Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bianconeri1988 je napisao/la:Opet sam bio banovan![]()
![]()
Nemoj zajebavati da si našo neku u Banovićima ,mali neutralac ti naštelioBianconeri1988 je napisao/la:Pa šta da ti kažem, od nakita imala je samo oči![]()
![]()
![]()
![]()
Ma hajd pusti to![]()
Jesi li pogledao ovaj video?
Ma vratiće se oni(školarci) ,nego sad popravljaju kečeve pred polugodišteBianconeri1988 je napisao/la:Nema njega, nestao negdje![]()
Ma jok, ja pucam samo na sarajke, logično![]()
Ljubav ne poznaje granice, a manje-više to je kod mene inat, da ti iskreno kažem![]()
![]()
Pa valja se ovom dignuti kad dole padne, vidiš da ima 200 kila koliki je, on se pomjera ko usporeni snimak
HZ_ilidzaa je napisao/la:Pu jbmti skolu , nmg da vjerujem , pao iz matematike , znaci 1 i 2 razred prekuco matematiku , 3 onako i sad me u 4 oboriProfesorica koja je meni slovila za jednu od najboljih u skoli me potpuno razocarala , neki "mangupi" se uvijek provuku na isti fazon. Da stvar bude gora obori curu koja je peticom trebala proci
Opet s druge strane kontam bolje imati keca cista obraza nego dvicu ko zna kako ... Inace prosjek mi je 3,6 ... Nego za onu temu BLJESAK sam dobio 5 , a profesor nije vjerovao da sam ja napravio te fotografije , trebao sam pasti iz dizajna , a na kraju mi 4 zakljucio , 3 fotografije idu i na izlozbu
moja profa matematike da se nije polomila i da nije došla zamjena pao bih 100 %, ovako imam 2.Al' zato druga profesorica me obori yebem li joj najdražeHZ_ilidzaa je napisao/la:Pu jbmti skolu , nmg da vjerujem , pao iz matematike , znaci 1 i 2 razred prekuco matematiku , 3 onako i sad me u 4 oboriProfesorica koja je meni slovila za jednu od najboljih u skoli me potpuno razocarala , neki "mangupi" se uvijek provuku na isti fazon. Da stvar bude gora obori curu koja je peticom trebala proci
Opet s druge strane kontam bolje imati keca cista obraza nego dvicu ko zna kako ... Inace prosjek mi je 3,6 ... Nego za onu temu BLJESAK sam dobio 5 , a profesor nije vjerovao da sam ja napravio te fotografije , trebao sam pasti iz dizajna , a na kraju mi 4 zakljucio , 3 fotografije idu i na izlozbu
Taman posla,ponosni smo na tebe kolektivnoHZ_ilidzaa je napisao/la:Ima nas, sta je ovo nikom se ne svidja moj rad
Ja kad sam te primetio prvi put ja sam ovim ostalima rekao " Ljudi zapamtite da ce o ovom HZ-u svet da prica"HZ_ilidzaa je napisao/la:Kako ne bi ste bili , slike ce biti na izlozbi![]()
i ja isto, majke miTribalian je napisao/la:Ja kad sam te primetio prvi put ja sam ovim ostalima rekao " Ljudi zapamtite da ce o ovom HZ-u svet da prica"HZ_ilidzaa je napisao/la:Kako ne bi ste bili , slike ce biti na izlozbi![]()
Poceo je u Sarajevu a vidjacete ga po galerijama New Yorka i Parisa .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.