Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Tarik14
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Tarik14 » 22 avg 2009, 15:06

Oko Cire se dize previse velika euforija. Ipak netrebamo zaboraviti da su igraci najzasluzeniji za ove dobre rezultate a ne selektor. Pobjedili smo Belgiju,Armeniju i Estoniju (fudbalske velesile) i odmah nacija na nogama "Ciro ce nas odvesti na SP", "Ciro je majstor", "Ciro je trener svih trenera" itd. A sve ce to dobro trajati do, nedaj Boze, prvog kiksa u kvalifikacijama. Tada ce svi kuditi selektora i onda ce se nacija tek sjetiti kakvo je stanje u nasem Savezu i sve ce poceti od pocetka (kao u kvalifikacijama za EP 2008 kada je Sliskovic dobio otkaz!). Bice novi bojkot i igraci nece htjeti da igraju za BIH. No, hajmo da se vratimo prici o selektoru. Ustvari Ciri se sve poklopilo u reprezentaciji,jer imamo igrace koji haraju u ligama u kojim igraju (Dzeko, Misimovic, Ibisevic). Nas bosanski mentalitet je takav da mi previse lahko padamo u euforiju i onda ne vidimo neke stvari koje se provlace kroz dug period vremena.

Ciro, u srcu, je cisti Hrvat i to je vec par puta dokazao. On je poslje rata postao selektor Hrvatske reprezentacije i tada je nagovarao bosanske hrvate da igraju za Hrvatsku i to svi znamo. Takoder, necu nikad zaboraviti sta je on rekao o nama prije rata. Rekao je : "Bosna nece nikad imati reprezentaciju!". A dan danas trenira tu reprezentaciju koja, po njegovom misljenju, ne postoji! Sramota i bruka!

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 22 avg 2009, 15:15

do prvog kiksa ciru ce svu mrziti to je u mentalitetu naseg naroda da si mu valjao hiljadu godina a jednom nisi odmah si **** nisi covjek itd .A sto se tice tih izjava da mi necemo imati reprezentaciju to ciro ne zna ni da je rekao jer ciro je jedan veliki bjelosvjetski ostapler lopovcina kojeg interesuju samo pare i on hoce samo novac a vidite da mu iz saveza ne smiju da stave nikog da pozove jer bih ih covjek razvalio tj. veci je lopov za klasu od lopovskog tria cinjenica koja podrzava moju tezu da ga interesuju pare je i ta da on nalazi sponzore i da ce dobiti od toga 70% ako se ne varam
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 avg 2009, 15:22

Tarik14 je napisao/la:Oko Cire se dize previse velika euforija. Ipak netrebamo zaboraviti da su igraci najzasluzeniji za ove dobre rezultate a ne selektor. Pobjedili smo Belgiju,Armeniju i Estoniju (fudbalske velesile) i odmah nacija na nogama "Ciro ce nas odvesti na SP", "Ciro je majstor", "Ciro je trener svih trenera" itd. A sve ce to dobro trajati do, nedaj Boze, prvog kiksa u kvalifikacijama. Tada ce svi kuditi selektora i onda ce se nacija tek sjetiti kakvo je stanje u nasem Savezu i sve ce poceti od pocetka (kao u kvalifikacijama za EP 2008 kada je Sliskovic dobio otkaz!). Bice novi bojkot i igraci nece htjeti da igraju za BIH. No, hajmo da se vratimo prici o selektoru. Ustvari Ciri se sve poklopilo u reprezentaciji,jer imamo igrace koji haraju u ligama u kojim igraju (Dzeko, Misimovic, Ibisevic). Nas bosanski mentalitet je takav da mi previse lahko padamo u euforiju i onda ne vidimo neke stvari koje se provlace kroz dug period vremena.

