Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Normalno, ne mogu isti status imati njih dvojica kao što svojedobno nisu mogli imati Henry i Jeffers. Jedan je već bio bog, a drugi se trebao dokazat tek. Sve po zasluzi.
Sta je ovo Arsenal traži Edina Viscu hahahahaha..
Ovaj Narin neki baš šaljiv tip.
Šaljiviji je onaj koji je ovo objavio.Edin.- je napisao/la:Ovaj Narin neki baš šaljiv tip.
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ska ... iscu/71250" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja samo prenosim ono sto sam procitao..Edin.- je napisao/la:Ovaj Narin neki baš šaljiv tip.

Edit: ako je ovo tacno,a 99% sam siguran da nije,mislim da ako ista imate to su krilni igraci koji ce vam biti buducnost kluba,mislim na Miyachia i Oxa,tako da i ako nekim slucajem i dodje visca,nece moci ni u prijateljskim igrati pored konkurencije...

Ko jos vjeruje nasim portalima, hmm ?
Prema njima Sanel Jahic, Vedad Ibisevic, i jos mnoge druge su selili u Englesku Ligu, tako da je mala vjerovatnoca da je ovo istina.
Prema njima Sanel Jahic, Vedad Ibisevic, i jos mnoge druge su selili u Englesku Ligu, tako da je mala vjerovatnoca da je ovo istina.
Dok Višća odigra još 14 utakmica za reprezentaciju možda Wenger više i neće biti na kormilu Arsenala. Ali ja mislim da je to još jedna 'bomba' novinara sa sc-a.
Sve da je istina ovo za Viscu, treba da prodje 2-3 godine da on sakupi tih 14 nastupa, s obzirom da U21 reprezentacija igra 3-4 puta godisnje.
Kako god bilo ljepo je cuti pa makar i suplja bila.
Kako god bilo ljepo je cuti pa makar i suplja bila.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Arsenalisation
- Kontakt:
!!!Bosco je napisao/la:Normalno, ne mogu isti status imati njih dvojica kao što svojedobno nisu mogli imati Henry i Jeffers. Jedan je već bio bog, a drugi se trebao dokazat tek. Sve po zasluzi.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
evo izvora http://www.eyefootball.com/news/11786/A ... a.html#top" onclick="window.open(this.href);return false;Edin.- je napisao/la:Ko jos vjeruje nasim portalima, hmm ?

i ja sam sad htio postavit taj linkdefender je napisao/la:evo izvora http://www.eyefootball.com/news/11786/A ... a.html#top" onclick="window.open(this.href);return false;Edin.- je napisao/la:Ko jos vjeruje nasim portalima, hmm ?
nezz za vas, ali ja NIKAD nisam cuo za ovaj portal
Stvarno dosta se ovdje dezinformacija napise, ali to i jeste cilj foruma. Nego sad nesto razmisljam nama treba jedan ofanzivac i mislim da je bilo price oko njegovog dolaska u augustu a to je Dempsey iz Fulhama lik je fantastican igrac gledao sam 10 utakmica i pogotovo mi se svidio u ponedjeljak protiv chelsea mislim da bi ga venger moga dobiti za male pare i tako bi mogao tusnuti arshavina i rijesiti nas konacno tih back-up igraca. Zaista Arsenal je dosao u situaciju da imamo neke igrace koji ne koriste bas previse prostor koji im je ponudjen. Protiv wolvsa wenger je morao ubaciti chamaka kad su dobili ovi crveni karton ne znam sta je cekao sa tim potezom, da ne pricam o ox-chemberlainu glupost je sto su i rosicki i benayun poceli tekmu. Al sve u svemu odigrali su dobru utakmicu i persiu se ne da da obori rekord nadam se da ce pokazati bijes protiv QPR i dati hat-trick. Mislim da trebamo biti realni i zadovoljni jer je arsenal od 30 bodova osvojio 25 nazalosta sad od 33 boda 26 bodova i to nije lose mada smo morali dobiti fulama i volvse.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Arsenal and Chelsea want unsettled Barcelona striker Isaac Cuenca ( Daily Mail)
volio bi da ovaj dođe, odličan igrač

^Vrlo su male šanse da dođe do realizacije tog transfera jer Barca zna kakvog dragulja ima.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Možda ovaj put Barcelona neće ponoviti istu grešku kao sa Fabregasom.frankqqqqq je napisao/la:Arsenal and Chelsea want unsettled Barcelona striker Isaac Cuenca ( Daily Mail)
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Arsenalisation
- Kontakt:
Dovesti ga,al' samo pod jednim uslovom,a to je da se u igracev ugovor ubaci klauzula u kojoj bi stojalo da se ne moze vratiti u Barcelonu(direktno iz Arsenala)... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
nakon što bi arsenal napravio od njega svjetskog igrača, bilo bi poteko' iz barse i vratio bi se tamoArsenalisation je napisao/la:Dovesti ga,al' samo pod jednim uslovom,a to je da se u igracev ugovor ubaci klauzula u kojoj bi stojalo da se ne moze vratiti u Barcelonu(direktno iz Arsenala)...

a čitam arsenal poslo' ponudu henry-u

Vođa zna.
Vratia se Šimeee 
welcome back Titi!!

welcome back Titi!!
- Arsenalisation
- Kontakt:
Jos samo da se papirologija sredi i aBd sljedecu tekmu makar na klupi,.,,Profesor je napisao/la:Vratia se Šimeee
welcome back Titi!!

O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nadam se da nisam upravu, i nadam se da ce Henry pomoci puno Arsenalu, sigurno je da ce pshicki mnogo pomoci, a fizicki to cemo vidjeti..
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.