Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
[youtube][/youtube]
IN KING KENNY I TRUST!
IN KING KENNY I TRUST!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Mene samo čudi drvlje i kamenje na Downinga i Carrola a niko ni A da kaže na Suareza.
Valjda je došlo vrijeme da protiv Downinga niko više nesmije ništa ni reći jer nema šta, a još malo treba vremena proći pa će tako biti i za Carrola. Samo da ban Suarezov stupi na snagu ako Bog da.
Valjda je došlo vrijeme da protiv Downinga niko više nesmije ništa ni reći jer nema šta, a još malo treba vremena proći pa će tako biti i za Carrola. Samo da ban Suarezov stupi na snagu ako Bog da.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Naravno Rafa je kriv sto ne igramo u LP, sto ne mozemo pobjediti ni Blackburn kod kuce...the scouser je napisao/la:Bulaznite. Kakav Benitez. Upravo je njegova krivica što ne igramo LP već par sezona, prvo je ispao u grupi sa Lyonom,Fiorentinom i Debrecenom (svi imali realno slabiji tim od nas), zatim pored tada slabijeg Tottenhama izgubio četvrto mjesto. Da ne pričam o tome da nam je taktika bila na nivou "nabij pa ko stigne,stigne". Ta je sezona bila katastrofalna, i zbog loših igara te sezone i dan danas ispaštamo.
Benitez svoje trenerske vještine trenutno dokazuje na klupi onog... kako se zove...jbga ne mogu da se sjetim. Ugl zayeban tim pravo, prvenstveno jer ih Rafa vodi, gaze sve pred sobom.

on je svoje trenerske vjestine pokazivao u LP, a LP sad mozemo igrati samo na PS-u

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- the scouser
- Kontakt:
Zbog ovoga:Rizah je napisao/la:Mene samo čudi drvlje i kamenje na Downinga i Carrola a niko ni A da kaže na Suareza.
Suarez 5 golova, 1 asistencija Minutes Per Goal 293.20
Downing 0 golova, 0 asistencija
Carroll 2 gola,0 asistencija Minutes Per Goal 417.50
@YNWA
I Rafa može igrati LP samo na plejci. Idi otvori oči upravama klubova širom Europe, jer evo Rafica godinu dana bez posla.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nekad sutra bi trebali se nadat' mozda tituli,jer ne moze se dublje potonut' od ovog',a znamo da je cilj L'poola bio min LP ove sezone.Ipak smo mi L'pool.5 titula LP nesto znace u svijetu fudbala...Han!$;Lfc je napisao/la:I tako iz sezone u sezonu. Nadam se ovom, nadam se onom... Šta će sutra biti? Nadam se da ćemo ostati u ligi?

"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
Ljudi, cinjenica:
Vraca nam se iz finala 2005.
Vraca nam se iz finala 2005.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
I džaba ti trenutno tih 5 titula, kada više ne možeš ni u pretkolo doći, a kamoli u grupnu fazu. Od stare slave se ne živi. To nam na neki način i odmaže, eto vidiš koliko ove manje ekipe zapnu kada igraju protiv Liverpoola, željni dokazivanja. I nama bi bilo dobro kada bi svaku tekmu igrali protiv Chelseaja,Uniteda,Arsenala.LS7 je napisao/la:Nekad sutra bi trebali se nadat' mozda tituli,jer ne moze se dublje potonut' od ovog',a znamo da je cilj L'poola bio min LP ove sezone.Ipak smo mi L'pool.5 titula LP nesto znace u svijetu fudbala...Han!$;Lfc je napisao/la:I tako iz sezone u sezonu. Nadam se ovom, nadam se onom... Šta će sutra biti? Nadam se da ćemo ostati u ligi?