Ciro, u srcu, je cisti Hrvat i to je vec par puta dokazao. On je poslje rata postao selektor Hrvatske reprezentacije i tada je nagovarao bosanske hrvate da igraju za Hrvatsku i to svi znamo. Takoder, necu nikad zaboraviti sta je on rekao o nama prije rata. Rekao je : "Bosna nece nikad imati reprezentaciju!". A dan danas trenira tu reprezentaciju koja, po njegovom misljenju, ne postoji! Sramota i bruka!
ja ne znam po koji put citam nesto slicno ovome.nemoj se nac uvrijedzen ali ovo je ZELJO napisao bezbroj puta i nema potrebe da nam i ti sad ovo pises.reci nam nesto novo.ciro rekao ovo ciro rekao ono,poklopilo mu se sve ,nasi igraci haraju svjetskim ligama itd.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 22 avg 2009, 15:49

Sta ce ti recepti ako nemas kuhara koji ce tebi iskuhati veceru?!^^

Imamo dobre igrace, to stoji ali treba mo jednog selektora, koji moze napraviti od tih igraca jednu velesilu.
I to je Ciro, iskusan je, i sta mene iznenadzuje, kako Repka igra lijep i moderni fudbal sa njim.

Nam treba jedan, koji moze smiriti igrace, da sacuvaju hladnu glavu. Nas mentalitet je takav, da mi vec na pocetku kvalifikacija pocinemo izracunati bodove i zamislimo da naprimjer bi bilo dobro protiv spanije igrati nerijesno itd.
Ali on kaze, da je svaka utakmica vazna i pripremi igrace da budu 100% spremni.

I netreba gledati kakav je politicar i koju zemlju vise voli hr ili BiH, neka on nas samo odveze nas na SP 2010 i to je to. Kako ima svaka druga reprezent. jednog stranca kao selektora pa ih taj vodi dobro, svejedno jeli voli tu drzavu koju trenira ili ne. Neka se ciro osjeca ko hrvat, meni je to svejedno on sada radi dobro kao selektor BiH.

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 22 avg 2009, 15:55

Ćiro je **** i nema pojma o fudbalskoj strategiji, podržavam ove sto pisu da mu se poklopila forma igraca, i tu je kraj balade.
Ove sto su slijepi pored ociju, njihov problem! Nadajte se, jer nada posljednja umire...
Kahva, Kava, Kafa!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 22 avg 2009, 16:26

T-MAC je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Oko Cire se dize previse velika euforija. Ipak netrebamo zaboraviti da su igraci najzasluzeniji za ove dobre rezultate a ne selektor. Pobjedili smo Belgiju,Armeniju i Estoniju (fudbalske velesile) i odmah nacija na nogama "Ciro ce nas odvesti na SP", "Ciro je majstor", "Ciro je trener svih trenera" itd. A sve ce to dobro trajati do, nedaj Boze, prvog kiksa u kvalifikacijama. Tada ce svi kuditi selektora i onda ce se nacija tek sjetiti kakvo je stanje u nasem Savezu i sve ce poceti od pocetka (kao u kvalifikacijama za EP 2008 kada je Sliskovic dobio otkaz!). Bice novi bojkot i igraci nece htjeti da igraju za BIH. No, hajmo da se vratimo prici o selektoru. Ustvari Ciri se sve poklopilo u reprezentaciji,jer imamo igrace koji haraju u ligama u kojim igraju (Dzeko, Misimovic, Ibisevic). Nas bosanski mentalitet je takav da mi previse lahko padamo u euforiju i onda ne vidimo neke stvari koje se provlace kroz dug period vremena.

ja ne znam po koji put citam nesto slicno ovome.nemoj se nac uvrijedzen ali ovo je ZELJO napisao bezbroj puta i nema potrebe da nam i ti sad ovo pises.reci nam nesto novo.ciro rekao ovo ciro rekao ono,poklopilo mu se sve ,nasi igraci haraju svjetskim ligama itd.
To nije tacno. Mozda je ZELJO napisao nesto slicno ali ja sam ovo napisao sam bez pomoc.

