FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

DANTES
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la DANTES » 19 dec 2011, 14:23

Devil je napisao/la:Sve bi to bilo uredu samo kada ne bi tako olako zaboravljali jednu veoma bitnu cinjenicu,a to je da je u fotelji Partizana Djura frizura. ;)
pa naravno, rivalda bi morali platiti, a ne bi ga mogli prodati.....briga njih za prestiž, slavu ime, oni su trgovačko preduzeće...šta oni imaju od toga što bi se vodilo da je jedna od ikona fudbala u zadnjih 20-ak godina igrala u partizanu :oops: :oops: :oops:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 dec 2011, 12:10

DANTES je napisao/la:
Devil je napisao/la:Sve bi to bilo uredu samo kada ne bi tako olako zaboravljali jednu veoma bitnu cinjenicu,a to je da je u fotelji Partizana Djura frizura. ;)
pa naravno, rivalda bi morali platiti, a ne bi ga mogli prodati.....briga njih za prestiž, slavu ime, oni su trgovačko preduzeće...šta oni imaju od toga što bi se vodilo da je jedna od ikona fudbala u zadnjih 20-ak godina igrala u partizanu :oops: :oops: :oops:
Ne znam,ali sada je Djura u pravu po mome misljenju.
Rivaldo,covek fudbalski Partizanu ne moze pomoci to je definitivno,marketinski opet ne moze pomoci da donese neku korist Partizanu,jer mi nismo drzava koja moze prodati pa hajde reci cu 5000 orginalnih dresova od jednog fudbalera za godinu dana,cak mislim da sam i tu uvecao brojku i da je on mnogo manji,ali hajde neka bude toliko,to je 5000* uzmimo da je cena dresa 60 eura(posto stvarno ne znam koliko je Partizanov znam da su nasi toliko),i to na kraju dodje 300000 koliko ce on uzeti za godisnju platu. ;)
Jedino sto bi Partizan dobio je da bi se u Rivaldovoj karijeri pod delom gde pisu bivsi klubovi naslo njihove ime,ali u modernom fudbalu sve se gleda kroz profit,a u slucaju Rivalda toga nema. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 dec 2011, 15:41

Da sve to stoji, ali šta misliš kolika bi bila korist mladim igračima da treniraju i igraju sa jednom takvom veličinom...pa samo pogledaj Savića....svoj veliki talenat je igrajući uz krstajića pretvorio u veliki kvalitet
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 dec 2011, 20:32

Djura brat,taman kad pomislis da te vise nista ne moze iznenaditi,covek odvali ovako nesta da prosto moras da se valjas od smeha. :mrgreen: :lol:

Sta kaze brat,u srpskom fudbalu nema necistih radnji. :lol: :lol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 dec 2011, 00:15

Devil je napisao/la:Djura brat,taman kad pomislis da te vise nista ne moze iznenaditi,covek odvali ovako nesta da prosto moras da se valjas od smeha. :mrgreen: :lol:

Sta kaze brat,u srpskom fudbalu nema necistih radnji. :lol: :lol:
možda je čitao nečistu krv, pa ga ponijela sintagma nečistih( vrelih, vrlih, ljudi elite) možda je mislio da nema vrlih ljudi ljudi nečiste krvi u srpskom fudbaluu....uf sad sam se pogubio, pa đura ne zna čitati, mene budale......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 dec 2011, 20:01

Alcatraz uspeo u jos jednoj svojoj nameri.Bata Krle danas dobio otkaz,cekamo Stanojevica i Rasovica da vidimo da li ce uraditi ono sto su rekli. :roll:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 26 dec 2011, 20:09

Alcatraz je sinoc tjerao Djurica?!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 dec 2011, 20:12

braoolyo je napisao/la:Alcatraz je sinoc tjerao Djurica?!
Na utakmici ?
To su uradili simpatizeri koji su bili. ;)

Zasto bi oni terali Djurica,kada imaju korist od toga,sve sto Djura&co ukradu,ovi uzimaju procenat,ista stvar kao sto je Adzic radio sa kumovima u Zvezdi. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 dec 2011, 20:15

DANTES je napisao/la:Da sve to stoji, ali šta misliš kolika bi bila korist mladim igračima da treniraju i igraju sa jednom takvom veličinom...pa samo pogledaj Savića....svoj veliki talenat je igrajući uz krstajića pretvorio u veliki kvalitet
Nisi u pravu kad danasnjeg Rivalda uzimas za referentnu tacku. Nije to ni senka Rivalda iz Olimpijakosa, a tek ne nesto vise. Davanje 300 000 evra za njega je veci promasaj nego sto je Zvezda uradila sa debelim Ailtonom. Korisno po klub je da ga ne dovede, druge poteze Djure&co. ne bih da pominjem.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 26 dec 2011, 20:24

