Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ovaj što mi govori za godine, ti si dijete u mozgu. svako vidi ono što želi da vidi očigledno, a Bog nam svima da oči
, čudnih ljudi ima...

Vođa zna.
Joj kako mi se gade (da, gade) ove moralne vertikale koji se na topicu pojave jednom godišnje kad Arsenal ima sudijsku protekciju, a kad smo zakinuti (skoro svako drugo kolo) niko od vas ubleha ne dođe reći Arsenal zakinut, sramota. Licemjeri. Dabogda svi gorili u džehenemu.
Što se tiče Arsenala nek idu u 100 pm i oni i njihovo komplikovanje, zar je tako teški dati gol ? Kad Robina ne ide možemo igrat do Bajrama ali nećemo dati gol. Chamakh i Park i ko još ?
Komedija od igrača. I onda kazu Henry ne bi bio dobro pojačanje.
Eto krampa Gurkuf i Nermin Haskić bi bili dobra pojačanja.
Što se tiče Arsenala nek idu u 100 pm i oni i njihovo komplikovanje, zar je tako teški dati gol ? Kad Robina ne ide možemo igrat do Bajrama ali nećemo dati gol. Chamakh i Park i ko još ?

Ja sam jos prije 10 kola govorio da je Robin preko 50% Arsenala i kad njega ne ide da je tesko ali neki ovdje su pricali da se i titula moze osvojiti.
Dobro je ako on ostane, sve se vise pise da ce otici. Danas spanski i holandski mediji pisu da je Barcelona zainteresovana za njega i to ozbiljno. Nadam se da lazu.
Dobro je ako on ostane, sve se vise pise da ce otici. Danas spanski i holandski mediji pisu da je Barcelona zainteresovana za njega i to ozbiljno. Nadam se da lazu.
istina, treba jednostavno klasični špic samo da daje golove i da ne izlazi iz ofsajdaSamoZeljo je napisao/la:Ja sam jos prije 10 kola govorio da je Robin preko 50% Arsenala i kad njega ne ide da je tesko ali neki ovdje su pricali da se i titula moze osvojiti.

Vođa zna.
Bogami Haska zna da busi,Orebo.Bosco je napisao/la:Joj kako mi se gade (da, gade) ove moralne vertikale koji se na topicu pojave jednom godišnje kad Arsenal ima sudijsku protekciju, a kad smo zakinuti (skoro svako drugo kolo) niko od vas ubleha ne dođe reći Arsenal zakinut, sramota. Licemjeri. Dabogda svi gorili u džehenemu.
Što se tiče Arsenala nek idu u 100 pm i oni i njihovo komplikovanje, zar je tako teški dati gol ? Kad Robina ne ide možemo igrat do Bajrama ali nećemo dati gol. Chamakh i Park i ko još ?Komedija od igrača. I onda kazu Henry ne bi bio dobro pojačanje.
Eto krampa Gurkuf i Nermin Haskić bi bili dobra pojačanja.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
ma vecerasnje sudjenje je jadno gledao sam drugo poluvrijeme i zaista jadno al nije to zbog arsenala ni petog ni desetog, sudije u engleskoj su smjesne pa jucer crveni za wigan, kradja protiv totenhama te kriminalno sudjenje u vecini utakmica gdje su iole pod pritiskom 

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Kad smo vec kod sudjenja,jel ko vidio sta je webb svirao evertonu protiv sunderlanda,ono je smijesno.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znam ja da su sudije katastrofa, i sumnjam da neko nekog namjerno ostecuje, ali mislim ipak da neki klubovi imaju bolje sudjenje od drugih. Pa u zadnje tri utakmice Arsenalu nisu svirana 2 penala i ponisten jedan cist gol, to je pet bodova manje samo radi sudija, dobro ovu drugo je Arsenal mogao i bolje, ali protiv Citya je to trebala biti pobjeda..
Celik!3,2,2.
I vi da izbacite AC MILAN
Sha je bilo Robin Hood zakazao
ma vazno da je Gervinho poceo zabijati sad cete vi poceti da derete

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nece oni samo da izbace AC MILAN vec i da ponize isti..Raikkonen je napisao/la:I vi da izbacite AC MILAN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Celik!3,2,2.
Kad tako napišeš steknem utisak da Arsenal treba igrat protiv 11 Bogova, a na klupi za izmjene Sveci. Yebo te Milan da te yebo, ista **** ko i Arsenal.Raikkonen je napisao/la:I vi da izbacite AC MILAN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- majestic24
- Kontakt:
An Arsenal fan on Twitter
"Berbatov is Manchester United's fourth choice striker. Chamakh is our second choice striker. This fact makes me want to cry."
"Berbatov is Manchester United's fourth choice striker. Chamakh is our second choice striker. This fact makes me want to cry."
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Arsenal i ovakav kakav je moze lagano da izbaci "taj" AC Milano, toga se ti najvise bojis haveru mojRaikkonen je napisao/la:I vi da izbacite AC MILAN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Napomena: Nisam simpatizer Arsenala, vec Reala
Još kad Robinho bude u stanju pogoditi okvir gola gdje će vam kraj biti.Raikkonen je napisao/la:I vi da izbacite AC MILAN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo Arsenal opet pokraden za penal.Ja kolko vidim vama svako kolo po 2 penala ne sude
Sudije su naravno uvjek jedini krivac zasto Arsenal nije pobjedio i tako ce biti dovjeka samo ovoj djecurliji sa ovog foruma koje je njihov vođa Paja na takav nacin odgojio.
Inace ovaj @ AGB prica nebuloze , do prije neki dan je govorio kako start Pepea nad Alvesom nije crveni karton iako je ovaj imao namjeru da mu polomi nogu , a navodno ga nije dirao a sada govori da je start Milijasa za crveni jer je imao namjeru
Evo iscurila je nova informacija , da je Arsenal pokraden vec za 10 bodova te bi tako vec sada bili u utrci za titulu.Zalosno je kako Arsenalu svake godine namjestaju da ne uzme niti jednu titulu a toliko su dominantni.

