Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SamoZeljo » 26 dec 2011, 18:51

VanBasten je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:A, dobro. Možda bi ga i ubacio da ovaj nije tek iz ambulante. Neka malo..
Iskreno mislim da onda jos manje logike ima ubaciti ga na 10-ak minuta ako je jos rovit.
Objasni mi tu logiku, molim te?
Poslije povrede, praav ej rijetkost da igrač dobije više od te minutaže. Ustvari, najčešći epilog je da i tu presjedi na klupi, ili uđe na koji minut ako je baš zapelo u rezultatu...
Nije u pitanju povreda od pola godine nego od 2-3 dana.

Edin Dzeko prije utakmice: Spreman sam, cekam odluku trenera!
http://www.edindzeko.ba/bh/index.php/co ... u-menadera" onclick="window.open(this.href);return false;

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 26 dec 2011, 18:56

harishp je napisao/la:Da je Dzeko odigrao minutazu kao Balo pa cak kao i Kun a ovakav rezultat ostao poginuo bi.Prvo od nasih kruticara,pa plavog mjeseca i Mance Lepog
Tako je to, nazalost. Uvijek ce oni obojica imati vecu minutazu od Edina, ipak je on samo Bosanac. Nek neko kaze ako nije tako.
Izdržati, to je temelj vrline!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 dec 2011, 18:57

Nema veze ba, propustio je par treninga, nije bio 100 fit. A u ekipi imaš dva napadača svjetske klase u top formi pored njega, i ti bi ubacio Džeku? Molim, malo realnosti.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 dec 2011, 18:58

Jedno pitanje, ako mi dozvolite. Da l' je Mancini znao odakle je Edin kada ga je dovodio? :mrgreen: Eto, odjednom Roberto ne voli ništa što ima veze s Bosnom. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 dec 2011, 19:01

Monolog je napisao/la:Jedno pitanje, ako mi dozvolite. Da l' je Mancini znao odakle je Edin kada ga je dovodio? :mrgreen: Eto, odjednom Roberto ne voli ništa što ima veze s Bosnom. :mrgreen:
cisto sumnjam da to ima veze s bosnom :S

edit: i jos pazi mene, mrtva ozbiljna.

trebalo je tu jos nesto pisat al sam zaboravila sta sam htjela da kazem.
Zadnja izmjena: panties, dana/u 26 dec 2011, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 dec 2011, 19:02

Ako Edin kaze da je bio spreman i da je posljednjih par dana normalno trenirao sa ekipom, zasto bi ja mislio da to nije tako? :roll:

Opet ponavljam, ako vec nije poceo, mogao je bar 20-30 minuta dobiti. Gerrard mjesecima nije igrao pa je danas dobio preko 20 minuta.
(logika nidje veze)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 dec 2011, 19:07

SamoZeljo je napisao/la:Ako Edin kaze da je bio spreman i da je posljednjih par dana normalno trenirao sa ekipom, zasto bi ja mislio da to nije tako? :roll:

Opet ponavljam, ako vec nije poceo, mogao je bar 20-30 minuta dobiti. Gerrard mjesecima nije igrao pa je danas dobio preko 20 minuta.
(logika nidje veze)
Ono što igrač kaže, i ono što struka misli da je tačno su dvije različite dimenzije. Ukratko, pika se mišljenje struke!
Možda je mogao dobiti koji minut više, ali mislim da se pretjeruje. Ja ga, i ako ga volim i cjenim nenormalno, ne bi ubacio prije 80te. Po njegovom šutu pod oblake, moglo se najbolje vidjeti da nije baš fit, odnosno da je ostavila traga ova kratka pauza.

