FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 24 dec 2011, 14:56

"Argentinski majstor je u ovoj godini osvojio sve što se može osvojiti i zadivljuje lakoća kojom postiže golove i niže rekorde," napisali su u L'Equipeu. Messi je pobijedio sa 807 bodova, drugo mjesto je pripalo srpskom tenisaču Novaku Đokoviću sa 699 bodova, dok je treći bio svjetski prvak u formuli 1 Nijemac Sebastian Vettl sa 255 bodova."

:? a gdje je ovdje picic ?????
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 24 dec 2011, 15:06

Fudbalski Muhammad Ali 8-)
slika
Don't hate what you don't understand.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 dec 2011, 02:16

bparena je napisao/la:"Argentinski majstor je u ovoj godini osvojio sve što se može osvojiti i zadivljuje lakoća kojom postiže golove i niže rekorde," napisali su u L'Equipeu. Messi je pobijedio sa 807 bodova, drugo mjesto je pripalo srpskom tenisaču Novaku Đokoviću sa 699 bodova, dok je treći bio svjetski prvak u formuli 1 Nijemac Sebastian Vettl sa 255 bodova."

A Copa America???? :lol: :lol: :lol: Mislim svejedno mi je sto je osvojio, ali to sto je napisano nije istina..
Celik!3,2,2.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 dec 2011, 12:21

AllGunsBlazing je napisao/la:
bparena je napisao/la:"Argentinski majstor je u ovoj godini osvojio sve što se može osvojiti i zadivljuje lakoća kojom postiže golove i niže rekorde," napisali su u L'Equipeu. Messi je pobijedio sa 807 bodova, drugo mjesto je pripalo srpskom tenisaču Novaku Đokoviću sa 699 bodova, dok je treći bio svjetski prvak u formuli 1 Nijemac Sebastian Vettl sa 255 bodova."

A Copa America???? :lol: :lol: :lol: Mislim svejedno mi je sto je osvojio, ali to sto je napisano nije istina..
Ja ba nije osvojio ni veoma bitni Novogodisnji malonogometni turnir na Kamberovica Polju. :D
Stvarno nije istina. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 dec 2011, 17:02

Sta vam ovo Olimpik otima igrace iz B tima? :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 26 dec 2011, 17:05

Fernando Cuqui Arriero Garcia rođen je 1990. godine. Bio je kapiten juniorskog tima Barcelone, a u prošloj sezoni igrao je za Villarrel B. Radi se o fudbaleru izražene tehnike koji igra na poziciji polušpica.
Pa dobro ipak je prije toga otisao u villarreal B,pa mozemo reci da su njima ukrali igraca :D :mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 dec 2011, 17:07

Mah kontam ali priznaj i sam da zvuci pomalo ne stvarno. FK Olimpik sa stadiona Otoka doveo mladog kapitena juniorskog sastava BARCELONE. :lol:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 26 dec 2011, 17:10

Rooney88 je napisao/la:Mah kontam ali priznaj i sam da zvuci pomalo ne stvarno. FK Olimpik sa stadiona Otoka doveo mladog kapitena juniorskog sastava BARCELONE. :lol:
:lol:
I ja kad sam vidio naslov reko neko se sali,ali kad sam otvorio i procito... :)
Visca el Barça ! Mes que un club !

Yugo45
Kontakt:

Post Postao/la Yugo45 » 26 dec 2011, 19:47

Rooney88 je napisao/la:Sta vam ovo Olimpik otima igrace iz B tima? :mrgreen:
:lol: :mrgreen:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 dec 2011, 19:51

Rooney88 je napisao/la:Sta vam ovo Olimpik otima igrace iz B tima? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 dec 2011, 20:55

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
ser del barça es el millor que hi ha !