Sudije su naravno uvjek jedini krivac zasto Arsenal nije pobjedio i tako ce biti dovjeka samo ovoj djecurliji sa ovog foruma koje je njihov vođa Paja na takav nacin odgojio.
Inace ovaj @ AGB prica nebuloze , do prije neki dan je govorio kako start Pepea nad Alvesom nije crveni karton iako je ovaj imao namjeru da mu polomi nogu , a navodno ga nije dirao a sada govori da je start Milijasa za crveni jer je imao namjeru

Evo iscurila je nova informacija , da je Arsenal pokraden vec za 10 bodova te bi tako vec sada bili u utrci za titulu.Zalosno je kako Arsenalu svake godine namjestaju da ne uzme niti jednu titulu a toliko su dominantni.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Branite vi i dalje Robina. Da,da...
Nisam često na forumu (nisam nikak' ) ovih dana , pa da pitam šta će biti sa Titijem? Dolazi li? Ako on dodje sezona će biti spašena. Prvaci da budemo je sada skoro pa nezamisljivo, drugi jako teško. Treće i četvrto mjesto je realno, al' ne valja ovo ovako, ne valja...
Nadam se Titiju. Samo on mi treba da počnemo ličiti na strahitrepet ekipu. Ovako -teško. Ovako smo putujući cirkus, mada ja Arsenal volim baš zbog toga, al' jbg. nije dobro izgubiti status u društvu. Nije ,bgmi nije.
Evo zanimljiva i dobra riješenja na poziciji ofanzivnog veznog. Sem Jacka bolji je od svih Arsenalovih igrača, a i dovoljno je zreo za sledeći level.

Nisam često na forumu (nisam nikak' ) ovih dana , pa da pitam šta će biti sa Titijem? Dolazi li? Ako on dodje sezona će biti spašena. Prvaci da budemo je sada skoro pa nezamisljivo, drugi jako teško. Treće i četvrto mjesto je realno, al' ne valja ovo ovako, ne valja...
Nadam se Titiju. Samo on mi treba da počnemo ličiti na strahitrepet ekipu. Ovako -teško. Ovako smo putujući cirkus, mada ja Arsenal volim baš zbog toga, al' jbg. nije dobro izgubiti status u društvu. Nije ,bgmi nije.

Evo zanimljiva i dobra riješenja na poziciji ofanzivnog veznog. Sem Jacka bolji je od svih Arsenalovih igrača, a i dovoljno je zreo za sledeći level.
PS. Gervinho pozdravio Nasrija.Arsenal scouts have watched Toivonen in action so far this season and the Sweden international has scored three goals in four matches.
Toivonen, 25, has netted 18 goals in 32 Eredivisie appearances for the Dutch club and they managed to get him to sign a new contract in the summer, which keeps him at PSV until 2014.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Šta ovo treba da znači ?Arnelinho je napisao/la:Branite vi i dalje Robina. Da,da...![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
O pa dje si ti @reufe zabo stara sta ima??? Ja pricam nebuloze???? Start sa dvije i sa jednom nogom nije isti, drugo Arteta se nije bacio kao sto je to uradio dobitnik oskara Alves,vec je Artetu udario i onda je pao, tu je jedna velika razlika, druga stvar je to sto je Arsenal zakinut za penal pa je sudija pokusavao kompenzirati, ali sta ti znas o fudbalu, tebi ipak kreketanje u prazno ide najbolje..
Svako ko misli da lazem, preuvelicavam ili sta vec, neka pregleda utakmice(vsNewcastle,vsBlackburn,vsTottenham,vsCity,vsWolverhampton,vs Liverpool) i vidjeti ce da su svi rezultati plod sudijskih gresaka..
Ja nigdje niasm rekao da Arsenal i njegovi igraci nisu ni malo krivi za neke od navedenih rezultata, ali npr. protiv Citya su odigrali dobru utakmicu, zasluzili pobjedu, i dobili bi je da je sudija svirao sta treba svirati, a ne kako je svirao vec..
Svako ko misli da lazem, preuvelicavam ili sta vec, neka pregleda utakmice(vsNewcastle,vsBlackburn,vsTottenham,vsCity,vsWolverhampton,vs Liverpool) i vidjeti ce da su svi rezultati plod sudijskih gresaka..
Ja nigdje niasm rekao da Arsenal i njegovi igraci nisu ni malo krivi za neke od navedenih rezultata, ali npr. protiv Citya su odigrali dobru utakmicu, zasluzili pobjedu, i dobili bi je da je sudija svirao sta treba svirati, a ne kako je svirao vec..
Celik!3,2,2.
To da u svakom primjeru branite RVP-a a Gervinho (i ostali) su štasvene nakon samo jedne promašene prilike.Bosco je napisao/la:Šta ovo treba da znači ?Arnelinho je napisao/la:Branite vi i dalje Robina. Da,da...![]()

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.