Da je Carrol igrao onoliko koliko je igrao Suarez, postigao bi duplo više golova. Samo ti ne daš ništa reći za svog mezimca koji nas je noćas svojom glupošću koštao 2 boda. Večeras bi i Carrol i Downing bili junaci da nije bilo Suareza.the scouser je napisao/la:Zbog ovoga:Rizah je napisao/la:Mene samo čudi drvlje i kamenje na Downinga i Carrola a niko ni A da kaže na Suareza.
@YNWA
I Rafa može igrati LP samo na plejci. Idi otvori oči upravama klubova širom Europe, jer evo Rafica godinu dana bez posla.
Suarez nema partnera u napadu s kim moze igrati fudbal Carrol to nije njemu svaka cast na borbi ali on se ne uklapa u ovaj sistem koji Kenny preferira i prije bi rekao da nas je Carrol kostao 2 boda nego li Suarez
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Downing prolazi pored trojice igrača i ima Carrola samog na lijevoj strani i onda se Suarez aktivira iz ofsajda i kvari sve. I tebi je Carrol kriv za to?anfield je napisao/la:Suarez nema partnera u napadu s kim moze igrati fudbal Carrol to nije njemu svaka cast na borbi ali on se ne uklapa u ovaj sistem koji Kenny preferira i prije bi rekao da nas je Carrol kostao 2 boda nego li Suarez
Carrol je makar svaki put ošutao po golu, Suarez nije imao nijedan šut po golu.
Zanima me šta će igračima i Kennyu sad biti izgovor. Ne može više biti ni sreća ni protivnički golmani. Mi smo krivi za sve što nam se dešava. Zadnja ekipa na tabeli, u velikim problemima, dođu na Anfield i lagano odnesu bod. Čini se da sad svako dolazi nama u goste sa velikim očekivanjima, pa sad jedan fenjeraš ne misli više kako da ne doživi katastrofu nego kako da proba odnijet bod(ove). Ja mislim da smo mi jedina ekipa koja BBurnu nije uspijela zabit dva ili više gola. Poražavajuće. Nekad se stvarno čini da smo samo džaba bacili pare u prelaznom roku i da sad ništa ne dobijamo za uzvrat, samo more frustracija, nerviranja i razočarenja. Kako je danas ekipa izgledala, nikako, možda će ta statistika opet reći drugačije ali mi nismo izgledali opasno kao što bi trebali izlgledati. Pa eto sad ću ovako analizirat svakog igrača i njegovu igru od danas.
Enrique - Po meni možda i najbolji danas, u odbrani je bio pravi policajac sve je hapsio, i u napadu solidan, može to on i bolje znamo svi, nekako je previše zadržavao loptu.
Agger - Ne bih ga baš krivio za gol, pročitao sam dosta komentara i postova i ljudi u njemu vide krivca za gol. Pogriješio je i šta, možda je čak bio i prekršaj nad njim u onoj situaciji.
Škrtel - Solidan, upisao asistenciju, ako se zbog nečega možemo radovat ove sezone to je naša odbrana. Daniel i Martin su zaista neprikosnoveni. Nikad sigurnije nismo izgledali pozadi. Carra hvala za sve, ali na klupi si sad najpotrebniji.
Johnson - Naredao je nekoliko dobrih utakmica, nudi se, utrčava u prazan prostor, i što je najčudnije, uvijek je na svojoj poziciji kad protivnik napada, čak iako je kontra upitanju.
Možda još jedan svijetla tačka ove sezone je naša transformacija iz odbrane u napad. Šteta što nemamo završnice.
Maxi - Čovjek koji ne postoji na terenu, ne radi ništa korisno i onda odjednom "BUM" gol, pravi "poacher", sad ne znam da li zasluzuje da igra od prve minute al kad već daje golove zašto da ne. I super sarađuje sa Suarezom.
Henderson - Nažalost po meni jedan od najlošijih ako ne i najlošiji fudbaler Liverpoola danas. Ne mogu da vjerujem da ne uspijeva povezat dva kratka pasa a da ne napravi grešku. Dosta bolje se pokazivao kad je ulazio sa klupe. Možda bi Kenny trebao razmislit o tome malo.