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 22 avg 2009, 22:30

ja sam ciri oduvjek govorio da je krme smrad i to u govorit dok ne krepa.,..e tada cu mu se na grob posrat

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 23 avg 2009, 11:20

Ljudi moji zaista ste smijensi vise s tim dal je Ciro hrvat ili sta vec...Shvatimo jedno,ovo je biznisi,posao i ne znam sta se razglaba vise...Hidin na klupi Rusije i sad se treba pitat jel on Rus u srce..ajde ba odmaknimo se od toga vise ...

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 23 avg 2009, 12:55

ahmic je napisao/la:Ljudi moji zaista ste smijensi vise s tim dal je Ciro hrvat ili sta vec...Shvatimo jedno,ovo je biznisi,posao i ne znam sta se razglaba vise...Hidin na klupi Rusije i sad se treba pitat jel on Rus u srce..ajde ba odmaknimo se od toga vise ...
Mozda bi bilo dobro da procitate interview trenera svih trenera u danasnjem jutarnjem listu. kako god, on jeste jedan ljigavac koji hvali hrvatsku repku na sva usta a nije ni pomislio da malo promovise nase zmajeve.kaze covjek da je samo mislio na minsk kada se igralo u bjelorusiji
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 23 avg 2009, 13:05

džakailibu je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Ljudi moji zaista ste smijensi vise s tim dal je Ciro hrvat ili sta vec...Shvatimo jedno,ovo je biznisi,posao i ne znam sta se razglaba vise...Hidin na klupi Rusije i sad se treba pitat jel on Rus u srce..ajde ba odmaknimo se od toga vise ...
Mozda bi bilo dobro da procitate interview trenera svih trenera u danasnjem jutarnjem listu. kako god, on jeste jedan ljigavac koji hvali hrvatsku repku na sva usta a nije ni pomislio da malo promovise nase zmajeve.kaze covjek da je samo mislio na minsk kada se igralo u bjelorusiji
Ti na svaku novinsku pricu nasjedas...Logicno da njih zanima njihovo...Ja samo mislim da Ciro dobro ,bar zas radi posao u repki ...A kakav je on kao covjek o tome necemo niti trebamo suditi ,niti poznajemo covjeka toliko dobro da bi mogli biti mjerodavni...

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 23 avg 2009, 13:09

ahmic je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:
Ti na svaku novinsku pricu nasjedas...Logicno da njih zanima njihovo...Ja samo mislim da Ciro dobro ,bar zas radi posao u repki ...A kakav je on kao covjek o tome necemo niti trebamo suditi ,niti poznajemo covjeka toliko dobro da bi mogli biti mjerodavni...
Pored Španjolaca, najbolje momčadi na svijetu?

- U Zenici nitko nema šansu, može doći “tko ‘oće”, u Zenici, čovječe božji, i Brazil je bez izgleda. Pitanje je samo hoće li Belgija iznenaditi uspavanu “Španiju”, pa ako mi pobijedimo Armeniju, otvorila bi se i ta mogućnost, u koju jedino ja na svijetu vjerujem. Hrvatska će nakon briljantne pobjede nad Bjelorusijom sigurno ići u kvalifikacije, a ona je jača od svih drugoplasiranih...

Osim ako i Njemačka i Francuska ne budu druge?

- One su renomiranije od Hrvatske, ali Hrvatska se sa svima može ravnopravno nositi, pa čak i s Francuzima, čija je reprezentacija u nevjerojatnom padu. Hrvatska je gotovo sigurni sudionik SP, a Bosna ima manje šanse i od Srbije i od Hrvatske :o :o :o :o

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 23 avg 2009, 13:10

bubooty je napisao/la:ja sam ciri oduvjek govorio da je krme smrad i to u govorit dok ne krepa.,..e tada cu mu se na grob posrat
Pazi da ne krepas prije Cire :roll: *koji seljak*
Tracy McGrady!!!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 23 avg 2009, 13:13