Devil je napisao/la: Zasto bi oni terali Djurica,kada imaju korist od toga,sve sto Djura&co ukradu,ovi uzimaju procenat,ista stvar kao sto je Adzic radio sa kumovima u Zvezdi. ;)
Ja sam mislio nije legla plata pa zato. :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 dec 2011, 20:52

I uz Stanojevica od veceras stoji prefiks bivsi trener. ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 dec 2011, 01:55

Ovde vidim Zvezdinu priliku. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 dec 2011, 01:56

alan_kardec je napisao/la:Ovde vidim Zvezdinu priliku. ;)
U cemu ?
Ja bgm ovde vidim jednu nepriliku poprilicnu sto se tice vecitih,osim ako ne dovedu kakvog novog Robera. :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 dec 2011, 02:06

Priliku da se, MOŽDA primaknemo. Svađaju se međusobno, mi pokupovasmo sve što iole valja u JSL, a oni se spremaju da prodaju neke standardne igrače. Dal` će koga novog dovoditi pitanje je, za sad mensečini ništa. Tu je i loša atmosfera u ekipi i oko nje, moguć bojkot grobara...

Iako nije mi najjasnije zašto im se sve ovo sad dešava kad su ubjedljivo prvi na tabeli.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 dec 2011, 20:40

alan_kardec je napisao/la:Priliku da se, MOŽDA primaknemo. Svađaju se međusobno, mi pokupovasmo sve što iole valja u JSL, a oni se spremaju da prodaju neke standardne igrače. Dal` će koga novog dovoditi pitanje je, za sad mensečini ništa. Tu je i loša atmosfera u ekipi i oko nje, moguć bojkot grobara...

Iako nije mi najjasnije zašto im se sve ovo sad dešava kad su ubjedljivo prvi na tabeli.
Zato sto se "raspodela viska vrednosti" valja aranzirati drugacije.

[youtube][/youtube]

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 dec 2011, 22:47

Ovo Ješić novi trener???? :?
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 dec 2011, 22:55

alan_kardec je napisao/la:Ovo Ješić novi trener???? :?
Ne znam,danas je dobio otkaz u Iranu zbog losih rezultata,da li su ga odma' kontaktirali ne znam.

Znam da je Djura kontaktirao Kezmana da bude sportski direktor. :lol: :lol: :roll:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 dec 2011, 12:41

Ovi se baš ne šale u vezi Ješića. :shock: :shock: Navodno je jedan od glavnih kandidata da naslijedi Stanoja. :lol: :lol: :lol: Kad se spomene ješić sjetim se one sezone (davno bijaše) kad je na proljeće izgubio prednost od 9-10 bodova sa polusezone. Takav nam treba, Đuriću, dovedi ga!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 dec 2011, 13:39

ma ko god da dođe, dok je lukić u zvezdi nema zime za eskime...a za krstajića nemam riječi, čim je pitao gdje su pare, dobio je šut kartu, rašović i stanoje su pokazali da imaju principe i to ih diže malo u mojim očima...mada ne valja ni to kad se treneri mješaju u rad uprave....šta će biti dalje đavo će ga znati...đura se mnogo kofrči........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

radoja
Kontakt:

Post Postao/la radoja » 30 dec 2011, 14:16

alan_kardec je napisao/la:Ovi se baš ne šale u vezi Ješića. :shock: :shock: Navodno je jedan od glavnih kandidata da naslijedi Stanoja. :lol: :lol: :lol: Kad se spomene ješić sjetim se one sezone (davno bijaše) kad je na proljeće izgubio prednost od 9-10 bodova sa polusezone. Takav nam treba, Đuriću, dovedi ga!

Odbojnost prema Djoriću je ogromna,al bih izmedju dva zla, radije izabrao matorog patoloskog ludjaka Djorića nego Ješića koji nas je prošli put uništio. Valja sačekati do sredine januara, spominje se i Mateus,koliko je realno :( ;)Uglavnom desilo se što se desilo i karte su izašle na vidjelo. Podržavam Krstajića,ali isto tako smatram da i on kao član UO neke stvari trebao ili reći ranije ili sačekati kraj sezone pa tada reći,a ne ovako u pola sezone,pred važne pripreme....
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.