Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Ne znam sta vise ceka,mogao je odmah produziti da mu se produzuje ugovor...nego misli da je napravio neki uspjeh pa ceka poziv nekog jaceg kluba iz inostranstva (citaj pariza) i kasnije kad nista ne bude onda valja opet BiH.
Welcome Bajevic!!!
Welcome Bajevic!!!
nasoj reprezentaciji treba mlad trener, trener koji ima entuzijazam , koji je zeljan dokazivanja, kojem nece biti mrsko iz svog dzepa platiti kartu i otputovati da pogleda igraca, kojeg nece biti strah da isproba nove varijante.......ja tu vidim barbareza, nema iskusva ali ne bi bio ni prvi ni posljednji .
dobro poznaje igrace, stanje u savezu, mentalitet, mlad je, hrabar, ima autoritet, obratio bi paznju na dijasporu, dosta stvari ide u njegovu korist. narqavno , ponavljam, iskustva nema , nije se dokazao , ipak, bolje i to od onih koji su nas uvjerili da nesposobni.
dobro poznaje igrace, stanje u savezu, mentalitet, mlad je, hrabar, ima autoritet, obratio bi paznju na dijasporu, dosta stvari ide u njegovu korist. narqavno , ponavljam, iskustva nema , nije se dokazao , ipak, bolje i to od onih koji su nas uvjerili da nesposobni.
Sent from my Commodore 64
Ne treba da se eksperimentisati sa amaterima, pogotovo ne sada kada imamo odlicnu grupu da se plasiramo na SP 2014.nihco je napisao/la:nasoj reprezentaciji treba mlad trener, trener koji ima entuzijazam , koji je zeljan dokazivanja, kojem nece biti mrsko iz svog dzepa platiti kartu i otputovati da pogleda igraca, kojeg nece biti strah da isproba nove varijante.......ja tu vidim barbareza, nema iskusva ali ne bi bio ni prvi ni posljednji .
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sad si gotov od ovih sto im je barbarez najbolji dokazani trener sa nula iskustva.Elegant je napisao/la:Ne treba da se eksperimentisati sa amaterima, pogotovo ne sada kada imamo odlicnu grupu da se plasiramo na SP 2014.nihco je napisao/la:nasoj reprezentaciji treba mlad trener, trener koji ima entuzijazam , koji je zeljan dokazivanja, kojem nece biti mrsko iz svog dzepa platiti kartu i otputovati da pogleda igraca, kojeg nece biti strah da isproba nove varijante.......ja tu vidim barbareza, nema iskusva ali ne bi bio ni prvi ni posljednji .
porede ga s guardiolom i van bastenom

edit: i da, bices nezahvalnik koji ne cijeni njega kao patriotu i igraca.
...
predrasude, predrasude.......ovim portalom se prosirio ozbiljan virus........panties je napisao/la: sad si gotov od ovih sto im je barbarez najbolji dokazani trener sa nula iskustva.
porede ga s guardiolom i van bastenom
edit: i da, bices nezahvalnik koji ne cijeni njega kao patriotu i igraca.
uz cinjenicu da nema iskustva, sto ga ne kvalifikuje , ali takodjer i ne diskvalifikuje , kao strucnjaka, barbarez bi imao dosta dobrih predispozicija. kao sto rekoh, mlad je i pun entuzijazma, nasoj reprezentaciji treba covjek koji ce imati energiju da stvara tim , ne trener koji ce doci i , od onoga sto mu je ponudjeno, pokusati da skrpi tim, pa sta bude. ipak bi trebalo malo vizije, sto, ja mislim, najprije mozemo ocekivati od mmladjih trenera.
naravno, ne bih imao nista protiv bajevica, cak sta vise, ili bilo kog trenera koji ima rezultate.
pa moje licno misljenje je da, u odnosu na danjasnjeg selektora, tesko mozemo napraviti eksperiment koji ce dati losije rtezulltate.Elegant je napisao/la:Ne treba da se eksperimentisati sa amaterima, pogotovo ne sada kada imamo odlicnu grupu da se plasiramo na SP 2014.nihco je napisao/la:nasoj reprezentaciji treba mlad trener, trener koji ima entuzijazam , koji je zeljan dokazivanja, kojem nece biti mrsko iz svog dzepa platiti kartu i otputovati da pogleda igraca, kojeg nece biti strah da isproba nove varijante.......ja tu vidim barbareza, nema iskusva ali ne bi bio ni prvi ni posljednji .
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=560" onclick="window.open(this.href);return false;nihco je napisao/la:predrasude, predrasude.......ovim portalom se prosirio ozbiljan virus........

