Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 27 dec 2011, 00:46

Hajde sto favorizira Balotelija,zato mu svaka cast.Nasi treneri bi vecinom ukopali ''svoje igrace''
Ali sta je koji klinac navalio na Kuna k'o da je Mancini glavom i bradom punac Diego.
Sto bi rek'o onaj Sarajlija na pocetku rata za vrijeme snajperista i granata kad mu je vec po ko zna koji put udaralo po prozorskim oknima''Jarane prosaraj malo,yebo ga ti''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 dec 2011, 00:49

Nego, kad ce vise taj Carling Cup da gledamo Dzeku. Nista od ove ''rotacije'' .

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 27 dec 2011, 01:09

harishp je napisao/la:Hajde sto favorizira Balotelija,zato mu svaka cast.Nasi treneri bi vecinom ukopali ''svoje igrace''
Ali sta je koji klinac navalio na Kuna k'o da je Mancini glavom i bradom punac Diego.
Sto bi rek'o onaj Sarajlija na pocetku rata za vrijeme snajperista i granata kad mu je vec po ko zna koji put udaralo po prozorskim oknima''Jarane prosaraj malo,yebo ga ti''
Hari objasni im, ipak smo mi starosjedioci ovde, da neulazimo u to Balkan ovo, ono..al ocigledno da je Dzeko oaj koji trpi ovdje..U neku ruku trebao je da zna sta ga ceka kad ide u klub siroke ruke i dubokog dzepa, ali niko nikom ne bi zamjerovo da je Dzeko recimo totalno van forme, vec jednostavno je 3. kad odlucuju te nijanse

Yugo45
Kontakt:

Post Postao/la Yugo45 » 27 dec 2011, 01:31

Neznam kako raja moze da prati goal.com :lol: :mrgreen:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 dec 2011, 03:40

Na PES 2013 Silva ce imati ocjenu Nafaka 99 kako cojk prelazi igrace to je cudo nevidjenno
Thomas Müller - Fußballgott

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 27 dec 2011, 03:55

Evo jedna od mene, cisto da vidimo je li to ikako moguce a vrti mi se u glavi zadnjih dana.
Ima li neko od vas da je multimilioner koji ne zna sta ce sa parama pa je odlucio da investira u FC "sta ti ja znam" ili da li je neko od vas "hardcore FM fan" koji je oprobao sve moguce izazove u istoimenoj igrici pa ima isto misljenje?
Da bi od nikoga, tj. od kluba koji nema niti istorije niti imena napravio klub koji ce da igra vaznu ulogu u svijetu fudbala moras da napredujes postepeno.
1.Privuci sto zvucnija imena da bi privuko jos zvucnija
2.Dokazati da si ozbiljan u namjeri da osvajas trofeje i osvajati iste
3.Menadzer mora biti italijan i imati dobru frizuru i poseban naglasak(jer kad god sam u igrici "rekao" da sam bosanac uprava mi i nije bas vjerovala bez obzira na rezultate
i tako dalje i tome slicno...

Eh sad, od gore navedenih tacaka, nas, tj. mene najvise zanima tacka broj 1 tj da li je nas Edin Dzeko doveden u cilju da njegov potpis ohrabri,odnosno osigura potpise jos "boljih" igraca za istoimeni klub?
Na stranu nasa ljubav, patriotizam i vjerovanje u naseg Edina, moguce je da je on samo zrtveno jagnje truhlog bogatasa,balavca i sportske neznalice, seika od banana republic ili kako se vec zove.
Ocigledno pomenutom pare nisu problem,(Yaya najplaceniji igrac lige) ili kaznjavanje jednog od najplacenijih i u to vrijeme najpopularnijih igraca lige (Tevez) za vise ciljeve nije prepreka pa zasto bi bio jedan bosanac?

Mislim samo laik moze reci da je Sergio Aguero zasluzio da igra sve i jednu utakmicu koju je igrao i da nije bilo bolje opcije, ali oni koji imaju iskustva sa FM-om :mrgreen: znaju da ti tvoj neznalica gazda cesto zna da dobaci "savjet" ko je dobar a ko nije.
Mourinho je dobio otkaz u chelziju da bi poslije par mjeseci postao najbolSHi trener koji dise :D.
Iako se ne slazem sa vecinom u vezi Mourinha, bez sumnje je jedan od boljih trenera danasnjice.
Poenta je, nije sve do trenera kako vi, tj vecina zamisljate.
Ono sto je placeno 50m je duplo bolje nego ono sto je placeno 25m ili je onaj koji je to platio budala.
Previse je faktora koji uticu na to hoce li Edin igrati ili ne.
Sve u svemu moja je zelja da nas ponos, Edin od Bosne ima sjajan ostatak karijere kao sto mu je i vecinom bila i da bude voljen i cijenjen negdje kao sto je do sad bio a pogotovo od strane nasih BH fanova.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 27 dec 2011, 04:15

SamoZeljo je napisao/la:Statistike za Premier Ligu:
Edin je za manje od 700 minuta dao 10 golova.
Aguero je preko za 1200 minuta dao 13.
Balotelli za preko 700 minuta dao 8 golova.
Pored toga je Edin upisao vise asistencija od Aguera i Balotellija!

