Mozda sam zaboravio nekog ali Garnet,Bryant,Duncan su posljednji oni pravi Superstarovi to se vidi.
Nemojte me pogresno razumit igraci tipa James,Rose,Wade,Paul,Carmelo.... su extra-extra igraci ali......
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Fali mu odbrane, da bi se mogao smatrati igracem stare skole. Ofanzivni dio je mozda stara skola, ali defanziva mu je nova skola. To je ona skola 'run and gun' igraca. samo daj da ja zabijam.Balon je napisao/la:Sta juce uradi Carmelo na kraju pa to je strasno. Ja i dan danas tvrdim da on je uz Kobe-a najtalentovaniji i najversatilniji igrac ove lige, cak iznad Jamesa, Duranta i ostalih. Konacno ima i pravu igrace uz sebe pa ce i on doci vise do izrazaja, u Denveru su protivnici jedino njega ganjali dvojicom. Carmelo je kosarkas stare skole koji igra na foru, na fintu, uzima svakake suteve i pogadja, ja takve igrace strasno gotivim.
sreca moja pa samo ti to tvrdis.James je 3 puta raznovrsnij igrac od Carmela,dok je Carmelo uz Duranta najhladnokrvnij scorer u ligi.Balon je napisao/la:Sta juce uradi Carmelo na kraju pa to je strasno. Ja i dan danas tvrdim da on je uz Kobe-a najtalentovaniji i najversatilniji igrac ove lige, cak iznad Jamesa, Duranta i ostalih. Konacno ima i pravu igrace uz sebe pa ce i on doci vise do izrazaja, u Denveru su protivnici jedino njega ganjali dvojicom. Carmelo je kosarkas stare skole koji igra na foru, na fintu, uzima svakake suteve i pogadja, ja takve igrace strasno gotivim.
Pazi James je bolji igrac jer je prije svega vrijedniji, gine za svaku loptu i zato sto ima strasne fizicke predispozicije, o odbrani netrebamo ni pricati jer je Carmelo vecinom i neigra. Jamesova igra se dosad zasnivala najvise na snagu i prodor ali Lebron moze samo da sanja o nekim sutevima koje Anthony s lakocom ubacuje a malo je takvih igraca.L-Train je napisao/la:sreca moja pa samo ti to tvrdis.James je 3 puta raznovrsnij igrac od Carmela,dok je Carmelo uz Duranta najhladnokrvnij scorer u ligi.Balon je napisao/la:Sta juce uradi Carmelo na kraju pa to je strasno. Ja i dan danas tvrdim da on je uz Kobe-a najtalentovaniji i najversatilniji igrac ove lige, cak iznad Jamesa, Duranta i ostalih. Konacno ima i pravu igrace uz sebe pa ce i on doci vise do izrazaja, u Denveru su protivnici jedino njega ganjali dvojicom. Carmelo je kosarkas stare skole koji igra na foru, na fintu, uzima svakake suteve i pogadja, ja takve igrace strasno gotivim.
Ja sam gore trebao dodati, ofanzivno najversatilniji igrac uz Kobe-a. Melo je ofanzivna masina koja iz nicega napravi nesto dok Jamesu ipak fali nesto najbitnije a to izvanredan sut, nece ni on u 33-oj vise moci igrati na snagu. Ali eto kazu da ga je popravio sada pa eto vidjet cemo.L-Train je napisao/la:znaci brate samo si se slozio sa mojom konstatacijom![]()
i da,LeBron je itekako popravio sut tokom lock outa.Ne kazem da je blizu Carmelovog suta,ali nije niti tako predaleko
ako gledas ofanzivno tu su asistencije veliki udio,a LeBron je tu daleko ispred Mela.Opet ako gledas iz drugog ugla LeBron svake sezone bude jedan od najboljih strijelaca lige i po poenima nikad nije kaskao za Melom ipak ni ofanzivni dio igre nije samo sut,vec na to utice dosta drugih elemenataBalon je napisao/la:Ja sam gore trebao dodati, ofanzivno najversatilniji igrac uz Kobe-a. Melo je ofanzivna masina koja iz nicega napravi nesto dok Jamesu ipak fali nesto najbitnije a to izvanredan sut, nece ni on u 33-oj vise moci igrati na snagu. Ali eto kazu da ga je popravio sada pa eto vidjet cemo.L-Train je napisao/la:znaci brate samo si se slozio sa mojom konstatacijom![]()
i da,LeBron je itekako popravio sut tokom lock outa.Ne kazem da je blizu Carmelovog suta,ali nije niti tako predaleko
