kupuje po fan shopuSarajlijc@ je napisao/la:Hvala vasem sefu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
doš'o i ti pametiAldinn1 je napisao/la:Ja mislim ipak da je ovo forum i da se piše ko ima kakve informacije, a ne da od foruma pravimo mame i tate, i da si znaju ko lupa, ko ne lupa i ostala .ranja.
Ovaj gore podebljo slova da se primjeti šta piše, Pehilj ima ponudu iz Turske momak nema ugovara, doveo Nyemu neko iz Hrasnice kažes mu daj ime, fol javi se negdje u poruke isto kao da je ratni zločinac, pa ne smije ovdje napisati.
Hajd hele nejse neću da se raspravljam, neke stvari ko je sam napisao vrijeme će pokazati da li su tačne ili ne, ne može se sada pisati od tome, jer ovu što sam napisao su mi rekli ljudi koji su iz uprave.
Uglavnom ko me se ne čita i ko misli da lupam nema potrebe da odgovora.
Svako dobro svima
Aha , bas me zanima kome je uzimaoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kupuje po fan shopuSarajlijc@ je napisao/la:Hvala vasem sefu
Amar Osim da potpiše Harisa? Nema šanse... Možda ako bi mu neko uradio lobotomiju pa ovaj postao radan i poslušan.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa taj handzic kod vas igra 2 minute u prosjeku, ako je istina, a sumnjam da jeste, sta ce nam on ?
Samo pitam sto sam nacuo.. A Osim je trenercina i da je istina zna covjek njegov talenat iskoristiti,njegovu visinu,gradju,brzinu, a Osim voli visoke i jake igrace kako bar ja znam ...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa taj handzic kod vas igra 2 minute u prosjeku, ako je istina, a sumnjam da jeste, sta ce nam on ?
Kad bi dosao pod brkinu palicu preporodio bi se.Iskren je napisao/la:Samo pitam sto sam nacuo.. A Osim je trenercina i da je istina zna covjek njegov talenat iskoristiti,njegovu visinu,gradju,brzinu, a Osim voli visoke i jake igrace kako bar ja znam ...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa taj handzic kod vas igra 2 minute u prosjeku, ako je istina, a sumnjam da jeste, sta ce nam on ?
Slazem se plus sto ce vremenom Zeljo uzeti 200-300 000 eura za njega,opet sve zavisi koliko bude igrao ?! Zna cika Osim sta radi !BLU SKY je napisao/la:Kad bi dosao pod brkinu palicu preporodio bi se.Iskren je napisao/la:Samo pitam sto sam nacuo.. A Osim je trenercina i da je istina zna covjek njegov talenat iskoristiti,njegovu visinu,gradju,brzinu, a Osim voli visoke i jake igrace kako bar ja znam ...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa taj handzic kod vas igra 2 minute u prosjeku, ako je istina, a sumnjam da jeste, sta ce nam on ?
Inace ne pisem na ovom forumu samo citam,ali ovo moram prokomentarisati.Nyema je dosao sa Harisom Fazlagicem koji je Željino dijete na probu,istina je da ga je Haris doveo na probu,igrali su zajedno u Kanadi, na kraju Nyema zadovoljio i ostao.Ovo je sto posto istina,pozdrav!zeljo1 je napisao/la:evo jos jedne gluposti od tebe ........smijes koju paru stavit,nadjemo se s Patrikom kad dodje iza Ng i nek kaze ko ga je doveo u Zelju jel ok ako si za posalji mi broj na PP pa da se dogovorimo za kafu i da stavis koju paruAldinn1 je napisao/la:Ma kakva crna Hrasnica i Kanada ne lupaj Boga ti.
Patrika doveo Ivicin prijatelj Josip iz Graza koji je jedan od zastupnika WSP Agencije.
I zavrsavam s tobom, sigurno mu znas tatu, cuj Hrasnica
A brate neradnik je samo za nas i nama Pitarima nikad nevalja niko,to vrlo dobro sam valjda znas a ko to nama valja osim SKORE ???Nije Osim bolan glup zna covjek sta radi !!!VanBasten je napisao/la:Preporodio je Stančeksog, vidim. A Haris je duplo veći neradnik i mangup od njega.
Al' eto, hajde...
Hajde ne dramatizuj. Znaš isto ko i ja da je to istina.Iskren je napisao/la:A brate neradnik je samo za nas i nama Pitarima nikad nevalja niko,to vrlo dobro sam valjda znas a ko to nama valja osim SKORE ???Nije Osim bolan glup zna covjek sta radi !!!VanBasten je napisao/la:Preporodio je Stančeksog, vidim. A Haris je duplo veći neradnik i mangup od njega.
Al' eto, hajde...
bio je on dobar prije nego sto je otisao u lech, ali su ga poljaci unistiliVanBasten je napisao/la:Hajde ne dramatizuj. Znaš isto ko i ja da je to istina.Iskren je napisao/la:A brate neradnik je samo za nas i nama Pitarima nikad nevalja niko,to vrlo dobro sam valjda znas a ko to nama valja osim SKORE ???Nije Osim bolan glup zna covjek sta radi !!!VanBasten je napisao/la:Preporodio je Stančeksog, vidim. A Haris je duplo veći neradnik i mangup od njega.
Al' eto, hajde...
Nije glup, zato ga neće ni dovest u Želju.
Sjednica Skupštine će se održati u prostorijama Općine Novo Sarajevo. Nadam se da će na ovoj sjednici obrazložiti i sve što se tiče stadiona, odnosno reći šta je sve urađeno po tom pitanju u proteklih godinu dana. Ukoliko me sjećanje ne vara, prije godinu dana je bilo govora o stadionu i tada su doneseni neki zaključci, mjere i smjernice vezano za to pitanje.ellaxaz je napisao/la:U utorak 10. januara 2012. godine zakazana je redovna Skupština kluba.
Početak je u 17.30 sati
Sta se palis ja kazem da sam cuo od par zeljinih navijaca da ce preci kod njih ako Adilovic ode u Rusiju pa vidjecemo sta ce biti,ti kao znas hoce li ili ne,zar se ti pitas???VanBasten je napisao/la:Hajde ne dramatizuj. Znaš isto ko i ja da je to istina.Iskren je napisao/la:A brate neradnik je samo za nas i nama Pitarima nikad nevalja niko,to vrlo dobro sam valjda znas a ko to nama valja osim SKORE ???Nije Osim bolan glup zna covjek sta radi !!!VanBasten je napisao/la:Preporodio je Stančeksog, vidim. A Haris je duplo veći neradnik i mangup od njega.
Al' eto, hajde...
Nije glup, zato ga neće ni dovest u Želju.
Nisu njega Poljaci uništili, nego je sam sebe uništio...Momak od te debitantske sezone nije napredovao za milimetar, štaviše, nije ni sjena tog mladića. A imao je talenat, al druže mora se malo i trenirat i slušat trenera. A ne tjerat inat i gladit muda.bio je on dobar prije nego sto je otisao u lech, ali su ga poljaci unistili
Ja se ne palim. Ti pišeš 'nake dramaturgije.Iskren je napisao/la: Sta se palis ja kazem da sam cuo od par zeljinih navijaca da ce preci kod njih ako Adilovic ode u Rusiju pa vidjecemo sta ce biti,ti kao znas hoce li ili ne,zar se ti pitas???