FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 dec 2011, 10:46

Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala vasem sefu ;)
kupuje po fan shopu :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 28 dec 2011, 10:48

Ja mislim ipak da je ovo forum i da se piše ko ima kakve informacije, a ne da od foruma pravimo mame i tate, i da si znaju ko lupa, ko ne lupa i ostala .ranja.
Ovaj gore podebljo slova da se primjeti šta piše, Pehilj ima ponudu iz Turske momak nema ugovara, doveo Nyemu neko iz Hrasnice kažes mu daj ime, fol javi se negdje u poruke isto kao da je ratni zločinac, pa ne smije ovdje napisati.
Hajd hele nejse neću da se raspravljam, neke stvari ko je sam napisao vrijeme će pokazati da li su tačne ili ne, ne može se sada pisati od tome, jer ovu što sam napisao su mi rekli ljudi koji su iz uprave.
Uglavnom ko me se ne čita i ko misli da lupam nema potrebe da odgovora.
Svako dobro svima ;)
Potpis!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 dec 2011, 11:02

Aldinn1 je napisao/la:Ja mislim ipak da je ovo forum i da se piše ko ima kakve informacije, a ne da od foruma pravimo mame i tate, i da si znaju ko lupa, ko ne lupa i ostala .ranja.
Ovaj gore podebljo slova da se primjeti šta piše, Pehilj ima ponudu iz Turske momak nema ugovara, doveo Nyemu neko iz Hrasnice kažes mu daj ime, fol javi se negdje u poruke isto kao da je ratni zločinac, pa ne smije ovdje napisati.
Hajd hele nejse neću da se raspravljam, neke stvari ko je sam napisao vrijeme će pokazati da li su tačne ili ne, ne može se sada pisati od tome, jer ovu što sam napisao su mi rekli ljudi koji su iz uprave.
Uglavnom ko me se ne čita i ko misli da lupam nema potrebe da odgovora.
Svako dobro svima ;)
doš'o i ti pameti
Za zivot cijeli!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 28 dec 2011, 11:09

U utorak 10. januara 2012. godine zakazana je redovna Skupština kluba.
Početak je u 17.30 sati
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 dec 2011, 11:13

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala vasem sefu ;)
kupuje po fan shopu :mrgreen:
Aha , bas me zanima kome je uzimao :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 28 dec 2011, 11:48

Komsije jedno pitanje sto sam nacuo od raje tacnije od par Zeljinih Manijka da kao ide Adilovic u Rusiju a kao Haris Handzic iz komsiluka prelazi u Zeljeznicar ???

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 dec 2011, 11:56

pa taj handzic kod vas igra 2 minute u prosjeku, ako je istina, a sumnjam da jeste, sta ce nam on ?
Za zivot cijeli!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 dec 2011, 11:59

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa taj handzic kod vas igra 2 minute u prosjeku, ako je istina, a sumnjam da jeste, sta ce nam on ?
Amar Osim da potpiše Harisa? Nema šanse... Možda ako bi mu neko uradio lobotomiju pa ovaj postao radan i poslušan.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 28 dec 2011, 12:01

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa taj handzic kod vas igra 2 minute u prosjeku, ako je istina, a sumnjam da jeste, sta ce nam on ?
Samo pitam sto sam nacuo.. A Osim je trenercina i da je istina zna covjek njegov talenat iskoristiti,njegovu visinu,gradju,brzinu, a Osim voli visoke i jake igrace kako bar ja znam ...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 28 dec 2011, 12:05

Iskren je napisao/la:
Samo pitam sto sam nacuo.. A Osim je trenercina i da je istina zna covjek njegov talenat iskoristiti,njegovu visinu,gradju,brzinu, a Osim voli visoke i jake igrace kako bar ja znam ...
Kad bi dosao pod brkinu palicu preporodio bi se.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 dec 2011, 12:07

Jasta bi ovog ni bog preporodit ne moze.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 28 dec 2011, 12:10

BLU SKY je napisao/la:
Iskren je napisao/la:
Kad bi dosao pod brkinu palicu preporodio bi se.
Slazem se plus sto ce vremenom Zeljo uzeti 200-300 000 eura za njega,opet sve zavisi koliko bude igrao ?! Zna cika Osim sta radi !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 dec 2011, 12:14

Preporodio je Stančeksog, vidim. A Haris je duplo veći neradnik i mangup od njega.
Al' eto, hajde...