Pa i ofanzivni skokovi su dio ofanzive jbg ali ja pricam o mogucnostima kako doci do poena.L-Train je napisao/la:ako gledas ofanzivno tu su asistencije veliki udio,a LeBron je tu daleko ispred Mela.Opet ako gledas iz drugog ugla LeBron svake sezone bude jedan od najboljih strijelaca lige i po poenima nikad nije kaskao za Melom ipak ni ofanzivni dio igre nije samo sut,vec na to utice dosta drugih elemenataBalon je napisao/la:Ja sam gore trebao dodati, ofanzivno najversatilniji igrac uz Kobe-a. Melo je ofanzivna masina koja iz nicega napravi nesto dok Jamesu ipak fali nesto najbitnije a to izvanredan sut, nece ni on u 33-oj vise moci igrati na snagu. Ali eto kazu da ga je popravio sada pa eto vidjet cemo.L-Train je napisao/la:znaci brate samo si se slozio sa mojom konstatacijom![]()
i da,LeBron je itekako popravio sut tokom lock outa.Ne kazem da je blizu Carmelovog suta,ali nije niti tako predaleko![]()
Jos,kad smo vec kod ofanzivnog dijela ne razumijem zasto su Kobe i Melo svestranij igraci od Duranta
Ako pogledas malo kakve asistencije daje LBJ, onda ces vidjeti da su to asistencije kada on nema sta da vise uradi, kada ne moze da zavrsi onda gurne loptu do drugog igraca. Dakle posljednja mu je opcija asistencija, jer nije on playmaker tipa Kidda ili Paula ili Williamsa pa da te asistencije budu neko mjerilo. Kobe i Durant i Melo, svi oni imaju manje asistencija, zbog toga sto oni dobiju loptu i sutiraju, dok James je igrac koji dobije loptu na 15 sekundi do isteka napada, zaleti se zahvaljujuci nenormalnim fizickim predispozicijama, ako ne moze da zavrsi onda doda loptu saigracima. To je radio u Cavsima (na tricu Mou, Westu, Parkeru) to radi i u Heatu (Wadeu, Boshu, Jonesu). Istina popravio je svoju igru po onome sto sam vidio protiv Dallasa, ali kada se ostari, tesko da ce se moci oslanjati na nenormalne prodore i zakucavanja. James je trenutno najboljiigrac na planeti, ali nema on tu hladnocu da pakuje ono sto pakuju Melo, Kobe pa i Durant (mislim na suteve).L-Train je napisao/la:
ako gledas ofanzivno tu su asistencije veliki udio,a LeBron je tu daleko ispred Mela.Opet ako gledas iz drugog ugla LeBron svake sezone bude jedan od najboljih strijelaca lige i po poenima nikad nije kaskao za Melom ipak ni ofanzivni dio igre nije samo sut,vec na to utice dosta drugih elemenata![]()
Jos,kad smo vec kod ofanzivnog dijela ne razumijem zasto su Kobe i Melo svestranij igraci od Duranta
U 1 ujutro. I to 5 utakmica:alacious je napisao/la:Kad pocinje prva tekma nocas?
kad_kako je napisao/la:U 1 ujutro. I to 5 utakmica:alacious je napisao/la:Kad pocinje prva tekma nocas?
NJN - WAS
MIL - CHA
HOU - ORL
TOR - CLE
DET - IND
Mislim u cetvrtak ujutro po nasem vremenu.alacious je napisao/la:kad_kako je napisao/la:U 1 ujutro. I to 5 utakmica:alacious je napisao/la:Kad pocinje prva tekma nocas?
NJN - WAS
MIL - CHA
HOU - ORL
TOR - CLE
DET - IND
e jbm-ga..nista od tog -.-'
Jel' neko zna kad pocinje sljedeca tekma NYK? i kojeg datuma?
to uopste nije tacnoadriano_leite je napisao/la:Ako pogledas malo kakve asistencije daje LBJ, onda ces vidjeti da su to asistencije kada on nema sta da vise uradi, kada ne moze da zavrsi onda gurne loptu do drugog igraca. Dakle posljednja mu je opcija asistencija, jer nije on playmaker tipa Kidda ili Paula ili Williamsa pa da te asistencije budu neko mjerilo. Kobe i Durant i Melo, svi oni imaju manje asistencija, zbog toga sto oni dobiju loptu i sutiraju, dok James je igrac koji dobije loptu na 15 sekundi do isteka napada, zaleti se zahvaljujuci nenormalnim fizickim predispozicijama, ako ne moze da zavrsi onda doda loptu saigracima. To je radio u Cavsima (na tricu Mou, Westu, Parkeru) to radi i u Heatu (Wadeu, Boshu, Jonesu). Istina popravio je svoju igru po onome sto sam vidio protiv Dallasa, ali kada se ostari, tesko da ce se moci oslanjati na nenormalne prodore i zakucavanja. James je trenutno najboljiigrac na planeti, ali nema on tu hladnocu da pakuje ono sto pakuju Melo, Kobe pa i Durant (mislim na suteve).L-Train je napisao/la:
ako gledas ofanzivno tu su asistencije veliki udio,a LeBron je tu daleko ispred Mela.Opet ako gledas iz drugog ugla LeBron svake sezone bude jedan od najboljih strijelaca lige i po poenima nikad nije kaskao za Melom ipak ni ofanzivni dio igre nije samo sut,vec na to utice dosta drugih elemenata![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.