edit: @Alfa muzijak ti gledao drugo poluvrijeme a nisi penal vidio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Alfa_Muzijak je napisao/la:@AllGunsBlazing
Ima li ista jadnije nego biti od svog protivnika jedno 10 puta skuplji, 10 puta kvalitetniji, 10 puta veci budzet imati, i zalit se sto vam sudija nije penal svirao jer ih drugacije ne mozete pobijediti.
Ocigledno da nisi shvatio poentu mog posta. Kakav City, ko njih spominje? Jesul se oni gdje zalili?AllGunsBlazing je napisao/la:Alfa_Muzijak je napisao/la:@AllGunsBlazing
Ima li ista jadnije nego biti od svog protivnika jedno 10 puta skuplji, 10 puta kvalitetniji, 10 puta veci budzet imati, i zalit se sto vam sudija nije penal svirao jer ih drugacije ne mozete pobijediti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa sta treba onda Cityu svaku utakmicu ne svirati jedan penal koji je bio jer oni imaju budzet 10 puta veci od svih ostalih???? Ne ja se samo zalim zato sto se jedino ovom Arsenalu ne sviraju cisti penali, i desavaju sudijske greske. Ne treba Arsenalu poklon od sudija, ne treba treba samo da se svira ono sto jest, nista vise.
kakve veze ima kako će pobijedit ako je fer? i kakve veze ima budžet sa stanjem na terenu, pričaš gluposti, koliko velikih ekipa je pobijedilo zbog namiještanja od strane sudija, pa svi šute , a uostalom ko će rećAlfa_Muzijak je napisao/la:@AllGunsBlazing
Ima li ista jadnije nego biti od svog protivnika jedno 10 puta skuplji, 10 puta kvalitetniji, 10 puta veci budzet imati, i zalit se sto vam sudija nije penal svirao jer ih drugacije ne mozete pobijediti.
Toliko ti je post uredjen da izgleda kao da je neko presao grabljama preko njega.Limuntos je napisao/la:mrsko mi citat sve postove, al pogledah ovaj @cartmanov post, i skontah...pa je li moguce da se navijaci arsenala zale na sudiju ??![]()
![]()
![]()
![]()
hahah...frajer dade crveni karton nizasta, produzi vam 6 minuta, malo je falilo da on zabije gol hennessey-u, a "ostetio" vas !?!?!?
![]()
![]()
ahahahha...nije mi cilj da spamam i provociram, vjerujte mi, al fakat ste realni, ono na'
![]()
![]()
![]()
Pa kazem ima li ista jadnije od toga.nedim1993 je napisao/la:kakve veze ima kako će pobijedit ako je fer? i kakve veze ima budžet sa stanjem na terenu, pričaš gluposti, koliko velikih ekipa je pobijedilo zbog namiještanja od strane sudija, pa svi šute , a uostalom ko će rećAlfa_Muzijak je napisao/la:@AllGunsBlazing
Ima li ista jadnije nego biti od svog protivnika jedno 10 puta skuplji, 10 puta kvalitetniji, 10 puta veci budzet imati, i zalit se sto vam sudija nije penal svirao jer ih drugacije ne mozete pobijediti.. pričaš gluposti ,realno
jadno je to , dijete, što arsenalu očigledno nije sviran penal, dok se druge ekipe provlače na taj način, (navlačenjem sudija) skontaj malo šta pričam. naprimjer penal barsi protiv milanaAlfa_Muzijak je napisao/la:Pa kazem ima li ista jadnije od toga.nedim1993 je napisao/la:kakve veze ima kako će pobijedit ako je fer? i kakve veze ima budžet sa stanjem na terenu, pričaš gluposti, koliko velikih ekipa je pobijedilo zbog namiještanja od strane sudija, pa svi šute , a uostalom ko će rećAlfa_Muzijak je napisao/la:@AllGunsBlazing
Ima li ista jadnije nego biti od svog protivnika jedno 10 puta skuplji, 10 puta kvalitetniji, 10 puta veci budzet imati, i zalit se sto vam sudija nije penal svirao jer ih drugacije ne mozete pobijediti.. pričaš gluposti ,realno
Ja sam danas vidio da sudija navlaci Arsenalu a nikako protiv njega.nedim1993 je napisao/la: jadno je to , dijete, što arsenalu očigledno nije sviran penal, dok se druge ekipe provlače na taj način, (navlačenjem sudija) skontaj malo šta pričam. naprimjer penal barsi protiv milananaprimjer pobjeda sitija protiv arsenala prije 2 kola . e to hoću da kažem.
što i ovde zna doć budala i valjat gluposti
Sto je nekome krivoAllGunsBlazing je napisao/la:Prije svega sto vi spominjete, i start Songa i start Milijasa se desio penal koji nije sviran, a vidjelo se da je start Songa odnosno udaranje dva igraca Wolvesa bilo zato sto je lik bio iznerviran. Covjek fino prolazi po krilu, ubacuje loptu ovaj rukom izbacuje u korner, epilog svega Vermaelen dobija zuti karton![]()
2 nesvirani penal u 3 utakmice, odlicno. Volio bih i da United ima ovakvo sudjenje.
edit: @Alfa muzijak ti gledao drugo poluvrijeme a nisi penal vidio![]()
![]()
Cinjenica je da je Arsenal trebao pobjediti i bez tog penala, trebali su iskoristiti svoje sanse i nisu, ali zasto da se svaku utakmicu Arsenalu ponisti jedan gol koji su pravedno dali??? Pa u utakmicama u kojima nista ne ide to moze biti presudno, i sve ove sto sam spomenuo su odlucile utakmicu, ofsajd protiv Liverpoola,Blackburna,ofsajd kod Citya, penal protiv Citya,Wolverhamptona i Newcastla, te Van der Vaartova ruka i gol za 2:1, ali neka mi nismo realni, ovo se inace svima desava..on a possible penalty…
I have heard that, yes, but what can I do? It looks like, for us, to get a penalty we will have to fight very hard. I have seen the handball at Man City and it was definitely handball.
Ja ja,pa da si gledao utakmicu vidio bi zašto je sudija opravdano produžio za 6 minuta,MoR je napisao/la:Sudija je večeras bio očigledno pristrasan i to isključivo na Arsenalovu stranu, te su gosti evidentno oštećeni - tu nema dileme. Smiješan crveni karton Milijaša, oprošten crveni Songu, a onda šlag na tortu "until they score" nadoknada ...
Ovako obično biva kada velikim timovima ne ide i ništa neuobičajeno nije, tako da se jedino gosti večeras mogu žaliti na suđenje ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.