Svi mozemo lagati ali statistike ne lazu!
Men lie, Women lie, Numbers don't ...

[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 dec 2011, 14:48

Ali meni su najjaci ovi sto su bili najveci navijaci Citya kad je Dzeko presao kod njih i kad je zabijao golove, a sad psuju Manciniu i zele im sve najgore. :lol: Ne daj Boze da neki nas dodje u United, napadali bi jadnog Fergusona vise od Mancinia, jer u Fergiea ni Rooney nije siguran u prvih 11. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 dec 2011, 14:51

Edine dođi na posudbu...
Plavi dres zamijeniš bijelo-crnim i laganica 8-) :lol:

Još kad bi menadžer čitao ovaj forum ;)
:lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 27 dec 2011, 15:40

Cartman je napisao/la:Ali meni su najjaci ovi sto su bili najveci navijaci Citya kad je Dzeko presao kod njih i kad je zabijao golove, a sad psuju Manciniu i zele im sve najgore. :lol: Ne daj Boze da neki nas dodje u United, napadali bi jadnog Fergusona vise od Mancinia, jer u Fergiea ni Rooney nije siguran u prvih 11. :D
Da i Fergusona bi napali ako neopravdano drži Džeku na klupi kao što to Mancini radi. To za Rooneya odmori ga kadkad, ali mu je igrao i kad mjesecima nije gola dao. U zadnje vrijeme Mancini Džeki nikako ne daje šansu i ako ima zavidnu statistiku u odigranim utakmicama, zato da Bog da Mancinija žena prevarila :D

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 dec 2011, 15:53

Edin vec odavno ne igra u velikim tekmama iako je veci dio svojih golova postigao bas protiv jakih protivnika.
Smijesno je porediti Mancinija i Fergusona. Jednom ni veliki svjetski igraci nisu bili dovoljno dobri a drugi je pravio velike svjetske igrace i iz njih izvlacio maksimum.

Naravno da cemo biti nezadovoljni kad na klupi zavrsi spic koji je imao najbolji ucinak u PL. Edin je prosjecno davao svakih 58 minuta golove i zavrsio na klupi.

Ono jucer protiv WBA ima veze sa rasporedom. Edin nije poceo jer ce vrlo vjerovatno igrati protiv Sunderlanda pa onda dva dana kasnije protiv Liverpoola nece.
To je ono sto nama smeta a tvoj komentar je u najmanju ruku smijesan.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 27 dec 2011, 17:20

Pratim,čitam i usput dumam šta bi naš Edin trebao da uradi da bi dobio veću minutažu. Dobra forma, golovi i timska igra , očito, nisu dovoljni. Pa predlažem:

Edine, nema veze što ti je otac živ i zdrav.Izjavi da ti je Manćini drugi babo,da nisi znao šta je očinska ljubav dok njega nisi upoznao.Ako je upalilo onom debilu, valjda će i tebi.

Poslije toga izjavi da nisi znao šta je fudbal dok nisi došao pod njegovu magičnu trenersku palicu.Znam da je to malo teško izjaviti nakon što te je trenirao jedan Magat,ali **** ga, kad može Silva, možeš i ti.

Ako ovo ne upali, ja ne znam šta će.Onda,brate,uzmi im pare i čekaj da levata otpuste.Jer ,ako ovako nastavi,ništa od titule.I sabur,samo sa osmijehom.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 27 dec 2011, 17:22

mamaSmurf je napisao/la:Pratim,čitam i usput dumam šta bi naš Edin trebao da uradi da bi dobio veću minutažu. Dobra forma, golovi i timska igra , očito, nisu dovoljni. Pa predlažem:

Edine, nema veze što ti je otac živ i zdrav.Izjavi da ti je Manćini drugi babo,da nisi znao šta je očinska ljubav dok njega nisi upoznao.Ako je upalilo onom debilu, valjda će i tebi.

Poslije toga izjavi da nisi znao šta je fudbal dok nisi došao pod njegovu magičnu trenersku palicu.Znam da je to malo teško izjaviti nakon što te je trenirao jedan Magat,ali **** ga, kad može Silva, možeš i ti.