Adam - Kao i ovaj iznad, jako loš nastup, ne samo zbog autogola, nesreća jbg, ali stvarno je previše griješio, i opet bez razloga šalje lopte napamet. To mi najvise smeta kod njega. Ima neku naviku da samo iz prve pošalje loptu u nekom pravcu a nit gleda jel to ima neko da pokupi. Možda je i pod prevelikim pritiskom, nije lako čitat o sebi kao "naslijedniku" Alonsa ili zamjeni za Gerrarda, utice to na njega sigurno.
Downing - Najbolji danas, iako daleko od onoga što od njega očekujem, nervira me njegovi centaršutevi koje izvodi "nazor" i koji (većina njih) završe izblokirani. Ali popravlja se, što me raduje, samo treba čvršće ulazit u duele i oslobodit se (više solo akcija, driblinga). Nije sve u trčanju po krilu i nabacivanju.
Carroll - Kao i svaki put kad igra od prve minute, bori se, trudi ali ga ne ide. Imao je par šuteva glavom ali nije imao sreće i znanja pa je ostao uskraćen za proslavu pogotka. Treba i poradit na pozicioniranju, jer stvarno je užasan u tome. Prilikom svakog centaršuta bio je pokriven i uvijek iza odbrambenih igrača (koji su poslije svih takvih ubačaja lako otklanjali opasnost ) Ispod solidnog danas po meni i stvarno mi ne ide u glavu kako je uspio promašit ono sa tri metra.
Suarez - Ne pravi baš najbolje odluke. Kad treba šutirat on dodaje ili dribla, i obrnuto. Mora bolje ! Sve ovo oko suđenja i suspenzije utiče na njega. Ne treba ga napadat.
Na kraju frustriran sam time što smo imali nekoliko finih šansi i nismo uspjeli da ih pretvorimo u golove i time što po ko zna koji put nismo pobijedili onda kad nam drugi rezultati idu na ruku. Svi znamo da su ovo utakmice koje trebamo dobijat i u kojima treba da padaju golovi. Jer protiv koga ćemo ako ne protiv zadnjeg na tabeli !? I više mi je dosta komentara tipa "Nemamo sreće" ili "Zašto golmani najbolje brane protiv nas", na to se ne možemo izvlačit i poslije šestog remija na Anfieldu. To su priče za malu djecu i to ne treba da nam bude opravdanje.
Al opet najgore mi je to što se i dalje govori "Ma ima još pola sezone" Tako smo govorili i na početku i pogledajte gdje smo. Niko nije zadovoljan, u to sam 100 % siguran. Sad će prelazni rok sad će pojačanja, i nadam se kvalitetna !
Enrique - Po meni možda i najbolji danas, u odbrani je bio pravi policajac sve je hapsio, i u napadu solidan, može to on i bolje znamo svi, nekako je previše zadržavao loptu.
Agger - Ne bih ga baš krivio za gol, pročitao sam dosta komentara i postova i ljudi u njemu vide krivca za gol. Pogriješio je i šta, možda je čak bio i prekršaj nad njim u onoj situaciji.
Škrtel - Solidan, upisao asistenciju, ako se zbog nečega možemo radovat ove sezone to je naša odbrana. Daniel i Martin su zaista neprikosnoveni. Nikad sigurnije nismo izgledali pozadi. Carra hvala za sve, ali na klupi si sad najpotrebniji.
Johnson - Naredao je nekoliko dobrih utakmica, nudi se, utrčava u prazan prostor, i što je najčudnije, uvijek je na svojoj poziciji kad protivnik napada, čak iako je kontra upitanju.
Možda još jedan svijetla tačka ove sezone je naša transformacija iz odbrane u napad. Šteta što nemamo završnice.
Maxi - Čovjek koji ne postoji na terenu, ne radi ništa korisno i onda odjednom "BUM" gol, pravi "poacher", sad ne znam da li zasluzuje da igra od prve minute al kad već daje golove zašto da ne. I super sarađuje sa Suarezom.