procitaj zadnje dvije stranice. nema tu predrasude. ako nes sergeja za selektora, ne cijenis to sto je on ostavljao srce na terenu kao igrac.
posto to ima jako mnogo veze jedno s drugim, biti trener i biti igrac. po tome smo mi sa susicem vec na narednih 15 velikih takmicenja...
...
nema veze, pokusao sam argumentovati po pitanju barbareza. razlika izmedju njega i susica je sto za barbareza nismo sigurni da li je dobar ili los trener, susic je svoje rekao.panties je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=560" onclick="window.open(this.href);return false;nihco je napisao/la:predrasude, predrasude.......ovim portalom se prosirio ozbiljan virus........![]()
procitaj zadnje dvije stranice. nema tu predrasude. ako nes sergeja za selektora, ne cijenis to sto je on ostavljao srce na terenu kao igrac.
posto to ima jako mnogo veze jedno s drugim, biti trener i biti igrac. po tome smo mi sa susicem vec na narednih 15 velikih takmicenja...
sva je diskusija je u sklopu onoga sto nam se nudi, a to je, realno , ograniceno. u ovom trenutku malo je trenera koji su raspolozivi da preuzmi reprezentaciju uz uslove koji se nude..
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakva je situacija, kad ce pasti ta odluka?
@Goalgetter 31.12. zasjeda vijeće ovog foruma od 50 članova, biće obavljeno tajno glasanje po sistemu jedan čovjek 2 glasa
Po prikazanim rezultatima glasanja Sušić će ostati/otići.

Po prikazanim rezultatima glasanja Sušić će ostati/otići.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
ramiral je napisao/la:@Goalgetter 31.12. zasjeda vijeće ovog foruma od 50 članova, biće obavljeno tajno glasanje po sistemu jedan čovjek 2 glasa![]()
Po prikazanim rezultatima glasanja Sušić će ostati/otići.![]()

U nove kvalifikacije sa..
novom-starom navijačkom pjesmom sa starim-novim selektorom akBogDa
Obratiti pažnju od...01:53
[youtube][/youtube]
novom-starom navijačkom pjesmom sa starim-novim selektorom akBogDa