Ako ovo ne upali, ja ne znam šta će.Onda,brate,uzmi im pare i čekaj da levata otpuste.Jer ,ako ovako nastavi,ništa od titule.I sabur,samo sa osmijehom.
Poslije ovog, jedino da mu da guze :mrgreen:

Sto rece radni kolega:"Manciniju upala sikira u med. Ni vecih para i igraca, ni losijeg trenera".
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 dec 2011, 17:59

SamoZeljo je napisao/la:Statistike za Premier Ligu:
Edin je za manje od 700 minuta dao 10 golova.
Aguero je preko za 1200 minuta dao 13.
Balotelli za preko 700 minuta dao 8 golova.
Pored toga je Edin upisao vise asistencija od Aguera i Balotellija!

Svi mozemo lagati ali statistike ne lazu!
Ma daj, to si ti sigurno falsifikov´o. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 27 dec 2011, 21:00

SARAJEVO - Anonimni autor pod šifrom 'revolucija.ba', uputio je fatvu protiv fudbalera Mančester Sitija Edina Džeke zbog spota u kome BiH reprezentativac obučen kao Deda Mraz čestita Božić.

"Ova fetva protiv našeg zalutalog džematlije - reprezentativca Edina Džeke, upućena je svim arapskim državama i svim muslimanima kojima je na srcu BiH, svim muslimanskim državama, ambasadama i konzulatima, uvaženim verskim vođama... Edin Džeko ponizio nas je pristupajući, protivno islamu, preoblačenju u Svetog Nikolu, prihvatanjem ponizne uloge za radi lične koristi, čestitajući Božić u neispravnom izdanju, ne kao musliman, već kao preobučena kreatura-karikatura muslimana Bošnjaka kakvog želi imati", prenosi bosanski sajt Depo.

Autor fatve je pozvao sve arapske (islamske) muslimanske države da bojkotuju kupovinu tv prava za njegov klub Mančester Siti i sve navijače iz islamskog sveta da se uzdrže od gledanja utakmica u kojima nastupa Edin Džeko.

On traži od navijača u BiH da ne dozvole, kako navodi, ismejavanje muslimana i da bojkotuju sve utakmice reprezentacije BiH u kojima bude nastupao Edin Džeko.

Traži da se povuče reklamni spot sa Edinom Džekom, ka i da selektor Safet Sušić više ne poziva Edina Džeku.

"Pozivam da deca u BiH, a posebno muslimansku decu u Britaniji i svetu ne kupuju dresove Edina Džeke.

Sve prinčeve i investitore iz islamskih zemalja pozivam da ne kupuju sa stotinama miliona dolara fudbalske klubove za koje potpiše Edin Džeko, a sve efendije iz reis-slavije da okrenu glavu kad Džeko zabije gol

Gluho bilo - Sram ga i stid bilo!", navodi autor fatve.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 dec 2011, 21:03

hahahahah

pa zar fatve nemaju pravilo da se autor mora potpisati ne samo imenom nego i titulom u nivou obrazovanja - jer samo oni najvise obrazovani mogu to pisati.

Cuj anonimna fatva na internetu ... :lol: :lol: :lol:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 dec 2011, 21:08

Limuntos je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:slika

:lol:
:lol: :lol: ovo lijevo je pretpostavljam, izbor navijaca (bosanskih) :mrgreen: :lol: :lol:

ps. i ovo je vjerovatno na goal.com :lol: :lol: :lol:
ma iskreno da ti velim , moguće je da je i veliki broj engleza glasao za Edina... Mislim da su i englezi skontali da Edin mora više igrati... Et daju mu podršku navijanjem i to čak kada je na klupi, ja im dižem kapu za to !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 dec 2011, 21:10

Pročitao sam tu "fetvu" na onom amatersko-senzacionalističkom portalu i nadao se da se neće i ovdje diskutovati oko toga. Poprilično sam siguran da je ta "fetva" naručena od strane portala koji tako želi podići čitanost i uspjeli su, teško da su imali više komentara na neki tekst od ovog. Jad i bijeda bh. novinarstva...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 27 dec 2011, 21:12

spielführer_21 je napisao/la:Pročitao sam tu "fetvu" na onom amatersko-senzacionalističkom portalu i nadao se da se neće i ovdje diskutovati oko toga. Poprilično sam siguran da je ta "fetva" naručena od strane portala koji tako želi podići čitanost i uspjeli su, teško da su imali više komentara na neki tekst od ovog. Jad i bijeda bh. novinarstva...
mislim da su ovi s revolucije napisali da je to zezancija na racun necega izmedju reisa i dodika (ne znam tacno sta, posto bas i ne pratim politicko-vjerska prepucavanja)

u svakom slucaju, nije smijesno.
...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 27 dec 2011, 21:16

Ko ima iprium mozga ovo nece shvatiti ozbiljno, nego kao parodiju na neka politicka prepucavanja u našoj BiH. Medutim vec su ovo objavili pojedini portali u Hrvatskoj i Srbiji i naravno ovo je predstavljeno kao ozbiljan tekst, a ne zezancija

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas, Normus90 i 19 gostiju.