Edo_Majka je napisao/la:
bubooty je napisao/la:ja sam ciri oduvjek govorio da je krme smrad i to u govorit dok ne krepa.,..e tada cu mu se na grob posrat
Pazi da ne krepas prije Cire :roll: *koji seljak*
jeste , milsim nisam ja bas za ciru ali ovo jeste kretenluk :cry:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 avg 2009, 13:13

ja uvijek ciru nisam volio niti cu ga ikad...al posto vec vodi nasu Repku nek nas onda odvede na Mundijal ako ne ,onda nek napusti poziciju selektora
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 23 avg 2009, 13:15

Hvala mu na dvije pobjede nad Belgijom...Po prvi put je bilo srce puno i ponosno jer je bosansko....Nakon Belgije bio je s marjanom uzivo na HTV i covjek je sasvim normalan,ne vidim u cemu je problem...Pa ljudi ako je covjke Hrvat-katolik njegova stvar, sta je tu lose....ON JE RADNIK NASE REPKE ,SAVEZA ,on radi za pare i nema nam sta ne jasno biti...

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 23 avg 2009, 13:17

Evo cijeli razgovor sa cirom- iz jutarnjeg valjda se nece niko ljutiti i valjda nije protivzakonito!!!Uzivajte

Čak tri reprezentacije s područja bivše Jugoslavije u šansi su za odlazak na SP 2010. godine u Južnoj Africi. U najkomfornijoj situaciji je Srbija, vrlo povoljne izglede ima i Bosna i Hercegovina, dok je Hrvatska u teškoj, ali ne i izgubljenoj situaciji. Sve tri reprezentacije ključne utakmice igraju 9. rujna. Srbi u Beogradu dočekuju Francusku s Riberyjem i Benzemom, Bosna u Zenici Tursku, koja je nedavno u prijateljskom ogledu ponizila Ukrajinu u Kijevu (3-0), a Hrvatska igra utakmicu nad utakmicama na Wembleyju protiv jednog od najvećih aspiranata na naslov svjetskog prvaka, pod ravnanjem Fabija Capella. Na tim utakmicama i Srbima i Bosancima i Hrvatima igra i bod.

Ćiro Blažević je u četvrtak navečer odletio u Sarajevo. Prije toga je bio na laserskoj operaciji očiju na očnoj klinici Nikice Gabrića, koji je Ćiri uklonio “staračko sljepilo”, pa će tako karizmatični trener napokon moći raspoznati Džeku od Ibiševića ili Ibričića. Nikica Gabrić je bio kavalir, nije naplatio ne baš jeftinu operaciju, koja košta nešto više od 20.000 kuna. Ali, Ćiro će i dalje nositi naočale. One su dio imidža.

Kako Ćiro doživljava ove utakmice? Zna što se događa u Hrvatskoj i Bosni, a povremeno svrne pogled i prema Beogradu?

- Siguran sam da se sve tri neće plasirati. Srbija je, bez dvojbe, u najpovoljnijoj poziciji, oni će svoj plasman rješavati u izravnom duelu s Francuzima u Beogradu i kao prvi će vizirati put za Južnu Afriku. Srbija se jako digla, ali ni Srbi ni Bosanci ne mogu se još uspoređivati s Hrvatima, koji imaju svjetski rejting i godinama su među deset najboljih reprezentacija po Fifinoj listi. Hrvatska ima zastrašujuće jaku momčad, u kojoj je rijetko viđen koncentrat talenta. Čitao sam intervju Vlatka Markovića, u kojemu tvrdi da je Bosna bez izgleda, ukoliko se u baražu susretne s Hrvatskom. Zapamtio sam izjavu “Bosanca” o Bosancima i ako dođe do sraza, jao njemu. No, nadam se da neće, jer Bosna ima teoretske izglede biti i prva...

Pored Španjolaca, najbolje momčadi na svijetu?

- U Zenici nitko nema šansu, može doći “tko ‘oće”, u Zenici, čovječe božji, i Brazil je bez izgleda. Pitanje je samo hoće li Belgija iznenaditi uspavanu “Španiju”, pa ako mi pobijedimo Armeniju, otvorila bi se i ta mogućnost, u koju jedino ja na svijetu vjerujem. Hrvatska će nakon briljantne pobjede nad Bjelorusijom sigurno ići u kvalifikacije, a ona je jača od svih drugoplasiranih...