Obratiti pažnju od...01:53
[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
ljudi dobijo sam informaciju da je osim spremijo ugovor za ovog harija kao nasljednika safeta susica na selektorskoj poziciji reprezentacije BIH kao razlog navodi da covjek ima planove da dere spance,francuze,portugalce,nijemce itd. a kad se plasira na sp. once tamo da dere i brazilce,argentince,urugvajce itd covjek ima rjesenje kako da motivise igrace da oni grizu na terenubaboitata je napisao/la:Vidi ti Harija on be da kara Spance, Portugalce, Svabe...Nasa repka jeste osvojila 582 poena, ali pobjedjivali smo sve realno slabije reprezentacije od nas. Nismo pobijedili Francuze, nismo Portugalce, nismo Svabe, nismo Spance pa da se mozemo kofrciti.Bolan Hari bili se ti mogo kada vozis biciklo sudarit sa FAPOM i da ti njega rasturis. Hajde bolan ne balavi tudi kakav Portugal, ko da rasturi Ronalda, Nanija, Pepea...mi jednog igraca imamo u koliko toliko jakom klubu za evropske prilike , a njihove rezerve pa cak i nepozvani igraju za Real, Celzi...
U najbitnoj utakmici kvalifakacija za EP igrali smo ka pi.cke i na kraju trebamo zahvaliti Begovicu sto nas je spasio tezeg poraza. Portugal jeste jaci od nas i bio je veliki favorit i bili su bolji od nas i zasluzili su odlazak na EP, ali mene ne boli toliko rezultat koliko zalaganje nasih igraca na toj sudbonosnoj utakmici. Igrali smo bez igre, bez trke, bez zalaganja, pa protiv Zelje na Grbavici nasi reprezentativci su se vise zalagali nego u Lisabonu...ko je kriv? Ja? Ti? Kriv je jedino Susic i niko drugi i ovo cu javno bilo gdje reci pa taman da mi je babo.
Hari il' si lud ili ti noge smrde? Cuj Begovic nas spasio![]()
![]()
Nasi su igrali i zalagali se koliko je protivnik dozvolio. Sabili nas na nasu polovinu i gdje da trcis crni Hari...jedino je bilo mjesta iza gola tamo do onih fotoreportera. Ako se malo vise zaloze, onaj zvaljo odma svira a tvoj skretnicar samo pogledom prati loptu koju bi i ti uhvatio kada malo dodjes sebi i kada ti hodzini zapisi pocnu djelovati.
Hare nalete, jesi li ucio sabiranje, mnozenje...i tako te operacije dok si ganjao koze po planini? Makar si ih morao probrojati kad se vracas kuci...Najvise bodova ikada, najbolji rezultad ikada...na par utakmica najbolja igra ikada...nekada sam morao oci rastrljati da se stvarno uvjerim da je to Bosna koja bije po usima Francuze u po Pariza. Startovali iz druge polovine treceg sesira za naredno takmicenju u drugom sesiru, najbolji plasman ikada, nekoliko nivih igraca pravih otkrovenja za nase prilike. Hari, Hari teske je sihire neko na tebe bacio.Drugo to sto pricas o mom komentaru o zapazenim rezultatima
Pa dobro ima tu raznih faktora...Ako ti da - da oboris cetiri bukve, a ti uspijes samo tri - vjerovatno ce ti oprostiti ako je bila neka vanredna situacija, ako ti je puko lanac na zagi, ako se sikira istupila, ako je bio previse strm teren pa si se skotrljao par puta na dno...sve ima svoje.Meni sef na poslu ako mi da neki zadatak da uradim i ja ne uradim i jos se i obrukam mislis da ce me trpiti i dalje..Hari idi molim, legenda si u laganju i provaljivanju, mozda i najveca to ti niko ne osporava ali kao diskutant nemoj sebe brukati, a nemoj ni ovaj forum.Safete idi molim te, igracka si legenda, mozda i najveca to ti niko ne osporava, ali kao trener nemoj sebe brukati, a nemoj ni nas...

SUŠIĆ IZRAZIO ŽELJU DA OSTANE SELEKTOR!
Haj, hvala Bogu. Neka je ikakva reakcija došla.
Njegova se odluka čeka s većim nestrpljenjem nego Nova godina.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
haj bas mi je drago sto je i ta prica zavrsena. eto onda, sretno nam biloBaDa12 je napisao/la:SUŠIĆ IZRAZIO ŽELJU DA OSTANE SELEKTOR!

...
Bice scene kao u Pyongyangu.BaDa12 je napisao/la:SUŠIĆ IZRAZIO ŽELJU DA OSTANE SELEKTOR!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
tooooooo Pape,

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- skyisthelimit
odlicna stvar sto je izrazio zelju, naravno nadam se da je to pouzdan info da ne bude kasnije ...
pored toga sto mi je drago zbog Papeta jos mi je draze zbog pojedinaca koji su trazili njegov odlazak kao i onih koji su bili sigurni da nas vise nece voditi ali eto
na njihovu zalost jos najmanje 2 god ga moraju "trpiti"
Sretno Pape

pored toga sto mi je drago zbog Papeta jos mi je draze zbog pojedinaca koji su trazili njegov odlazak kao i onih koji su bili sigurni da nas vise nece voditi ali eto

Sretno Pape
15.10 - 15.06 ...
Odlicno je ovo sto je izrazio zelju da ostane, jos samo da se potrvrdi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ancelotti od danas zvanično u PSG-u ->
propali planovi Susica u PSG-u->
propali planovi Susica u PSG-u->
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.