Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alacious
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la alacious » 28 dec 2011, 16:01

Evo,ajd samo za vas :mrgreen: :mrgreen:

MILJA! 8-)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 dec 2011, 17:42

Eto raja, umr'o Tarzanov majmun Cheetah.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 28 dec 2011, 17:47

Molim ko god moze da pomogne..kupio sam novi telefon i uzeo broj (po prvi put Mtel-ov) i sve fino procedura ko kod ostalih mreza.I kad hocu nekog da pozovem pise : "Mreza nije dostupna". :roll: Ako je potrebno,telefon je Samsung Galaxy Mini.Hvala !
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 dec 2011, 17:57

Postoje dva moguća odgovora. Prvo, ti si taj fon kupio možda preko telekoma bih, u njihovoj ovlaštenoj radnji ili u pošti, a kartica ti je m-telova i kad kupiš telefon tako u m-telovoj ili prodavnici telekoma bih ili eronetovoj, možeš koristiti na njemu samo broj (karticu) tog telekom operatera, a ne možeš od ostalih bh operatera.
A druga manje vjerovatna stvar je da mjesto gdje se nalaziš, ne pokriva m-tel mreža.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 28 dec 2011, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 28 dec 2011, 17:58

Feudalac je napisao/la:Molim ko god moze da pomogne..kupio sam novi telefon i uzeo broj (po prvi put Mtel-ov) i sve fino procedura ko kod ostalih mreza.I kad hocu nekog da pozovem pise : "Mreza nije dostupna". :roll: Ako je potrebno,telefon je Samsung Galaxy Mini.Hvala !
Procitaj u priricniku je l' potrebno aktivirati broj pozivom sluzbi korisnika
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 dec 2011, 18:54

Gigant :twisted: :twisted:

HAHA

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 dec 2011, 18:56

Vidia sam da je ovdje netko nedavno trazio PS1 emulator pa ako itko moze dat link za download. :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 dec 2011, 19:01

Neki protesti protiv zatvaranja Zemaljskog muzeja, a niko nikad uš'o nije unutra.
Kako mrzim ovu kulturu na baterije.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 28 dec 2011, 19:09

Tritolone je napisao/la:Vidia sam da je ovdje netko nedavno trazio PS1 emulator pa ako itko moze dat link za download. :mrgreen:
http://www.emulator-zone.com/doc.php/psx/" onclick="window.open(this.href);return false;

ispod su, pa biraj koji valja...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 dec 2011, 19:15

Limuntos je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Vidia sam da je ovdje netko nedavno trazio PS1 emulator pa ako itko moze dat link za download. :mrgreen:
http://www.emulator-zone.com/doc.php/psx/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jesi upoznat ti sa tim instaliranjem??

ja sam nesto pokusava ali neide xD uvik neki error :lol:

Nisam nikad radia sa emulatorom za PSX jel radi on kao i emulator za SNES na one romove?

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 28 dec 2011, 19:19

Tritolone je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:

Jesi upoznat ti sa tim instaliranjem??

ja sam nesto pokusava ali neide xD uvik neki error :lol:
pa ne znam kume, davno sam koristio jedan od ovih emulatora (vjerovatno je bio jedan od ponudjenih ili su mozda mijenjali listu :D ) i bio je, kol'ko se sjecam, lagan za instalirat i za koristit...probaj svaki od ovih, valjda ce jedan radit....
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 dec 2011, 19:21

Ljudi de mi recite da znam, je li sutra počinje Novogodisnja turneja i ako počinje prenosi li iko i kad ? :D

Coalmanyx
Kontakt:

Post Postao/la Coalmanyx » 28 dec 2011, 19:26

Bosco je napisao/la:Ljudi de mi recite da znam, je li sutra počinje Novogodisnja turneja i ako počinje prenosi li iko i kad ? :D
U petak (30. decembra) prijenosi BHT 1, počinje u 16:20h.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 dec 2011, 19:29

Coalmanyx je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Ljudi de mi recite da znam, je li sutra počinje Novogodisnja turneja i ako počinje prenosi li iko i kad ? :D
Aaaaa sranje, ja mislio počinje sutra pa ne bih ni išao na predavanja, a u petak ne mogu nikako gledat. E jbm ti pravdu. :( Hvala ti na informaciji. :)

Coalmanyx
Kontakt:

Post Postao/la Coalmanyx » 28 dec 2011, 19:38

Bosco je napisao/la:
Coalmanyx je napisao/la:
Aaaaa sranje, ja mislio počinje sutra pa ne bih ni išao na predavanja, a u petak ne mogu nikako gledat. E jbm ti pravdu. :( Hvala ti na informaciji. :)
Hehe, nema ništa bolje u ovim danima gledati Novogodišnju turneju, još pogotovo poslije Nove godine, onako mahmuran. :D I ja sam mislio da je sutra, ali pročita da u petak ipak počinje.
Dakle, petak Oberstdorf, a nedjelja Garmisch-Partenkirchen.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 dec 2011, 19:43

