NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
04:30 h. 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
sta mislite da se napravi neka tema naziva npr statistika, gdje bi se svakodnevno diskutovalo prvenstveno o tome koji igrac bi tu noc mogao da dobro odigra, dal defanzivno, dal ofanzivno. pomoglo bi nam to i oko kladionice i oko svega. npr svaki dan imas igrace na ponudi, pa bi dobro bilo da se moze prokomentarisati npr moze li granger prebaciti 20 poena protiv detroita veceras, ko ga cuva, koliko igra minuta u zadnje vrijeme, koji mu je postotak shuta i slicno. A vidim da ima dosta ljudi koji dobro kuže nba ligu i baš bi nam svima pomoglo 

nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:sta mislite da se napravi neka tema naziva npr statistika, gdje bi se svakodnevno diskutovalo prvenstveno o tome koji igrac bi tu noc mogao da dobro odigra, dal defanzivno, dal ofanzivno. pomoglo bi nam to i oko kladionice i oko svega. npr svaki dan imas igrace na ponudi, pa bi dobro bilo da se moze prokomentarisati npr moze li granger prebaciti 20 poena protiv detroita veceras, ko ga cuva, koliko igra minuta u zadnje vrijeme, koji mu je postotak shuta i slicno. A vidim da ima dosta ljudi koji dobro kuže nba ligu i baš bi nam svima pomoglo
Ili nesto kao igrac utakmice..i tu da se pise igrac tekme i njegova statistika

Posto sam fan Pistonsa zamolio bih momke sa ove teme da mi obezbjede link za vecerasnji mec izmedju Indiane i Detroita.Veceras ce veoma puno da nedostaje Hamilton koji je otisao u Bullse,mislim da je ovo jos jedna od gresaka uprave Pistonsa,jos uvjek ne mogu prebolit odlazak Billupsa u Denver u zamjenu za istrosenog Iversona koji nije Bog zna nesto pokazao dok je nosio dres Pistonsa.U dva pripremna duela pred pocetak sezone protiv Clevelanda ubiljezen je polovican ucinak (1 pobjede i 1 poraz).
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ja samo znam da večeras gledam svoj Houston i mislim da će nas Howard nabusit jer smo tu slabi...ali se nadam guravoj tekmi...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dalambert,Thabeeth,mozda i Patterson ako je spreman za tekmu!!?? Vise nego dovoljno 'tijela' da se zaustavi Howard.... Vise treba da te brine njihova vanjska linija koja je sinoc imala ocajno sutersko vece....Tesko da ce im se to ponoviti 2puta... Ipak,mislim da ih Houston moze dobiti...pintol_TM87 je napisao/la:Ja samo znam da večeras gledam svoj Houston i mislim da će nas Howard nabusit jer smo tu slabi...ali se nadam guravoj tekmi...

- pintol_TM87
- Kontakt:
mislim da i skola ide tu na udvajanje howarda sve dok ne dodje u probleme sa ličnim....a i to sto kazes ne mogu imat dvije noći zaredom lose...ja očekujem od wiliamsa par dobrih zakucavanja ko t-mac u svoje vrijemeNEZALAGANJE je napisao/la:Dalambert,Thabeeth,mozda i Patterson ako je spreman za tekmu!!?? Vise nego dovoljno 'tijela' da se zaustavi Howard.... Vise treba da te brine njihova vanjska linija koja je sinoc imala ocajno sutersko vece....Tesko da ce im se to ponoviti 2puta... Ipak,mislim da ih Houston moze dobiti...pintol_TM87 je napisao/la:Ja samo znam da večeras gledam svoj Houston i mislim da će nas Howard nabusit jer smo tu slabi...ali se nadam guravoj tekmi...