jocker

Post Postao/la jocker » 28 dec 2011, 12:17

zeljo1 je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:Ma kakva crna Hrasnica i Kanada ne lupaj Boga ti.
Patrika doveo Ivicin prijatelj Josip iz Graza koji je jedan od zastupnika WSP Agencije.
I zavrsavam s tobom, sigurno mu znas tatu, cuj Hrasnica :lol:
evo jos jedne gluposti od tebe ........smijes koju paru stavit,nadjemo se s Patrikom kad dodje iza Ng i nek kaze ko ga je doveo u Zelju jel ok ako si za posalji mi broj na PP pa da se dogovorimo za kafu i da stavis koju paru
Inace ne pisem na ovom forumu samo citam,ali ovo moram prokomentarisati.Nyema je dosao sa Harisom Fazlagicem koji je Željino dijete na probu,istina je da ga je Haris doveo na probu,igrali su zajedno u Kanadi, na kraju Nyema zadovoljio i ostao.Ovo je sto posto istina,pozdrav!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 28 dec 2011, 12:18

VanBasten je napisao/la:Preporodio je Stančeksog, vidim. A Haris je duplo veći neradnik i mangup od njega.
Al' eto, hajde...
A brate neradnik je samo za nas i nama Pitarima nikad nevalja niko,to vrlo dobro sam valjda znas a ko to nama valja osim SKORE ???Nije Osim bolan glup zna covjek sta radi !!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 dec 2011, 12:22

Iskren je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Preporodio je Stančeksog, vidim. A Haris je duplo veći neradnik i mangup od njega.
Al' eto, hajde...
A brate neradnik je samo za nas i nama Pitarima nikad nevalja niko,to vrlo dobro sam valjda znas a ko to nama valja osim SKORE ???Nije Osim bolan glup zna covjek sta radi !!!
Hajde ne dramatizuj. Znaš isto ko i ja da je to istina.
Nije glup, zato ga neće ni dovest u Želju.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 dec 2011, 12:24

VanBasten je napisao/la:
Iskren je napisao/la:
Al' eto, hajde...
bio je on dobar prije nego sto je otisao u lech, ali su ga poljaci unistili :mrgreen:
Za zivot cijeli!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 dec 2011, 12:25

ellaxaz je napisao/la:U utorak 10. januara 2012. godine zakazana je redovna Skupština kluba.
Početak je u 17.30 sati
Sjednica Skupštine će se održati u prostorijama Općine Novo Sarajevo. Nadam se da će na ovoj sjednici obrazložiti i sve što se tiče stadiona, odnosno reći šta je sve urađeno po tom pitanju u proteklih godinu dana. Ukoliko me sjećanje ne vara, prije godinu dana je bilo govora o stadionu i tada su doneseni neki zaključci, mjere i smjernice vezano za to pitanje.

Pitanje stadiona je već decenijama najvažnije pitanje, ukoliko želimo da napravimo iskorak, ka jednom ozbiljnom klubu. Kada kažem stadion, ne mislim bukvalno, ali pored ljudske bitna je i ostala infrastruktura kluba. Imamo rezultate, dobar stručni rad, finansije su se ustabilile, račun deblokiran i red je da sportske rezultate prate i ostale finese koje klub čine velikim.

U ovom trenutku je pitanje stadiona, pitanje budućnosti kluba. Hoćemo li i dalje napredovati ili ostati u blatu bosanskohercegovačke svakodnevice.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 28 dec 2011, 12:27

VanBasten je napisao/la:
Iskren je napisao/la:
Al' eto, hajde...
Sta se palis ja kazem da sam cuo od par zeljinih navijaca da ce preci kod njih ako Adilovic ode u Rusiju pa vidjecemo sta ce biti,ti kao znas hoce li ili ne,zar se ti pitas???

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 dec 2011, 12:30

bio je on dobar prije nego sto je otisao u lech, ali su ga poljaci unistili
Nisu njega Poljaci uništili, nego je sam sebe uništio...Momak od te debitantske sezone nije napredovao za milimetar, štaviše, nije ni sjena tog mladića. A imao je talenat, al druže mora se malo i trenirat i slušat trenera. A ne tjerat inat i gladit muda.

Iskren je napisao/la: Sta se palis ja kazem da sam cuo od par zeljinih navijaca da ce preci kod njih ako Adilovic ode u Rusiju pa vidjecemo sta ce biti,ti kao znas hoce li ili ne,zar se ti pitas???
Ja se ne palim. Ti pišeš 'nake dramaturgije.
Nemam pojma, ali čisto sumnjam. Ustvari, ako bi im Haris bio prvi napadač na proljeće to bi me jednim djelom jako obradovalo :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.