Ali eto, svak ima svoje mišljenje i meni je pomalo dojadilo da se ubjeđem.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 dec 2011, 19:07

rogeRF je napisao/la:
harishp je napisao/la:Da je Dzeko odigrao minutazu kao Balo pa cak kao i Kun a ovakav rezultat ostao poginuo bi.Prvo od nasih kruticara,pa plavog mjeseca i Mance Lepog
Tako je to, nazalost. Uvijek ce oni obojica imati vecu minutazu od Edina, ipak je on samo Bosanac. Nek neko kaze ako nije tako.
Nije tako!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 dec 2011, 19:14

VanBasten je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:A, dobro. Možda bi ga i ubacio da ovaj nije tek iz ambulante. Neka malo..
Iskreno mislim da onda jos manje logike ima ubaciti ga na 10-ak minuta ako je jos rovit.
Poslije povrede, praav ej rijetkost da igrač dobije više od te minutaže. Ustvari, najčešći epilog je da i tu presjedi na klupi, ili uđe na koji minut ako je baš zapelo u rezultatu...
Njemu je u posljednji mjesec i po minutaza pa skoro ista.Ha bio povrijedjen,ha bio izvan forme,ha bio u formi svejedno.
Dosad su Lepog Mancu rezultati vadili. Medjutim LS je shjebo,zaliha i u PL otisla u onu stvar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 dec 2011, 19:17

VanBasten je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Ako Edin kaze da je bio spreman i da je posljednjih par dana normalno trenirao sa ekipom, zasto bi ja mislio da to nije tako? :roll:

(logika nidje veze)
Ono što igrač kaže, i ono što struka misli da je tačno su dvije različite dimenzije. Ukratko, pika se mišljenje struke!
Možda je mogao dobiti koji minut više, ali mislim da se pretjeruje. Ja ga, i ako ga volim i cjenim nenormalno, ne bi ubacio prije 80te. Po njegovom šutu pod oblake, moglo se najbolje vidjeti da nije baš fit, odnosno da je ostavila traga ova kratka pauza.

Ali eto, svak ima svoje mišljenje i meni je pomalo dojadilo da se ubjeđem.
Normalno da svako ima misljenje. Ne mislim ja drugacije. :mrgreen: Ako su ljudi koji to odlucuju rekli da je Edin spreman i da moze normalno trenirati i igrati, onda je to valjda OK? Nije Edin sam odlucio da je zdrav i normalno trenirao, nego su to strucni ljudi rekli.
Pa nije nogu lomio da ne moze i ne treba dobiti preko 10 minuta (kako procitah na prosloj stranici).

Ono pod oblake ima mnogo vise veze sa nezadovljstvom i malom minutazom i prije povrede. Inace mislim da je povreda bila toliko kratka da je ne treba puno ni spominjati. Ni prije povrede nije dobijao vecu minutazu.
Koliko je Gerrad bio odsutan pa je danas dobio preko 20 minuta.

P.S. I ne mozes me ubjediti u nesto sto nije tako.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 dec 2011, 19:18

hajmo ljudi hajmo ljudi,, Dzeko je nula ,,Dzeko je nula i to ona Ostra!!!!! udrite udrite dok jos mozete!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 dec 2011, 19:19

http://www.goal.com/en/match/60380/west ... -fc/report" onclick="window.open(this.href);return false;
dzeko je fans' man of the match, goal.com ne laze.
...

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 26 dec 2011, 19:20

spielführer_21 je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:
Nije tako!
Ima istine u ovome sto roger veli, Balo italijan hmm. normalno da njeg forsira, Aguero je skroz drugi tip igraca koji trci cijelu tekmu, uostalom kara cerku od mancijevog idola a i argentinac je... i dje to da bude jedan mirni dobri bosanac, koji nema ni markertinga svog kako treba kamoli, drzavu iza sebe poput italije il argentine..Takoda u tim sitnim nijasama favorizovanja je na 3.mjestu