Šta je ovo 'vako hladno u Banovićima jbt :o

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 dec 2011, 19:44

Jel zna tko jel Janne jos uvijek ziv? Nije to to bez njega :D

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 28 dec 2011, 19:54

Joj ljudi sad sam opet procito onaj post SIlenta na prognozama 3. kola PLBIH. I ovaj put placem od smijeha :lol: :lol:
FK Kozara Gradiška-NK GOŠK Gabela 1... u "El Clasicu" Premier Lige se uvijek očekuje kiša golova tako da je zadatak na akterima oba tima da podivljaju u subotu i zapale mreže 5-6 puta... tradicija je na strani gostiju koji su u dosad 97 utakmica slavili 35 puta dok je Kozara bila bolja tek u svega 57 utakmica....
FK Sarajevo-RSD Velež X... 2 giganta Europe, Svijeta, Mliječne staze i ostalih obližnjih galaksija se sudaraju na bosansko-hercegovačkoj oronuloj ljepotici... tekma će i to u 3D tehnologiji biti prikazivana u subotu u BiH kao i u 47 ostalih TV kuća koje su otkupile prava za BiH Premier Ligu Nokia SonyEricsson Tele2 blabla....
za očekivat je izvrsnu utakmicu punu dinamike, ali sa malo golova jer će Mirza stari as zatvorit sve rupe prema svom golu... stoga 0:0 bez ikakvih šansi
FK Slavija-FK Čelik 2... napokon su Robijaši otjerali staru upravu i u nikad većem broju hitaju na gostovanje kod Slavije....prema nekim saznanjima na put prema Istočnom Sarajevu će se zaputiti preko 7000 Robijaša pa bi atmosfera trebala biti za plakati.. novi vlasnik Čelika Roman Abramović je u kratkom periodu pojačao Diva iz Zenice sa vrhunskim imenima.... stigli su Marek Jankulovski, Raul Bravo, Djemba Djemba te Theodoros Zagorakis koji se iz mirovine vratio da Čeliku pomogne da izbori Europu....
FK Rudar Prijedor-NK Zvijezda 2... ovdje su 2 tima koja igraju toplo-hladno... Rudar Prijedor nakon nesretnog ispadanja u Kupu Kralja od Zaragoze očekuje uvijek neugodnu Zvijezdu iz Gradačca koja itekako kiriše na titulu ove godine.... stoga nečudi što je stadion za ovu utakmicu rasprodan još u trećem mjesecu prošle godine.... direktan prijenos ovog derbija možete pratiti na DM televiziji koja je za ovu prigodu objavila da će se prijenos raditi sa 33 kamere od kojih će raditi samo ona iznad gostujuće klupe...
NK Široki Brijeg-FK Borac 1... u uvijek užarenoj atmosferi prepune Pecare očekivat je da će i Borac pokleknuti... međutim Sead Bućan, dobitnik Zlatne lopte na Europskom prvenstvu 2008 god. gdje je u 4 utakmice za Honduras postigao 12 golova, misli da mu je pristigli račun za vodu ovaj mjesec bio previsok... ovdje je zaista teško prognozirati ko će izaći kao pobjednik, a jedina činjenica na koju se možemo oslonit jeste da je danas u poslijepodnevnim satima provaljeno u stan Novaka Đokovića u Monte Carlu....
FK Leotar-FK Sloboda 1 blaga prednost po kvaliteti je na strani Trebinjaca međutim netreba zaboravit da Sloboda ima jednog od najboljih masera u Europi.... kad te on dotakne svojim ručicama čovjek je u nekoj ekstazi koju ni dan danas nemogu objasniti ni najveći stručnjaci... stoga igrači Slobode kad im je dosadno na terenu znaju bezveze početi padati i ležati dok ih majstor Mirso masira po butinama...
HŠK Zrinjski-FK Olimpic 1... na zapadnim obalama Neretve još jedan spektakl.... najstariji klub Europe dočekuje bosansko-hercegovački Manchester City u utakmici visokog rizika... gostujući navijači su najavili pohod Pod Bijeli Brijeg i kako saznajemo cijela gornja Zapadna tribina će biti u zeleno-bijelim bojama.... "valja" još spomenuti da rezervni golman Zrinjskog Igor Melher je večeras umal ub'o na kladionici... dvi stoje iz džepa mu je izbio par Bayern-Zurich gdje je on levat igrao preko -2,5+ gola..
NK Travnik-FK Željezničar 1... u Travniku je ozbiljna nestašica mesa u okolnim mesnicama pa gostovanje Želje dolazi u idealnom trenutku za tamošnje mesare.... najbolji mesar Premier Lige BH u proteklih 12 godina Elvedin Varupa sigurno da će u ovoj utakmici do minimum jednog hat-tricka... neslužbeno doznajemo da je predsjednik Travnika Dževad Bečiragić ozbiljno razmišljao da za 7miliona€ iz Olimpica dovede drugog najboljeg mesara lige Bojana Regoju... međutim uplašivši se tog mogućeg transfera Pep Guardiola je ponudio Olimpicu 10miliona€+Keitu te je onda nasilno poslao jadnog Regoju na posudbu u Japan i to u FC Kawasaki Frontale....
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 dec 2011, 20:46

