duhovito nema šta, ja sam impresioniran.samo nemoj više molim te, bar ne na ovoj temiDule 078 je napisao/la:ja mislim da ce arsenal prodati i emirates,ako treba,samo da dovede jednog takvog igraca....

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
duhovito nema šta, ja sam impresioniran.samo nemoj više molim te, bar ne na ovoj temiDule 078 je napisao/la:ja mislim da ce arsenal prodati i emirates,ako treba,samo da dovede jednog takvog igraca....
zasto tolika ljubomoraDule 078 je napisao/la:ja mislim da ce arsenal prodati i emirates,ako treba,samo da dovede jednog takvog igraca....
managersko-novinarska masta je nenadjebiva...tako smo prosle godine ovdje na forumu imali vijest (vjerovatno se jos moze naci), kako neki igrac (zaboravio sam mu ime),izjavljuje da potpisuje za olimpic (otoka) jer nece vise da ceka da se valencia predomislja hoce li ga angazovati ili nemuXmania je napisao/la:nije dule daleko od istine, baš je Arsenal zainteresovan za Višću, bomba samo takva
Moze Guso iznijeti sezonubambur je napisao/la:Sto ne trazimo golmana meni nije jasno
Seres da je on!!!??Aldinn1 je napisao/la:Kwami Akoete Eninful.
Prvo mislim da nema potrebe, a drugo odakle ti znaš da ga ne tražimo? Jel to možda Amar tebi podnosi izvještaj?bambur je napisao/la:Sto ne trazimo golmana meni nije jasno
Togolese international central defender, very aggressive, reactive, strong with a good set of head. Good recovery play easily with both leg. Template imposing ,technical , fast and intelligent playerAldinn1 je napisao/la:Kwami Akoete Eninful.
Jao pa otišli momci popit kahvu ko da se mora nesto valjatmavi je napisao/la:Bekrić juče viđen sa šefom u kafićuŠta li se iza brda valja?
Ma guso brani u zivotnoj formiLudLo 4 je napisao/la:Moze Guso iznijeti sezonubambur je napisao/la:Sto ne trazimo golmana meni nije jasno
CEPEЩ ode ZZ u olimpiCBLU SKY je napisao/la:Sa zebom sve dogovoreno u narednim danima i zvanican potpis a naravno dobio je i bolje uslove![]()
![]()
Bolje mu je u Ozren ili Unis, nije izgorio po glavi. ZZ je nas covjek, nece u hostaplere.gavran je napisao/la:CEPEЩ ode ZZ u olimpiCBLU SKY je napisao/la:Sa zebom sve dogovoreno u narednim danima i zvanican potpis a naravno dobio je i bolje uslove![]()
![]()