Mislim da sam pohlupao loncice..
e Dylane Dogu koji si ti pacijent

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Joj prijatelju, kako si me samo obradovao ovom slikom.Dylan Dog je napisao/la:Ovdje su meni najbolje godine uzalud protracene
Jos par mjeseci i rastajemo se,na obostrano zadovoljstvo.
LBJ MVP je napisao/la:al jbg svako kaže biće treba,a ako bez jarana ostaneš džaba ti sve
Znači dobro sam odlučio što idem s jaranima,a ne s nekim trebama koje će vjerovatno biti pijanehodža je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:al jbg svako kaže biće treba,a ako bez jarana ostaneš džaba ti sve
tako je
Sta je se ovdje curica pokupiloDylan Dog je napisao/la:Ovdje su meni najbolje godine uzalud protracene
Jos par mjeseci i rastajemo se,na obostrano zadovoljstvo.
jesiLBJ MVP je napisao/la:Znači dobro sam odlučio što idem s jaranima,a ne s nekim trebama koje će vjerovatno biti pijanehodža je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:al jbg svako kaže biće treba,a ako bez jarana ostaneš džaba ti sve
tako je![]()
Trebalo mi je to da neko kaže da se osjećam bolje
Eh dite drago pa tebi se svake nove.g ukaze prilika recimo da umocis... sta cekasLBJ MVP je napisao/la:E moj Dylane meni u školi super samo oni profesori zajebavaju previše,al ne obazirem se na to dok prolazim
![]()
Koji sam ja kreten propustiću odličnu priliku da umočim za novu zbog toga da ne izradim najboljeg jarana,al jbg svako kaže biće treba,a ako bez jarana ostaneš džaba ti sve
Yugo45 je napisao/la:Eh dite drago pa tebi se svake nove.g ukaze prilika recimo da umocis... sta cekasLBJ MVP je napisao/la:E moj Dylane meni u školi super samo oni profesori zajebavaju previše,al ne obazirem se na to dok prolazim
![]()
Koji sam ja kreten propustiću odličnu priliku da umočim za novu zbog toga da ne izradim najboljeg jarana,al jbg svako kaže biće treba,a ako bez jarana ostaneš džaba ti sveda ne izradis najboljeg jarana...mozda si ti njemu jaran, ali njemu da se ukaze takva novogodisnja sansa
mislis...
Ma džaba sve i njega su zvale neke trebe pa je odbio.Ovo provjereno dobar haverTritolone je napisao/la:Yugo45 je napisao/la:Eh dite drago pa tebi se svake nove.g ukaze prilika recimo da umocis... sta cekasLBJ MVP je napisao/la:E moj Dylane meni u školi super samo oni profesori zajebavaju previše,al ne obazirem se na to dok prolazim
![]()
Koji sam ja kreten propustiću odličnu priliku da umočim za novu zbog toga da ne izradim najboljeg jarana,al jbg svako kaže biće treba,a ako bez jarana ostaneš džaba ti sveda ne izradis najboljeg jarana...mozda si ti njemu jaran, ali njemu da se ukaze takva novogodisnja sansa
mislis...
E ovo je tocno...
Ja imam frenda kojeg znam od prvog osnovne, kao ekipa ovo ono, braca i te ckePi materine. Prije nije vikend prosa da nebi izasli vanka, kava tu i tamo itd itd.
Od kad je nasa trebu ima nesto vise od pola godine nije izasa sa ekipom vise, niti jednom.
Ustvari je sad kad smo isli za Bozic vanka, dosa sa zenom i uteka u 22 sati. **** takvog frenda.
@Majestic24 - ma brate sad bi tia svasta napisat, ali necu
kajat cu se posli...
Opa...Ma džaba sve i njega su zvale neke trebe pa je odbio.Ovo provjereno dobar haver
Vidiš nisam tako razmišljoYugo45 je napisao/la:Opa...Ma džaba sve i njega su zvale neke trebe pa je odbio.Ovo provjereno dobar haver
Da nije haver - gejmislim pedher.... jeli to provjereno
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ArtemisFowl, JackW, leo1946, Rosicky i 13 gostiju.