tarikhordas je napisao/la:Joj ljudi sad sam opet procito onaj post SIlenta na prognozama 3. kola PLBIH. I ovaj put placem od smijeha :lol: :lol:
FK Kozara Gradiška-NK GOŠK Gabela 1... u "El Clasicu" Premier Lige se uvijek očekuje kiša golova tako da je zadatak na akterima oba tima da podivljaju u subotu i zapale mreže 5-6 puta... tradicija je na strani gostiju koji su u dosad 97 utakmica slavili 35 puta dok je Kozara bila bolja tek u svega 57 utakmica....
FK Sarajevo-RSD Velež X... 2 giganta Europe, Svijeta, Mliječne staze i ostalih obližnjih galaksija se sudaraju na bosansko-hercegovačkoj oronuloj ljepotici... tekma će i to u 3D tehnologiji biti prikazivana u subotu u BiH kao i u 47 ostalih TV kuća koje su otkupile prava za BiH Premier Ligu Nokia SonyEricsson Tele2 blabla....
za očekivat je izvrsnu utakmicu punu dinamike, ali sa malo golova jer će Mirza stari as zatvorit sve rupe prema svom golu... stoga 0:0 bez ikakvih šansi
FK Slavija-FK Čelik 2... napokon su Robijaši otjerali staru upravu i u nikad većem broju hitaju na gostovanje kod Slavije....prema nekim saznanjima na put prema Istočnom Sarajevu će se zaputiti preko 7000 Robijaša pa bi atmosfera trebala biti za plakati.. novi vlasnik Čelika Roman Abramović je u kratkom periodu pojačao Diva iz Zenice sa vrhunskim imenima.... stigli su Marek Jankulovski, Raul Bravo, Djemba Djemba te Theodoros Zagorakis koji se iz mirovine vratio da Čeliku pomogne da izbori Europu....
FK Rudar Prijedor-NK Zvijezda 2... ovdje su 2 tima koja igraju toplo-hladno... Rudar Prijedor nakon nesretnog ispadanja u Kupu Kralja od Zaragoze očekuje uvijek neugodnu Zvijezdu iz Gradačca koja itekako kiriše na titulu ove godine.... stoga nečudi što je stadion za ovu utakmicu rasprodan još u trećem mjesecu prošle godine.... direktan prijenos ovog derbija možete pratiti na DM televiziji koja je za ovu prigodu objavila da će se prijenos raditi sa 33 kamere od kojih će raditi samo ona iznad gostujuće klupe...
NK Široki Brijeg-FK Borac 1... u uvijek užarenoj atmosferi prepune Pecare očekivat je da će i Borac pokleknuti... međutim Sead Bućan, dobitnik Zlatne lopte na Europskom prvenstvu 2008 god. gdje je u 4 utakmice za Honduras postigao 12 golova, misli da mu je pristigli račun za vodu ovaj mjesec bio previsok... ovdje je zaista teško prognozirati ko će izaći kao pobjednik, a jedina činjenica na koju se možemo oslonit jeste da je danas u poslijepodnevnim satima provaljeno u stan Novaka Đokovića u Monte Carlu....
FK Leotar-FK Sloboda 1 blaga prednost po kvaliteti je na strani Trebinjaca međutim netreba zaboravit da Sloboda ima jednog od najboljih masera u Europi.... kad te on dotakne svojim ručicama čovjek je u nekoj ekstazi koju ni dan danas nemogu objasniti ni najveći stručnjaci... stoga igrači Slobode kad im je dosadno na terenu znaju bezveze početi padati i ležati dok ih majstor Mirso masira po butinama...
HŠK Zrinjski-FK Olimpic 1... na zapadnim obalama Neretve još jedan spektakl.... najstariji klub Europe dočekuje bosansko-hercegovački Manchester City u utakmici visokog rizika... gostujući navijači su najavili pohod Pod Bijeli Brijeg i kako saznajemo cijela gornja Zapadna tribina će biti u zeleno-bijelim bojama.... "valja" još spomenuti da rezervni golman Zrinjskog Igor Melher je večeras umal ub'o na kladionici... dvi stoje iz džepa mu je izbio par Bayern-Zurich gdje je on levat igrao preko -2,5+ gola..
NK Travnik-FK Željezničar 1... u Travniku je ozbiljna nestašica mesa u okolnim mesnicama pa gostovanje Želje dolazi u idealnom trenutku za tamošnje mesare.... najbolji mesar Premier Lige BH u proteklih 12 godina Elvedin Varupa sigurno da će u ovoj utakmici do minimum jednog hat-tricka... neslužbeno doznajemo da je predsjednik Travnika Dževad Bečiragić ozbiljno razmišljao da za 7miliona€ iz Olimpica dovede drugog najboljeg mesara lige Bojana Regoju... međutim uplašivši se tog mogućeg transfera Pep Guardiola je ponudio Olimpicu 10miliona€+Keitu te je onda nasilno poslao jadnog Regoju na posudbu u Japan i to u FC Kawasaki Frontale....
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH oplakah sviju mi
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 dec 2011, 20:59

Ima li koga ,jeste živi :P :P
Jel Bianconerac izašo iz zatvora :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.