Henderson - Nažalost po meni jedan od najlošijih ako ne i najlošiji fudbaler Liverpoola danas. Ne mogu da vjerujem da ne uspijeva povezat dva kratka pasa a da ne napravi grešku. Dosta bolje se pokazivao kad je ulazio sa klupe. Možda bi Kenny trebao razmislit o tome malo.
Adam - Kao i ovaj iznad, jako loš nastup, ne samo zbog autogola, nesreća jbg, ali stvarno je previše griješio, i opet bez razloga šalje lopte napamet. To mi najvise smeta kod njega. Ima neku naviku da samo iz prve pošalje loptu u nekom pravcu a nit gleda jel to ima neko da pokupi. Možda je i pod prevelikim pritiskom, nije lako čitat o sebi kao "naslijedniku" Alonsa ili zamjeni za Gerrarda, utice to na njega sigurno.
Downing - Najbolji danas, iako daleko od onoga što od njega očekujem, nervira me njegovi centaršutevi koje izvodi "nazor" i koji (većina njih) završe izblokirani. Ali popravlja se, što me raduje, samo treba čvršće ulazit u duele i oslobodit se (više solo akcija, driblinga). Nije sve u trčanju po krilu i nabacivanju.
Carroll - Kao i svaki put kad igra od prve minute, bori se, trudi ali ga ne ide. Imao je par šuteva glavom ali nije imao sreće i znanja pa je ostao uskraćen za proslavu pogotka. Treba i poradit na pozicioniranju, jer stvarno je užasan u tome. Prilikom svakog centaršuta bio je pokriven i uvijek iza odbrambenih igrača (koji su poslije svih takvih ubačaja lako otklanjali opasnost ) Ispod solidnog danas po meni i stvarno mi ne ide u glavu kako je uspio promašit ono sa tri metra.
Suarez - Ne pravi baš najbolje odluke. Kad treba šutirat on dodaje ili dribla, i obrnuto. Mora bolje ! Sve ovo oko suđenja i suspenzije utiče na njega. Ne treba ga napadat.
Na kraju frustriran sam time što smo imali nekoliko finih šansi i nismo uspjeli da ih pretvorimo u golove i time što po ko zna koji put nismo pobijedili onda kad nam drugi rezultati idu na ruku. Svi znamo da su ovo utakmice koje trebamo dobijat i u kojima treba da padaju golovi. Jer protiv koga ćemo ako ne protiv zadnjeg na tabeli !? I više mi je dosta komentara tipa "Nemamo sreće" ili "Zašto golmani najbolje brane protiv nas", na to se ne možemo izvlačit i poslije šestog remija na Anfieldu. To su priče za malu djecu i to ne treba da nam bude opravdanje.
Al opet najgore mi je to što se i dalje govori "Ma ima još pola sezone" Tako smo govorili i na početku i pogledajte gdje smo. Niko nije zadovoljan, u to sam 100 % siguran. Sad će prelazni rok sad će pojačanja, i nadam se kvalitetna !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
imao je Carrol vise prilika pa ih nije iskoristio nije u pitanju samo jedna ali nema veze opet je Suarez krivRizah je napisao/la:Downing prolazi pored trojice igrača i ima Carrola samog na lijevoj strani i onda se Suarez aktivira iz ofsajda i kvari sve. I tebi je Carrol kriv za to?anfield je napisao/la:Suarez nema partnera u napadu s kim moze igrati fudbal Carrol to nije njemu svaka cast na borbi ali on se ne uklapa u ovaj sistem koji Kenny preferira i prije bi rekao da nas je Carrol kostao 2 boda nego li Suarez
Carrol je makar svaki put ošutao po golu, Suarez nije imao nijedan šut po golu.