Osim ako i Njemačka i Francuska ne budu druge?

- One su renomiranije od Hrvatske, ali Hrvatska se sa svima može ravnopravno nositi, pa čak i s Francuzima, čija je reprezentacija u nevjerojatnom padu. Hrvatska je gotovo sigurni sudionik SP, a Bosna ima manje šanse i od Srbije i od Hrvatske. Imamo izuzetno teškog suparnika u Turskoj, koja ima veliku nogometnu moć. Istina je da smo 4 boda ispred njih i zato je bitno pobijediti Armeniju, jer u tom slučaju i remis s Turcima je dobar.

Slaven Bilić je nedavno rekao: “Ako se u baražu susretnu Hrvatska i Bosna, nakon te utakmice Ćiro će moći reći samo - ****!”

- Osim što je izuzetan izbornik, vrlo je i duhovit. I “muzičar”. Da, to bi stvarno bilo “****” i za mene najgore što bi me moglo zadesiti. Jednom treneru na kraju karijere...

Iako nacionalna momčad ima svjetski rejting, hrvatski nogomet je u krizi. Klupski nogomet. Hajduk to pokušava prebroditi uvozom stranog trenera, Dinamo ima problema s publikom i nikako ne uspijeva probiti barijeru Lige prvaka, a i “vaš bivši” Zagreb je dodirnuo dno.

- Za loše stanje hrvatskog nogometa isključivi krivci su predsjednici! Tehnologija hrvatskih trenera je najjača na svijetu, no otkad je sa scene nestala stara generacija, kojoj i ja pripadam, niti jedan naš trener ne može dobiti angažman u ozbiljnijem inozemnom klubu. Ne mogu se afirmirati ni u svojoj zemlji, jer predsjednici “znaju najviše” i ne daju ti mogućnost da pokažeš svoje znanje. Da, za ovo su krivi Ježići, Grgići, Mamići i Medići...

Htjeli ste reći Barišić, a ne Mamić?

- Barišić je “****”, ništa on nije kriv. Nikad u povijesti HR nogomet predsjednici nisu imali takvu autonomiju. Sjećam se Ježića, koji je imao Scoriju, vrlo talentiranog trenera, no Ježiću padne mrak na oči i kaže - napolje! A Maminjo je “pojeo” sve trenere, sve ih je potrošio. Novi Hajdukov trener mi se dopada, jer ako je izdržao tri godine u Napulju, koji je “****” sredina od Hajduka, to je dobra referenca. Ali, i to će se pokazati kao promašaj.

A novi val. Bilić, Jurčić?

- Bilić mi je predbacio da sam na klupi “mrtvo pouhalo”. Da sam u njegovim godinama i ja bih skakao, Bilić bi trebao imati moje godine da ne izgubi protiv Turske. Nije mi na kraj pameti osuđivati ga zbog toga, jer on je moj legitimni nasljednik, on i samo on je bezbolno napravio transformaciju generacija. Drhtao sam nad njim u Minsku, jer, dok je hrvatska reprezentacija u žiži, ona će zakamuflirati sve...

Drhtite li i nad Jurčićem?

- Imam informacije da jako dobro radi. Sad i malo manje skače, zaslužuje i podršku i povjerenje. Čestit je i talentiran...

Talentiraniji trener nego što je bio igrač?

- Na žalost, Jurčić nije bio “fudbaler”, samo - igrač. Ali, važan igrač, koji je participirao sve najvažnije utakmice reprezentacije...

Bio je igrač utakmice u sudaru s Rumunjima 1998. godine?

- Advokat Hodak gleda sve utakmice s nekim advokatima i stalno se s njima svađa, jer su svi protiv mene. I kad su najavili sastav za utakmicu s Rumunjskom, a u sastavu nije bilo Prosinečkog već Jurčić, Hodak kaže: “Imali ste pravo, samo papak može staviti Jurčića umjesto Prosinečkog.” A Rumunji su imali Hagija, Maradonu s Balkana, i ja rezoniram: “Kako će ga ganjati Prosinečki, dat ću ga Jurčiću u ruke...”

