
Sta ti ovo govorinjegovim izlaskom (crvenim kartonom) iz utakmice izgubili smo od Barcelone

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
A dal' je taj crveni bio opravdan?Toxicity je napisao/la:Pa dobio je kaznu što nijedan od ovih nabrojanih štopera nije dobio a i sumnjam da će dobiti, njegovim izlaskom (crvenim kartonom) iz utakmice izgubili smo od Barcelone i boga pitaj koliko će nas još puta tako koštati. A siguran sam kad bi malo potražio da bi našao još nekih grešaka. Kakav crni Pepe

od Hierra naovamo Madrid je imao poprilično promašaja na poziciji stopera,ali ,Pepe definitivno nije dio toga ,za mene je on vrhunski igrač(sranja o grubostima su gluposti,neka dječica pogledaju čika Montera iz Juventusa prije par godina), uz mog omiljenog igrača Madrida od dana kad je došao iz Seville Ramosa čini po meni vrh odbrane u svijetu fudbala,
kazna protiv barce,prožvakano,alves je najružnija pitchka koju sam vidio na tv-u,dok je igrao u Sevilli nisam ni jednom vidio onakve padove i glume a primeru pratim aktivno godinama, za udaranje Albina je kažnjen i odslužio je kaznu u svakom slučaju draže mi je da igrač dobije crveni zbog srčanosti u igri nego da kao pi.čka upada po terenu i da zbog njeg drugi dobiju crveni
kazna protiv barce,prožvakano,alves je najružnija pitchka koju sam vidio na tv-u,dok je igrao u Sevilli nisam ni jednom vidio onakve padove i glume a primeru pratim aktivno godinama, za udaranje Albina je kažnjen i odslužio je kaznu u svakom slučaju draže mi je da igrač dobije crveni zbog srčanosti u igri nego da kao pi.čka upada po terenu i da zbog njeg drugi dobiju crveni
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Nema direktno veze sa fudbalom,ali ima sa Realom...izgleda da je Kaka presao na islam 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Kakav ba Kaka i Islamammarc je napisao/la:Nema direktno veze sa fudbalom,ali ima sa Realom...izgleda da je Kaka presao na islam

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
izgleda da vise ne pripada Isusubparena je napisao/la:Kakav ba Kaka i Islamammarc je napisao/la:Nema direktno veze sa fudbalom,ali ima sa Realom...izgleda da je Kaka presao na islamSta sve neces procitati ovdje. Od kud vam samo to pade na pamet

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I ja sam samo to cuo,nista ne tvrdim,Egipatska tv je objavila tu vijest sa njegovim slikama iz dzamije u trenucima kada je "primao islam", a i na njegovom profilu na fb mu svi cestitaju. Al opet kazem,nista jos nije sigurno

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ako je ovo istina svaka mu cast!!!!
I prije je bio veliki vjernik, a ako je uvidio koja je prava vjera i presao na Islam, to mu je najbolji potez u zivotu...
Vazda mi je bio najdrazi nas igrac, a tek sad
I prije je bio veliki vjernik, a ako je uvidio koja je prava vjera i presao na Islam, to mu je najbolji potez u zivotu...

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Evo ja čitao sad njegov intervju.Potvrdio to 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
gdje si procitaoLBJ MVP je napisao/la:Evo ja čitao sad njegov intervju.Potvrdio to

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- legenda reala
- Kontakt:
Edo je najjačiEdin TM87 je napisao/la:Ako je ovo istina svaka mu cast!!!!

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Opet ce ti ostati "samo najdrazi igrac". De manite tih budalastina. Vjerni krscanin odjednom predje na islam, dajte djeco, zapitajte se malo. Bez ikakvih dokaza.Edin TM87 je napisao/la: Vazda mi je bio najdrazi nas igrac, a tek sad
E svasta procitah...

Na marciL-Train je napisao/la:gdje si procitaoLBJ MVP je napisao/la:Evo ja čitao sad njegov intervju.Potvrdio to

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ko neće da vjeruje, ne mora ...
Međutim Kaka je na svom profilu na fb potvrdio ovo već navedeno, a i Egipatska televizija je također prenijela informacije da je ovaj Brazilski internacionalac prešao na Islam !
Međutim Kaka je na svom profilu na fb potvrdio ovo već navedeno, a i Egipatska televizija je također prenijela informacije da je ovaj Brazilski internacionalac prešao na Islam !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ajde daj link da i to vidimo.*p!p!t@* je napisao/la:Ko neće da vjeruje, ne mora ...
Međutim Kaka je na svom profilu na fb potvrdio ovo već navedeno, a i Egipatska televizija je također prenije la informacije da je ovaj Brazilski internacionalac prešao na Islam !
- tyler durden
- Kontakt:
ovo je toliko bitna informacija, vaooo . 

Mora da se šališ , od kad je to Fejs validan*p!p!t@* je napisao/la:Ko neće da vjeruje, ne mora ...

1974---1975---1976---2001---2013---2020
daj link da svi vidimo toLBJ MVP je napisao/la:Na marciL-Train je napisao/la:gdje si procitaoLBJ MVP je napisao/la:Evo ja čitao sad njegov intervju.Potvrdio toA ima i na krajina.ba prevedeno na naški
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Naravno da nije bitna informacija, ali prosipati lazi na racun jednog od igraca Madrida koji je pobozni krscanin, ne ide ebiga.
Pipita@ Jesi kad cuo za lazni profil na fb?
Pipita@ Jesi kad cuo za lazni profil na fb?
Sta ce ti dat ebote kad nema. NEMA!Raul7 je napisao/la: daj link da svi vidimo to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.