Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la SamoZeljo » 29 dec 2011, 01:14

Saurman je napisao/la:Šta će im proširenje stadiona kad ni ovaj ne mogu da ispune.
Pa zato sto planiraju da ce klub biti jos veci nego sto je bio.
Realno, City ima fantasticnu posjetu, stadion je skoro uvijek pun. I kad nije pun, bude preko 90% popunjen. Kad u obzir uzmemo da su to skoro sve navijaci iz Manchestera, grada koji je otprilike velik kao Sarajevo, onda je to super posjeta. Pored toga navijaju odlicno i nerijetko su i u gostima glasniji od domacih navijaca.

Na svim sitnim i krupnim stvarima se vidi da rade na tome da klub postane Evropski velikan. Internet stranica im je jedna od najboljih ako ne i najbolja (mislim na EPL). Fejs stranica im radi punom parom. Postoji cak i avion u bojama kluba i leti sirom svijeta. Sponzor jednom avionu dao ime Blue Moon Rising i ofarbao ga u boje kluba. Ovo su samo sitnice koje pokazuju koja ozbiljnost vlada u klubu.
Ja postujem ljude koji se trude i rade.

Eto, valjda zato ocekuju vecu posjetu i valjda zato planiraju da ce stadion postati mal.

slika

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 29 dec 2011, 17:36

Ha-Ha.Nasao Jens Lehman da kritikuje igru Cityja.A kad se sjetim njegovih kikseva za vrijeme karijere tacno mogao bi se film napravit o tome.Evo malo nesto iz njegovog repertoara.
[youtube][/youtube]
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 29 dec 2011, 17:41

tevezito je napisao/la:Ha-Ha.Nasao Jens Lehman da kritikuje igru Cityja.A kad se sjetim njegovih kikseva za vrijeme karijere tacno mogao bi se film napravit o tome.Evo malo nesto iz njegovog repertoara.
[youtube][/youtube]
Kakve veze ima njegovi kiksevi sa vasom igrom ? Pa covijek samo rekao kako ruzno igrate i to je to, njegovo misljenje nista strasno. ;)
To nije razlog da ismijavas Jensa. ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 29 dec 2011, 17:43

tevezito je napisao/la:Ha-Ha.Nasao Jens Lehman da kritikuje igru Cityja.A kad se sjetim njegovih kikseva za vrijeme karijere tacno mogao bi se film napravit o tome.Evo malo nesto iz njegovog repertoara.
[youtube][/youtube]

pretpostavljam da si 2. razred srednje skole :arrow:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 29 dec 2011, 17:45

Šta se tu ima raspravljat' kad' City i igra jako dosadan fudbal, a naravno i Lehman jedan od većih flopova među golmanima ...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 29 dec 2011, 17:49

el_ninho_torres je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Kakve veze ima njegovi kiksevi sa vasom igrom ? Pa covijek samo rekao kako ruzno igrate i to je to, njegovo misljenje nista strasno. ;)
Pa kaze se prvo pogledaj sebe pa onda kritikuj druge.On se naso da kaze expert za igru umjesto da suti.53 gola u 18 kola iz ruzne igre gdje to ima u svijetu.Chelsea i Liverpool zajedno imaju 3 4 gola vise ali eto oni igraju lijepo samo nemaju srece.

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 29 dec 2011, 17:59

tevezito je napisao/la:
el_ninho_torres je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Pa kaze se prvo pogledaj sebe pa onda kritikuj druge.On se naso da kaze expert za igru umjesto da suti.53 gola u 18 kola iz ruzne igre gdje to ima u svijetu.Chelsea i Liverpool zajedno imaju 3 4 gola vise ali eto oni igraju lijepo samo nemaju srece.
Ides u krajnost nemam volje se raspravljati,samo cu ti reci vise historije i uspjeha ima Jens Lehman nego M.City.
Hvala prijatno dovidjenja ! ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.