Slaven Bilić je najavio odlazak i već mu biraju nasljednika?

- Zamjeram Mamiću što je istrčao s mojom idejom da Štimac bude idući izbornik! Ali, to sada nije umjesno, to je podvala hrvatskoj reprezentaciji. Kako će igrači slijediti vođu ako znaju da ih je napustio? Ne može se o njemu pričati kao bivšem, jer - nikad se ne zna. Vidim da Mamić predlaže da i Vlatko ostane. Mamiću, uz’o si sve u svoje ruke, uzmi i to, ali - odgovaraj!

I vi ste kandidat?

- Zar Lovro Matačić nije sa 83 godine dirigirao u Lausanne i po koncertu dobijao 30.000 švicarskih franaka. I kovertu bi bacio orkestru... Kad završim u Bosni, naravno da ću se za nešto kandidirati, za izbornika ili predsjednika...

I “kovertu” će baciti orkestru!?

'Bandić mi je kupio cipele za sreću'

Bez obzira što vam je tek sedamdesetpeta, što vam je za lijekove treba “trokrilni ormar”, još niste počeli pisati knjigu “ako ikada umrem...” Ali, Milorad Dodik, šef Republike Srpske ponudio vam je grobnicu u Banjoj Luci, nesuđenom glavnom gradu NDH. Jednom davno ste izjavili da će vas pokopati u Teheranu, u Travniku je obiteljska grobnica, a i u Mirogoju bi se našlo mjesto u Aleji velikana.

- Kako neću pasti u depresiju kad mi svi traže grobnicu! E, nećete, neću ja tako brzo. Ali, molio bih da se preskoči to pitanje.

Dodikova ponuda bit će odbijena, Zagreb je favorit i u ovoj “utakmici”?

- Kako će Bandić i tada sasvim sigurno biti na vlasti, on će se pobrinuti za mene. A Bandić me voli, danas mi je kupio cipele. Dođemo u “Polini” i kažem - uzet ću ove cipele. A Bandić odmah vadi novčanik i kaže: “Plaćam, da ti donesu sreću protiv Armenije!” Obut ću ih, pa što bude.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 avg 2009, 14:55

ma lik je licemjer iz bajke
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 23 avg 2009, 15:33

daj ba sta blatite ciru bezze.covjek je legenda a vala i majstorcina..sta ima veze sto voli hrvatsku.boli me briga da je meni samo da ja odem na svjetsko prvenstvo..sta ima veze sto ne zna ni imena nasih igraca,vazno je da smo belgiju dobili dva puta..
ne znam on je meni lafcina prava.boli njega briga sta ovi dusmani misle,sigurno sad sa nekom perikom na glavi prati hrgovica kako igra .nece on sad normalno doci najavit se,pa igraci bi igrali pod pritiskom da znaju da je on tu...zato molim vas nemojte vise pricati protiv cire,ipak on je trener svih trenera

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 23 avg 2009, 15:41

ako delija tako kaze onda necemo vise. frajer govori kako nece sve tri reprezentacije u baraz a kasnije kaze kako je srbija najbliza a da je hrvatska sigurni sudionik svjetskog!!! :(
milsim, on jeste malo posenilio odnosno pocirio

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 23 avg 2009, 15:59

džakailibu je napisao/la:ako delija tako kaze onda necemo vise. frajer govori kako nece sve tri reprezentacije u baraz a kasnije kaze kako je srbija najbliza a da je hrvatska sigurni sudionik svjetskog!!! :(
milsim, on jeste malo posenilio odnosno pocirio
on je rekao da se nece sve tri reprezentacije plasirati na svjetsko,a ne baraz..ne znam sta je on tu lose rekao.covjek ti samo indirektno rekao da se mi necemo plasirati na svjetsko :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.