znam. moram paziti sta pisem.
pratim duze NBA nego sto neki imaju godina ovdje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
hehe sto neki zele konflikte,tu ne mislim na tebe iako ne djelim ovo misljenje za Miami.BernardBarnjak je napisao/la:@kakavdanakneiskustvu
znam. moram paziti sta pisem.
pratim duze NBA nego sto neki imaju godina ovdje
tako je,ali sta cesYugo45 je napisao/la:Nije ni NBA vise kao sto je nekad bila
pa jarane narasto je s 14 vise neg Nash s 34,morao se maloi postarat heheDonnie Darko je napisao/la:izgleda starije od steve nasha. ovo je imalo 14 godina u proslom stoljecu.
Da je ostavio samo los sut napao bi ga.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:@BB kyrie je imao los procenat suta, ali je pametno igrao, dijelio asiste, igrao odbranu...
i zakljucio si da ne moze bazen pogodit na osnovu 1 utakmice? genijalno.
valjda imam pravo iznjeti tvoje misljenje. uostalom ja nisam nikoga vrijedao pa bih i tebe zamolio isto. citav svijet kaze da taj momak ima los sut. uostalom vidjet cemo u kakvog ce se igraca razviti. i jos nesto, nisam od onih koji boluju od statistickih podataka ali statistika jeste sastavni dio kosarke. npr. rose iz bullsa je odlican igrac sa losim sutem (losim procentom suta).
sad si najebao
Sto se tice titule(koju nema) to bi bilo dobro posto su Knicksi trenutno bolji tim koji bi uz njega bili konkurenti za titulu,sad dal` ce otici..dema je napisao/la:Ima li ikakve sanse za Nasha u New Yorku,kakva bi to bila igra
Prosle sezone je predvodio ligu u asistencijama sa maltene istom ekipom.LBJ MVP je napisao/la:Koji je Nash bog podjeli onim panjevima 12 asistencija stvarno jedan jedini![]()
moze doci kao free agent na ljeto.dema je napisao/la:Ima li ikakve sanse za Nasha u New Yorku,kakva bi to bila igra
Vidjet cemo za Rona jos. Ja imam osjecaj da bi on mogao ipak igrati solidno.LBJ MVP je napisao/la:Koji je Nash bog podjeli onim panjevima 12 asistencija stvarno jedan jedini![]()
Čitam malo na forumu koliko podcjenjujete Lakerse.Imaju odličnu ekipu,ali kočiće ih nestručan čovjek koji možda i nije toliko loš stručnjak,ali jednostavno preslab je da radi s Kobeom pući će to negdjeFisher/Blake,Kobe,Ebanks,Gasol su sigurno PO ekipa možda i za druge runde.Odlični backupi na centarskim pozicijama McRoberts i Murphy.Barnes je još tu i par solidnih igrača.Problem je što World Peace još živi na račun stare slave pa dobije bespotrebne minute.Sigurno nisu šampionska ekipa,ali i dalje mogu pomutiti račune favoritima
Neno posto pratis kosarku znas sta nam fali , posto neigramo triangl napad trba nam brz play koji ima pregled igre i sut i koji ima samopouzdanja , mozda kada saberes Blake-a i Fishera imas , ali nazalost igra samo jedan i uvjek imamo veliki nedostatak. Treba nam skakac u odbrani , Artest to vise nije , Gasol to nikad nije mogao , treba nam neko kao Odom all round ali onaj Odom kada se odluci pojaviti poslije kritika Bryanta i Philla .neno#4 je napisao/la:Vidjet cemo za Rona jos. Ja imam osjecaj da bi on mogao ipak igrati solidno.LBJ MVP je napisao/la:Koji je Nash bog podjeli onim panjevima 12 asistencija stvarno jedan jedini![]()
Čitam malo na forumu koliko podcjenjujete Lakerse.Imaju odličnu ekipu,ali kočiće ih nestručan čovjek koji možda i nije toliko loš stručnjak,ali jednostavno preslab je da radi s Kobeom pući će to negdjeFisher/Blake,Kobe,Ebanks,Gasol su sigurno PO ekipa možda i za druge runde.Odlični backupi na centarskim pozicijama McRoberts i Murphy.Barnes je još tu i par solidnih igrača.Problem je što World Peace još živi na račun stare slave pa dobije bespotrebne minute.Sigurno nisu šampionska ekipa,ali i dalje mogu pomutiti račune favoritima
Na te igrace plus Bynum koji bi trebao biti velika snaga u reketu.
Pratio sam Rona pažljivo on jedva trči.Evo vidim da je uspio zakucat začudilo me to pravo.Pored te fizičke nespremnosti tu je i njegova kurcobolja sa svim na svijetu pa zna uzeti smiješan šut neki ili raditi smiješne stvari koje samo štete ekipe.Barnes treba tu da odmara Ebanksa koji može biti odličan igrač na 3.Solidan šut ima odbrana onako nije loša,ali može i bolje kako god koristan igrač koji ne traži puno,ali će otvorene šuteve koji mu slučajno dođu uglavnom pogoditineno#4 je napisao/la:Vidjet cemo za Rona jos. Ja imam osjecaj da bi on mogao ipak igrati solidno.LBJ MVP je napisao/la:Koji je Nash bog podjeli onim panjevima 12 asistencija stvarno jedan jedini![]()
Na te igrace plus Bynum koji bi trebao biti velika snaga u reketu.
Činjenica jbg.Barem je tako bilo protiv ozbiljne ekipe Bullsa.Druge tekme nisam gledao,ali su bile i protiv slabijih ekipa.Statistika često zna slagat po njoj je Love najbolji igrač NBA.neno#4 je napisao/la:@Kobe, ne znam koja bi tebe ekipa Lakersa zadovoljila. Svaka ekipa ima svojih nedostataka, svojih mana, vrlina. Ne zaboravi da je Ron bio itekako vazan dio one druge titule. Ni sinoc ni protiv Kingsa uopce nije bio los. To sto kao i Fisher svima sluzi za dezurnog krivca to je druga prica. Evo u dosadasnjem dijelu ima 12 poena u prosjeku, a ovaj dole mali kaze da jedva trci![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.