C'MON CHELSEA!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 29 dec 2011, 18:13

tyler durden je napisao/la:
[youtube][/youtube]

pretpostavljam da si 2. razred srednje skole :arrow:
A ja pretpostavljam da sam stariji od tebe jedno 5 godina.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 29 dec 2011, 18:15

To nije razlog da ismijavas Jensa. ;)[/quote]
Pa kaze se prvo pogledaj sebe pa onda kritikuj druge.On se naso da kaze expert za igru umjesto da suti.53 gola u 18 kola iz ruzne igre gdje to ima u svijetu.Chelsea i Liverpool zajedno imaju 3 4 gola vise ali eto oni igraju lijepo samo nemaju srece.[/quote]
Ides u krajnost nemam volje se raspravljati,samo cu ti reci vise historije i uspjeha ima Jens Lehman nego M.City.
Hvala prijatno dovidjenja ! ;)[/quote]
Sretno u borbi za 4 mjesto bit ce uzbudljivo.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 29 dec 2011, 18:25

što ste napadni majko mila :D, pa upravu je čovjek, nije ništa pogrešno reko. dosadno vas je gledat, nema tu tečne igre, a i logično je da je tako kad ste sve zvijezde okupili u jedan tim. i ismijavat lehmana je glupo ko' što reče neko gore , ima veću historiju od man city-a.
branite klub za koji ste čuli u kladionicama prije par godina i sad ste svi neki fol navijači :roll:
Vođa zna.

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 29 dec 2011, 19:27

@ tevezito
Makar pokusaj nesto konkretno napisati,pokusaj makar mozda ti i uspije. ;)

P.S.
Izgleda da ti lose ide to citiranje teksta...
Jedan je Joye Barton!

C'MON CHELSEA!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 29 dec 2011, 19:36

el_ninho_torres je napisao/la:@ tevezito

P.S.
Uvijek je tesko gluposti citirat

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 29 dec 2011, 19:39

tevezito je napisao/la:
el_ninho_torres je napisao/la:@ tevezito

P.S.
Uvijek je tesko gluposti citirat
Ja mislim da ti zasluzujes centar paznje. :?
Djete ko djete !
Jedan je Joye Barton!

C'MON CHELSEA!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 dec 2011, 20:13

nije lehmann ništa pogriješio i krivo rekao. city igra lijepo jedino ako se balotelliju igra ili eventualno agueru a gledao sam dosta utakmica citya ove sezone, sigurno 10+.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 29 dec 2011, 21:42

baresi#6 je napisao/la:nije lehmann ništa pogriješio i krivo rekao. city igra lijepo jedino ako se balotelliju igra ili eventualno agueru a gledao sam dosta utakmica citya ove sezone, sigurno 10+.
I znaci nista ti lijepo nisi vidio u tih 10 utakmica.Demontiranje Spursa Uniteda ni to ti nije lijepo.Eto nek Milan igra lijepo.Jednostavno mi nije jasno zasto vam je svima City trn u oku svima.Ajde ona igra iz prosle sezone nije bila lijepa za oko ali mi nije jasno sta je to ruzno za oko u igri ove sezone.El Ninho Torres da se dogovorimo na PP pa da neke oklade bacimo ko bude stariji pobjedjuje.Da se sta zaradi na ovoj zimi.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 dec 2011, 22:04

city prelijepo igra. lehman je flopina samo takva, treba naočale nabaviti. ko god kaže da ne igraju lijepo on pojma nema o fudbalu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 dec 2011, 22:07

City igra sporo, sad, to je nekom zanimljivo, nekom dosadno :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 dec 2011, 22:15

Nail for Real je napisao/la:City igra sporo, sad, to je nekom zanimljivo, nekom dosadno :mrgreen: .
ne uzimaj u obzir zadnje dvije-tri utakmice, govorimo općenito ove sezone.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 29 dec 2011, 23:40

tevezito je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:nije lehmann ništa pogriješio i krivo rekao. city igra lijepo jedino ako se balotelliju igra ili eventualno agueru a gledao sam dosta utakmica citya ove sezone, sigurno 10+.
I znaci nista ti lijepo nisi vidio u tih 10 utakmica.Demontiranje Spursa Uniteda ni to ti nije lijepo.Eto nek Milan igra lijepo.Jednostavno mi nije jasno zasto vam je svima City trn u oku svima.Ajde ona igra iz prosle sezone nije bila lijepa za oko ali mi nije jasno sta je to ruzno za oko u igri ove sezone.El Ninho Torres da se dogovorimo na PP pa da neke oklade bacimo ko bude stariji pobjedjuje.Da se sta zaradi na ovoj zimi..
E stvarno si provala ! :lol: :lol: :lol:
Cuj opklade ocemu ti pricas bogati,pa zar imam razlog sa tobom da se kladim?
Jedan je Joye Barton!

C'MON CHELSEA!

emir_

Post Postao/la emir_ » 29 dec 2011, 23:49

igra city je odlicna ove sezone, dominacija u posjedu, odlican zadnji pas, brzo i efektno
4-IN-A-ROW

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.