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 dec 2011, 19:22

armin dju je napisao/la:Ima istine u ovome sto roger veli, Balo italijan hmm. normalno da njeg forsira, Aguero je skroz drugi tip igraca koji trci cijelu tekmu, uostalom kara cerku od mancijevog idola a i argentinac je... i dje to da bude jedan mirni dobri bosanac, koji nema ni markertinga svog kako treba kamoli, drzavu iza sebe poput italije il argentine..Takoda u tim sitnim nijasama favorizovanja je na 3.mjestu
kakve bolan istine, dzeko bosanac pa zato ne igra? tipicno za bosance da misle da se svijet vrti oko njih...
...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 dec 2011, 19:24

armin dju je napisao/la:[quote="spielführer_21
rogeRF je napisao/la:
Nije tako!quote]

Ima istine u ovome sto roger veli, Balo italijan hmm. normalno da njeg forsira, Aguero je skroz drugi tip igraca koji trci cijelu tekmu, uostalom kara cerku od mancijevog idola a i argentinac je... i dje to da bude jedan mirni dobri bosanac, koji nema ni markertinga svog kako treba kamoli, drzavu iza sebe poput italije il argentine..Takoda u tim sitnim nijasama favorizovanja je na 3.mjestu
Ovo su vec malo jaci argumenti za diskusiju. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 dec 2011, 19:29

Ono pod oblake ima mnogo vise veze sa nezadovljstvom i malom minutazom i prije povrede.
Ako je to razlog, onda bi ga ja na klupu još jedno 2-3 meča.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 dec 2011, 19:30

panties je napisao/la:
armin dju je napisao/la:Ima istine u ovome sto roger veli, Balo italijan hmm. normalno da njeg forsira, Aguero je skroz drugi tip igraca koji trci cijelu tekmu, uostalom kara cerku od mancijevog idola a i argentinac je... i dje to da bude jedan mirni dobri bosanac, koji nema ni markertinga svog kako treba kamoli, drzavu iza sebe poput italije il argentine..Takoda u tim sitnim nijasama favorizovanja je na 3.mjestu
kakve bolan istine, dzeko bosanac pa zato ne igra? tipicno za bosance da misle da se svijet vrti oko njih...
Mozda iz razloga sto je totalno nelogicno da igraca koji zabije sam Totenhamu cetvrticu poslije toga leti na klupu.
Ili sto napravi dvije asistencije od moguca dva gola i opet slijedecu tekmu kao nagradu dobije klupu.
Ili mozda sto Mancini od milijardu mogucih psovki nadze Dzeki bas onu ''odhjebi nazad u Bosnu''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 26 dec 2011, 19:33

Monolog je napisao/la:Jedno pitanje, ako mi dozvolite. Da l' je Mancini znao odakle je Edin kada ga je dovodio? :mrgreen: Eto, odjednom Roberto ne voli ništa što ima veze s Bosnom. :mrgreen:
Eto, nije znao. Prvo, nisam rekao da on ne voli ono sto ima veze s Bosnom, vec da ce uvijek prednost imati igraci koji dolaze iz nekih reprezentacija koje su uvijek u vrhu, sto se fudbala tice (Italija i Argentina, koje su svjetlosnim godinama ispred nas). Da ne govorim o Bosni, kao Bosni, uzimajuci u obzir sve ostalo (sem fudbala, sporta opcenito)!
Za sve to smo krivi mi, niko drugi!
Izdržati, to je temelj vrline!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 dec 2011, 19:33

Jeste i vi smijesni , normalno da ce dva svoja zabara forsirat :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 26 dec 2011, 19:35

VanBasten je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
Nemoj da se ljutis Marco :D
Iako mnogi nemaju argumenata u svojim postovima ovaj kimbov je na mjestu.Zasto ga je uopste ubacivao zadnjih pet minuta u utakmici u kojoj ganjaju rezultat?Ako je povreda onda je trebao odmarati, a ako nije povreda onda je trebao uci ranije da bi bilo sta ozbiljnije uradio.
Zanimljivo je da je engleski komentator u par navrata poslije neiskoristenih nabacaja Zabalete i ne znam jos koga rekao da su to situacije u kojim je pozeljno da imas igraca kao sto je Edin a kad on igra takvih nabacaja bas i nema.
PS:odlican avatar :mrgreen:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, denza, s4mke, sagitarius i 65 gostiju.