- adriano_leite
- Kontakt:
Kakav je T. Williams kod vas nisam ga pratio nesto, znam da je bio kao neka nada, ali izgleda nije dobar s glavom.pintol_TM87 je napisao/la:mislim da i skola ide tu na udvajanje howarda sve dok ne dodje u probleme sa ličnim....a i to sto kazes ne mogu imat dvije noći zaredom lose...ja očekujem od wiliamsa par dobrih zakucavanja ko t-mac u svoje vrijemeNEZALAGANJE je napisao/la:Dalambert,Thabeeth,mozda i Patterson ako je spreman za tekmu!!?? Vise nego dovoljno 'tijela' da se zaustavi Howard.... Vise treba da te brine njihova vanjska linija koja je sinoc imala ocajno sutersko vece....Tesko da ce im se to ponoviti 2puta... Ipak,mislim da ih Houston moze dobiti...pintol_TM87 je napisao/la:Ja samo znam da večeras gledam svoj Houston i mislim da će nas Howard nabusit jer smo tu slabi...ali se nadam guravoj tekmi...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@adriano Protiv nas je u 2predsezonske tekme djelovao kao DWade u najmanju ruku....Zakucavanja,sut,odbrana,ma sve...Izgleda da ga i McHale 'gotivi',pa ocekujem eksploziju od njega ove sezone,a posebno veceras protiv bekova Orlanda i kada Howard bude na klupi...
- adriano_leite
- Kontakt:
Znaci poslozio je kockice u glavi. Znam da je bio u Netsima, pa ga oni slali u D-ligu, pa onda za pickove cini mi se otisao u Rocketse. Tada sam prestao da ga pratim.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Protiv nas je u 2predsezonske tekme djelovao kao DWade u najmanju ruku....Zakucavanja,sut,odbrana,ma sve...Izgleda da ga i McHale 'gotivi',pa ocekujem eksploziju od njega ove sezone,a posebno veceras protiv bekova Orlanda i kada Howard bude na klupi...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- pintol_TM87
- Kontakt:
evo odgovori ovaj momak iznad na to pitanje...bas ko sto on kaze iznenadio je bas...milina ga je gledatadriano_leite je napisao/la:Znaci poslozio je kockice u glavi. Znam da je bio u Netsima, pa ga oni slali u D-ligu, pa onda za pickove cini mi se otisao u Rocketse. Tada sam prestao da ga pratim.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Protiv nas je u 2predsezonske tekme djelovao kao DWade u najmanju ruku....Zakucavanja,sut,odbrana,ma sve...Izgleda da ga i McHale 'gotivi',pa ocekujem eksploziju od njega ove sezone,a posebno veceras protiv bekova Orlanda i kada Howard bude na klupi...

imao je kucu u stilu t-maca i vinca
Vidim da poredite neke igrace....ja cu vam samo reci da nove generacije igraca kako u kosarci tako i u fudbalu nemaju "ono nesto". I prije je lova bitna ali sad brate...i to ih hebe sve.
Sto veliki MJ rece prije je bilo dokazi se propisaj krv pa onda novac a sad evo ti milioni pa cemo vidit kakav si igrac.
U svom proslom postu sam zaboravio dodati uz Brayanta,Garnetta,Duncana i Kidda,Nasha,Dirka..... to su jedni od posljednjih igraca starog kova koje James,Rose,Wade,Carmelo,Durant,Paul (koji su extra extra igraci) nece moci dostici.
Novog MJ,Shaqa,Malonea,Paytona,Olajuwona,Ewinga,Birda,Magica nema ni na vidiku
Sto veliki MJ rece prije je bilo dokazi se propisaj krv pa onda novac a sad evo ti milioni pa cemo vidit kakav si igrac.
U svom proslom postu sam zaboravio dodati uz Brayanta,Garnetta,Duncana i Kidda,Nasha,Dirka..... to su jedni od posljednjih igraca starog kova koje James,Rose,Wade,Carmelo,Durant,Paul (koji su extra extra igraci) nece moci dostici.
Novog MJ,Shaqa,Malonea,Paytona,Olajuwona,Ewinga,Birda,Magica nema ni na vidiku
RIP SALE VILENJAK
- adriano_leite
- Kontakt:
Ko zeli da mu sto prije prodje vrijeme do utakmica, ovih u 1 naravno, moze pogledati, dobra emisija http://www.firstrowsports.tv/watch/9909 ... ba-tv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- majestic24
- Kontakt:
Izmedju ovih prvih 5 utakmice odlucio sam se za Toronto - Clevland.
Nadam se da ce se imati sta vidjeti
Nadam se da ce se imati sta vidjeti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
i ja cu, zelim vidjeti malog kyriea 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Uputite me kako funkcionise ovaj NBA league password. Hocu poslije LAL da gledam.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Samo se regaj na NBA.com i onda kliknes na TV League pas, prosto ko pasuljneno#4 je napisao/la:Uputite me kako funkcionise ovaj NBA league password. Hocu poslije LAL da gledam.

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- elninho_resTO
- Kontakt:
League pass funkcionira perfektno veceras ! 

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
imal neko voljan da mi uljepsa ovu nba sezonu i napise mi transfere ko je gdje sad posto nisam htio pratit zbog lock outa , hvala unaprijed 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.