LIVERPOOL YNWA
- the scouser
- Kontakt:
Evo ti omjera minutes per goal, vidiš da je Suarez opet uspješniji. Mani se palamuđenja.Rizah je napisao/la:Da je Carrol igrao onoliko koliko je igrao Suarez, postigao bi duplo više golova. Samo ti ne daš ništa reći za svog mezimca koji nas je noćas svojom glupošću koštao 2 boda. Večeras bi i Carrol i Downing bili junaci da nije bilo Suareza.the scouser je napisao/la:Zbog ovoga:Rizah je napisao/la:Mene samo čudi drvlje i kamenje na Downinga i Carrola a niko ni A da kaže na Suareza.
@YNWA
Ono što je Suarez noćas uradio to ne bi uradio ni početnik u fudbalu. Carrol je krenuo prema njemu, volio bih da ga je spucao štocem da ga opameti.
Dovodimo pogrešne igrače, to se slažem. Doveli smo Torresa koji je mislio da je centar svijeta, sada smo i Suareza doveli koji misli da je centar svijeta. Ako još tome dodamo Gerarda koji misli da je glavni u cijeloj kraljevini, eto belaja. Previše sebičnih igrača, od Adama, Hendersona, Enriqea, Downinga do Suareza i Maxija. Ja ne znam kako spomenuti igrači imaju djecu, odnosno kako su uspjeli dati pa makar svojoj ženi.
Suarez je sa 5 metara u prvom poluvremenu nabio loptu na tribine, u drugom je glavom ošutao pored gola. Carrol je imao 3 prilike, ali je svaka išla po golu.
Scouser, pazi kako se izražavaš. Postaješ bezobrazan na temi, jer se svađaš sa svima na temi a bez ikakvog učinka. Carrolu broje minute od 75. pa na ovamo, a Suarez je uvijek starter.
Dovodimo pogrešne igrače, to se slažem. Doveli smo Torresa koji je mislio da je centar svijeta, sada smo i Suareza doveli koji misli da je centar svijeta. Ako još tome dodamo Gerarda koji misli da je glavni u cijeloj kraljevini, eto belaja. Previše sebičnih igrača, od Adama, Hendersona, Enriqea, Downinga do Suareza i Maxija. Ja ne znam kako spomenuti igrači imaju djecu, odnosno kako su uspjeli dati pa makar svojoj ženi.
Suarez je sa 5 metara u prvom poluvremenu nabio loptu na tribine, u drugom je glavom ošutao pored gola. Carrol je imao 3 prilike, ali je svaka išla po golu.
Scouser, pazi kako se izražavaš. Postaješ bezobrazan na temi, jer se svađaš sa svima na temi a bez ikakvog učinka. Carrolu broje minute od 75. pa na ovamo, a Suarez je uvijek starter.
- the scouser
- Kontakt:
Carroll ima 9 startova i učinak jednak Skrtelovom. Tu se zavrsava bilo kakav pokušaj opravdavanja Carrolla.Rizah je napisao/la:Ono što je Suarez noćas uradio to ne bi uradio ni početnik u fudbalu. Carrol je krenuo prema njemu, volio bih da ga je spucao štocem da ga opameti.
- Liverpool8
- Kontakt:
Kerola sutnut u guzicu, vratiti Toresa i Belami u prvoj postavi sa Gerrardom. 

trenutno Torres nije bolji od Carrolla daleko je losijiLiverpool8 je napisao/la:Kerola sutnut u guzicu, vratiti Toresa i Belami u prvoj postavi sa Gerrardom.
LIVERPOOL YNWA
Onog ne znam kako da ga nazovem jos uvijek nije sramota pricati lose o najvecem igracu covjeku koji je dao srce Liverpoolu STEVENU GERRARDU !!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Liverpool8
- Kontakt:
Covek misli Liverpool moze bez zvijezda do trona.
Hvalio ih konstantno, a sad prvi pljuje ova pojacanja .

Hvalio ih konstantno, a sad prvi pljuje ova pojacanja .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.