VanBasten je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:Ako Edin kaze da je bio spreman i da je posljednjih par dana normalno trenirao sa ekipom, zasto bi ja mislio da to nije tako?
Opet ponavljam, ako vec nije poceo, mogao je bar 20-30 minuta dobiti. Gerrard mjesecima nije igrao pa je danas dobio preko 20 minuta.
(logika nidje veze)
Ono što igrač kaže, i ono što struka misli da je tačno su dvije različite dimenzije. Ukratko, pika se mišljenje struke!
Možda je mogao dobiti koji minut više, ali mislim da se pretjeruje. Ja ga, i ako ga volim i cjenim nenormalno, ne bi ubacio prije 80te. Po njegovom šutu pod oblake, moglo se najbolje vidjeti da nije baš fit, odnosno da je ostavila traga ova kratka pauza.
Ali eto, svak ima svoje mišljenje i meni je pomalo dojadilo da se ubjeđem.
Normalno da svako ima misljenje. Ne mislim ja drugacije.

Ako su ljudi koji to odlucuju rekli da je Edin spreman i da moze normalno trenirati i igrati, onda je to valjda OK? Nije Edin sam odlucio da je zdrav i normalno trenirao, nego su to strucni ljudi rekli.
Pa nije nogu lomio da ne moze i ne treba dobiti preko 10 minuta (kako procitah na prosloj stranici).
Ono pod oblake ima mnogo vise veze sa nezadovljstvom i malom minutazom i prije povrede. Inace mislim da je povreda bila toliko kratka da je ne treba puno ni spominjati. Ni prije povrede nije dobijao vecu minutazu.
Koliko je Gerrad bio odsutan pa je danas dobio preko 20 minuta.
P.S. I ne mozes me ubjediti u nesto sto nije tako.