StevieM
Kontakt:

Post Postao/la StevieM » 28 dec 2011, 23:45

[youtube][/youtube]

Igrac ovog kalibra nikad prije nije trcao fudbalskim terenom. Kakva vizija i osjecaj za igru, za ne povjerovat u nekim situacijama. Kako izbacuje saigrace u zicere... ovo je video raspolozenja 8-)

"Jednako cijenim asistenciju kao i egzekuciju. Srećom, danas živimo u vremenima u kojima ljudi poštuju i dobru asistenciju, shvaćaju da je jednako važno dobro dodati loptu strijelcu kao i zabiti gol. Ako bih mogao birati između dobre asistencije i pogotka, uvijek bih izabrao ovo prvo", rece danas Van Persie. I po tome se odvajaju veliki igraci od kukolja, na klipu se vidi koliko momak ne boluje od golova, koliko je samo puta napravio kompletnu Realovu odbranu smijesnom ovim asistencijama. Klasa za sebe...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 dec 2011, 09:54

Zar si moro pominjat Realovu odbranu :D

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 dec 2011, 12:58

[youtube][/youtube][youtube][/youtube]

blizi se kraj godine ,ova godina za barcu je bila odlicna ,5 titula od mogucih 6,opet su nam pep i momci podarili puno nezaboravnih trenutaka ,abd i 2012.godina da bude ovakva ,ak ne ovako uspjesna ,makar priblizno :) ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 29 dec 2011, 13:52

Izjava argentinskog trenera Carlosa Bianchija da je Lionel Messi najbolji nogometaš svih vremena, bolji i od Diega Maradone i Pelea, potaknula je argentinski sportski dnevnik Ole da provede anketu među svojim čitateljima…

Pitanje je bilo tko je veći nogometaš, Maradona ili Messi, dok Pele u ovu priču uopće nije bio uključen. U anketi je sudjelovalo 95.000 čitatelja od kojih je 56 posto svoj glas dalo Messiju, a 44 posto Maradoni.

Iako je malo vjerojatno da je anketa bila reprezentativna, ostaje podatak da je Barcelonin čarobnjak ovom prigodom izborio pobjedu protiv argentinske nogometne ikone. A pitanje je li Messi najveći nogometaš svih vremena sasvim će se sigurno ponavljati i sljedećih godina…

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 dec 2011, 14:04

Ma nek je on nama ziv i zdrav za elclassic-e a to ko je najbolji nije ni bitno. Znamo mi svi ko je gdje. ;)

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 29 dec 2011, 14:08

Maradona je dao preko 300 golova u karijeri,za klubove koje je igro,jos plus preko 30 za repku.Mesii sto se Barce tice je negdje manje upola neg Diego,...Jest da mu je tek 24 godine,i igra u klubu,koji ga sad mislim cak moze i kompenzirat,jer imaju sjajnih igraca,..Ali ce se vidit tek kad imao 30 i kusur god.kakav je bio.Trenutno je najbolji,nema price,ali tek je 6-7 godina na fudbalskoj sceni...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 dec 2011, 16:31

trxel je napisao/la:Maradona je dao preko 300 golova u karijeri,za klubove koje je igro,jos plus preko 30 za repku.Mesii sto se Barce tice je negdje manje upola neg Diego,...Jest da mu je tek 24 godine,i igra u klubu,koji ga sad mislim cak moze i kompenzirat,jer imaju sjajnih igraca,..Ali ce se vidit tek kad imao 30 i kusur god.kakav je bio.Trenutno je najbolji,nema price,ali tek je 6-7 godina na fudbalskoj sceni...
Da bas tako .... tek nekoliko godina a fudbalski strucnjaci vec sada nemogu da se odluce Messi ili Maradona.

p.s. cirkus zvani Pele vise se ne pika.. ;)

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 29 dec 2011, 16:34

bparena je napisao/la:
trxel je napisao/la:Maradona je dao preko 300 golova u karijeri,za klubove koje je igro,jos plus preko 30 za repku.Mesii sto se Barce tice je negdje manje upola neg Diego,...Jest da mu je tek 24 godine,i igra u klubu,koji ga sad mislim cak moze i kompenzirat,jer imaju sjajnih igraca,..Ali ce se vidit tek kad imao 30 i kusur god.kakav je bio.Trenutno je najbolji,nema price,ali tek je 6-7 godina na fudbalskoj sceni...
Da bas tako .... tek nekoliko godina a fudbalski strucnjaci vec sada nemogu da se odluce Messi ili Maradona.

p.s. cirkus zvani Pele vise se ne pika.. ;)
to sto oce da se u javnost lansira,ko je najbolji,trenutno sam reko,il mozda zadnjih 5 godina,al u istoriji fudbala,jos je rano....
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

BIG
Kontakt:

Post Postao/la BIG » 29 dec 2011, 17:11

Kako je Messi upola manje od Maradone ako je Maradona kao sto kazes dao nekih 300 golova, a Messi sa 24 godine vec preko 200?
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.